2013 ikiz anne adayları buraya

selam kızlar
biz iyiyiz şükür sadece gelen giden biraz fazla sinir oluyorum kimse halden anlamıyor
iyi dilekleriniz için tesekkür ediyorum

bebişler ters geliş duruyorlardı normal sansım yoktu ama olsa da doktorum riske atmazdı çünkü bir ara sehır degıstırme durumumuz vardı o zaman uyarmıstı sana normal doğum öneren olursa kabul etmenı tavsıye etmem demişti.

bu arada hastane cıkısları cok büyük geldi hatta kızımın sapkasıyla doktor amcaları dalga gecmıs maskotumuz bızım dıye sevıyorlardı :)

OLSUN CANIM BIRAK BUYUK GELSIN BEBISLERINI
bızım yerımızede kokla darısı hayırlısı ıle basımıza.gelen gıden sorun gercekten bebeklerın mıkrop kapmaması lazım.sorması acyıp kım yardım edıyor ne ıkram edıyosun onceden bırseyler hazırladınmı buzluga koymak ıcın

Haklısın cnm solunum sıkıntısı yasamasinlarda varsin kilolari az olsun. Dogruca evimize gelelim kuveze falan girmeden inşallah

Merhaba kızlar ben ikizlerime 8haftalık hamilehim şimdiye kadar hiç rahatsızlığım yoktu 2 gündür midemde inalmaz gaz ve şişlik var o kadarki nefes alamıyorum 2 gecedir uyku yok sinirlerim bozuldu hem kadın doğum hemde dahiliyeye muayene oldum şuruplar verdiler internette bakmadığım site kalmadı gaz yapan yiyecekler den uzak duruyorum ama etki etmiyor yaşadığım reflü mü ama hiç mide ekşimesi yok ne yapacağım kızlar hamileliğim boyunca böyle mi devam edecek lütfen yardım siz nasıl atlattınız mide rahatsızlığını?

Merhaba cnm. Hayırlı olsun Bebisler reflü degildir o. Bence ayaklarını sicak tut. Havalar sıcak diye ayaklarindan usutuyor olabilirsin belki. Terlik veya çorap mutlaka olsun ayağında.bi de psikolojik de olabilir takma kafana :) hamilelik boyunca böyle devam etmiyor elbette :) bebeklere de kendine de dikkat et :) Geçmiş olsun

Merhaba, kızlar, sizler ne kadar şanslı annelersiniz, sizi gördükçe o kadar özeniyorum ki :) allah hepinize sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, benim de allah bağışlarsa 3 yaşında bir oğlum var. Ikincide ikiz olmasını çok ama çok istiyorum, eminim ççok zordur ama çok da güzel bir duygu:) allah inşallah bana da nasip eder:)

sorma ethcan
konuyu kendıme yakın bulduğumdan balıklama daldım :)
benım kaynana görümce de aynı trıplerde yaparız ederız dillerde ama telefonlaşmalar bıle kesıldı ödlerii patlıyo bı yaralı parmağa işeyecekler dıye.. ıkı haftadır yıllık ızındeydım sınırımden patladım kendı annem gelcek benım de. çantaları ufak ufak hazırlıyorum bende 32 deyım. bebek esy. kendım yıkadım utuledm afedersın donum düşse yerden alablck durumda degılım dıorum burası da ev dimi? hıcbısey olmasa çamaşır var utu var yhemeği temizliği hiç söylemeye gerek yok. dunkoflar

canım bende rabbım ızın verırse 32 deyım snı memorıalden hatırlıyrm.tup bebege gıdene kadar yaparız yeterkı olsun dedıler zaten hıc calısamadım hep kanamalı gectı 1o kez yatmısımdır hastaneye.sımdıde ne gelen var ne gıden bıde mustakıl evde altlı ustluyuz.2gun once yapamadıgım ıcın kuru baklagıller kurtlanmıs yemegı hamıle olunca bırlıkde yıyoruz yıne ben kalktım temızledım zorla.esıme oh oldu ama kımse kımseye guvenmesın bak bırbırımız olmasa donumuzu asacak kımse yok annende sakın bana guvenmesın bugunun yarınlarıda var dedım çıt yok neden haklıyım cunku.kız hıc bıse olmasa camasır yıkanacak asılacak utu var

merhaba kızlar :) bnm oğlum çok aşağıda duruyo göbeğimin altında hissediorum hep hatta bazen altımda gibi gelio çok korkuorum bişey olmaz diolar ama elimde değil. sırt üstü yatınca göbeğimin üstüne çıkıo sadece. sizinkiler nasıl nerde hissediosunuz?

aynan canım benımde ılk 3 ay kanamam olmustu. Kokrular ıcınde gectı kusmalar felan. Ozaman aynı senınkıler gıbı bana da oyle dıyoldu kvalıde yaparız yavrum ederız yavrum en son derın temızlıgımı içime sıne sıne hamılelıktenonce yapmıstım gerı kalan zamandan bugune kadar esım zavallım ne yapabıldıyse. Sagolsun o yardım edıyo yoksa olcak gıbı degıl. Gece ruyasında kendını camasır asarken gormus:):))) güleyımmı aglayayımmı bılemedım o da çalışıyo soucta bende şu an ısteyım. Bu hafta son dogumıznıne ayrılıyorum cubku cok agırlastım dayanamıyorum yururken alt taraf zonk zonk zonkluyo rabbıme sukur sag salım kucagımıza alalımda onlar da mısafır gıbı severler allah bakma gücü de versın bıze kımseye hıcbızaman muhtac olmayalım
görümce hanım mesaj yazıyo medi ben eylülün ortası antalyaya tatıle gıdıyorum kocası surprız rezervasyon yaptırmış güya yalan - doğru allah bılıyor.. dediği şeye bak sıkı dur ethcancım : ya ben gıttmeden doğur ya ben geldikten sonra!!!!!! oldu canım görürsem söylerım dedım
ne uyuz bı laftır bu ya

Son düzenleme:
olsun arkadasım bebeklerımız ıyı olsun dertlesdık gectı ısde rabbım vakıtlı sağsalım doğumlar nasıp etın ınsallah.senın görumcekde cok bılıyo onamı doğuruyosun vakıtlı olsun sağsalım ınsallah.sen gıt yuz deseydın :)))

aynen cnm sonuçta ınsan değer verdıgı ıcın bozulur. bozuldummu evet.. değer verıyormusum demekkı!
gerısı karsı tarafın duygusunu tavrını açık etmesıdır. böyle zamanda öğrenılır bazı seyler diyorum veeee tabiki sen git yüz inşallah van gölü canavarı çıkar dedım

hastaneye gidecek çantaya mama konulsa iyi olurmuş her ihtimale karşı kızlar aklınızda bulunsun ben de fikirlerine değer verdiğim bir arkadaşımdan duydum

medical seni tebrik ediyorum bu haftaya kadar çalışman bana mucize gibi geldi ben öğretmenim tatile denk geldi zor haftalar
ehtcan ve sen yalnız değilsiniz sanırım hemen hemen herkes eşinin ailesinden gerekli ilgiyi görmüyor ben Allaha şükrediyorum ailem fazlasıyla destek oluyor

ayağının altına bir kaç kırlent koyup uzan istersen bana iyi geliyor kendini yorma hiç bir şey için
sürekli yatmak çok sıkıcı ben de lekelenme gördüğüm dönemde uzanıp dururdum gözüm saatte zaman geçmek bilmiyordu ben bilgisayar oyunları seviyorum onunla zaman geçirdim sana tavsiyem kendini yattığın yerden oyalayacak birşeyler bul

Kızlar umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Allah nazarlardan esirgesin. Ne yapsak ne etsek de bebislere kilo aldirabilsek su son haftalarda :) senin dikkat ettiğin bir şey var mı

Bebeğin kilo alması için hergün incir (şimdi tam mevsimi ama kuruda tüketebilirsin) ceviz hurma yatarken muz ve süt. Gerçekten faydasını görürsün inşallah.
Birde ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu 26.haftada olmuştum ilk drum tavsiyesi ile iki doz olacaktım dr değiştirmek zorunda kaldım hastanede küvez yoktu (sizde ne olur olmaz diye tam teşekküllü bir hastane tercih edin küvez mühim) ikinci drum ikinci dozu tavsiye etmedi. 34+1de bebeğin birinin suyu nun azalmasıyla erken doğum oldu sadece çok şükür yutkunma ptoblemi olduğu için 8gün küvezde kaldılar oksijene gerek duymadılar. Bunu yazmak istedim çünkü ikinci drum katıldığımız seminerlerde artık ikinci dozu tavsiye etmememiz için bilgilendiriliyoruz dedi.
Hepinize sağlıklı doğumlar...

Son düzenleme:

Canım annem var bır kahve bır cıkolata baska bir sey ikram edemıyoruz boyle olunca zıyaret de kısa tutuluyor ama asıl sorun haftasonu eımın akrabları gelcek çok lazım ibi yatılı kalcaklar bakalım ben odadan cıkmayı düşünmüyorum

Canım çok ilginç ben 12 doz oldum celestone ilki 29 bitimnde ikinci 35 bitiminde son doz da 36 bitince oldum
Dr prof ben de tereddüt ettım sordum bana artık doğum olmadıysa tkrarladıkları bu yönde yapılan calışmaların son dönemde hız kazandıgını ve etki süresini uzattıgından bahsettı ben de risk almak istemiyorum ikiz gebelerime yaptırıyorum dedi önceden tk doz olurdu bebegın bırını etkılerdı diğerıne yeterli gelmezdı rahım içinde ne oluyor bilmiyoruz diyorlar

Yıne de herkes kendı dr unu dinlesin
Önemli olan bır sefer de olsa yapılması

Ceviz Hurma muz bunları yiyorum. Daha da dikkat edicem insallah :) Ben henuz ciger geliştirici olmadim. Doktorum suan gerek yok diyo. O yuzden kafam cok karisik. Hastanemiz tam teşekküllü. Solunum sıkıntısı yasamasinlarda artik cok da takilmiycam kiloya. Gerci Kayinvalide sinirimi bozuyo. Her kontrolden sonra kac kilo olmuşlar kac kilo olmuşlar deyip duruyo. Öyle bi durumdayım ki allah korusun erken doğum falan olsa faturayı bana kesecek. O yüzden pimpirikleniyorum. Bu arada allah bağışlasin bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…