- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.441
herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr
Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr
herkese selammmm...
herkese selammmm...
Bebeklerine soyle beklesinler daha zaman var :) bi taraftan da eksikleri tamamlamaliyiz ikiz hamileligi sürprizlerle dolu. Heran hersey olabilir :)
herkese selammmm...
kıloları haftalarıyla uyumlu cok sukur zayıf degıller elhamdulıllah . dursunlar dursunlar ama bu hafta pek yaramazlaştılar kıpırdaklarok şükür canım ınat etmemısler aman dıkkat et bu haftalardan sonra gobısımızde durdukları bırgun bıle kardır hepımız ıcın kıloları nasıl canım doğmus olsalar
Persembe gunu kontrol var yinezaman daraldikca korkuyorum ya bakalım doktor bu kontrolde dogum tarihi ile ilgili aşağı yukarı bie tarih soyleyecek mi. Ona göre annemden gelmesini istiycem.
canım perşembe günü benimde son kontrol var nst ye gircem sancı durumuna göre sezeryan için gün verecek doktorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm bu ne güzel bi haber :) allah bağışlasin. Birinin duruşu uygun değil diyordun? Sen mi ısrarla istedin normal dogum olsun diye? o iki meleği de öp benim içinbu arada isimlerini ne koydunuz?
Cnm benim önceden geçirdiğim bit çok karın ameliyatı olunca Dr bu şekilde olsun dedi. Ben hiçççç düşünemiyorum normali. Allah tan 2 numarada da sıkıntı yaşanmadı. Ama çok zordu ben suni sancının bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum duymamıştım bebeklerinde haftası kiloları iyi olunca Dr normale yönlendirdi.darısı başınıza cnm bnm üzerimden bedenimden büyük bir yük kalktı hergün endişe ve yorgunluk zor olmaya başlamıştı...
Kızlar yardım edinsanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sık idrara çıkıyorum ve yaparken kasıklarım ağrıyo.perşembe günü kontrolüm var o zamana kadar bol su içiyim diyorum.aranızda böle bişey yaşayan varmıydı
Kontrolde doktoruna soylersin zaten ancak dedigin gibi bol bol su ic. Ayaklarini da sicak tut. Corapsiz terliksiz yere basma. Yatarken de sicak su torbasi falan koy ayağına. Biliyorum havalar sıcak ama sağlık için dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun canım
Eşim işten geldiğinde ytıyodum.noldu diye sorunca dayanmadım ağladım çok korkuyorum kuzularıma bişey olcak diye.rabbim korusun yavrularımı
İyi düşün iyi olsun. Allahın izniyle birsey olmaz dua et. Kendine dikkat et. Idrar yaparken yanma mi oluyor yoksa agri mi
Yanma yok canım.ağrı sadece.dizlerimi karnıma doğru çekerken falan ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?