2013 ikiz anne adayları buraya

Bosver sıkma canını. Sen bebeklerini düşün. Dayilarini oyle ziyaret ederler doktorun dogum icin tarih verdi mi nasıl gidiyor kontroller

5 eylülde nst ye bağlancakmışım yani 35. haftada sancı çıkmazsa biraz daha bekleyecekmişiz sanırım 36 da fln alacaklar o günlere gelirsem Allahın izniyle.. seninde az kalmış inşallah o haftaları görürüz birlikte

İnşallah cnm. 37 leri 38 leri görürüz inşallah :) dun kontrolde bebislerin kilosu 1400-1250 cikti. Kalan haftaya bakinca acaba zayıflar mı diyorum bir de artik kilo alimi yavaslar diyolar nasıl kilo alacak bu kizlar

hayırlı cumalar kızlar
ayaklarım shrek in ayakları gibi oldu eşimle bakıp bakıp gülüyoz çare de bulamadım masaj buz yükseğe dikme nafile
yarın sky line doğum yapacaktı yanılmıyorsam Allah kolaylık versin ona

Kizlar simdi kontrolden geldik dr hanim 36+5gunlukken aliriz dedi insallah ogunleri goruruz ve saglikla dogup kuveze girmezler.yani 30eylül rabbimin izni ile

:) benimde ilk aylar çalıştığım için devamlı oturmaktan ayaklarım balon gibi oluodu işi bırakalı devamlı yattığım için eskisi gibi değilim, ama yinede ayakkabılarım gelmio iki numara büyük ayakkabı aldım :)

Kizlar merhaba benim sali gece suyum geldi sabaha dogru 4 te dogum oldu
Cok sukur simdi evimizdeyiz yenİ hayattimiza alismaya calisiyoruz cok guzel bir duygu onlara bakiP bakip aglayasim geliyor
Allqh hicbirimize evlat acisi gostermesin

Cok sukur simdi evimizdeyiz yenİ hayattimiza alismaya calisiyoruz cok guzel bir duygu onlara bakiP bakip aglayasim geliyor

Hayırlı olsuun arkadaşım sağlıklı bişekilde büyütürsün inşallah

Cnm gozun aydın allah anali babalı buyutmek nasip etsin. Sezeryan mi olduun? Bebekler kac kilo dogdu? Kuvezde kaldılar mi?

Canim sezeryan oldu sadece ilk gun biraz zorlu gecti sonra kendi basika kalkmaya filan basladim sukur
Bn 36+5 te dogurdum kizim 2100 oglum 2650 gr dogdu cok sukur kuvoze almadilar ben o hafta son doz celestone vurunmustum
Allah evlatlarimizi. Bagislasin biZE

Cok güzel ya. Allah bagislasin meleklerini. Melekleri öpüyorum :) allaha emanet olun

tebrik ederim Allah hep birlikte mutlu bir ömür nasip etsin sizlere ,çok sevindim
bebeklere normal kıyafetler oldu mu

ddm sen nasılsın yusufçuk napıyo içeride

ALLAHIMIN bugününe çok şükür cnm iiyim devamlı yattığım için çok sıkılıyorum onun haricinde bir şikayetim yoK elhamdülillah. yusufumda ii gündüz uyuyo gece hareketlenio :) onu hissetmek çok ayrı bir duygu :) ALLAHIM herkese yaşatsın yavrularımızı bizlere bağışlasın :)

gözün aydın cnmm yavrularına kavuşmuşsun darısı başımıza inşallah :)

kızlar ben şimdiden yatmakta uyuyamkta çok zorlanıorum ne sağa ne sola yatabiliorum karnım çok acıo 26. haftalarda sizler nasıldınız?

canım gozun aydın 41 kere masallah mınıklere ınsallah rabbımın ıznı ıle bızde o haftalarda doğum yaparız

Canım gözünaydın Allah amalı babalı büyütsün. Normal doğum şansın hiç yokmuydu?epidural mi oldun? Küveze girmemişler ne güzel darısı başımıza

Canım gözünaydın Allah amalı babalı büyütsün. Normal doğum şansın hiç yokmuydu?epidural mi oldun? Küveze girmemişler ne güzel darısı başımıza

Cnm sende benim gibi normal doğum surekli aklının bir köşesinde olanlardansin sanırım senin doktorun ne diyo bu konuda ? Benimkiler basindan beri bas asagi duruyorlar. Ama hayırlısı.

cnmm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyümelerini nasip etsin inşşşş... darısı başımızaaa =)) dikkat et kendinede kuzucuklarınadaa

merhabalar delikız1982
Allah evlatlarını analı babalı sağlıklı ve hayırla büyümesini nasip etsin inşallah

ben birşey sormak istiyorum.nasıl kiz gebelik yaşadın?
yani ailede var mı yoksa aşılama mı veya tüp bebek mi?

hep dıyorlarya adet gorurken tek yumurta oluşurmuş,çift yumurta cok nadırmıs..
benim asıl öğrenmek istediğim 1 yumurta 2 farklı zamanda döllenir mi?

arkadaşlar aranızda bilen varsa çok sevinirim.

herkese hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…