- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.401
Kızlar dün kontrolum vardı alttan muayene ettiler saolsunlardoğumu tetiklediler heralde eve gittim hafif kan vardı ve kasık bel ve bacak ağrısı. Dayandım sırf alttan kontrol etmesinler diye bugün18:00 kadar ağrım geçmeyince korkudan geldim tabiki hastaneye yatırdılar tahlil sonuçlarına göre ilaç verecekler. 9 ay çekmediğim adet sancısını çekiyorum. İnş Pazartesi'ye kadar beklerde Dr um yapar doğumu. Lütfen duaedin
Kızlar dün kontrolum vardı alttan muayene ettiler saolsunlardoğumu tetiklediler heralde eve gittim hafif kan vardı ve kasık bel ve bacak ağrısı. Dayandım sırf alttan kontrol etmesinler diye bugün18:00 kadar ağrım geçmeyince korkudan geldim tabiki hastaneye yatırdılar tahlil sonuçlarına göre ilaç verecekler. 9 ay çekmediğim adet sancısını çekiyorum. İnş Pazartesi'ye kadar beklerde Dr um yapar doğumu. Lütfen duaedin
kızlar bugün kontrol vardı
dr gece ve hafta sonu doğum olursa nöbetçi dr un doğumu yapacağını söyledi benim çok moralim bozuldu beni teselli ediyo güya ama böyle bişey olabilirmi kızlar ya o kadar para vericez özel hastaneye gidiyoruz en önemli anda belki de olamayacak dr um
sizinde dr larınız böyle mi çalışıyor bana akıl verin banaa çok saçma geldi
dr umu değiştirmekte istemem hastane eve çok yakın temiz güvenilir ama bunu kaldıramıyorum mantıklı gelmiyor
Çift yumtrta cnm benimki tüp bebek. Belirti olarak kasıklarımda batmalar vardı. Ve midemde şişkinlik vardı.İnş Rabbim seninde gönlüne göre verirallah yardımcın olsun canım tek nefeste kavuşursun bebişlerine inşallah bebişlerin tek yumurta mı çift yumurta mı, ben de bu ay 2 tane yumurta çatlattım inşallah tutmuştur ikisi de ikiz çok istiyorum, senin ilk belirtilerin nasıldı kasık ağrın var mıydı
çok şükür bebeciklerim kilo almışlar ben kilo almayınca hatta bir kilo zayıflayınca korkuyodum
1600 1400 gibiler her gün et ve yumurta illaki bi de süt ve yoğurt tüketiyorum
yalnız bebeklerin suyu az gibiydi emin olmak için perşembe doppler ultrasona giricem ben idrar ve kan testi istedim onu yaptırdık nst den hiç sözetmedi rahim ağzı 3 40 idi
senin haftaya galiba kontrolün galiba
birde kurban bayramı var nerdeyse 9 gün tatil dr larımız tatile de gidebilir Allahım inşallah sıkıntısız vakitlice doğmalarını nasip etsin
Çift yumtrta cnm benimki tüp bebek. Belirti olarak kasıklarımda batmalar vardı. Ve midemde şişkinlik vardı.İnş Rabbim seninde gönlüne göre verir
dr gece ve hafta sonu doğum olursa nöbetçi dr un doğumu yapacağını söyledi benim çok moralim bozuldu beni teselli ediyo güya ama böyle bişey olabilirmi kızlar ya o kadar para vericez özel hastaneye gidiyoruz en önemli anda belki de olamayacak dr um
dr umu değiştirmekte istemem hastane eve çok yakın temiz güvenilir ama bunu kaldıramıyorum mantıklı gelmiyor
kızlar nasılsınız?kurban bayramında kac haftalık oluyosunuz sankı samsunlu ozamana doğumun olmus olur canım
kızlar nasılsınız?kurban bayramında kac haftalık oluyosunuz sankı samsunlu ozamana doğumun olmus olur canım
kızlar kızlar can arkadaşlar nasılsınız
ben bugun 32+2 yım
kontrole gıttım bı sorun yok sancı felanhıssetmıyorum nstye gırdım sancı cıktı nıdılat celestone serum yedım doktor ölçülen sancılar geçmezse doğuma alabılırım demezmı
rahm ağzı kapalı oh be hersey yolunda demıstım muayeneden çıkınca
anammmmm! kocam annem ve ben şok olduk
ne surprızlı bı gundu yav
allahım hayallerımı gerceklestıremeyecekmıyım kapı susu klohusa serbetı oda suslerı doğum fotoğrafçısı o my godd dedım
çok sukur evıme geldım
ınat etmedıler
kızlar bebıslerımızın besıgını babası dayanamadı aldı cocuk dr ıle görutuk ayrı ayrı yatırmıcam aynı besıkde uyucaklar ınsallah.evım sobalı oldugu ıcınde odanın sadece besıgını aldık
Bebeklerine soyle beklesinler daha zaman var :) bi taraftan da eksikleri tamamlamaliyiz ikiz hamileligi sürprizlerle dolu. Heran hersey olabilir :)kızlar kızlar can arkadaşlar nasılsınız
ben bugun 32+2 yım
kontrole gıttım bı sorun yok sancı felanhıssetmıyorum nstye gırdım sancı cıktı nıdılat celestone serum yedım doktor ölçülen sancılar geçmezse doğuma alabılırım demezmı
rahm ağzı kapalı oh be hersey yolunda demıstım muayeneden çıkınca
anammmmm! kocam annem ve ben şok olduk
ne surprızlı bı gundu yav
allahım hayallerımı gerceklestıremeyecekmıyım kapı susu klohusa serbetı oda suslerı doğum fotoğrafçısı o my godd dedım
çok sukur evıme geldım
ınat etmedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?