- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.941
canım park yatakların içine ben visko yatak aldım. ince oluyor biraz asma katında yatırmak için öyle oluyormuş.zaten satın aldığın yerde yatakları da satılıyordur.Söğütözündeki Özalcan bebe ve Bebeğim mağazalarına bakabilirsin
bende tekstil grubu ve biberon grubunu daha almadım. eşim ramazan sonrası alalım diyor.aldıklarım iki adet park yatak,şifonyer,steril mak. biberon ısıtıcı,süt sağma makinası,oto koltukları,bebek arabası kısaca büyükbaşlar:))
Çoğu bitmis senin :) oto koltugu isi de muamma. 0-9 kg icin olanlar var.9 kiloya ulaşmaları cok bi zaman almayacak allah nasip ederse. Cok az kullanacagiz o boyu. Sonra tekrar alicaz sanırım. Ana kucagi olarak da evde cok is goruyo diyolar. Bilmiyorum ne yapıcaz. Tecrubesizlik basa bela :)
0-13 kg olandan aldık. zaten kendiside ağır bebekler 5 aylık olduktan sonra zor taşınır gibi geliyor bana da ama kardeşimin oğlu 17 aylık arabada hala onu kullanıyorlar.en azından bir süre arabada kullanırız.evde odalarından sıkılınca salonda falan onların üzerinde vakit geçirip oyalanırlar diye düşünüyorum bende.
maşallah alışverişlere başlanması ne güzel
ben biraz daha bekliycem
bugün ayaklarımın büyümüş ve şişmiş olduğunu farkettim kilo alımım tam gaz
ddm arkadaşımız yok birkaç gündür konyayamı gitti acaba
merhaba arkadaşlar bugün okdar çok morelim bozuldu ki anlatamam size. geçen hafta dişim tuttu dişçiye gittim antibiyoktik kullanmam gerektiğini sonrasında çekilceğini söyledi fakar şehir dışındaydım bende dönünce kadın doğum doktorumun verdiği klamoks 'ı kullanmaya başladım bugün çekim için burdaki bi hadtaneye gittim kaç aylık hamilesiniz dedi 6 aylıkdedim 6 aylık hamilesiniz ve size klamoks mı verdiler dedi hiddetli bir şekilde okadar kötü oldumki araştırdım doktorlarla konuştum bir zararı yok dediler ama sabah ağmakatan gözlerim morardı resmen çok kötü bir gün geçirdim aranızda kullanan varmı hamileyken klomaks
Ozalcan bebeye gidicem inşallah :) biran once alayim ya. Sonrada en kisa zamanda hastane cantasina konulacaklari alayim diyorum. Dun hasta bezi alayim dedim ya bi türlü hangisini alacagimi çözemedim :) esimde o reyonda cok fazla durmadı bıraktı gitgibebek bezi olarak da yeni dofan mi aliyoruz yoksa prematüre mi ?
kızlar selam
bebişlerim 6 ayı doldurdu bugün kontrole gittik artık kahvaltıya başlıoruz..tuzsuz peynir,pekmez,az ekmek,..bakalım sevceklermi
Bebek bezi için acele etme nezMan doğcakları bellı olmuo zaten hastanede gerek olmuyo kılosuna göre Lırsın. Belk iyi kılda doğCak ve premetura ye gerek bıle duymıcan inş.
benim bebeklerim 37. haftada doğdular biri 2.500 diğeri 2.700 kilodaydıylar. biz bebek bezi almıştık yenidoğan olanlardan.3 gün küvezde kaldılar emziremediğim için.bizden istemişlerdi bebek bezi.kilolarına göre yenidoğan bebek bezi biraz büyük gelmişti bizimkilere. ama pek bişey farketmiyor pramatüre bezle yenidoğan bezi arasında büyüklük olarak.yani boyutları hemen hemen aynı sayılır.bence küçük paketlerden alıp en azından nolur nolmaz diye yanınıza koyun bence.birde isterlerse bebek bezi almak için uğraşmasın yakınınız.malum telaş çok oluyor:))bu arada hastane çantanızı nekadar erken hazırlarsanız okadar iyi olur.benim arkadaşım ikizlerini 26. haftada doğurmuştu.inşallah sizinkiler zamanında doğar.nezaman doğacakları belli olmuyor yani.
geçmiş olsun canım biraz sabret doğumdan sonra düzeltirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?