- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.781
Canım benim bende bugün rahatladım biraz bağırsaklarım beni mahvetti. bu arada da rahim ağzı incendiğini farkettiler hastaneden çıkarmıyorlar serklajdan felan bahsediyorlar. Korkuyorum. Senin kaç haftalıktı telden göremiyorum. Serumun dışında ilaç veriyorlar mı?canım geçmiş olsun..bende 5 gün önce hastanede yattım serum taktılar, benimde bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş,rahimi kapatmış çok ağrım var yatıyorum.haftalarımız ilerledikçe sıkıntı çıkmıyor değil Rabbim korusun inşallah bizleri iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Canım benim bende bugün rahatladım biraz bağırsaklarım beni mahvetti. bu arada da rahim ağzı incendiğini farkettiler hastaneden çıkarmıyorlar serklajdan felan bahsediyorlar. Korkuyorum. Senin kaç haftalıktı telden göremiyorum. Serumun dışında ilaç veriyorlar mı?
canım serklajdan korkma bana da yapıldı o sayede geldim bugünlere.
Canım benim bende bugün rahatladım biraz bağırsaklarım beni mahvetti. bu arada da rahim ağzı incendiğini farkettiler hastaneden çıkarmıyorlar serklajdan felan bahsediyorlar. Korkuyorum. Senin kaç haftalıktı telden göremiyorum. Serumun dışında ilaç veriyorlar mı?
Canım yaa senkaç haftalıkken oldun? Şimdi kaçıncı haftadasın. Ne yapıyorsun sürekli yatıyormusun?açılmamı olmuştu?birz bana anlatsana.
20. haftamdı yanlış hatırlamıyorsam. şuan 36+5 im yarın alacaklar işte doğuma. serklaj yapmazsak sürekli yatacaksın dedi,yaptırdım ve gezmeme de gittim alışverişimi de yaptım, dolmuşa otobüse de bindim. aşırı bi açılmam yoktu ama bu açılma seni çok götürmez erken doğum yaparsın dedi ve önlem olarak serklaj yaptı, doğum esnasında da alacak dikişleri. serklaj ameliyatı zaten 10 dk, genel anestezi yapıyorlar. aynı gün taburcu oldum ağrım hiç olmadı sadece ilk tuvalete çıkışımda azıcık bir yanmam oldu. 1 hafta 10 gün kadar da hafif pembemsi akıntı geldi bunlar hep normal tabi. dikiş atıldıktan sonra da bir süre alttan baktı dikişlerime ama taş gibi sağlam dikişlerin dedi her gidişimde. internette gereksiz olduğunu söyleyenler de var ama benim dikişten sonra çok gezip yorulduğum zamanlar da oldu ama Allaha şükür kötü birşeyle karşılaşmadım. tabiki sen benim gibi yapma yine de dikkat et, benim boyumun uzun olmasının da çocukları taşımamda etkisi olduğunu söylüyorlar, işi şansa bırakma yani. Ama ameliyattan korkma çok basit bi operasyon hatta doktorum refakatçiye bile ihtiyacın yok demişti o kadar yani.
Ayyy nasıl moral oldu anlatamam inş o günleri bizde görürüz teyzesi....çok saol msjın için20. haftamdı yanlış hatırlamıyorsam. şuan 36+5 im yarın alacaklar işte doğuma. serklaj yapmazsak sürekli yatacaksın dedi,yaptırdım ve gezmeme de gittim alışverişimi de yaptım, dolmuşa otobüse de bindim. aşırı bi açılmam yoktu ama bu açılma seni çok götürmez erken doğum yaparsın dedi ve önlem olarak serklaj yaptı, doğum esnasında da alacak dikişleri. serklaj ameliyatı zaten 10 dk, genel anestezi yapıyorlar. aynı gün taburcu oldum ağrım hiç olmadı sadece ilk tuvalete çıkışımda azıcık bir yanmam oldu. 1 hafta 10 gün kadar da hafif pembemsi akıntı geldi bunlar hep normal tabi. dikiş atıldıktan sonra da bir süre alttan baktı dikişlerime ama taş gibi sağlam dikişlerin dedi her gidişimde. internette gereksiz olduğunu söyleyenler de var ama benim dikişten sonra çok gezip yorulduğum zamanlar da oldu ama Allaha şükür kötü birşeyle karşılaşmadım. tabiki sen benim gibi yapma yine de dikkat et, benim boyumun uzun olmasının da çocukları taşımamda etkisi olduğunu söylüyorlar, işi şansa bırakma yani. Ama ameliyattan korkma çok basit bi operasyon hatta doktorum refakatçiye bile ihtiyacın yok demişti o kadar yani.
gozun aydın canım avusuyorsun evlatlarına ne güzel .. bu olayı atlatmana sevindim gerçekten rabbim herkesi korusun en cokta evlatlarını .. bebişlerin kilosu nasıl ?
bugun hayatımın en güzel en sasırtıcı günüydü eşimle 3 senelik evliyiz 1.5 senedir çocuk için tedavi görüyodum en son şubat ayında 1. aşılamamı yaptırmış ama sonuç negatifti bende tedaviye ara verdim 2 gündür midem bulanıyo ama olmicagını düşünerek umursamıyodum bugün işe giderken polikinige girdim kan testi yaptırdım ve teste göre hamileydim sonucu doktoruma faxladım bu değerlere göre hamilesin dedi aksam tedaviye gittim ve 8 haftalık 2 aylık yani ve ikiz olduğunu öğrendim sok oldum bütün gün azım kapanmak bilmedi mutluluktan :)
cumartesi gittiğimde doktor ikisi de yaklaşık 2900 gr demişti, umarım yanlış değildir.
cumartesi gittiğimde doktor ikisi de yaklaşık 2900 gr demişti, umarım yanlış değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?