- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.121
Kızlar bu sabah dogumum var dualarınızı bekliyorum.
.Allaha emanet olun..
Maşalla prenseslere. Inşallah hiç sorunsuz geciririz bu dönemleri teyzesi yesin onları
Maşallah ya ben hemen duygulandım resmini görünce
merhaba arkadaşlar,bende ikizlerime hamileyim ve grubu uzun zamandır takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum. hem bilgilendirmek hem de ilerisi için bilgi almak için yazmaya karar verdim.
yaklaşık iki haftadır karnımda sertleşmeler oluyordu. dr ma söylüyordum ama hastaneye gittiğimde kesiliyordu dr da iyiler deyip eve gönderiyordu.dün tam ultrasonla bakarken sertleşme oldu ve sonunda bana inandı ve prepar başladı.
ben bu yazıyı sertleşmeleri olan anneler bunu önemsesin ve dr na anlatırken pes etmesin diye yazıyorum birde
pre par kullanıp sonuna kadar rahat eden ve sıkıntı yasamadan 30 lu haftaları görenler varsa lütfen bana neler yasadıklarını yazarlarsa
bende korkularımı bir parça yenerim
şimdiden teşekkür ederim
insallah canım benim sag salim alırız kucagımıza rabbim bize güç kuvvet ihsan eylesin insanın yanındayken bile özledigi tek varlık evlatmıs hamile olunca anladım bende duygulandım simdiesimide çok seviyorum yanımdayken bile özlerdim böyle ama evlat varya yanından bile geçmiyor bu özlemin Allahım öyle bir duygu bahsetmişki bize tarifi yok .. binlerce yüzbinlerce kez sükürler olsun melenkolik oldum gene
canım merhaba benimle aynı haftadasın bendede ara ara oluyordu önemsememiştim. pre par nedir canım bende dr gidince danışayım
ben 28-29.haftamda sancılandım daha dogrusu nstye baglandıgımda cıkmıstı.her neyse 1 hafta hastanede kaldıktan sonra evde prepar kullandım.32+4 te dogum yaptım.acılmam baslamıstı sancım coktu..preparın dozu da 4 defa gunde yarım yarım.ya da 1 tam ıkı yarım seklındeydı...
benim 26. haftamda başladı canım kasılmalarım o zamandan beride nidilat kullanıyorum alıştım artık en az 4 5 kez kasılıyorum oda normal zaten bu haftalarda.Sana tavsiyem bol su iç,rahim ağzı uzunluğunu ölçtür.Ayrıca aşırı gaz ve idrara sıkışmakta kasılmaları tetikliyor.Korkma 30 ları değil 36 ları bile görürsün inşallah çok yorma kendini.
selam prens prenses anaları
14 haftada cinsiyetlerini öğrendik.
biri kız biri erkekmiş rabbime şükürler olsun sağlıkları yerındeymış kocaman olmuşlar bırı 7,56 diğeri 8,00 cm yakında ekmek almaya bıle gıdebilirler kardes kardes. oyle güzel bi duygu kı insanın kuzlarının olması inanın yatıp kalkıp şükrediyorum rabbim olmayanlara isteyenlere de ver diyorum.
işte oyle kızlar gene duygusal bı ana girdim. neyse işteyim burada ağlamasam ıyı olur.
bu arada benım hala iştahım yok hala bulantılarım oluyor aksamları sadece meyve yiyorum.
geçer elbet onlar ıyı olsunlarda
allah bagislasin cnm ya ne guzel. cinsiyetlerini de ogrenmissin :)hafta olarak da beraber gidiyoruz sayilir :) biz hala ogrenemedik malesef. ikisi de kiz gibi dedi doktorum. ama kesin konusmadi. bi de tek plasenta gibi gorunuyor ama iki ayri kese var dedi. damar gecisi riski olabiliyor ya az da olsa tek plasentada. doktorun bu kadar belirsiz konusmasi da beni sikintiya soktu.o yuzden bu cmts baska bir doktora gidicem. insallah iyi seyler duyariz
Allah bağışlasın
bence de git başka bır doktora daha zararı olmaz
inşallah canımmBende çok korkuyoruminşallah catlamayız
oyy kıyamammm aynenn böylee şiştim bende cnm top yutmuş gibisin diyolar banaiç karnın küçükse benim gibi füze olursun hehehe
18 haftalıkken böyleydim simdi yanlara dolmaya basladı ama hala böyle dik karnım
Eki Görüntüle 712344
canım benim de pişik gibi kızarmalar ve yanmalar var. ben de bebe pudrası aldım eczaneden onu süürüyorum. bol su içmeye çalış , ben öyle yapmaya çalışıorum. badem yağı - ceviz yağı ara sıra da zeytin yağı sürüyorum henüz yok ama olmaz inşallah çatlak. kakao yağı ii gelio diyenler var onu da kocam evde yokken gelmeden saatler önce sürüyorum. sevmio kokusunu
bu cuma 28 olucaz inşallah. ben çalışıyorum okul çok fena yormaya başladı artık izin rapor bi olaylara girişicem .. hayırlısı bakalım. hep dua edelim birbirimize , hoşçakal
inşallah canımm
oyy kıyamammm aynenn böylee şiştim bende cnm top yutmuş gibisin diyolar banaçatlamamak için elimden geleni yapıcam artık ama daha şimdiden böyleyse çatlamamak elde değil sanırım
bebe purası yarıyomu işe cnm?? benim enfeksiyonum kronik maalesef =(( hamile kalmadan önce sürekli tekrarlıyodu.. ama hamile kaldığımdan beri olmamıştı ama başladı yine şimdibadem yağını denedim cnm ama gerçekten tüylenme yapıyo.. kayısı çekirdeği yağını denedim bide.. kakao yağını ve zeytinyağınıda deniyim biraz
çalışınca çok zor canım allah yardımcın olsun.. inş. rapor izin ne varsa ayarlayabilirsin.. bol bol edelim dua bibirimize cnmmmm
Ben cok dusuncesiz bir annemiyimmmm :-( dr bana elevit diyebir vitamin verdi transferden buyana iciyordum icmedigim de oluyordu biz suan yedi hafta bitti sekiz haftaya gidiyoruz ama ben o ilaci yutamiyorum icim bulaniyor o yuzden 4-5 gundur icmiyorum bebeklerime zarari oluyormudur icmememin
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Allahım bebişlerinide sana da saglık sıhhat versın ınsallah, hayırlısı ile kucagına al cnm
Allah sorunsuz kucağına almayı nasip etsin canım.36. haftanda sanırım doğum yapıyorsun ne güzel.darısı başımıza inşallah
Koku o koku varya kelimeler yetmez anlatmayaallah analı babalı büyütsün tatlım mürüvetinide görmek nasip olsun insallah darısı basımıza rabbimin izniylecennet kokulularınıda öp bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?