2013 ikiz anne adayları buraya

Maşallah, inşallah herşey böyle yolunda devam etsin. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik zaten, bundan sonrası için de sadece hayırlı doğumlar ve bebeklerimşze de sağlık dilemek kalıyor...

Karnımın sağ tarafında sertlik ve ağrı var sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ıkınmak istiyorum. Malum bağırsaklarından da sıkıntı yaşadığım içinacaba bağırsaklarım yoksa kasılmamı sancısımı anlamadım. Lütfen yardım edin

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin,büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun. Arkadaşlar bugün dualar geri çevrilmiyor bol bol dua edelim bebişlerimiz için :) Allahım hepimizi hayırlıca sağlıklıca bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah öpüorum hepinizi :)

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

Canım geçmiş olsun. Eminim hiçbir sorun çıkmayacak. Umarım şimdi daha iyisindir. Rabbim senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun.

Çık şükür bebekler iyi ama bağırsaklarımdan kaynaklanıyormuş. Ama ben bağırsak tıkanıklığını önceden çok yaşadığım için herhalükarda benim için sıkıntı. Çok şükür daha iyiyim Allah büyük eğer önceden yaşadıklarım gibi olsaydı yanmıştım. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık son zamanlar daha stresli.sen nasılsın nasıl gidiyor? Biz aynıydık diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

İyi olmanıza çok sevindim. Benim de bağırsak sıkıntım ilk 4 ay çoktu,şimdi ara sıra oluyor. Onu da ballı ılık suyla hallediyorum. Benim de şikayetim,iki bacak aram çok ağrıyor. Dr genişlediği için oluyor dedi,bir şey vermedi. Temmuzun 3'ünde kontrolüm. Dediğin gibi son zamanlar insan iyice strese giriyor. acaba sancım var mı diye kendimi dinleyip duruyorum. Bir yandan da hala tamamlayamadığım eksiklerim( Hayırlısıyla yavrularımıza kucağımıza bir alsaydık. Çok tatlı ama bir yandan da gergin bir bekleyiş...

bu mübarek gün ve gecenin hürmetine bağışlanmayı,yavrularımızı sağlıkla elimize almayı nasip etsin Yüce Yaradan.
biz de sıcaklardan ve kaburgalara olan baskıdan çok bunaldık. bazıları gününü bile almış ,, arkadaşlarım hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla..bakalım bizim 2 temmuzda randevumuz var , inşallah kiloları artmıştır. tarih filan da verir mi o zaman bilemiyorum . ama elbet umudumuz 37-38 leri görmek. nasip olsa da görsek..

Ne güzel... İnş bize de nasip eder Rabbim merak ettim nasıl geçti hamileliğin şuan nasılsın bebeklerin kilosu nasıl?

inşallah. hamileliğimin ilk 4 ayı bulantıyla geçti, açılmam oldu dikiş atıldı o dikiş sayesinde biraz da bu günlere geldiğimi düşünüyorum. bulantılar geçtikten sonra Allaha şükür bi sıkıntım olmadı. halen yanımda kimse yok eşimden başka kendi işimi kendim yapabiliyorum. çatlaklarım çok ve çok kilo aldım( 35 :) ), ödemim bir aydır var neredeyse ama beni çok engellemedi bunlar. çocuklarda yaklaşık 2900 olmuşlar, doğuma kadar 3 ü bulur dedi doktor ama cihaz yanıltıcı da olabiliyor. kiloları o kadar önemli değil, haftamız iyi nasıl olsa.

Son düzenleme:

Valla bana okadar moral olduki msjın şuan hastanedeyim bağırsaklardaki sorundan dolayı ama rahim incelmiş dediler moralim alt üst serum taktılar bekliyorum kan değerim çok düşmüş. İnş erkn doğum olmaz senin bebeklerin harika

canım benim üzülme lütfen herşey yoluna girer allahın izniyle

kötü düşünme hiç bir zaman. inşallah kendini biraz iyi hissedince evine geçer ve bol bol istirahatle atlatırsın haftaları. Hayırlısı olsun, bugün dua ettim bol bol herkese Allah yardımcın olsun.

Ranacım hiiiiç kötü şeyler aklına getirme, hepimiz kötü dönemler geçirdik hemen hemen. Ben de erken doğumdan hastanede bile kaldım, o dönem herkes en fazla bir-iki dün dayanırım diye düşünürken ben doğum yapmıycam daha değil, henüz erken diyordum ve hep buna odaklanım. Yani demem o ki, sen hep olumlu düşün ve sürekli dua et, gerisini Allah'a burak, o zaten en hayırlısını bizler için verir. Geçmiş olsun tekrar.

arkadaşlar yarın kontrolümüz var dua edin bana ve üçüzlerime :) öpüorum

canım geçmiş olsun..bende 5 gün önce hastanede yattım serum taktılar, benimde bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş,rahimi kapatmış çok ağrım var yatıyorum.haftalarımız ilerledikçe sıkıntı çıkmıyor değil Rabbim korusun inşallah bizleri iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…