- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.761
Maşallah, inşallah herşey böyle yolunda devam etsin. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik zaten, bundan sonrası için de sadece hayırlı doğumlar ve bebeklerimşze de sağlık dilemek kalıyor...merhabalar..hafta sonu ya kimse uğramıyo ben bişiler yazayım dedim:)
inşallah o günleri görürüz..ben de dün kontroldeydim 2200 ve 2400 olmuşlar..dr sordu ii misin dedi..evet dedim(ağrı sancı yok)bebekelr ii..kalp atışları ,hareketleri..bekleyelim 2 hafta daha dedi..muhtemelen 6 temmuz gibi alıcak..inş. o günleri görürüz..sevgilerle..
Karnımın sağ tarafında sertlik ve ağrı var sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ıkınmak istiyorum. Malum bağırsaklarından da sıkıntı yaşadığım içinacaba bağırsaklarım yoksa kasılmamı sancısımı anlamadım. Lütfen yardım edin
Acildeyim nst bağladılar bekliyorum. Bebekler iyimiş rahime felan baktılar bekliyorum dua edin neolurCanim sakinol. Ne yaptin gectimi sancin
Acildeyim nst bağladılar bekliyorum. Bebekler iyimiş rahime felan baktılar bekliyorum dua edin neolur
Canım geçmiş olsun. Eminim hiçbir sorun çıkmayacak. Umarım şimdi daha iyisindir. Rabbim senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun.
Çık şükür bebekler iyi ama bağırsaklarımdan kaynaklanıyormuş. Ama ben bağırsak tıkanıklığını önceden çok yaşadığım için herhalükarda benim için sıkıntı. Çok şükür daha iyiyim Allah büyük eğer önceden yaşadıklarım gibi olsaydı yanmıştım. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık son zamanlar daha stresli.sen nasılsın nasıl gidiyor? Biz aynıydık diye hatırlıyorum.
Ne güzel... İnş bize de nasip eder Rabbim merak ettim nasıl geçti hamileliğin şuan nasılsın bebeklerin kilosu nasıl?
inşallah. hamileliğimin ilk 4 ayı bulantıyla geçti, açılmam oldu dikiş atıldı o dikiş sayesinde biraz da bu günlere geldiğimi düşünüyorum. bulantılar geçtikten sonra Allaha şükür bi sıkıntım olmadı. halen yanımda kimse yok eşimden başka kendi işimi kendim yapabiliyorum. çatlaklarım çok ve çok kilo aldım( 35 :) ), ödemim bir aydır var neredeyse ama beni çok engellemedi bunlar. çocuklarda yaklaşık 2900 olmuşlar, doğuma kadar 3 ü bulur dedi doktor ama cihaz yanıltıcı da olabiliyor. kiloları o kadar önemli değil, haftamız iyi nasıl olsa.
Valla bana okadar moral olduki msjın şuan hastanedeyim bağırsaklardaki sorundan dolayı ama rahim incelmiş dediler moralim alt üst serum taktılar bekliyorum kan değerim çok düşmüş. İnş erkn doğum olmaz senin bebeklerin harika
Valla bana okadar moral olduki msjın şuan hastanedeyim bağırsaklardaki sorundan dolayı ama rahim incelmiş dediler moralim alt üst serum taktılar bekliyorum kan değerim çok düşmüş. İnş erkn doğum olmaz senin bebeklerin harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?