- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.001
Kızlar Merhabaaa
canım hıç bısı yemek ıstemıyor
doktorda kasma ıstemıyorsan yeme dedı
cok canım cekerse yapıyorum yada bısekılde dısarıda yıyorum
ailem cok uzakta gelme durumlarıda pek yok
oyle bebışlerle takılıyorum
Kocamdan Allah bin kere razı olsun o her derdıme kosuyo of bıle demıyor
Listeyi düZenlemişsin ellerine sağlık. Gelincik 41 bebeklerinin kiloları doğrumu faCede 2700 den bahsediyodu okadar fark olurmu acaba ya. Merak ettim.
herkese merhabaaa
canlarr bişey sorucam.. ben gebeliğimin başından bu yana hiç idrara çok sık çıkmadım.. ama şu bi kaç gündür inanılmaz çok sık gidiyorum bu benim haftalarımda normalmi acaba?? bu haftalarda yaşayanınız varmı?? herşeyden korkar oldummm ve herşeyden bişey çıkartır oldum artık :18::18:
herkese merhabaaa
canlarr bişey sorucam.. ben gebeliğimin başından bu yana hiç idrara çok sık çıkmadım.. ama şu bi kaç gündür inanılmaz çok sık gidiyorum bu benim haftalarımda normalmi acaba?? bu haftalarda yaşayanınız varmı?? herşeyden korkar oldummm ve herşeyden bişey çıkartır oldum artık :18::18:
merhaba canım bebişler nasıl hehehe göbüşün nasıl kocaman oldumu ?
sık tuvalete cıkmıyorsan az su içiyosun demektir tatlım benim korkçak bişey yok ozamanda ama bebekler için günde 2,5 lt su içersen keselerindeki su daha temiz daha çok olur içemiyorum su ne olucak diyosanda bişey olmaz vucudundan alır bu suyu sen susuz kalır hastalanırsın böbreklerin hastalanır yani rabbim öyle bir nizam kurmuski sen yemesende içmesende bebek vcudundan alıp besleniyor olan sana oluyor .. idrarının renginden anlayabilirsin suyu yeterli içip içmedigini sabah ilk idrarın degil ama gün içindeki sarıysa az su içiyosun demektir sarımtıraksa yeterlidir .. bide tatlı yiip yada tuzlu yiip tursu yiip su içme ustune 5 10 dk bekle öyle iç ödem yapmamak için ....
canım korkma bence normal ben de cok sık cıkıyorum sorun cok az cıkmakta sanırım o zaman böbreklerde sorun oluyor
ama ıctıgın suyla da alakalı cok su ıcınce sık cıkarsın haliyle
ben gunde 3-4 litre ıcıyorum nerdeyse yoksa dudaklarım kupkuru oluyor ve cok da sık cıkıyorum
telaş etme
Günaydın canım bebişler iyi bugün kontrolüm var saat 11 de umarım bana yine sürpriz yapmazlar biraz daha sabrederler inşallah
rabbimin izniyle bekler inşallah bi ay daha sabredicek sıpalar vakitler geliyor anneler doguruyor bizde sağ salim alırız insallah kucagımıza çok agırlaştınmı nasıl durumun merak ediyorum 7 aylıkken nasıl olucam diye de hehehe
ikinizede çok çok teşekkür ederimm verdiğiniz cvplar içinnn.. herşeyden panik oluyorum işte.. şimdiye kadar böyle bişey yoktu neden oluyo şimdi diye herşeyi takıyorum
bide sürekli sıkışık haldeyim tuvalete çıkıyorum 5 dk sonra sanki gitmemiş gibi sıkışıyorumsu içiyorum ama günde 2 litre falandır sanırım..
bidee bişeyi çookk merak ediyorummm ilk hareketlerini ne zaman hissettinizzz?? sürekli yatıp yatıp kontrol ediyorum ama daha bişey yok gibi.. arada oynuyo sanki aynı yere tık tık vuruyo bi kaç kez çok hafif ama sonra bi kaç gün yine oynamıyo.. gaz hareketlerimi acaba hissettiğim?? yani öyle kelebek kıpırtısı falan yok içimde halabaşlasıınn arttıııkkk noluuuurrrrrrrrrrrrr
Fazlasıyla canım :))Şimdi doktordan geldim ben riskli gebelik grubuna girdiğim için artık 2 güne bir kontrollerim var 1.8 açılmam var şu anda.Sana tavsiyem bol bol dinlen kendini yorma ayakta alma çok fazla Herşey olucağına varıyor umarım sağ salim alırız kucaklarımıza
merhaba arkadaşlar. bi sorum olacak 10 haftalık üçüz gebeyim mide bulantılarım rahat vermiyor. ikiz yada üçüz gebe olup ilerleyen aylara kadar süreniniz varmı? 9 ay sürerse die çok kokrkuorum yoksa bebeklerime gıda veremem yemek yiyemiorum bi bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?