2013 ikiz anne adayları buraya

Kızlar dün kontrolum vardı alttan muayene ettiler saolsunlardoğumu tetiklediler heralde eve gittim hafif kan vardı ve kasık bel ve bacak ağrısı. Dayandım sırf alttan kontrol etmesinler diye bugün18:00 kadar ağrım geçmeyince korkudan geldim tabiki hastaneye yatırdılar tahlil sonuçlarına göre ilaç verecekler. 9 ay çekmediğim adet sancısını çekiyorum. İnş Pazartesi'ye kadar beklerde Dr um yapar doğumu. Lütfen duaedin

allah yardımcın olsun canım tek nefeste kavuşursun bebişlerine inşallah bebişlerin tek yumurta mı çift yumurta mı, ben de bu ay 2 tane yumurta çatlattım inşallah tutmuştur ikisi de ikiz çok istiyorum, senin ilk belirtilerin nasıldı kasık ağrın var mıydı

Cnm geçmiş olsun ya. Hastanedesin yani suan zamaninda hayırlı dogumlar diliyorum

kızlar bugün kontrol vardı
dr gece ve hafta sonu doğum olursa nöbetçi dr un doğumu yapacağını söyledi benim çok moralim bozuldu beni teselli ediyo güya ama böyle bişey olabilirmi kızlar ya o kadar para vericez özel hastaneye gidiyoruz en önemli anda belki de olamayacak dr um
sizinde dr larınız böyle mi çalışıyor bana akıl verin banaa çok saçma geldi
dr umu değiştirmekte istemem hastane eve çok yakın temiz güvenilir ama bunu kaldıramıyorum mantıklı gelmiyor

Aynı durum bizde de soz konusu. Ancak eger kendi doktorunu isterse ekstra ücret talep ediliyor. Sende bi sor istersen. Böyle bir seçenek vardır belki. Bu tarihten sonra doktor degistirme tabi ki.kontrol nasıl geçti. Nst ye girdi n mi bebeklerin kac kilo olmuşlar

çok şükür bebeciklerim kilo almışlar ben kilo almayınca hatta bir kilo zayıflayınca korkuyodum
1600 1400 gibiler her gün et ve yumurta illaki bi de süt ve yoğurt tüketiyorum
yalnız bebeklerin suyu az gibiydi emin olmak için perşembe doppler ultrasona giricem ben idrar ve kan testi istedim onu yaptırdık nst den hiç sözetmedi rahim ağzı 3 40 idi
senin haftaya galiba kontrolün galiba
birde kurban bayramı var nerdeyse 9 gün tatil dr larımız tatile de gidebilir Allahım inşallah sıkıntısız vakitlice doğmalarını nasip etsin

Çift yumtrta cnm benimki tüp bebek. Belirti olarak kasıklarımda batmalar vardı. Ve midemde şişkinlik vardı.İnş Rabbim seninde gönlüne göre verir

Maşallah bebeklerine :) evet cnm ya haftaya kontrol var. 2haftada bir gidiyoruz ya artik. Kurban Bayramıni tamamen unutmuşum ben umarım kendi doktorlarimiz yaptırır doğumu

canım geçmiş olsun bende seni merak ediyordum.alttan muayene etmeseler anlaşılmıyor mu acaba.kalbini ferah tut haftan iyi bebeklerin kilosu kaç onlarda iyiyse korkma dr un yapar inşallah doğumunu dualarımdasın hakkında hayırlısı olsun..

kızlar nasılsınız?kurban bayramında kac haftalık oluyosunuz sankı samsunlu ozamana doğumun olmus olur canım

aynı durum bizde de var sanırım bir çok yerde aynı...özel hastane ama sgk anlaşması ile gidiyoruz tabiki doğum için extra ücret ödicez ama ani doğum olursa icapçı dr alıyor doğuma...

ben dr uma sordum bana msj at sana gelirim demişti(istediği hastaya geliyor yani garantisi yok) ama ben çok eski hastasıyım 3yıldır falan gebelikten öncesi var...

tamamen özel hastanelerde de bize 6000-7000 arası hesap çıkardı profum...sırf 3000 kendisi alıyor ben gelirim ama ücret bunu bulur dedi..

canım çok saçma kendi doktorun yaptırmıycaksa niye özele o kadar para ödeyeceksin ki gider devlette herhangi bi doktora olursun. bende özele gidiorum herhangi bir aksilik olmazsa sezeryan olacağı için önceden doğum tarihi belirliyolar birgün öncesinde yatışın oluo ertesi sabah erkenden ameliyata alıolar ve kendi doktorundan başkasıda bakmıo. bnm hastanemde sezeryan ücretide sskda 600 tl. hastaneden hastaneye fark edio demek ki.

kızlar bebıslerımızın besıgını babası dayanamadı aldı cocuk dr ıle görutuk ayrı ayrı yatırmıcam aynı besıkde uyucaklar ınsallah.evım sobalı oldugu ıcınde odanın sadece besıgını aldık

kızlar kızlar can arkadaşlar nasılsınız
ben bugun 32+2 yım
kontrole gıttım bı sorun yok sancı felanhıssetmıyorum nstye gırdım sancı cıktı nıdılat celestone serum yedım doktor ölçülen sancılar geçmezse doğuma alabılırım demezmı
rahm ağzı kapalı oh be hersey yolunda demıstım muayeneden çıkınca
anammmmm! kocam annem ve ben şok olduk
ne surprızlı bı gundu yav
allahım hayallerımı gerceklestıremeyecekmıyım kapı susu klohusa serbetı oda suslerı doğum fotoğrafçısı o my godd dedım

çok sukur evıme geldım
ınat etmedıler

Son düzenleme:

ok şükür canım ınat etmemısler aman dıkkat et bu haftalardan sonra gobısımızde durdukları bırgun bıle kardır hepımız ıcın kıloları nasıl canım doğmus olsalar

Oy oy Kıyamam ya :) mutlu mutlu uyusunlar da büyüsünler inşallah. İlk aylarda zaten yanyana yatırın diyolar. Biraz büyüduklerinde zaten birbirlerine huzur vermiyorlarmis o zaman ayiririz yataklarını

Bebeklerine soyle beklesinler daha zaman var :) bi taraftan da eksikleri tamamlamaliyiz ikiz hamileligi sürprizlerle dolu. Heran hersey olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…