- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.381
Süt oluşumu bünyeye bağlı biraz çok şükür biz dört aylık olduk hala anne sütünden başka bişey vermiyorum birde gerçekten emzirdikçe süt artıyor birde artık sık emziriyorum zaten on dkemip doyuyorlar. Mama konusuna gelince drunuz alın derse alın şimdiden almaya gerek yok biz öyle yaptık ilk başta süt gelene kadar mecbur mama verdiler ama damla damla geleni bile şırıngaya alıp bebeklerime verdiler içiniz rahat olsun çok iyi bakıyor hemşireler bebeklerimize.
Mama hemen alınabilir ya gerek yok simdiden :) sut pompası da almadim. Gerek olursa alırız diyoruz bizde. Bazılarına hic gerek olmamış.simdide bilemiyorum ki almali miyiz. Doktordan gelince yaz mutlaka. Iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ne güzel şeyler yazmışsınız. İçim rahatladi valla :) süt pompası almis miydiniz siz
Hastanemizde pompa vardı ama çıkınca lazım oldu bebekler küvez de olduğu için. Hem ben şu açıdan da tavsiye ediyorum ikiz annesi olduğumuz için ilerleyen aylarda sütümüzün yetmeyecek o yüzden bebekler emdikten sonra sağdım ben hem sütümü artırtı hemde ilerisi için stok yaptım. Sizlerede tavsiye ederim lansinoh çift pompalı aldım çok memnun kaldım netten 130 tlye alabilirsiniz bazı hastanelerde kiralama oluyor ama daha pahalıya geliyor
Merhaba arkadaşlar
dün akşam hastaneden yeni çıktım bebişlerim erke gelmeye kalktılarallahtan durdurabildik ben sadece kontrole gitmiştim ama rahim ağzı 25 mm e düşmüş hemen ciğer geliştirici vs vurdular serum iğne nst derken pazartesiden beri hastanedeydik. hafta sonunu evde geçir dedi doktorum saldı dün akşam ama sadece yatıcam oturmak bile yasak. benim gibi ilk defa anne olucaklar için söylüyorum sancılara çok dikkat edin ben bebk hareketimi sancımı algılayamadım ama sancı olduğu zaman tüm göbek aynı anda kasılıyormus. çok korkuttular beni ama iyiyiz allaha şükür şimdi içeride ki açıklık kapanmış rahim uzunluğu da 25 mm den 28 mm çıkmış ama kızım hala çok aşağıda heran gelmeye hazır. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar en azından 2-3 hafta daha beklemeleri gerekiyormuş.
Merhaba arkadaşlar
dün akşam hastaneden yeni çıktım bebişlerim erke gelmeye kalktılarallahtan durdurabildik ben sadece kontrole gitmiştim ama rahim ağzı 25 mm e düşmüş hemen ciğer geliştirici vs vurdular serum iğne nst derken pazartesiden beri hastanedeydik. hafta sonunu evde geçir dedi doktorum saldı dün akşam ama sadece yatıcam oturmak bile yasak. benim gibi ilk defa anne olucaklar için söylüyorum sancılara çok dikkat edin ben bebk hareketimi sancımı algılayamadım ama sancı olduğu zaman tüm göbek aynı anda kasılıyormus. çok korkuttular beni ama iyiyiz allaha şükür şimdi içeride ki açıklık kapanmış rahim uzunluğu da 25 mm den 28 mm çıkmış ama kızım hala çok aşağıda heran gelmeye hazır. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar en azından 2-3 hafta daha beklemeleri gerekiyormuş.
Mama hemen alınabilir ya gerek yok simdiden :) sut pompası da almadim. Gerek olursa alırız diyoruz bizde. Bazılarına hic gerek olmamış.simdide bilemiyorum ki almali miyiz. Doktordan gelince yaz mutlaka. Iyi haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar
ben geldim dr dan arkadaşım herşey yolundaymış bu dr umda hemen hemen aynı söyledi kilolarını biri 2400 diğeri 2144 gr dedi..
artık endişe etme doğsalar bile kuveze girmezler dedi dr..erken doğum riskim yok bakalım 15 16 gün kaldı sanırım...
Allah hepimizi erken doğumdan korusun...
merhaba,çok geçmiş olsun.bende senin gibi bebek hareketleri yada rahim büyüyor,bebekler kendilerine yer ediyor diyerek sancılarımın farkına varamamıştım.25.haftalara kadarda işe gittim.ben hasta değilim herkes hamile bir ben miyim diyerek rahat davranmaya çalıştım amaaaaa meğerse çektiklerim doğum sancısıymış...yoğun kanamalarla yatarak ve hastanede geçen 4 haftam oldu.sonrada erkenden geldi kızçelerim. eveeeetttt evetttt tam 29.haftada doğurdum.
amacım korkutmak değil sakın panik yapma ama bebeklerinden gelen her uyarıyı dikkate al.gerekiyorsa hastanede yat.Allah yardımcın olsun.inşallah geçici bir durumdur.
canım benım bebeklerımde yuksek tansıyondan dolayı 26 haftada gelmeye kalktılar cok sukur gelmedıler.rabbım ınsallah hep bırlıkde 36 37 haftaları göruruz.yat canım ama benım kızımın bırısıde asagıda kız kardesımde tam bır ay doğum kanalında tasıdı 36+5 doğum yaptı dıkkat et ve dua et canım
canım benım bebeklerımde yuksek tansıyondan dolayı 26 haftada gelmeye kalktılar cok sukur gelmedıler.rabbım ınsallah hep bırlıkde 36 37 haftaları göruruz.yat canım ama benım kızımın bırısıde asagıda kız kardesımde tam bır ay doğum kanalında tasıdı 36+5 doğum yaptı dıkkat et ve dua et canım
ayağının altına bir kaç kırlent koyup uzan istersen bana iyi geliyor kendini yorma hiç bir şey için
sürekli yatmak çok sıkıcı ben de lekelenme gördüğüm dönemde uzanıp dururdum gözüm saatte zaman geçmek bilmiyordu ben bilgisayar oyunları seviyorum onunla zaman geçirdim sana tavsiyem kendini yattığın yerden oyalayacak birşeyler bul
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
medical seni tebrik ediyorum bu haftaya kadar çalışman bana mucize gibi geldi ben öğretmenim tatile denk geldi zor haftalar
ehtcan ve sen yalnız değilsiniz sanırım hemen hemen herkes eşinin ailesinden gerekli ilgiyi görmüyor ben Allaha şükrediyorum ailem fazlasıyla destek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?