2013 ikiz anne adayları buraya

kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.
 
listede gözüme çarpan normal doğum yaptığın...nasıl geçti?ikiz normal doğum nerde yaptın doğumu...ikiz olup normal olan çokkkk az insandan birisin çok merak ettim anlatırsan sevinirim
 
Arkadaşlar ya ultrasonda bebisleri kıpır kıpır görebilmek için yapmamız gereken bisey var mi :) bu cmts tekrar gidicem doktora. Tatli falan yemenin asli var mi yoksa bunlar efsane mi :)

kuzum ben hep çikolata yıyorum hep kıpır kıpırlar hiç uyurken denk gelmedi bana ayrıntılı ultrasona giderken cikolata yedim sonra bide danone yedim çok seviyorlar kızlarım doktor deli oldu çok hareketliler zorlanıyorum dedi bizse esimle tadını çıkarttık parmaklarını emdiler çişlerini yaptılar yüz üstü yatıp totosunu bile kasıdı biri barız gözterdi doktor siyah beyazdı ama aletleri çok kalıteliydi hehehehe
 
kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.

kuzum benimde oldu korktum hatta ayrıntılıdan geldik diger gün basladı böyle olmaya karnın büyüo ondan oluyo benim yeni yeni geçti agrılarım 2 haftada bir böyle gerilmelerim oluyo belini boş bırakma otururken rahatlayarak otur belini pek kullanma benim simdide belim basladı egilemiyorum sanki tutuldum tutulcak gibi annemi cagırdım yine toplayıp toparlıyor
 
arkadaşlar son haftalardayım, göbegimin altı yani kasıkların üstünde olan bölge çok yumuşak, sanki hamile degilim de kilo almışım gibi, gögsümün altı ise yani tam merkez göbek taş gibi, yukarı mı kaymışlar acaba bir bilginiz var mı, normal midir bu durum? 2 gün sonra doktora gidecegim zaten ama bilen varsa sebebini söyleyebilir mi? bu arada saglı sollu kıpır kıpır oynuyorlar, yer mi degiştiriyorlar ondan mı acaba?
 

Ay yerim ben onları ya :) tamam ben de çikolata yiyip gidicem inşallah kıpır kıpır görürüz bizde. Cok heyecanliyim yine ya
 
arkadaşlar kanamadan dolayı tekrar kontrole gittim bugün
şükürler olsun ki hiç bir sorun görülmedi plesentadan dolayı değil rahim ağzı açıklığından değil kanama alanı yok içim rahatladı
bebeklerimizin cinsiyeti kesinleşti iki erkek gibi demişti bugün net gördük biri kız biri erkekmiş.

samsunlu neden ayrıntılıya ikinci kez giriyorsun merak ettim
 

iyi olmana sevindim cnm ya.bebislerini de allah bagislasin. saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin allah. ayrintili ultrasona girmiyorum cnm normal ultrason. bu hafta sonu medicanaya gitmistim ya. doktor tahlil falan istedi. hem onlarin sonucunu almaya gidicez bi de bizimkilerden biri gostermedi cinsiyetini ona da bakariz dedi. ama ilk defa bebisin birini 3 boyutlu gordum :) ayrintili ultrasonu sordum ona simdi gerek yok dedi. herhangi bir sikinti durumu yok dedi. sonucta isi veriliyo dedi. bu ayrintili dedigi dopler ultrason denilen oluyo degil mi? onu yapmadik yani. normal ultrason bizimkisi :)
 
kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.

bende de oluyor canım.ama benim ki bayağı sık oluyor ben ilaç kullanmaya başladım. bence takibini yap ve doktoruna anlat benimki gibi ise ilaç başlar. ama genelde bu aylarda normaldir. içinde şüphe kalmasın. mutlaka doktorunla konuş.
 
demiştim bilgi sahibi olan yok mu??
 
bugün evdeyim şükür dün doktora gittim 5 günlük rapor verdi.
biraz dinlenirim bu mola ii gelir belki , artık epeyce yorulmustum.
ööle işşte. ben burdaki devlet hast. gittim bi de idrar yollarımdaki yanmayı söledim , alttan muayene edicem dedi. kabul etmedim. idrar yolları için ne gereği var böyle birşeyin anlamdım hadi tahlil falan dese amenna. neyse ultrasonla bebişlere baktı . iilermiş şükür haftalarına gööre. sizde ne var ne yok. hepiniz iiyisinizdir umarım. Allah'a emanet olun.
 

ayyyy negüzel nasıl hissediyrsun kendini?bebekler ne kadarlık olmuşlar?şikayetlerin neler şuan
 

saol canım.. hangi ilacı kullanıyorsun bana dr magnezyum verdi böyle bişey mi
 
canım korka korka ben de bu haftalara kadar geldim çok şükür.drlar hastaları en kötüsüne hazırlıyorlar hep,ama sen stres yapmamaya calış,bol bol istirahat etmeye bak.ben iki aydır yatıyorum.doğum yapanların listesine bakarsan ortalama 34- 35 hafta gibi doğum oluyor ki ikizler için iyi bir zaman sayılır

kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.
o haftalarda sertleşme olmuyordu bende.druna mutlaka danış.belki magnezyum takviyesine ihtiyacın vardır

20+3 oldum kızlar doktor sen riskli gebelik grubundasın aşı yaptırma dedi.ne alaka? siz yaptırdınız mı?

benim dr bir sakıncası olmadığını söyledi ben 3 doz yaptırdım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…