- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.801
Canım merhaba içini ferah tut benim nst de ilk sancım 27.haftamda çıktı .Doktorlar erken doğum olcak dediler. 1.Hafta önce doktora gittiğimde açılmamda başlamıştı doktor 2 güne bile çıkaramayabilirsin dedi bana.
Ama aradan tam 1 hafta geçti dün 35.haftayı doldurdum bugün 35+1 im.Doktor 29 hazirana gün verebilirim artık dedi. İçini ferah tut umarın sende 36 ları görürsün.
kızlar sezeryanı nasıl düşünüyorsunuz epiduralmı spinalmi ve neden.
nst ye grdım bugun.bıraz sancım cıktı. saat bır bucuk gıbı tekrar gıdıcez tekrar grcem nst ye yıne sancım cıkarsa yatırcaklar. dua edın de sancım cıkmasın. :'(
Dün 34 bitti çok şükür, her haftayı dört gözle bekliyorum, inşallah dediğin gibi olur cnm, cuma tekrar gidicem bakalım, biraz daha netleşecek, yattığımda sağa sola dönerken karnımı iki yandan sıkıca tutup sağa sola dönüyorum artık yoksa içimde birşeyler kopacak ya da parçalanacakmış gibi ağrıyor, bebekler çok rahatsız oluyor, sende de var mı böyle bir durum?
Ben bu konuyu dr'umla görüştüm cnm, buna sen karar veremezsin dedi, o gün doğumdan önce bilgilendirme yapıyorlarmış ve eğer yapılan testler epidural ya da spinale uygunsa bunları yaptırabiliyormuşsun.
Havva naptın, umarım iisindir.
bugun hayatımın en güzel en sasırtıcı günüydü eşimle 3 senelik evliyiz 1.5 senedir çocuk için tedavi görüyodum en son şubat ayında 1. aşılamamı yaptırmış ama sonuç negatifti bende tedaviye ara verdim 2 gündür midem bulanıyo ama olmicagını düşünerek umursamıyodum bugün işe giderken polikinige girdim kan testi yaptırdım ve teste göre hamileydim sonucu doktoruma faxladım bu değerlere göre hamilesin dedi aksam tedaviye gittim ve 8 haftalık 2 aylık yani ve ikiz olduğunu öğrendim sok oldum bütün gün azım kapanmak bilmedi mutluluktan :)
Herkese mrb. Salı günü Sancim dan dolayı gene hastanede yattım
Az önce geldim evime.bide kan almislardi kanım da düşük çıktı
Bide kan icin ilave verdiler. Ayaklarım çok şişti. Kanimin düşüklüğünü fazla olmadini söyledi
Doktorlar ama yinede ilaç verdiler. Ama Sancim çok çıktı. Çok şükür bugün
Evime gelebildm. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sheisspeaking teşekkür ederim beni sormussun. Gayet iyim şimdi canım sağol.
geçmiş olsun cnm zamanında ve hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim :)
kızlar yarın nst baglanıcam dua edin bizim için agrı çıkmasın biraz endişeliyim düşünmemeye calışıyorum ama elde olmuyor biliyorsunuz
hayirli cumalar canim. detayli ultrason 20. haftadan 24.haftaya kadar yapilabiliyor.kendinize dikkat edin:) guzel bir hamilelik sureci diliyorum.
tebrikler sonuna kadar mutlulukla gitsin inşallah....
ya geçen doktoruma sormayı unuttum tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi nerden anlıyoruzzz kontrole gittiğimde sormayı unuttum bazıları diyoki anlaşılmaz doğumda anlaşılırmış cvp bekliyorum
Canım doğumda anlaşılmaz tabikide çift yumurta ikizinde bebekler iki ayrı kese içinde bulunur tek yumurta ikizinde ise bebekler aynı kese içindedir ve doğmdan sonra birbirlerinin tıpkısı olurlar :)
Doğal yollamı hamile kaldın yoksa tüp bebekmi
Canım dün sen dr gidecektin,nasıl geçti,hayırlısıyla bebişler ne zaman geliyor? Merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?