2013 ikiz anne adayları buraya

Allah iyilik versin hepinize :) geçtiğimiz perşembe günü olctu doktor. 3.6 çıktı diye hatırlıyorum.

herkese günaydın
mutlu bir gün olsun inşallah
bebekler için internette eşya aramaya başlıycam emzirme yastığı gördüm çok hoş pratik görünüyodu
biraz daha bakayım

bi kızım bi oğlum olacaktı 23 haftalıkken erken doğum oldu... kız bi buçuk oğlan üç saat yaşadı.... biri 510 biri 560 gramdı oysaki o güne kadar hiç bi sıkıntım yoktu bir gün öncesi doktordaydım ama nasip bu kadarmış...

Son düzenleme:

Canim benim ya ne diyecegimi bilmiyorum geçmiş olsun allah bir daha böyle acılar yasatmasin.ahirette sefaatcin olsunlar inşallah.

evet canım
sana da maşallah 31 haftadasın inşallah bi 6 hafta sonra yavruların kucağında olur

İnş canım eylülü görürüz benimde geçmiş haftalarda rahim incelemesinden yattım hastanede çok şkr iyiyim şimdi.31 haftanın içinde olduğuma inanamıyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

ço üzüldüm cnm
nedeni neymiş erken doğuma girmenin rabbim sabrını verir çok üzme kendini böylesini daha hayırlıdır belki diyorum ama dilim diyor yani çok zor sabırlı ol arkdaşım...

Merhaba bayanlar,

Ben bayadir sizlerin yazdiklarini okuyorum.. Aranizda yurtdisindan katiliyorum ve bende ikizlere hamileyim :) dün tam 10 haftaliktik ve ultrasonda birisi birinden büyük gözüktü doktorum normal dedi ama benim icin rahat etmedi.. Sizlerdede oldumu bu? Sorun oldumu? Lütfen yardimci olun bana :)

hayırlı olsun hepimizin bebekleri öyle biri daha küçük oluyor hatta ben bu topiğin bütün yazışmalarını okudum böyle olmayan yok gibi

lili başın sağolsun içime acı çöktü yaşadıklarını okuyunca benim de geçmişte bir kaybım olmuştu insanın yüreği hep ağzında oluyor
gerçekten erken doğumun sebebini söylemeleri lazım rahim ağzı sorunu ya da enfeksiyon ya da başka bişey. çünkü insan bi dahakine önlemini alır en azından doğal gebelik miydi tüp bebek miydi bir de hangi şehirdesin dr un kimdi
çok sordum kusura bakma

merhaba cnm aramıza hoşgeldin ;
emin ol hepimizde bu oldu yavrularımızdan biri diğerinden daha büyük mesela benim bir kızım bir oğlum olucak oğlum bir hafta daha büyük gidiyor kızımdan. panikleme sakın :)

umarım güzel bir hamilelik geçiriyosundur. senin haftalarında mide ve halsizlik problemim çok olmuştu.

Cok saolun mesajiniz icin..

Bu sabah yine ultrasona girdik, 10 hafta ve 3 günlük oldugumu ve ikisininde ayni gittigini söyledi..
Annemide yanimda götürmüstük, resmen altdaki kuzum kamerayi bakip el salladi.. kocaman kocaman gözleriyle..
Doktor bile bu ne kadar mükemmel bir an dedi :)

Bayanlar bizler cok sansliyiz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

6ci haftamda ögrendim hamile oldugumu, cok halsizdim ve kafam dönüyordu.. Suan hala halsizim ama midemde cok fena.. önerebildiginiz birsey varmi??

Sen cinsiyetlerini ne zaman ögrendin??

kızlar size bir sorum olacak.. benim haftalarda saç boyatan var mı? dün saçımı kestirmek için kuaföre gittim bitkisel boya ile saçlarını boyayalım dedi, malum önler çok beyaz ama cesaret edemedim benim haftalarda saç boyatan var mı?

ben boyattım canım.çok kararsızdım malum bendede beyazlar vardı 2 dr.umada sordum bitkisel boyayla boyatabileceğimi söyledi bende boyattım.Allaha şükür ki herhangi bir sorun yaşamadım.boyatanlarda var boyatmayanlarda seni etkilemek istemem için nasıl rahat edecekse ve dr.una danışarak karar ver bence.hayırlı hamilelikler.

oyy ne mutlu sana birde hareketlerini görmeye başlayınca çok daha heyecanlı oluyor insan ben 14. haftamda cinsiyetlerini öğrendim.
mide bulantısı içinde geç öğrendim ama cacık iyi geliyor ben yoğurt vs yiyebilen biri değilim maalesef ama cacık iyi geldi .
birde doktorum premesıs diye bir ilaç vermişti oda çok iyi geldi.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde ikiz bebislerim olacak ınş.dogal yolla hamile kaldim 18.haftamdayim erkek bebislerim bitanesi bi hafta geride sorun olurmu tecrubeli hamisler bide yoğun bi iş temposunda çalışıyorum daha ne kadar çalışabilirim acaba benim gibi olan varsa bilgi rica ediyorum lütfen hepimizin hamileliği saglikli geçsin ınş arkadaşlar

Oncelikle hayırlı olsun diyelim :) bende dogal yolla hamile kaldim :) iki tane kizim olacak inşallah benimde :) ultrason cihazlari net olarak bilgi veremeyebiliyor.dert etme bizlerde se bazen boyle sonuçlar cikti. Sonra bi bakiyosun geride olan bebis ataga gecmis :) Senin tek plasenta tek kese mi nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…