- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.241
Arkadaşlar ya ultrasonda bebisleri kıpır kıpır görebilmek için yapmamız gereken bisey var mi :) bu cmts tekrar gidicem doktora. Tatli falan yemenin asli var mi yoksa bunlar efsane mi :)
kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.
kuzum ben hep çikolata yıyorum hep kıpır kıpırlar hiç uyurken denk gelmedi bana ayrıntılı ultrasona giderken cikolata yedim sonra bide danone yedim çok seviyorlar kızlarım doktor deli oldu çok hareketliler zorlanıyorum dedi bizse esimle tadını çıkarttık parmaklarını emdiler çişlerini yaptılar yüz üstü yatıp totosunu bile kasıdı biri barız gözterdi doktor siyah beyazdı ama aletleri çok kalıteliydi hehehehe
Ay yerim ben onları ya :) tamam ben de çikolata yiyip gidiceminşallah kıpır kıpır görürüz bizde. Cok heyecanliyim yine ya
arkadaşlar kanamadan dolayı tekrar kontrole gittim bugün
şükürler olsun ki hiç bir sorun görülmedi plesentadan dolayı değil rahim ağzı açıklığından değil kanama alanı yok içim rahatladı
bebeklerimizin cinsiyeti kesinleşti iki erkek gibi demişti bugün net gördük biri kız biri erkekmiş.
samsunlu neden ayrıntılıya ikinci kez giriyorsun merak ettim
saol teyzeleri darısı basına inşallah az sabret bizimkiler şimdi durmuyo pıt pıt hep maşallah su an bile göbegim kaynayan su gibi hoppidi hoppidi
kızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.
demiştim bilgi sahibi olan yok mu??arkadaşlar son haftalardayım, göbegimin altı yani kasıkların üstünde olan bölge çok yumuşak, sanki hamile degilim de kilo almışım gibi, gögsümün altı ise yani tam merkez göbek taş gibi, yukarı mı kaymışlar acaba bir bilginiz var mı, normal midir bu durum? 2 gün sonra doktora gidecegim zaten ama bilen varsa sebebini söyleyebilir mi? bu arada saglı sollu kıpır kıpır oynuyorlar, yer mi degiştiriyorlar ondan mı acaba?
demiştim bilgi sahibi olan yok mu??
bugün evdeyim şükür dün doktora gittim 5 günlük rapor verdi.
biraz dinlenirim bu mola ii gelir belki , artık epeyce yorulmustum.
ööle işşte. ben burdaki devlet hast. gittim bi de idrar yollarımdaki yanmayı söledim , alttan muayene edicem dedi. kabul etmedim. idrar yolları için ne gereği var böyle birşeyin anlamdım hadi tahlil falan dese amenna. neyse ultrasonla bebişlere baktı . iilermiş şükür haftalarına gööre. sizde ne var ne yok. hepiniz iiyisinizdir umarım. Allah'a emanet olun.
bende de oluyor canım.ama benim ki bayağı sık oluyor ben ilaç kullanmaya başladım. bence takibini yap ve doktoruna anlat benimki gibi ise ilaç başlar. ama genelde bu aylarda normaldir. içinde şüphe kalmasın. mutlaka doktorunla konuş.
canım korka korka ben de bu haftalara kadar geldim çok şükür.drlar hastaları en kötüsüne hazırlıyorlar hep,ama sen stres yapmamaya calış,bol bol istirahat etmeye bak.ben iki aydır yatıyorum.doğum yapanların listesine bakarsan ortalama 34- 35 hafta gibi doğum oluyor ki ikizler için iyi bir zaman sayılırMerhaba ikiz anneleri
Benim yavaş yavaş korkularım başladı. Doktorum 30. ve 34. haftalarda erken doğum olabilir, 36yı 38i pek görmezler ikizler dedi. İnşallah bebişlerim vaktinde ve sağlıcakla gelirler.
Doğum yapan ikiz anneleri ben en çok emzirme olayında takılıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz bizlere anlatır mısınız?
o haftalarda sertleşme olmuyordu bende.druna mutlaka danış.belki magnezyum takviyesine ihtiyacın vardırkızlar günaydın.. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyor çok geriliyor nefes almakta zorlanıyorum.bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.
20+3 oldum kızlar doktor sen riskli gebelik grubundasın aşı yaptırma dedi.ne alaka? siz yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?