2013 ikiz anne adayları buraya

canım benim inşAllahhhhhh...şişlik felan oldumu?

cnmm verdiğin bilgiler için tşk ederim bende serum alıorum arada iki gece hastanede kaldım ama çok fayda etmio bana. şuan dermamine die bi igne ve metpamit bulantı hapı kullanıorum ama boşuna ilk zofran verdi oda çok etki yapmadı psikolojim bozuldu hiç bişeyde hevesim kalmadı ALLAHIMIN gücüne gitmesin tek düşüncem bebeklerim ama bu şekilde onlarada faydalı olamıo gibi hissediorum kendimi

Canım geçmiş olsun.Ben grip olduğumda 2 dr.a gittim ikisi de ilaç vermedi.Günde 4 bardağa kadar ıhlamur iç dediler.Seversen içine tarçın karanfil bal da ekle.Bol meyve ye.Vicks i burnuna filan sürme, sıcak suya karıştırıp buharını çek dedi.Bol bol dinlenBu şekilde 15 günü buldum ama.

Bu gunleri gosteren rabbime sukurler olsun bebeklerimin kalp atislarini duydummmmmmmm..... MASALLAH......EVLATLARİMA........rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım benim bi derdim var miğdemin oralar ust karın bölgem çok geriliyor çok canım acıyor kızlarda tekme atıyor oraya felaket bi agrım oluyor sizdede olmusmuydu yada oluyomu ??

Karnını iyice yağla.benim karnım ameliyatlı her akşam saf zeytinyağını iyice sürüyorum çok şükür şimdilik rahatım. Cildini yumuşak tut.

Karnını iyice yağla.benim karnım ameliyatlı her akşam saf zeytinyağını iyice sürüyorum çok şükür şimdilik rahatım. Cildini yumuşak tut.

Valla felaket acıo kuzum yaw bu aksam azıttı baya patlıcak gıbı oralar yanlardanda gerıyo anlamadım gıttı kontrolde yoktu hicbısey ertesı gunu basladı sorardım doktora neden dıye

Arkadaşlar bugün 10.30 da kontrolumuz var. Hayır dualarinizi eksik etmeyin nolur.insallah cinsiyet lerini de ogreniriz bu defa :) Kontrolden cikinca yazarım inşallah.

Geçmiş olsun bence normaldır buyuyor karnın derın genışliyor. Doktoru u arayıp sorsan daha iyi olur. Gel derse gidersin erkenden kontrole. İyi geceler.

daha p tesi ayrıntılıya girdik hiçbişeyimiz yoktu carsamba günü gerilmeye basladım sans işte günün agırlıgı binince oluyo agrım galba simdi birşey yok agrı felan çok hareketller ikisi birden tekmeliyo beni bazen aynı anda oluyo bu karnım sürekli bir tarafa yamulyo geriliyo normal galba biraz daha dinlicem kendimi kremlerimi dahada sık sürmeye basladım rahatlıyorum gibi

Arkadaşlar simdi çıktım kontrolden .benim tek yumurta mi cift yumurta mi belli değildi. Ama simdi doktor tek plesenta 2 ayri kese var dedi. Cinsiyet lerini de ogrenemedik. Bizimkiler tembel tembel yüzüyorlarmis :) ama ikisi de kiz gibi sanki dedi. Ya ne zaman ogrenicem Cinsiyetlerini bugun itibariyle 15+2 yim. Ancak bebeklerimin biri 16+5 digeri 16+2 cikti. Dua eden arkadaslarada cok tesekkur ediyorum

Gözün aydın . Haftaaına göre iyiyse maşallah. Önde olsunlar geriden gelmelerinden daha iyi.cinsiyetlerimise doktor acemımı ne görmek için uğraşmıyo sanırım.

kutluyorum hepinizin Anneler gününü şimdiden güzellikler.. bebeklerinizle mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum Yaradan'dan.
biz şimdilik iyiyiz, ayakların şişmesi bacak krampları ve okulun yorgunluğu dışında, çalışan anneler şu 6 ay konusunda bi gelişme var mı .. hala bi sonuç yok sanırsam (. annemler bi koli yollamış ablamla , çok tatlı şeyler almışlar ve ablam kursa gidiyo, bikaç şekilli yastık filan dikmiş çok sevindim dün. Ufacık şeyler nasıl da mutlu ediyo insanı , sevildiğini bilmek.

bi de ben keçeden çalışmalar gördüm nette, keçe ile bişeyler yapmıs olan var mı daha önce aranızda. keçeden bebek şekerleri var googlarsanız göreceksiniz. belki hamaratlar vardır aramızda yaparlar bebeklerinin mevlüdüne filan dedim. ben yapmayı düşünüyorum ama keçe bulamadım yaşadığım ilçede( artık bakıcaz internetten sipariş filan veririm belki, izne ayrılınca yapabilsem süper olur.

tek dileğim kendi prenseslerimin ve sizin bebişlerinizin sağlıkla doğması. Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

Sevgiyle

Gözün aydın . Haftaaına göre iyiyse maşallah. Önde olsunlar geriden gelmelerinden daha iyi.cinsiyetlerimise doktor acemımı ne görmek için uğraşmıyo sanırım.

Canim sagolasin.acemi degil yaa kaç yillik doktor. 55 yasinda ya.cok onemsemiyo sanırım. Yada tam emin olmadan bisey soylemek istemiyo da olabilir.Ya gerçi sağlıklı olsunlarda onemli degil gerisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…