2013 ikiz anne adayları buraya

Cmts gunu 15+2 olacagiz inşallah. Ve kontrolumuz var. Sayfanin annelerinden dua bekliyorum. Insallah guzel seyler duyarız ve meleklerimin cinsiyetlerini de ogreniriz.

Cmts gunu 15+2 olacagiz inşallah. Ve kontrolumuz var. Sayfanin annelerinden dua bekliyorum. Insallah guzel seyler duyarız ve meleklerimin cinsiyetlerini de ogreniriz.

ben pazartesi günü gittim 15 haftalıklardı biri 100 gr biri117 gr dı ama cinsiyetlerini öğrenemedik bacakları kapalıydı yavrularımın inşallah kontrolün çok iyi geçer ben her defasında heyecanlanıyor ve tedirgin oluyorum

yaa bu dediklerin çok faydalı ama ben su bile içemiorum çıkarmamak için kendimle şavaşımı görmelisiniz, artık yiyecek içecek görünce korkar oldum bol su içmem gerekio ceviz süt yemem gerekio ama ilk 1 hafta düzenli yedim sonrası hüsran. hatta doktorumun verdiği folik asiti bile içemiorum ben ne yapıcam bebeklerime bişi olacak die de çok korkuorum. gördüğüm herkez den dua istiyorum elimden bişi gelmio kendimi teselli ediorum bu günler güzel günlerin başlangıcı diorum dayanmaya çalışıorum ALLAH bana ve benim gibilere yardım etsin miniklerimizi korusun :) dua edin arkadaşlar müminin mümine duası daha makbulmüş...

merhaba arkdaşım bende 9. haftamda hastanelik oldum serum yedim iyi geldi doktoruna halsiz olduğunu yiyemediğini söylersen oda serum vericektir. birde benim doktorum
premesis diye içnde sadece vitamin olan bir bulantı ilacı verdi sadece hamilelerde kullanılıyormuş b6 vitamin eksikliği aşırı bulantıya neden oluyormuş. bana çok çok iyi geldi her sabah içiyorum. öğlende multivitan ve mineral takviyesi içeren bir vitamin verdi onu içiyorum allah şükür şuan çok iyiyim doktoruna danış bu ilaçları istersen.. hani hala çok yemek yiyemiyorum ama açta kalmıyorum az az sık sık yiyiyorum şuan 12+2 yim hatta bugün konrolümüz vardı çok iyiymiş kuzucuklarım.

aç kalma aç kaldıkça mide daha çokbulanıyor. ama bence bir serum al şimdilik. eminim iyi gelicektir..

hakkımızda hayırlısı cnm

kızlar merhaba grip oluyorum burnum akıyor boğazım arıyor bebişlerime zarar gelmesinden korkuyorum. nr yiyip ne içmeliyim bana akıl verin ilaçda yasak....

canım benim ya bende aynı durumlardayım annem geldi ama gitti 2-3 hafta kalıp artık 4-5 ay sonra gelir ancak acil bir durum olmazsa bende senin gibi hergün eşime dua ediyorum allah bin kere razı olsun diye.. herişi yapıyor bide üstüne benim sıkıntılarımı çekiyor rabbim herkezin yardımcısı olsun ..

Slmm bende de istahsizlik var 6 haftaligim henuz bulantim oluyor genellikle oglen saatlerinde basliyor geceye kadar uyuyunca geciyor anca sabah olmuyor fazla bende bulantiya hic gelemiyorum keyfm kaciyor halsizlik te var ne yapicammm ben ve bir sorum var 6 haftaligim bu gun tam yarin gitsem kalp atislarini duyarmiyim dr bir dahaki hafta icine bekliyor ama ben dayanamuyorum ve cok endiseliyim lutfen yorummmmmmm

cnm 3 hafta önce yapıldı en son idrar testim bişey çıkmamıştı şükür ama gerekirse yine yaptırırım.. aslında 16. haftaama kadar sürekli kustuğum için ne yemek yiyebildim nede su içebildim.. şimdi şimdi içiyorum sanırım onun etkisi bu tuvalete sık gitmem..
meleklerimi hissetmekk istiyorummm artıkkkkkk yoksa her hafta doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimiiii acaba iyilermi herşey yolundamı diye hep bi merak içindeyim bendede seyirme oluyo hep aynı yerde aynı noktaya 2 yada 3 kere vuruyo duruyo ama ne biliyim ilk gebeliğim olduğu için pek anlayamıyorum ne olduğunu

aynen cnm minnacık bi tekme bişey bana içimden dokunuyo resmen içim gidiyo öyle olunca hepp yapsınlar istiyorummm.. süt içmeye çalışıyorum cnm ama çokta unuttuğum günler oluyo :26: kusmalaarım yeni yeni düzeldi bu yüzdende kendime bi beslenme düzeni oturtamadım.. inş. en yakın zamanda düzeltirim bu durumu ve güzel güzel beslenmeye başlarım bende.. demek 3 gün hiç hissetmediğin zamanlarda oldu içimi rahatlattın cnm valla çok sağol normal herşey yani böyle pat pat vursunlar istiyorum artık ben onlarla konuştuğumda tepki versinler bana istiyorummm.. ayyy kurbann olurummm ben onlarınnn minnacık ellerine ayaklarınaaaaa.. rabbime binlerce kez şükürler olsun ne güzel şeyler yaşatıyo bizeee..

canım sende bendensin demek benim kusmalarım 4. haftamda başladı ve 16. haftama kadar devam etti cnm.. günde 8-9 kere kustuğumu biliyorum.. ne yesem şekerli geliyodu herşey ve çıkartıyodum içim dışıma çıkmıştı artık yemek yemek istemiyodum ama aç kalıncada kusuyodum yemek yiyincede.. bütün yaşam kalitem düşmüştü hiç bişey yapmak istemiyodum.. su bile içemiyodum doya doya.. ama sabret cnm inş. geçer seninde enn yakın zamanda.. şuan miden neyi kabul ediyosa onu ye zorlama kendini zaten zorlayarak yesende çıkratıyosun ve bi faydası kalmıyo
ama geeçecek herşey sabret cnm.. betahcg hormonun yükselmesinin verdiği bi tepki bu vücuduna ve bu horman 15-16. haftalara kadar yükselip sonra sabitlenip düşmeye başlıyo.. işte o değerin sabitlenip düşmeye başlayıncada kusmaların geçiyo cnm.. bazılarının 12. haftada geçmeye başlıyomuş inş. sende o şanslılardan olursun

Mrb arkadaşlar. Bi sorum olacak. Tetanoz aşısı oldunuz mu?

Benimbde her kontrolde kalbim küt küt küt. .
Stres oluyorum ya allah herkesin evladını bağışlasin.hep iyi haberlrr alalim inşallah :)

Guzel anneler hamisler 15 i carsamba gunu spinal anestezi ile dogumum olucak.Dualarınızı eksik etmeyin darısı saglikla tum hamislere insallah hayirli Cumalar..

günaydın kızlar çok hastayım kuzucuklarıma zarar gelcek diye çok korkuyorum dü sormştum grip olan varmı diye ama kimse cevap vermedi
ne yaptınız iyileşmek için doktorunuz ne önerdi hasta olan varsa
viks kullanan oldumu aranızda.... ltfn yardım edinnnn

canım benimben 2 kez geçirdim çok ağırından arkasındanda feaket öksürük oldum çok şükür bebişlerime bişi olmadı...nane limon ıhlamur onun dışında dr başka bitki çaylarını içe dedi...öksürüğü varsa buğazın ağrıyorsa bal ye ve su,tuz,karbontı 3ünü karıştır gargara yap...vikste kullandım burnumu açsın diye..ama dr burnumu açması için naneli bişi verişti o bayağı etkili oldu...korkma bacım insan ilaç kullanmadığın için ağır atlatıyorsun ama bebişlerine bişi olmaz Allahın izniyle

ooo ne güzel 37 içinde doğurmuş olcaksın...senin hamileliğin nasıl geçti...bebişlerin nasıl kiloları vs.
Cnm etrafimdakilere gore herkese seninki gibi hamilelik nasip etsin Allah diyolar benim rahatim yok su son gunlerde geceler uykusuz okaadarda olsun artik diyorum.genellikle iyi bi gebelikti oyle ayy napican nasil olucak diyenler oldu mesela ben hala evimle ilgileniyorum oyle simarik bi gebe olmadim
Bebeklerimde iyiler cok sukur kiloari hep basabas gitti 2500 ler ortalama abarttiklari gibi zor bi gebelik gecirmedim darisi sizlere insallah
Cok kotu olmazsan dogal bisiler tercih et ve cok dinlen cnm ihlamur limon gibi caylar yap..ilac son caren olsun bebisler icin korkma sen dinlen onlar muhtesem korunuyor cok gecmis olsun Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…