2013 ikiz anne adayları buraya

saol teyzeleri darısı basına inşallah az sabret bizimkiler şimdi durmuyo pıt pıt hep maşallah su an bile göbegim kaynayan su gibi hoppidi hoppidi

canım nasılsın?? benimkilerde oynuyo 1-2 haftadır ama hala çok sık değilll =) ne zaman hissedicem ben adam akıllı?? sürekli oynasınlar istiyorummm

cnm merhaba nasılsın?? yazamadım kaç gündür? nasıl geçti doktor kontrölün??

cnm merhaba nasılsın?? yazamadım kaç gündür? nasıl geçti doktor kontrölün?? [/QUOTE]

Cnm kontrolum bu cmts. Gectigimiz cmts Medicana ya gitmistim.tahlil sonuçlarını falan görüşmek için bir de bebislerden diğerinin cinsiyetine bakmak icin cmts çağırdı sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?

canım nasılsın?? benimkilerde oynuyo 1-2 haftadır ama hala çok sık değilll =) ne zaman hissedicem ben adam akıllı?? sürekli oynasınlar istiyorummm :[/B]

2 haftacık sonra tam hareketlenirler heralde canım söle bi rahatla beline destek yapıp oturma pozısyonunda uzan eline cikolata dondurma sevdigin birşey al ye bu aradada rahatla sakınle bak bakalım ne yapıyorlar karnını oksa ince sesle konus onlarla karsılık vermeleri lazım biri tepki verebilir ikisinden bekleme biri gıcık oluyo beni korkuttu hatta dedim niye tepk vermiyo tembel sey

cnm merhaba nasılsın?? yazamadım kaç gündür? nasıl geçti doktor kontrölün??

Cnm kontrolum bu cmts. Gectigimiz cmts Medicana ya gitmistim.tahlil sonuçlarını falan görüşmek için bir de bebislerden diğerinin cinsiyetine bakmak icin cmts çağırdı sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?[/QUOTE]

bu medicana nerdeki hastane kızlar ?

Cnm kontrolum bu cmts. Gectigimiz cmts Medicana ya gitmistim.tahlil sonuçlarını falan görüşmek için bir de bebislerden diğerinin cinsiyetine bakmak icin cmts çağırdı sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?

bu medicana nerdeki hastane kızlar ?[/QUOTE]

Canim ben konyadayim :) konyadaki Medicana ya gittim :)

ayyyy negüzel nasıl hissediyrsun kendini?bebekler ne kadarlık olmuşlar?şikayetlerin neler şuan

canım 28 haftalıklar , şikayet artık çok:) ama napalım herşey bu güzellikler için. kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyo. artık zor hereket diyorum bi de idrarımda ara ara yanma hissi var az da kaşıntı. bol su içmeye çalışıyorum. şimdilik durum bu . dualarınızı bekliorum

yawrum ya allah kolaylık versin bizimde az kaldı yani bir ay sonra aynı durumda olcaz hehehe rabbim herkeze kolaylık versin benimde ayaklarım şişti akşam ilk defa inşallah devamı gelmez

yawrum ya allah kolaylık versin bizimde az kaldı yani bir ay sonra aynı durumda olcaz hehehe rabbim herkeze kolaylık versin benimde ayaklarım şişti akşam ilk defa inşallah devamı gelmez

ayak şişliği işte bende de senin haftalarında başlamıştı , hala devam ediyo. altları yanıyo bazen . ellerim şişmiodu ama sabah bol gelen yüzüğüm çıkmadı parmağımdan. doktor bacaklarda şişlik olursa sorun var dedi. ayak şişliği normalmiş ama tabii tuzu azalatmak gerek. bol su iç kuzucum ..

kuzum su kurbası oldum valla haftada 2 damacana bitiriom tuzuda kestim çok azcık oda yemege sadece ama bilemedim akşam esimle yemek yaptık oturdum hep ama bi baştım comba olmus ayaklarım sag tarafım daha çok şişmiş.. ben yüzügü çoktan takmayı bıraktım hehhhe bide eşim yıl dönümü hediyesi aldı 2 gün takabildim oturdu parmagıma morardı hevesim kursamda kaldı

selam canımcım, aynı şeyleri yaşıyoruz valla. ben her ay idrar yolu enfeksiyonu yanma sızlama kaşıntı yaşıyorum. yatıp kalkarken zorlanıyorum. katlanıcaz herşeye bebişler için.:13:

Slm kizlar 8 haftalik olduk cok sukur brn ozele gidiyordum tup bebek ozelde yapildi bu gun ben universte hastanesine gittim 24 hazirana ikili test tarihi verdiler ikizlerde ikili test yapiliyormu ben sakincali diye duymustum lutfen bilgiii verirmisiniz

polit ben yaptırmadım bir doçente ense kalınlığı ölçümü yaptırdık bize ikili test formu verdi ama ben kendi dr umla konuştum gerek duymadık çünkü kesin bilgi vermediği gibi ikizlerde riski yüksek çıkarıyormuş

ikili testte saınca yaratacak bir durum yok canım
kan testi yapıyorlar birde cocukların ense kalınlığına bakıyorlar ama benim doktorum yalnızca ense kalınlığına baktı cnm ikiz olduğu için kan testi bize gerekli bilgiyi veremiycek dedi ama çoğu arkadaş yaptırmış sitede okudğum kadarıyla...

maaşşallah 16. haftana varmışsın jüpiter cinsiyetleri belli oldumu ?

Cnm öncelikle Hayırlı olsun bebislerin :) benim doktorum sadece ense kalinligina bakti. Ikizlerde gerek görmüyorum bir de bazen yanlis da çıkabiliyor sonuclar. Psikolojik acidan hamileligi mahvoluyor kadının dedi. Gecen gunde Medicana da doktor 3 lu test yaptırmak isteyip istemediğimi sordu. Ben de cok gerekli mi siz ne düşünüyorsunuz dedim. O da dedi ki eger bir sıkıntı çıktığında aldirmayi düşünürsen yaptir derim. Yok ben aldirmam diyorsan yaptırma dedi. Son karar yine senin

Elimi karnima koyup bebislerimin minik de olsa hareketlerini hissetmeye çalışırken kanepede uyuyakalmisim 10 dakka. Bebisler bi tekme attilar uyandim. Meger rüyaymis :) zaten bu haftada o kadar kuvvetli bir tekme mümkün değil :)

selam canımcım, aynı şeyleri yaşıyoruz valla. ben her ay idrar yolu enfeksiyonu yanma sızlama kaşıntı yaşıyorum. yatıp kalkarken zorlanıyorum. katlanıcaz herşeye bebişler için.:13:

bolca suyla atmaya çalışıyorum enfeksiyon filan varsa. yani antibiyotkten iyidir herhalde. bi de pişik gibi oluyo ara ara , bebek pudrası aldım onu sürüyorum. annem gelsin diye bekliyorum artıkk , yapılacak çok iş var . günler herşeye rağmen çabuk geçio durulife.
senin bebekler nasıl ne zamana bi dahaki kontrıolün.. haftamız çok yakın . herşey güzel olur inşallah. ben 3i hedefledim. psikolojik olarak bööle diom kendime. erken gelirse de Rabbimden ama kızlarla anlaşma yaptık. bi kelek yapmazlarsa 38de anlaştık böcüklerle

canım ben 21. haftada hissetmiştim. evet erken birazcık ama kelebek gibi pır pır etmişti ilkinde benim, aman ne tatlılar. hele daha sonra daha da tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…