- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.261
saol teyzeleri darısı basına inşallah az sabret bizimkiler şimdi durmuyo pıt pıt hep maşallah su an bile göbegim kaynayan su gibi hoppidi hoppidi
iyi olmana sevindim cnm ya.bebislerini de allah bagislasin. saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin allah. ayrintili ultrasona girmiyorum cnm normal ultrason. bu hafta sonu medicanaya gitmistim ya. doktor tahlil falan istedi. hem onlarin sonucunu almaya gidicez bi de bizimkilerden biri gostermedi cinsiyetini ona da bakariz dedi. ama ilk defa bebisin birini 3 boyutlu gordum :) ayrintili ultrasonu sordum ona simdi gerek yok dedi. herhangi bir sikinti durumu yok dedi. sonucta isi veriliyo dedi. bu ayrintili dedigi dopler ultrason denilen oluyo degil mi? onu yapmadik yani. normal ultrason bizimkisi :)
canım nasılsın?? benimkilerde oynuyo 1-2 haftadır ama hala çok sık değilll =) ne zaman hissedicem ben adam akıllı?? sürekli oynasınlar istiyorummm:[/B]
cnm merhaba nasılsın?? yazamadım kaç gündür? nasıl geçti doktor kontrölün??
canım nasılsın?? benimkilerde oynuyo 1-2 haftadır ama hala çok sık değilll =) ne zaman hissedicem ben adam akıllı?? sürekli oynasınlar istiyorummm
cnm merhaba nasılsın?? yazamadım kaç gündür? nasıl geçti doktor kontrölün??
Cnm kontrolum bu cmts. Gectigimiz cmts Medicana ya gitmistim.tahlil sonuçlarını falan görüşmek için bir de bebislerden diğerinin cinsiyetine bakmak icin cmts çağırdısen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
ayyyy negüzel nasıl hissediyrsun kendini?bebekler ne kadarlık olmuşlar?şikayetlerin neler şuan
canım 28 haftalıklar , şikayet artık çok:) ama napalım herşey bu güzellikler için. kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyo. artık zor hereket diyorum bi de idrarımda ara ara yanma hissi var az da kaşıntı. bol su içmeye çalışıyorum. şimdilik durum bu . dualarınızı bekliorum
yawrum ya allah kolaylık versin bizimde az kaldı yani bir ay sonra aynı durumda olcaz hehehe rabbim herkeze kolaylık versin benimde ayaklarım şişti akşam ilk defa inşallah devamı gelmez
ayak şişliği işte bende de senin haftalarında başlamıştı , hala devam ediyo. altları yanıyo bazen . ellerim şişmiodu ama sabah bol gelen yüzüğüm çıkmadı parmağımdan. doktor bacaklarda şişlik olursa sorun var dedi. ayak şişliği normalmiş ama tabii tuzu azalatmak gerek. bol su iç kuzucum ..
canım 28 haftalıklar , şikayet artık çok:) ama napalım herşey bu güzellikler için. kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyo. artık zor hereket diyorum bi de idrarımda ara ara yanma hissi var az da kaşıntı. bol su içmeye çalışıyorum. şimdilik durum bu . dualarınızı bekliorum
Slm kizlar 8 haftalik olduk cok sukur brn ozele gidiyordum tup bebek ozelde yapildi bu gun ben universte hastanesine gittim 24 hazirana ikili test tarihi verdiler ikizlerde ikili test yapiliyormu ben sakincali diye duymustum lutfen bilgiii verirmisiniz
polit ben yaptırmadım bir doçente ense kalınlığı ölçümü yaptırdık bize ikili test formu verdi ama ben kendi dr umla konuştum gerek duymadık çünkü kesin bilgi vermediği gibi ikizlerde riski yüksek çıkarıyormuş
Slm kizlar 8 haftalik olduk cok sukur brn ozele gidiyordum tup bebek ozelde yapildi bu gun ben universte hastanesine gittim 24 hazirana ikili test tarihi verdiler ikizlerde ikili test yapiliyormu ben sakincali diye duymustum lutfen bilgiii verirmisiniz
selam canımcım, aynı şeyleri yaşıyoruz valla. ben her ay idrar yolu enfeksiyonu yanma sızlama kaşıntı yaşıyorum. yatıp kalkarken zorlanıyorum. katlanıcaz herşeye bebişler için.:13:
Elimi karnima koyup bebislerimin minik de olsa hareketlerini hissetmeye çalışırken kanepede uyuyakalmisim 10 dakka. Bebisler bi tekme attilar uyandim. Meger rüyaymis :) zaten bu haftada o kadar kuvvetli bir tekme mümkün değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?