- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.101
Kızlar bu sabah dogumum var dualarınızı bekliyorum.
.Allaha emanet olun..
.Allaha emanet olun..
ne demek hayatim herzaman yanindayim bildigim birsey olursa yardimci olmak isterim .. masallah bebeklerine kicaman olmuslar simdi sertlesmistir tepikleri agrilarinla aran nasil catlal kremini sur acidikca iyi geliyor arkadasim zeytin yagi suruyormus saf ben denemedim oda iyiumis gerilmelere
.Allaha emanet olun..
tatlim ben basta ilk uc ay badem yagi kullandim baktim tuylerim kil oluyo biraktim :) sonra bebe yagi kullandim bi ay felan sonra doktorum pregnacare kremi onerdi gobegimde huc catlagim yokta surmedigim yerler cayladi daha dogrusu suremesigim :) yetisemedigim diz kapagi arkam catladi bi tek :) fiyati 38 tl kremin 20 gun benim gobege gidio tum vucutla :)))
sağol cnm cvbın içinbenimde şimdilik yok çatlağım ama göbeğim baya çıktı.. diyorum eğer şimdiden böyle çıktıysa bu göbek ilersini hiç düşünemiyorum :44::44: vazelinide çok duydum alıcam onu mutlaka ama yanında bide çatlak kremi alıcam cnm.. senin kremin fiyatıda gayet iyiymişş.. çok sağol bilgiler için
Ben saf zeytinyağı kullanıyorum hiç çatlak yok ilerisi nolur bilmiyorum şimdi 29 haftalık olduk karnimda çok büyüdü . Zeytinyag rahatlıyor bide.
çok korkuyorum çatlamaktan.. onuda denerim cnm çok sağol
canım saol iyiki bu forum var paylaşımlar sayesinde insan tecrübe sahibi oluyor.sana birşey daha sorcam canım karın alt bölge kasık bölgesinde kramp gibi acımalar oluyo zaman zaman sende yaşadın mı böyle ağrılar dün gece sanki oramdan lif koptu keskin bi ağrı oldu 3 4 saat sürdü
sağol cnm cvbın içinbenimde şimdilik yok çatlağım ama göbeğim baya çıktı.. diyorum eğer şimdiden böyle çıktıysa bu göbek ilersini hiç düşünemiyorum :44::44: vazelinide çok duydum alıcam onu mutlaka ama yanında bide çatlak kremi alıcam cnm.. senin kremin fiyatıda gayet iyiymişş.. çok sağol bilgiler için
Pasalarim 29 hfta oldular artık iyice simariyolar çoook. Yarın kontrolümüz var bakalım nasıl larmis benim prenslerim onlara en yakın benim ama çoook özledim onları. Odalarıni yavaş yavaş eksiklerini halletmeye çalışıyorum besikler i kaldı sadece bide perdesi.çok heyecanlıyım. Rabbim isteyen herkese versin. Ben 20 yaşındayım allahım bana hayatımın en güzel hediyesini verdi. Zorlanmaya başladım nefes alıp verirken. Bacaklarim da biraz ağrı oluyor ama yinede iyim.
iç karnın küçükse benim gibi füze olursun hehehe
18 haftalıkken böyleydim simdi yanlara dolmaya basladı ama hala böyle dik karnım
Eki Görüntüle 712344
selaammmm ikiiizz anneleriiiiii nerelerdesiniiizzz??? yaazmıyo kimse pek bi kaç gündür! nasılsınız??
ben yine panikli bi halde geldimmvajinal enfeksiyonum var yanmam var bi kaç gündür maalesef.. bende sirkeli suyla yıkadım o bölgeyi ama sonra sirkeli suyun düşük tehlikesi yarattığını duydum yoktur öyle bişey dimiii bana bişey diyin lütfennnn
bide çatlamamak için olarak neler kullanıyosunuz?? yağ krem ne kullanıyosunuz?? ben sabah akşam bebe yağıyla yağlanıyorum ama şimdiden göbeğim baya bi çıktı ve geriliyoo.. çatlamamak için neler kullanmam gerekli? vazelin ve mustela krem kullanmayı düşünüyorum günde birer sefer ikisinide kullanırım olurmuki?? öenerebileceğiniz daha güzel şeyler varmı??
tatlım rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağ salim insallah .. bebişlerin hakkında az bilgi verirmisin kaç kilo olmuslar boyları felan çok merak ediyorumda bizimde o duruma gelemmize az kaldısayılı gün geçmiyo gibi gelsede çabuk geciyormus
Bence hamilelik insani guzellestirio benim gobek de aldi basini gidiyo : D sizde
Çok güzel bi anne olmuşsunuz. Benim karnım da dik ve benmde yanlara dolmaya basladi yeni yeni.
Ben sanki hamile olduğumu daha dün öğrendim gibi geliyor günler çok çabuk geçiyor. Pasalarmin en son 2 hafta önce gittik biri 800 gr biri de 805gr di doktr artık hızlı büyürlr dedi. Bi sorun olmadını söyledi ultrasonda gösterdi minicikler kafa kafaya vermiş kardeşler dedi dktr. Birbirlerine yaklaşımlar tam o anda gösterdi.
teşekkür ederim canım benim senin gönül güzelligin o baska birşey degil tosuncuk oldum ben gülüolar bana dokunca sisen balık varya onun gibisin bi hafta çok iyisin bi hafta sissin diyolar
maşallah paşalarına çok iyi gidiyorlar biz 10 gün önce gittigimizde ayrıntılıya 340-370 gramdık teyzesi prenseslerim olcak benimde biri yüz üstü digeri sırt üstü kafa kafaya yatıyorlardı resim atım sana yüz üstü olanı çok yaramaz uyutmuyo beni hiç tepikleriyle
Eki Görüntüle 712370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?