- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.421
Çift yumtrta cnm benimki tüp bebek. Belirti olarak kasıklarımda batmalar vardı. Ve midemde şişkinlik vardı.İnş Rabbim seninde gönlüne göre verir
Selam kızlar bende ikiz annesi olcam inş.okudum biraz çok gzl şeyler paylaşmışsınız..kızlar 16 haftadayım karnım özellikle akşamları taş gibi oluyo ve geriliyo normalmi bu?birde bugün tek taraflı kasık sancım oldu 10 dk falan.yatınca geçti rahatladım..doktor kontrolüme 1 hafta var.sizde yaşadınızmı bunları?
canım neresi taş gibi oluyor tüm karnın mı?
benım de bı haftada tam hangı hafta hatırlamıyorumkarnım cok serttı ama benım baya öyle gitti dr da senın karnın yapısından demıstı
kasık sancıları olabilir canım normaldir ama eger tum karnım bırden sertleşip düzenli dakikalarla gevsıyorsa bu doğum belirtisi olabılıyor
genelde 20 dk da 3-4 kasılma sertleşme denıyor ama ben bır saatte 2 saatte bir gelen tek taraflı kasılma ile doğuma gittim :)
yanı sen takıp et sanmıyorum kasılma yasadıgını ama dr una mutlaka ilet o sakınca görürse seni çağıracaktır.
canım neresi taş gibi oluyor tüm karnın mı?
benım de bı haftada tam hangı hafta hatırlamıyorumkarnım cok serttı ama benım baya öyle gitti dr da senın karnın yapısından demıstı
kasık sancıları olabilir canım normaldir ama eger tum karnım bırden sertleşip düzenli dakikalarla gevsıyorsa bu doğum belirtisi olabılıyor
genelde 20 dk da 3-4 kasılma sertleşme denıyor ama ben bır saatte 2 saatte bir gelen tek taraflı kasılma ile doğuma gittim :)
yanı sen takıp et sanmıyorum kasılma yasadıgını ama dr una mutlaka ilet o sakınca görürse seni çağıracaktır.
Ayy canım sen 39. Haftadamısın doğurdunmu yoksa:)ne gzl bebeklerin durmuş içerde.
canım ben 36 artı 4 te doğum yaptım planlanan doğum 37 artı 0 dı 3 gün önce suyum geldi gece o sabaha karsı da doğum oldu :)
seninkiler de durur merak etme rahat ol
kızlar nasılsınız bugun?cok sukur samsunda hava cok serın ınanamıyorum corab bıle gıydım ohhhhh mısssssss
İnşallah ya:)çok olcak bişey daha sorcam.hamileliğinizin son günlerini nasıl gecirdiniz?yani hiç kalkmadan yattınızmı?son zamanlardada ewden dışarı çıktınızmı...bide ben kırıkkalede yaşıyorum doktorum ankarada.doğumda orda olcak yaklaşık 1,5 saat mesafe var.ondanda korkuyorum allah korusun acil bi durum olmaz inş.doktorumdan başkasına güvenemem
Est canım ben 30. Haftada doğum iznine ayrıldım evdeydım ondan sonra ama yatmadım da
Alışverıse falan gezmeye gıdıyordum ama son hafta hiç çıkamadım çok sık wc ıhtıyacım ve yuruyunce bel agrılarım oluyordu o yüzden yoksa dr da bana hareket etmemi kan dolaşımının ii olması acısındn tavsıye etmıstı evde de bazen oturdum bazen yattım m genlde tv karsısında oturuyordum :) son haftalar stresli gecıyor benım karnımda sertlşmler oluyordu ama ciddi degıldı nstde sancı yoktu zaten dogumun olcagı hafta iki güne bir nstye alıyor dr benım bır gun önceki nst iiydi sonra karnım toplanmaya basladı sonraki gün o gce de su geldi :)
Canım benım suyum gece 10 bucuk gıbı geldi sabaha karsı 3:30 da sezeryana gırdım yanı hemn doğum olmuyor ama kııkkalede de knın acil durum dr edinmende fayda var bence
herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr
Kullanmıyorum cnm.toplamda iki kere oldu zaten kasılma. O yüzden cok da üzerinde durmadim yani.
herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr
Normal doğummu yaptın çok güzel.allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı birer ewlat olsunlarArkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
herkese selammmm...
Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?