- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.281
canım ben 21. haftada hissetmiştim. evet erken birazcık ama kelebek gibi pır pır etmişti ilkinde benim, aman ne tatlılar. hele daha sonra daha da tatlılar.
maaşşallah 16. haftana varmışsın jüpiter cinsiyetleri belli oldumu ?
bolca suyla atmaya çalışıyorum enfeksiyon filan varsa. yani antibiyotkten iyidir herhalde.
saol canım.. hangi ilacı kullanıyorsun bana dr magnezyum verdi böyle bişey mi
ben nidilat kullanıyorum canım 8 saatte bir . magnesyuma göre biraz daha ağır ve ileri haftalarda erken doğum riskinde verilen bir ilaç malesef benim kasılmalar biraz erken başladı
Canım bende de aylardır geçmeyen bir idrar yolları enfeksiyonu var.4-5 defa monurol içtim.O hafif bir ilaçmış.2 sefer fitil verdi dr.Bugün gittiğimde tahlil bile yapmamıştı.Nstde mesanede kasılmalar gördü.Ağır bir idrar yolları enfeksiyonu var dedi idrar kültürü istedi.Kullandığım ilaçlar hafif gelmiş antibiyotiğe başlayalım dedi.Bu enfeksiyon erken doğuma neden olabilir dedi.Her seferinde diyordu bunu ama bu sefer kasılmalar da görünce daha ciddiye aldı.Bence doktoruna sıkıntılarını anlat ve uygun gördüğü ilacı kullan.İlaç kullanmıcaz diye erken doğurmak da var ucunda.
Ayrıca bu haftalara kadar ikiz hamilelikle iyi bile çalışmışsın.Ben senin haftandayken dr yürüme diyordu bana bırak işe gitmeyi filan 10 dkdan fazla yürümüyordum.Zaten tıkanıyorum hemen ben ayakta duramıyorum fazla
ben de 20 haftalıgım nasıl anladın kasılmaları nstye mi bağlandın? rahim ağzı uzunlugunu ölçtü mü doktor?
Ben yeni üyeyim . 34 yaşındayım. Tüp bebek yöntemi ile 2. denememde kuzucuklarıma hamile kaldım. İlk 3 ay zorlu bir süreçti ohss oldum lekelenme ve kanamalarım oldu. Çalıştığım için rapor almak zorunda kaldım. Ama Allahıma şükürler olsun 17+3 haftalık olduk.. Son 1.5 haftadır bebeklerimle balayı dönemi geçiriyoruz:) Lakin yinede her lavaboya gidince acaba kanama varmı diye bakıyorum( İkili test yada 3 lü testi istemedim.. Bu hafta sonu kontrolum var İnşallah cinsiyetlerini öğrenmek nasip olur ve umarım Güzel rabbim kuzucuklarımı sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Gnaydın kızlar nasılsınız... Ben bu hafta itibari ile nidilat ve magnorm a basladım kullanan var mı bu ilaçları
kızlar ben 18+3 umgecelerı saga sola dönerken rahatsızlık duyuyormusunuz?
cumburlop sankı bebekler de
yer degstrıyo gıbı
bende aynı durumdayım :) artık gece yataktan kalkmak istersem eşim yardım ediyor. onunda uykuları bölünüyor
birde bebekleri hissedince gör sen hoşlarına gitmeyen pozisyonda hop tekmeçok keyifli
ehhe yalnız değlmişim demek :)
aynen işte ınsanda hereketler yavaşlıyor.. yattığımda ılk etapta nefesım daralıyor gıbı hıssedıyorum gece 4 kez vc kalkıyorum sımdden artıstlenmeye başladı bıdıklarımız onlar sağlıklı olsunlar 36-37 ye kadar uslu uslu Dursunlarda cnm gerısı boş :)
inşallah canım.öyle bir psikolojideyim ki küçücük bir tekmeleri bile içimi umutla dolduruyor küçücük bir korkum olsun onlar adına hemen ağlamaya başlıyorum şu an aklımda sadece 28. hafta var daha ilerisini şu an düşünemiyorum. 28. haftadan sonra bir rahatlayacağım anlatamam :) ondan sonra 32. 34 . hafta diye devam edeceğim saymayabenimkiler bir kız bir erkek seninkilerin cinsiyeti belli mi ?
kızlar benim kızlar 2 gündür daha az hissediyorum hareketlerini alttakini gene bir nebze ama üsttekini farketmiyorum...dr a gideyimmi ne dersiniz normal mi?
kızlar benim kızlar 2 gündür daha az hissediyorum hareketlerini alttakini gene bir nebze ama üsttekini farketmiyorum...dr a gideyimmi ne dersiniz normal mi?
canım bu haftalarda hareketleri çok düzenli olmazmış. ben sağ alttakini daha çok hissediyorum mesela. ve bu haftalarda hareket alanları geniş olduğundan her zaman dışa doğru değil içe doğru ya da birbirlerine tekme atarlarmış. mesela benimkiler dün nerdeyse hiç hareket etmediler bugünse durmuyorlar
biraz rahat ol ama çok huzursuz hissediyorsan ara doktorunu çekinme bence.
Ben yeni üyeyim . 34 yaşındayım. Tüp bebek yöntemi ile 2. denememde kuzucuklarıma hamile kaldım. İlk 3 ay zorlu bir süreçti ohss oldum lekelenme ve kanamalarım oldu. Çalıştığım için rapor almak zorunda kaldım. Ama Allahıma şükürler olsun 17+3 haftalık olduk.. Son 1.5 haftadır bebeklerimle balayı dönemi geçiriyoruz:) Lakin yinede her lavaboya gidince acaba kanama varmı diye bakıyorum( İkili test yada 3 lü testi istemedim.. Bu hafta sonu kontrolum var İnşallah cinsiyetlerini öğrenmek nasip olur ve umarım Güzel rabbim kuzucuklarımı sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?