- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.321
Bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bu korkular bitmeyecek sanırım birde ikiz olunca doktorların dinlen demesi her dönemde farklı risk olduğu için bitmiyor:18:Allah eşlerimizede sabır versin hem hamilelikte hem sonrasında onlarada çok iş düşüyor benim eşim evdeki makinaları kullanmayı yeni öğreniyor eşim mak. mühendisi ama çamaşır makinası nasıl çalıştığını bana soruyor30.haftaya gelince birden degisiveriyor sanki hersey :) dogum yaklastigindan midir nedir.hem seviniyosun hem korkuyorsun. Bol bol dinlen dedi doktorum. Agir isler yapmak yok. Gun boyunca bi karnimi doyurursam yetiyo. Ev islerini esime devrettim.gerci o henüz gorevi devralmadi ama :) evin supurulmesi lazim. Hic umrunda degil. Haftasonu bari supurttureyim suna :)
Bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bu korkular bitmeyecek sanırım birde ikiz olunca doktorların dinlen demesi her dönemde farklı risk olduğu için bitmiyor:18:Allah eşlerimizede sabır versin hem hamilelikte hem sonrasında onlarada çok iş düşüyor benim eşim evdeki makinaları kullanmayı yeni öğreniyor eşim mak. mühendisi ama çamaşır makinası nasıl çalıştığını bana soruyor
Haklısın canım. Hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim.eslere cok is düşüyo doğru. Bakalim yapabilecekler mi :) allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım sanırım sen park yatak almıştın markası neydi? Neye dikkat ettin alırken?
kızlar gunaydın herkese musmutlu gunlerımız olsun ınsallah:))))
Cnm sende benim gibi normal doğum surekli aklının bir köşesinde olanlardansin sanırımsenin doktorun ne diyo bu konuda ? Benimkiler basindan beri bas asagi duruyorlar. Ama hayırlısı.
Oncelikle internetten cok arastirdim ben modelleri. Kullananlarin yorumlarini artilarini eksilerini.... tabi ayni zamanda göze hitap etmesi de önemliydi benim icin. Aklimda birkac model belirledikten sonra magazada bunlari birarada gorme firsatim oldu. Anladim ki internetten göründüğü gibi değil bircok model. Ben boyut olarak 70*120 aldim. 60*110 lar cok dar geldi.. once uzeri yarim tenteli olanlara baktım. Ancak magazadaki gorevli bunlarin cok da duzgun durmadigini gosterdi. Ust tarafını yani tentesini acarken bi yerlerden surekli firt diye cikiyor :) alt acma bolumu var benimkinde. Ne kadar kullanılır bilmiyorum ama uzeri kumas degil. Bazi modellerde alt açma bölümü beşik gibi iceri dogru yani derin. Bu tarzi kullananlar alt acarken bebegin kafasini veya elini ayağını alt acmanin demirlerine vurdugunu söylemiş. Bir başka konuda kumaşı. Kimi kumaslar paraşüt kumas gibi kirisik burusuk duruyo.. titresimdi sallanma aparatiydi hepsinde var zaten :) bu arada modelini yazmamisim :) Kraft calıpso modelini aldim ben. Sarı rengini aldim :) kırmızı mavi turuncu modelleri var. Bir de biz alirken daha yeni fusya mor tonlarinda bir rengi gelmisti. Aklına takilan birsey olursa yardımcı olurum
Teşekkür ederim kader arkadaşım tavsiyeni dikkate allıcam:)) hayırlı olsun bebişlerin yatakları mutlu mutlu uyusunlar inşallah:)
Cnm msjınıyeni farkettim int paketim bitince eve eşim geldikçe girebilşyordum. Ya öncesindeok ameliyat geçirdiğim için sezeryan istemiyorum amabugidişle sezeryan olcak dönmüyor kerata. Ne güzelmiş seninki bunu değerlendir ısrar et Dr lara. Dr lar karnımdaki ameliyatlardan dolayı onlarda norml olsun diye ısrar ediyor ama biri dönmeyincede cesaret edemiyorlar. Hayırlısı bakalım Perşembe randevum var ne zaman olur diye karşılaştırırız dedi Dr. :18:
sızlerlede sohbet etmesek sıkıntıdan patlıcam valla doğum çantalarını hazırladınız mı ben besıklerını doğdukdan sonra almayı dusunuyorum cok ahtım bebegım olsunda kanepede yatsın demısdım hele sağlıklı sıhatlı evımıze gelelım alırız ınsallah kıyafetler yıkanacak utulenecek benımde ayakda durmaya halım yok asagıya bırı cok bastırıyo.annem gelcek ınsallah haftaya kayınvalıdemde alt katta ama hıccccccc umrunda degıl onun nasıl olsa bır torunu var yanında ınsan bı patık yapar ya heveslık yok.neyse benım guzel kuzularım hayırlı doğsunlarda yeterkı rabbımden hıcbırsey ıstemıyorum
canım dr um 30 eylul dedı 36+5 gunluk oluyo ozaman ınsallah valla canım ıkız olunca eyluldede ne olacagı bellı olmaz dımı besıgı de belısın beyaz mobılya besıgı olsun ıstyrm evım sobalı ayrı bı oda yapamam zaten oda yapıp onları nasıl yanlız bırakım okadar sene bekledık yanımda yatsınlar bence bır ıkı hafta sonra cagır sen herseyı yap hazır dursun
Allah nazarlardan esirgesin. Ne yapsak ne etsek de bebislere kilo aldirabilsek su son haftalarda :) senin dikkat ettiğin bir şey var mıcanım stres yapmadan yavas yavas hazır olsun dıye ole dedım cıger gelısdırıcı29+5 de oldum rabbım ızın verırıse 35 de bır daha olcam bebeklerın en son cuma gunu 1650 1700 demısdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?