- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.081
Canım Ben Kendimi iyi hissediyorum ama ben riskli hamilelik grubuna giriyorum ilk başlarda çok büyük 2 kanama atlattım 3.ayımdan beri yatarak geçiriyorum .Umarım senin çok daha kolay ve güzel geçer .kontrollerim 2 güne bir artık 1.8 açılmam var çünkü büyük ihtimal erken doğum bekleniyor.
Hayırlısı ile kucaklarımıza alalım sağsalim evlatlarımızı.Sen nasılsın nasıl geçior günler.
canım benim Allah yardımcın olsun...başta bende de kanama oldu ama çok şükür atlattık o dönem dinlendim..ufak tefek ağrılarım oluyr ama iyiym hızlı büyümesinden galiba..22.haftanın içindeyim karnımın hızla büyümesine şaşırıyorum..ilerleyen haftalarda nasıl olcak diye merak ediyorum ister istemez..inş.bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olurlar...ağrın vs. varmı?
İnşallah Canım büyümesi daha da hızlanıyor karnının :) Ve dönüşlerini Hareketlerini çok rahat hissedebiliyorsun dışardan bile belli oluyor :)
gebeliğin başlangıcından beri aralarında 5 gün falan var.en son muayene de 4 gün vardı.birisi 220 gr diğeri 197 gr .aradaki farktan dolayı olabilirmiş.sıkıntı yokmus şimdilik ama bu olmayacağı anlamına gelmezmiş.arkadaş tek bebekte de sıkıntılıar son ana kadar olur abartıyolar bence.24 ünde zeynep kamilde 27.sinde cerrahpaşada ayrıntılı ultrasonum olacak.ondan soonra normal doktoruma devam edicem sanırım bilmiyorum zaman ne gösterecek..
canlarım ben geldimmmm....
sizleri çok özledim...
38. haftamda doğum yaptım..
bebişlerim 2832-2660 kiloda doğdular.
sağlıklılar çok şükür salı gittik cuma eve döndük ..
artık 5 kişiyiz ...ailemiz kalabalıklaştı bi anda..
çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın bu duyguyu hele ikiz olması bambaşkaymış..
geceleri saymazsak çünki gece hiç uyumuyolar..ama yinede çok tatlılar..
sütüm yetmiyo mamada veriyoruz bakalım bugün mervemde sarılık varmı öğrenicez..
tuğçemde yokmuş çok şükür..
hepinizi öpüyorum bi düzene girsinler sıksık gelicem aranıza...
sizleri çok özledim...
çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın bu duyguyu hele ikiz olması bambaşkaymış..
iyi akşamlar ikiz anne ve adayları benim 3 gündür mide asitim yükselip yemek boruma geliyor bunun için ilaç ne kullanabilirim bilgisi olan varsa sevinirim
iyi akşamlar ikiz anne ve adayları benim 3 gündür mide asitim yükselip yemek boruma geliyor bunun için ilaç ne kullanabilirim bilgisi olan varsa sevinirim
sizleri çok özledim...
merhaba canım cok rahatsız etmiyorsa bişey kullanma geçior hemen benimde çok oldu böle hala ara ara oluyor afedersin hep gegirme ihtiyacı duyuyorum onla birlikte oluyor doktorum bişey olmaz az az sık sık ye dedi miğdemi zorladıgım için oluyomus gece yatmadan önce yarım bardak sut içersem rahat uyurmusum öyle dedi işe yarıyor dene istersen hemen ilaca yönelme derim zaten yeterince ilaç kullanıyoruz ... gecmiş olsun ..
merhaba arkadaşlar,bende ikizlerime hamileyim ve grubu uzun zamandır takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum. hem bilgilendirmek hem de ilerisi için bilgi almak için yazmaya karar verdim.
yaklaşık iki haftadır karnımda sertleşmeler oluyordu. dr ma söylüyordum ama hastaneye gittiğimde kesiliyordu dr da iyiler deyip eve gönderiyordu.dün tam ultrasonla bakarken sertleşme oldu ve sonunda bana inandı ve prepar başladı.
ben bu yazıyı sertleşmeleri olan anneler bunu önemsesin ve dr na anlatırken pes etmesin diye yazıyorum birde
pre par kullanıp sonuna kadar rahat eden ve sıkıntı yasamadan 30 lu haftaları görenler varsa lütfen bana neler yasadıklarını yazarlarsa
bende korkularımı bir parça yenerim
şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar,bende ikizlerime hamileyim ve grubu uzun zamandır takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum. hem bilgilendirmek hem de ilerisi için bilgi almak için yazmaya karar verdim.
yaklaşık iki haftadır karnımda sertleşmeler oluyordu. dr ma söylüyordum ama hastaneye gittiğimde kesiliyordu dr da iyiler deyip eve gönderiyordu.dün tam ultrasonla bakarken sertleşme oldu ve sonunda bana inandı ve prepar başladı.
ben bu yazıyı sertleşmeleri olan anneler bunu önemsesin ve dr na anlatırken pes etmesin diye yazıyorum birde
pre par kullanıp sonuna kadar rahat eden ve sıkıntı yasamadan 30 lu haftaları görenler varsa lütfen bana neler yasadıklarını yazarlarsa
bende korkularımı bir parça yenerim
şimdiden teşekkür ederim
aysemirac ve sezer60 sizlere teşekkür ederim cvp yazdığınız fikirlerinizi paylaştığınız için.aile hekimliğindeki dr da gavıscon şurup tavsiye etti artık çok rahatsız ederse içerim. sezer 60 seninle aramızda 3 hafta var sanırım dediklerini yapcam teşekkür ederim...
selaammmm ikiiizz anneleriiiiii nerelerdesiniiizzz??? yaazmıyo kimse pek bi kaç gündür! nasılsınız??
ben yine panikli bi halde geldimmvajinal enfeksiyonum var yanmam var bi kaç gündür maalesef.. bende sirkeli suyla yıkadım o bölgeyi ama sonra sirkeli suyun düşük tehlikesi yarattığını duydum yoktur öyle bişey dimiii bana bişey diyin lütfennnn
bide çatlamamak için olarak neler kullanıyosunuz?? yağ krem ne kullanıyosunuz?? ben sabah akşam bebe yağıyla yağlanıyorum ama şimdiden göbeğim baya bi çıktı ve geriliyoo.. çatlamamak için neler kullanmam gerekli? vazelin ve mustela krem kullanmayı düşünüyorum günde birer sefer ikisinide kullanırım olurmuki?? öenerebileceğiniz daha güzel şeyler varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?