2013 ikiz anne adayları buraya

Ozalcan bebeye gidicem inşallah :) biran once alayim ya. Sonrada en kisa zamanda hastane cantasina konulacaklari alayim diyorum. Dun hasta bezi alayim dedim ya bi türlü hangisini alacagimi çözemedim :) esimde o reyonda cok fazla durmadı bıraktı gitgi bebek bezi olarak da yeni dofan mi aliyoruz yoksa prematüre mi ?

bende tekstil grubu ve biberon grubunu daha almadım. eşim ramazan sonrası alalım diyor.aldıklarım iki adet park yatak,şifonyer,steril mak. biberon ısıtıcı,süt sağma makinası,oto koltukları,bebek arabası kısaca büyükbaşlar:))

Çoğu bitmis senin :) oto koltugu isi de muamma. 0-9 kg icin olanlar var.9 kiloya ulaşmaları cok bi zaman almayacak allah nasip ederse. Cok az kullanacagiz o boyu. Sonra tekrar alicaz sanırım. Ana kucagi olarak da evde cok is goruyo diyolar. Bilmiyorum ne yapıcaz. Tecrubesizlik basa bela :)

0-13 kg olandan aldık. zaten kendiside ağır bebekler 5 aylık olduktan sonra zor taşınır gibi geliyor bana da ama kardeşimin oğlu 17 aylık arabada hala onu kullanıyorlar.en azından bir süre arabada kullanırız.evde odalarından sıkılınca salonda falan onların üzerinde vakit geçirip oyalanırlar diye düşünüyorum bende.

Bende oto koltugunu en cok evde işime yarar diye düşünüyorum. Karinlarini doyururken uyurken falan cok kolaylik sağladığını soyleyen arkadaşlar var. 17 aya kadar kullanılması iyiymis ya.arastirayim da onuda alayim bu hafta sonu. Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin :)

maşallah alışverişlere başlanması ne güzel
ben biraz daha bekliycem
bugün ayaklarımın büyümüş ve şişmiş olduğunu farkettim kilo alımım tam gaz
ddm arkadaşımız yok birkaç gündür konyayamı gitti acaba

Hepsini halledemesekte en azından bir kısmıni halletmis olalim istiyorum. Cok şükür ayaklarim sismedi henüz :) kilo alimi da artarak devam ediyor :) 47 ile hamile kaldım ben. Suanda 55 kiloyum :) bakalim kacta kapaticaz kilo alimini :)

kızlar selam

bebişlerim 6 ayı doldurdu bugün kontrole gittik artık kahvaltıya başlıoruz..tuzsuz peynir,pekmez,az ekmek,..bakalım sevceklermi

Ben kullanmadım Allahın ıznıyle hıc bışey olmaz sonunçta kdn dğm u vermiş zararı olsa vermez içini ferah tut

Bebek bezi için acele etme nezMan doğcakları bellı olmuo zaten hastanede gerek olmuyo kılosuna göre Lırsın. Belk iyi kılda doğCak ve premetura ye gerek bıle duymıcan inş.

Uzun zamandır katılamadım yorumlara.. üni. den yeni mezun oldum.. geçen gün Kan testi yaptırdım.. b12 ve demir düşük çıktı.. Herkese güzel ve sağlıklı hamilelikler diliyorum hayırlı ramazanlar

kızlar selam

bebişlerim 6 ayı doldurdu bugün kontrole gittik artık kahvaltıya başlıoruz..tuzsuz peynir,pekmez,az ekmek,..bakalım sevceklermi

slm canım.benim bebeklerde 5.ayın içindeler.ek gıdaya yenimi başlıyorsun yoksa azar azar tattırmışmıydın bişeyler.ben birer çay kaşığı tattırmaya başlasammı yoğurt vs.diyorum.

Bebek bezi için acele etme nezMan doğcakları bellı olmuo zaten hastanede gerek olmuyo kılosuna göre Lırsın. Belk iyi kılda doğCak ve premetura ye gerek bıle duymıcan inş.

benim bebeklerim 37. haftada doğdular biri 2.500 diğeri 2.700 kilodaydıylar. biz bebek bezi almıştık yenidoğan olanlardan.3 gün küvezde kaldılar emziremediğim için.bizden istemişlerdi bebek bezi.kilolarına göre yenidoğan bebek bezi biraz büyük gelmişti bizimkilere. ama pek bişey farketmiyor pramatüre bezle yenidoğan bezi arasında büyüklük olarak.yani boyutları hemen hemen aynı sayılır.bence küçük paketlerden alıp en azından nolur nolmaz diye yanınıza koyun bence.birde isterlerse bebek bezi almak için uğraşmasın yakınınız.malum telaş çok oluyor:))bu arada hastane çantanızı nekadar erken hazırlarsanız okadar iyi olur.benim arkadaşım ikizlerini 26. haftada doğurmuştu.inşallah sizinkiler zamanında doğar.nezaman doğacakları belli olmuyor yani.

Allah bağışlasin evlatlarınizi. Insallah bizlerde 37.haftalari görürüz. Bende alayim diye düşünüyorum bebek bezi. Hastanede lazim olmasa gelince lazim olacak. Bu iki hafta icinde hastane cantam hazır olsun istiyorum.

Insan kendi kendine nazar degdirir mi ya. Dun sabah dislerimi fircalarken dis eti kanamalarimin neredeyse bittigini görünce sevindim haliyle. Ve içimden " cok şükür ki hamilelikte diş sıkıntısı yaşamadım dedim. Aksam eşimle balkon keyfi yapalim dedik. 2. Cipsi agzima attım ki o da ne. Disim kırıldı. Insanin cips yerken dişimi kırılır ya :) dolgu olan disimin kenarindaki kendi disimi bir parcasi kırıldı. Sallanıyor ve dilimle dun geceden bu yana uğraşıyorum :) birsey olmayacagini bilsem bi kac hareketlik isi var hamile hamile dişçi koltuguna oturmak istemiyorum

geçmiş olsun canım biraz sabret doğumdan sonra düzeltirsin inşallah

Cnm teşekkür ederim. Disimin o kırık parçası sallanip duruyordu zaten. Birsey yerken yutarim yanlışlıkla falab diye bie iki ugrastim koptu zaten.hic kanamadida. Sunu merak ediyorum yine de illaki gitmeli miyim acaba disciye.agri yok sizi yok kanama yok.dogumdan sonra gitsem olmaz mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…