2013 ikiz anne adayları buraya

canım saol iyiki bu forum var paylaşımlar sayesinde insan tecrübe sahibi oluyor.sana birşey daha sorcam canım karın alt bölge kasık bölgesinde kramp gibi acımalar oluyo zaman zaman sende yaşadın mı böyle ağrılar dün gece sanki oramdan lif koptu keskin bi ağrı oldu 3 4 saat sürdü

sağol cnm cvbın için benimde şimdilik yok çatlağım ama göbeğim baya çıktı.. diyorum eğer şimdiden böyle çıktıysa bu göbek ilersini hiç düşünemiyorum :44::44: vazelinide çok duydum alıcam onu mutlaka ama yanında bide çatlak kremi alıcam cnm.. senin kremin fiyatıda gayet iyiymişş.. çok sağol bilgiler için

Pasalarim 29 hfta oldular artık iyice simariyolar çoook. Yarın kontrolümüz var bakalım nasıl larmis benim prenslerim onlara en yakın benim ama çoook özledim onları. Odalarıni yavaş yavaş eksiklerini halletmeye çalışıyorum besikler i kaldı sadece bide perdesi.çok heyecanlıyım. Rabbim isteyen herkese versin. Ben 20 yaşındayım allahım bana hayatımın en güzel hediyesini verdi. Zorlanmaya başladım nefes alıp verirken. Bacaklarim da biraz ağrı oluyor ama yinede iyim.

Ben saf zeytinyağı kullanıyorum hiç çatlak yok ilerisi nolur bilmiyorum şimdi 29 haftalık olduk karnimda çok büyüdü . Zeytinyag rahatlıyor bide.

tatlım ani hareketlerden açınmalısın yavas agır hareket et karnın gerildigi için kaslar acıyo çok normal bişey 3 4 saatte çokmuş kuzucum öyle birşey olursa bir daha acile git olurmu ben gittim birşey çıkmadı ama yinede gittim susuz kalmıs bunye ondan olmus bol bol su iç her derde deva inan tam kesmesede agrını azaltıyo benim alt kaslar bitti üstler basladı 1 haftadır gögüs altından baslıyo cekmeye kaslar göbek deligine kadar sızlıyo

iç karnın küçükse benim gibi füze olursun hehehe
18 haftalıkken böyleydim simdi yanlara dolmaya basladı ama hala böyle dik karnım

tatlım rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağ salim insallah .. bebişlerin hakkında az bilgi verirmisin kaç kilo olmuslar boyları felan çok merak ediyorumda bizimde o duruma gelemmize az kaldı sayılı gün geçmiyo gibi gelsede çabuk geciyormus

iç karnın küçükse benim gibi füze olursun hehehe
18 haftalıkken böyleydim simdi yanlara dolmaya basladı ama hala böyle dik karnım
Eki Görüntüle 712344

Bence hamilelik insani guzellestirio benim gobek de aldi basini gidiyo : D sizde
Çok güzel bi anne olmuşsunuz. Benim karnım da dik ve benmde yanlara dolmaya basladi yeni yeni.

canım benim de pişik gibi kızarmalar ve yanmalar var. ben de bebe pudrası aldım eczaneden onu süürüyorum. bol su içmeye çalış , ben öyle yapmaya çalışıorum. badem yağı - ceviz yağı ara sıra da zeytin yağı sürüyorum henüz yok ama olmaz inşallah çatlak. kakao yağı ii gelio diyenler var onu da kocam evde yokken gelmeden saatler önce sürüyorum. sevmio kokusunu
bu cuma 28 olucaz inşallah. ben çalışıyorum okul çok fena yormaya başladı artık izin rapor bi olaylara girişicem .. hayırlısı bakalım. hep dua edelim birbirimize , hoşçakal

Ben sanki hamile olduğumu daha dün öğrendim gibi geliyor günler çok çabuk geçiyor. Pasalarmin en son 2 hafta önce gittik biri 800 gr biri de 805gr di doktr artık hızlı büyürlr dedi. Bi sorun olmadını söyledi ultrasonda gösterdi minicikler kafa kafaya vermiş kardeşler dedi dktr. Birbirlerine yaklaşımlar tam o anda gösterdi.

Bence hamilelik insani guzellestirio benim gobek de aldi basini gidiyo : D sizde
Çok güzel bi anne olmuşsunuz. Benim karnım da dik ve benmde yanlara dolmaya basladi yeni yeni.

teşekkür ederim canım benim senin gönül güzelligin o baska birşey degil tosuncuk oldum ben gülüolar bana dokunca sisen balık varya onun gibisin bi hafta çok iyisin bi hafta sissin diyolar

maşallah paşalarına çok iyi gidiyorlar biz 10 gün önce gittigimizde ayrıntılıya 340-370 gramdık teyzesi prenseslerim olcak benimde biri yüz üstü digeri sırt üstü kafa kafaya yatıyorlardı resim atım sana yüz üstü olanı çok yaramaz uyutmuyo beni hiç tepikleriyle

Maşalla prenseslere. Inşallah hiç sorunsuz geciririz bu dönemleri teyzesi yesin onları
Maşallah ya ben hemen duygulandım resmini görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…