- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.041
Cnm etrafimdakilere gore herkese seninki gibi hamilelik nasip etsin Allah diyolar benim rahatim yok su son gunlerde geceler uykusuz okaadarda olsun artik diyorum.genellikle iyi bi gebelikti oyle ayy napican nasil olucak diyenler oldu mesela ben hala evimle ilgileniyorum oyle simarik bi gebe olmadim
Bebeklerimde iyiler cok sukur kiloari hep basabas gitti 2500 ler ortalama abarttiklari gibi zor bi gebelik gecirmedim darisi sizlere insallah
Cok kotu olmazsan dogal bisiler tercih et ve cok dinlen cnm ihlamur limon gibi caylar yap..ilac son caren olsun bebisler icin korkma sen dinlen onlar muhtesem korunuyor cok gecmis olsun Allah sifa versin
merhaba arkdaşım bende 9. haftamda hastanelik oldum serum yedim iyi geldi doktoruna halsiz olduğunu yiyemediğini söylersen oda serum vericektir. birde benim doktorum
premesis diye içnde sadece vitamin olan bir bulantı ilacı verdi sadece hamilelerde kullanılıyormuş b6 vitamin eksikliği aşırı bulantıya neden oluyormuş. bana çok çok iyi geldi her sabah içiyorum. öğlende multivitan ve mineral takviyesi içeren bir vitamin verdi onu içiyorum allah şükür şuan çok iyiyim doktoruna danış bu ilaçları istersen.. hani hala çok yemek yiyemiyorum ama açta kalmıyorum az az sık sık yiyiyorum şuan 12+2 yim hatta bugün konrolümüz vardı çok iyiymiş kuzucuklarım.
aç kalma aç kaldıkça mide daha çokbulanıyor. ama bence bir serum al şimdilik. eminim iyi gelicektir..
hakkımızda hayırlısı cnm
günaydın kızlar çok hastayım kuzucuklarıma zarar gelcek diye çok korkuyorum dü sormştum grip olan varmı diye ama kimse cevap vermedi
ne yaptınız iyileşmek için doktorunuz ne önerdi hasta olan varsa
viks kullanan oldumu aranızda.... ltfn yardım edinnnn
slm kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım benim bi derdim var miğdemin oralar ust karın bölgem çok geriliyor çok canım acıyor kızlarda tekme atıyor oraya felaket bi agrım oluyor sizdede olmusmuydu yada oluyomu ??
Karnını iyice yağla.benim karnım ameliyatlı her akşam saf zeytinyağını iyice sürüyorum çok şükür şimdilik rahatım. Cildini yumuşak tut.
Valla felaket acıo kuzum yaw bu aksam azıttı baya patlıcak gıbı oralar yanlardanda gerıyo anlamadım gıttı kontrolde yoktu hicbısey ertesı gunu basladı sorardım doktora neden dıye
canım cok ayakta yada cok oturunca benimde taş gibi oluyor karnım
Normal bıseymı acaba yaw heryere baktım bu konuda yazan bulamadım yakında doktora gıdecek varmı allah rızasınıcın bı sorsa bunu
arkadaşlar 21.haftanın içindeyim ayaklarımda şişlik var normal mi yoksa çok mu erken
Geçmiş olsun bence normaldır buyuyor karnın derın genışliyor. Doktoru u arayıp sorsan daha iyi olur. Gel derse gidersin erkenden kontrole. İyi geceler.
Arkadaşlar simdi çıktım kontrolden .benim tek yumurta mi cift yumurta mi belli değildi. Ama simdi doktor tek plesenta 2 ayri kese var dedi. Cinsiyet lerini de ogrenemedik. Bizimkiler tembel tembel yüzüyorlarmis :) ama ikisi de kiz gibi sanki dedi. Ya ne zaman ogrenicem Cinsiyetlerinibugun itibariyle 15+2 yim. Ancak bebeklerimin biri 16+5 digeri 16+2 cikti. Dua eden arkadaslarada cok tesekkur ediyorum
Gözün aydın . Haftaaına göre iyiyse maşallah. Önde olsunlar geriden gelmelerinden daha iyi.cinsiyetlerimise doktor acemımı ne görmek için uğraşmıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?