2013 ikiz anne adayları buraya

Allahım Yarabbim ya neyse bakalim haftaya kontrolum var. Bakalim ne diyecek. Bu arada bebeklerin nasıl cnm :) günden güne buyuyolardir. Oooyyyyy cok tatlı ya

kızlar günaydın erken doğum olmasın dıye sureklı dınlenıyrm yatyrm ama cok bunaldım evde esıme rıca ettım yarın gezmeye gıtcez ınsallah korkuyorum senı dısarı cıkarmaya dıyor ama sadece dr gıdıyrm hep evdeyım.bebek magzası olan bır avm ye gotursen yeter dedım bakalım:))

selam arkadaslar

epeydır giremedim bu foruma

hamileliğimin 29 haftasındayım hala calısıyorum
haftaya kontrol var dr çalış derse çalışıcam annemın gelmesine 20 gün var evde canım sıkılır hemde dogum sonrasına iznimi aktarmıs olurum diyorum.
oğlum sürekli hareket halinde ama kızımın pek sesi cıkmıyor esim konusursa ona tepki veriyor

Rabbim cümlemizin kuzularını korusun sağlık sıhat uzun mutlu bir ömür nasip etsin diye bol bol dua ediyorum

bide rabbim isteyenlere versin diyorum

Bende bunaldim yaaa. Anne Adayları olarak bulusup hep beraber gezelim :) bizi bizden başkası anlamaz :)

Teşekkür ederim canım. Dikkat edeceksin ama senin elinde olmayan sebeplerden dolayıda erken doğum olabiliyor. Bebeklerin kilosu şöyle önemli drum bana iki kiloyu bi geçseler küveze çok kalmazlar diyordu. Kayınvalidende meraktan soruyordur belki bizde her muayene de herkesi arayıp şu kadar gr almışlar va diye anlatıyorduk merak ediyorlardı pimpirik yapma herşey olacağına varır amaok dikkat et yemene. Eşim üstüme gelmeseydi ben hiç dikkat etmezdim çok zor bi hamilelik geçirdim altı ay mide bulantısı bişey yiyemedim son ayımdada işte bazı şeyleri eşimin zoruyla yedim daha da ağırlaşmıştım yürüyemiyordum 34hafta zor dayandım allah yardımcınız olsun
Tabi herkes drunu dinlesin canım bana tek doz yetti çok şükür hiç solunum cihazı na bağlanmadı bebeklerim drumda tavsiye etmedi ama bu bebeğin gelişiminede bağlı ama ben son zamanlarda hiç nefes alamıyordum artık dayanamadım drum burun spreyi verdi beş gün rahat ettim sonra bırakmak zorundaydım ilacı bei gün kullanılabiliyor baktım olacak gibi değil bir iki gün geceleri kullandım ama burnum artık kanamaya başladı zaten o hafta da doğum yaptım hayırlı bi şekilde kurtuldum şükür
Arkadaşlar süt sağmamakinesi aldınız mı? Markası ne ?

Arkadaşım lansinoh çift pompola mor olanı tavsiye ederim okadar kullanmama rağmen göğüs uçlarım yara olmadı bebeklerim üç ay ememedi çünkü yoruluyorlardı çekmeyi bilmiyorlardı bende sağıp verdim üçüncü ayımdada üçgün filan günde biiki kere biberon verip memeye geçtik direk bibiberon u bıraktık çok şükür. Lansinoh ta iki tane süt saklama kabı var ama yedeklemeni tavsiye ederim çok işine yarar

Allahım Yarabbim ya neyse bakalim haftaya kontrolum var. Bakalim ne diyecek. Bu arada bebeklerin nasıl cnm :) günden güne buyuyolardir. Oooyyyyy cok tatlı ya

ben 3 dr a gidiyorum ikisi uzman biri prof ama üçüde önermedi ciğer geliştirici iğneyi( erken doğum riskim yok henüz)..erken doğum riski varsa yaparım ancak dediler yoksa yapalım da önlem olsun diye bebeklere kortizon vermem dedi profum..

Cnm benimde aynı iste. Doktorum suandA erken doğum riskin yok diyo. Vermedi hayırlısı bakalim. Zamanında sağlıklı sihhatli dogarlari inşallah

Cnm benimde aynı iste. Doktorum suandA erken doğum riskin yok diyo. Vermedi hayırlısı bakalim. Zamanında sağlıklı sihhatli dogarlari inşallah

aslında kızıyorum bende dr larıma ama üçüde aynı şeyi söyleyince ne biliim prof yani adam hemde çok çok iyi bir prof..

bebeklerin kilosuna takıyorum bende ..3 hafta sonra alırız dedi drum bakalım hayırlısı..2500 gr geçseler ve gelişimleri tam olsunda artık...

Takilma kiloya ya. Burada dogumyapan bir arkadaşın yazdiklarini okumustum da 2200 2500 gibi dogmustu bebekleri. Kuvezde falan da kalmadilar. Sağlıklı olsunlarda dogunca bir şekilde alırlar kilo.

Takilma kiloya ya. Burada dogumyapan bir arkadaşın yazdiklarini okumustum da 2200 2500 gibi dogmustu bebekleri. Kuvezde falan da kalmadilar. Sağlıklı olsunlarda dogunca bir şekilde alırlar kilo.

:) inşallah önceki gün hastanede 1700 ve 1800 gr doğmuş bebekler gördüm 13 gün önce doğmuşlar..kuvöze girmemişler

benim dr umun hastası oda ama ona bu iğneyi yapmış dr. demekki gerekince yapıyor.

şimdi benimkiler 2100 ve 2300 gr dedi 33+3 deyim henüz..sen mama konusunda ne düşünüyorsun ikizlerde gerekiyormuş süt yetmiyormuş sanırım..haklısın sağlıklı olsunda yavrularımız..

Demek ki doktorların da bi bildigi var. Pimpiriklenmemek lazım cok fazla. Mama konusunda hic bir fikrim yok. Bazı arkadaşlar hastane cantasina falan bile koymus. Ben hic arastirmadim bile. Sen ne düşünüyorsun

Demek ki doktorların da bi bildigi var. Pimpiriklenmemek lazım cok fazla. Mama konusunda hic bir fikrim yok. Bazı arkadaşlar hastane cantasina falan bile koymus. Ben hic arastirmadim bile. Sen ne düşünüyorsun

ben almak taraftarıydım ama eşim hastanede aç mı bırakıcaklar bu çocukları bi duruma bakalım diyor..bir de hani prematüreler için ayrı ya şimdiden bilmiyoruz nasıl doğucaklar olmazsa ben hemen çıkar alırım diyor bana mantıklı geldi öyle yaparız sanırım..

e birde süt meselesi var gelicek mi gelmicek mi..ben elektrikli pompa aldım..ilk önce onla denicem doğumdan sonra hastanede şu ilk sütü eşit vermek istiyorum gelirse...

bir de sinirimi bozanlar var tabi yok sakın mama verme falan iyi de ben ister miyim mama vermek ama iki tane yani bunlar e sütün de geç geldiğini düşün aç mı bırakayım çocuklarımı?? uff milyon tane şey düşünüyorum..

yarın bir dr randevum daha var ona bir sorayım olmazsa..

Süt oluşumu bünyeye bağlı biraz çok şükür biz dört aylık olduk hala anne sütünden başka bişey vermiyorum birde gerçekten emzirdikçe süt artıyor birde artık sık emziriyorum zaten on dkemip doyuyorlar. Mama konusuna gelince drunuz alın derse alın şimdiden almaya gerek yok biz öyle yaptık ilk başta süt gelene kadar mecbur mama verdiler ama damla damla geleni bile şırıngaya alıp bebeklerime verdiler içiniz rahat olsun çok iyi bakıyor hemşireler bebeklerimize.

teşekkür ederim cvbınız için:) valla ben bu süt meselesini çok takmışım geçen gece rüyamda emzirdiğimi gördüm ay nasıl bir rahatlama ile uyandım geldi işte sütüm var işte diye ama sonra baktım rüya

umarım bizim hastanemizde sizinki kadar ilgili davranır bakalım hayırlısı artık...şu 20 gün de geçse artık doğursam...

Mama hemen alınabilir ya gerek yok simdiden :) sut pompası da almadim. Gerek olursa alırız diyoruz bizde. Bazılarına hic gerek olmamış.simdide bilemiyorum ki almali miyiz. Doktordan gelince yaz mutlaka. Iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…