2013 ikiz anne adayları buraya

Arkadaşlar yarın hayirlisiyla tasiniyoruz bakalım. Kac gündür yorgunluk telas... allahtan annemle babam geldi dun sabah. Yoksa bu halde o kadar isin içinden mümkün değil cikamazdim. Eşyaları ankaradaki eve bi atsak artik gerisi önemli değil. . Bir syda da yerlesirim. Ama su surec çok sıkıntılı. Dualarinizi bekliyorum

Canım benim bende bugün rahatladım biraz bağırsaklarım beni mahvetti. bu arada da rahim ağzı incendiğini farkettiler hastaneden çıkarmıyorlar serklajdan felan bahsediyorlar. Korkuyorum. Senin kaç haftalıktı telden göremiyorum. Serumun dışında ilaç veriyorlar mı?

canım serklajdan korkma bana da yapıldı o sayede geldim bugünlere.

bana sadece serum taktılar.rahim boyum uzunmuş ama plasenta aşağıdaymış. rahim büyüdükçe plasenta yukarı çıkabilir dediler.çıkmazsa hep dikkat edeceğim kanama fln olmasın diye, ağrılarım var yatıyorum. hamileliğimin 25. haftasını bitiriyorum.serklaj olan bir çok arkadaş var bu forumda Allah yardımcın olsun..dualarım seninle

nst ye grdım bugun.bıraz sancım cıktı. saat bır bucuk gıbı tekrar gıdıcez tekrar grcem nst ye yıne sancım cıkarsa yatırcaklar. dua edın de sancım cıkmasın. :'(

Canım yaa senkaç haftalıkken oldun? Şimdi kaçıncı haftadasın. Ne yapıyorsun sürekli yatıyormusun?açılmamı olmuştu?birz bana anlatsana.

20. haftamdı yanlış hatırlamıyorsam. şuan 36+5 im yarın alacaklar işte doğuma. serklaj yapmazsak sürekli yatacaksın dedi,yaptırdım ve gezmeme de gittim alışverişimi de yaptım, dolmuşa otobüse de bindim. aşırı bi açılmam yoktu ama bu açılma seni çok götürmez erken doğum yaparsın dedi ve önlem olarak serklaj yaptı, doğum esnasında da alacak dikişleri. serklaj ameliyatı zaten 10 dk, genel anestezi yapıyorlar. aynı gün taburcu oldum ağrım hiç olmadı sadece ilk tuvalete çıkışımda azıcık bir yanmam oldu. 1 hafta 10 gün kadar da hafif pembemsi akıntı geldi bunlar hep normal tabi. dikiş atıldıktan sonra da bir süre alttan baktı dikişlerime ama taş gibi sağlam dikişlerin dedi her gidişimde. internette gereksiz olduğunu söyleyenler de var ama benim dikişten sonra çok gezip yorulduğum zamanlar da oldu ama Allaha şükür kötü birşeyle karşılaşmadım. tabiki sen benim gibi yapma yine de dikkat et, benim boyumun uzun olmasının da çocukları taşımamda etkisi olduğunu söylüyorlar, işi şansa bırakma yani. Ama ameliyattan korkma çok basit bi operasyon hatta doktorum refakatçiye bile ihtiyacın yok demişti o kadar yani.

gozun aydın canım avusuyorsun evlatlarına ne güzel .. bu olayı atlatmana sevindim gerçekten rabbim herkesi korusun en cokta evlatlarını .. bebişlerin kilosu nasıl ?

Ayyy nasıl moral oldu anlatamam inş o günleri bizde görürüz teyzesi....çok saol msjın için

Merhabalar ikiz anneleri ve adaylari

Nasilsiniz, umaraim hersey yolundadir.. zaman yaklastikca uyuyma problemleride artiyor. normalde hep sola yatmaya gayret ediyor ve yatiyordumda ama artik zorlaniyorum sag di soldu derken sabah oluyo. ve beni daha hic nst ye baglamadilar.

bugun hayatımın en güzel en sasırtıcı günüydü eşimle 3 senelik evliyiz 1.5 senedir çocuk için tedavi görüyodum en son şubat ayında 1. aşılamamı yaptırmış ama sonuç negatifti bende tedaviye ara verdim 2 gündür midem bulanıyo ama olmicagını düşünerek umursamıyodum bugün işe giderken polikinige girdim kan testi yaptırdım ve teste göre hamileydim sonucu doktoruma faxladım bu değerlere göre hamilesin dedi aksam tedaviye gittim ve 8 haftalık 2 aylık yani ve ikiz olduğunu öğrendim sok oldum bütün gün azım kapanmak bilmedi mutluluktan :)

tebrikler sonuna kadar mutlulukla gitsin inşallah....

kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim ama çok ta ayrıntılı olmadı sizin anlattığınız kadar uzun sürmedi dr prof tu ama beyin ve kalpte bazı bölgeleri ölçtü inceledi kemik yapısına baktı birde kordon ve unuttuğum bişeyin kan akışına baktı ve birazda yüzlerini gösterdi bittiii velhasıl sorun yoktu çok şükür ha bir de kalp atışına baktı.

sizler napıyorsunuz herkes iyidir inşallah

cumartesi gittiğimde doktor ikisi de yaklaşık 2900 gr demişti, umarım yanlış değildir.

maşallah süpermiş kiloları valla darısı basımıza inşallah bizde öle oluruz allahım evlatlarımı sag salim kovustursun bana .. sende acısız sızısız toparlarsın tez zamanda kendini bizim içinde kokla cennet kokulularını

Yanımdaki ark. Kanaması oldu 22 haftalık bebeğini kaybediyor şuan. Allah ım tez zamanda kurtar. Arkadaşın tez zamanda toparlanması için çok dua edin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…