2013 ikiz anne adayları buraya

Selam kızlar bende ikiz annesi olcam inş.okudum biraz çok gzl şeyler paylaşmışsınız..kızlar 16 haftadayım karnım özellikle akşamları taş gibi oluyo ve geriliyo normalmi bu?birde bugün tek taraflı kasık sancım oldu 10 dk falan.yatınca geçti rahatladım..doktor kontrolüme 1 hafta var.sizde yaşadınızmı bunları?

canım neresi taş gibi oluyor tüm karnın mı?
benım de bı haftada tam hangı hafta hatırlamıyorumkarnım cok serttı ama benım baya öyle gitti dr da senın karnın yapısından demıstı
kasık sancıları olabilir canım normaldir ama eger tum karnım bırden sertleşip düzenli dakikalarla gevsıyorsa bu doğum belirtisi olabılıyor
genelde 20 dk da 3-4 kasılma sertleşme denıyor ama ben bır saatte 2 saatte bir gelen tek taraflı kasılma ile doğuma gittim :)
yanı sen takıp et sanmıyorum kasılma yasadıgını ama dr una mutlaka ilet o sakınca görürse seni çağıracaktır.

Çok teşekkür ederim canım.tek bi yer değil genel olarak sert karnım.yedikçe sertleşiyo genelde.birde benim vücudum dar.karnımda dar ve sivri sanırım ondanda sert.kasıkma falan yok allaha şükür sadece arada sancım oluyo işte.bi sağlıkla doğurayım başka bişey istemiyorum iyice pimpirik oldum.

Ayy canım sen 39. Haftadamısın doğurdunmu yoksa:)ne gzl bebeklerin durmuş içerde.

kızlar nasılsınız bugun?cok sukur samsunda hava cok serın ınanamıyorum corab bıle gıydım ohhhhh mısssssss

canım ben 36 artı 4 te doğum yaptım planlanan doğum 37 artı 0 dı 3 gün önce suyum geldi gece o sabaha karsı da doğum oldu :)
seninkiler de durur merak etme rahat ol

İnşallah ya:)çok olcak bişey daha sorcam.hamileliğinizin son günlerini nasıl gecirdiniz?yani hiç kalkmadan yattınızmı?son zamanlardada ewden dışarı çıktınızmı...bide ben kırıkkalede yaşıyorum doktorum ankarada.doğumda orda olcak yaklaşık 1,5 saat mesafe var.ondanda korkuyorum allah korusun acil bi durum olmaz inş.doktorumdan başkasına güvenemem

kızlar nasılsınız bugun?cok sukur samsunda hava cok serın ınanamıyorum corab bıle gıydım ohhhhh mısssssss

Selam canım yeniyim ben topikte:)inşallah doğumdan sonrada burdan öğreneceğim çok şey var:)kırıkkalede serin.en sevdiğim mevsim sonbahar benim,öyle bi hava var sanki:)herkes güneşli havada mutlu olur ben bulanık

Est canım ben 30. Haftada doğum iznine ayrıldım evdeydım ondan sonra ama yatmadım da
Alışverıse falan gezmeye gıdıyordum ama son hafta hiç çıkamadım çok sık wc ıhtıyacım ve yuruyunce bel agrılarım oluyordu o yüzden yoksa dr da bana hareket etmemi kan dolaşımının ii olması acısındn tavsıye etmıstı evde de bazen oturdum bazen yattım m genlde tv karsısında oturuyordum :) son haftalar stresli gecıyor benım karnımda sertlşmler oluyordu ama ciddi degıldı nstde sancı yoktu zaten dogumun olcagı hafta iki güne bir nstye alıyor dr benım bır gun önceki nst iiydi sonra karnım toplanmaya basladı sonraki gün o gce de su geldi :)
Canım benım suyum gece 10 bucuk gıbı geldi sabaha karsı 3:30 da sezeryana gırdım yanı hemn doğum olmuyor ama kııkkalede de knın acil durum dr edinmende fayda var bence

Burdada bi hastanede dosya açtırcam zaten canım.inş gerek kalmaz doktorum doğurtur:)

herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr

Canım çok erken bi doğum değil bildiğim kadarıyla 32 hafta.tabi pek bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz ama.inş kuzularına kavuşursun bi an önce.

Kullanmıyorum cnm.toplamda iki kere oldu zaten kasılma. O yüzden cok da üzerinde durmadim yani.

Merhaba samsunlu magnezyum erken dogumuda engelliyo rahim kasılmalarını da durduruyo iki bebek tasıyorsun bacak krampları haberci gbi biley sana vucudundaki eksikligi bildiriyo bence üzerinde dur cünkü herkez bu ktampları kale aldı hatta doktorumdan istedi kullandı rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Canım benim hayırlı olsun evlatlarını dogurmusun sag salim bende 33+1 de dogum yaptım 13 gun kuvezde kaldılar seni cok iyi anlıyorum canın orada kalıyor sanki ruhun yok bedenın soguk annrmisin nesin anlamıyosun kucagına almadın kokusunu duymadın inan cok zor bunu yasayan anlar ama guclu olmak zorundasın onlar ıcın dayan gelince hersey degısıyo evin melek kokuyo koynun doluyo boyle dusun o gelene kadar kendını toparlıcaksın ıyılesiceksin onlara guclu anne olucaksın hem kuvezde kalınca inan kucaga alışmıyo kendı kendıne uyuo :)) bi yandan ii oluo

Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin

Normal doğummu yaptın çok güzel.allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı birer ewlat olsunlar

gözün aydın diyim öncelikle. şükür sağlıklı doğmuşlar. kiloları da hiç fena değil. bir arkadaşım 3 hafta önce doğum yaptı, bebek kilo almıyor diye sezeryanla aldılar. 1300 gr var yoktu. şimdi 2 kiloya yakın ve küvezden çıktı. senin yavruların da hızlıca kilo alacak ve kucağına gelecekler eminim. zor geçecek zaman tahmin ediyorum ama geçecek, sen kendine iyi bak ve hızlıca toparlan. çok enerjiye ihtiyacın olacak dualarım seninle...

nee normal doğum muuuu ne büyük cesaret, tebrik ederim sağlıkla doğmuşlar maşallah, Allah kızlarınızla birlikte uzun bir ömür nasip etsin ben de ikiz bebk bekliyorum, inşallah 37. haftayı görürüm

Cnm bu ne güzel bi haber :) allah bağışlasin. Birinin duruşu uygun değil diyordun? Sen mi ısrarla istedin normal dogum olsun diye? o iki meleği de öp benim için bu arada isimlerini ne koydunuz?

Tebrik ederim arkadaşım maşallah ikizleri normal doğurmak herkese nasip olmaz haftan da çok iyi çok sevindim adına darısı başımıza inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…