2013 ikiz anne adayları buraya

Bayanlar ankarada dogum yapicak olan varsa ilk uc cekimim ucretsiz olucak portfolyo olusturmak amaciyla:) son bir ailelik yerim kaldi ikiz cekimine cok ihtiyacim varr:) ayrintili bilgi icin lutfen ozelden mesaj atin ya da yorum yapmaniz yeterlidir:)
 
Iki çocuğun yogunlugu bir yana bir de esimle catisiyoruz bu aralar. Belki biliyorsunuzdur yanımda annem var dogumumdan beri. Allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyo. Eşim ise bu dönemde henüz bir gece bile uykusuzluk yasamadi sağolsun. Basta yardımcı olmak istedi ancak yardimla burnunu sokmayı birbirine karistirdigi için annemle araları bozuldu. Bu ortamda kime hak verdiğimi soylemek gerekirse % 80 annem hakliydi. Şimdi aralarindaki sorun hallolmus gibi godunse de içten içe imisi de birbirine kızgın ve ikisi de birbirine bir şekilde laf sokuyo. Yapilan isten haberi olmadığı gibi kimseye de minneti yok ya. En cok da bu sinir ediyo beni. Annem bırakıp gitse su dönemde bana kim yardim eder bilemiyorum. Gorumcem de Ankara da. Bugun esim ısrarla ablasını cagirmis. Gittik alip geldik.O da iki çocuğu ile geldi. (İş yapmaya!) Sinir olduğum taraf ise şu: ablası is yapıyo diye esim evde dört dönüyo. Meyve tabağı hazirlamalar çay demlemeler. Annemle araları bozulduğu için bir aydır biz böyle bir ilgi hiç görmedik. Ablasının iki saatte yaptığı işin kat be kat fazlasını yaptigimiz halde !!! Bi de bugün kalması için ısrar etmis. Benim haberim yok tabi. Yarin da camları sileyim mı deyince anladım. Akıl verin ya. Düşündükce sinir oluyorum! !!
 
Bayanlar ankarada dogum yapicak olan varsa ilk uc cekimim ucretsiz olucak portfolyo olusturmak amaciyla:) son bir ailelik yerim kaldi ikiz cekimine cok ihtiyacim varr:) ayrintili bilgi icin lutfen ozelden mesaj atin ya da yorum yapmaniz yeterlidir:)

Bir ay önce neden yazmadiniz yaaaa cok üzüldüm şimdi ; (
 
Kızlar hala süt sagma makinesi almadiysaniz en kisa surede alın derim. Bende doğumdan önce kararsız kalmıştım. Belki sütüm hemen gelir gerek kalmaz demiştim ama mesele sadece sütün hemen gelmesi falan değil. Bazen çocuklar uyuyo göğsünüz acaip sertlesiyo. Emzirme k için uyanmalarini bekliyorsunuz. Hiç beklemeyin sagip koyun dolaba. Bir de insan bazen iki çocuğu doyurabiliyor muyum acaba diye düşünüyorum. Ve emzirmeme rağmen doktorun da demesiyle gun icinde bir iki kere mama veriyoruz. İşte biz vermiyoruz :) en azından sagarak çıkan sütü görmüş oluyorum. Bir de gece yaninizdaki kisiye sütü teslim edip dinleyebilirsiniz. Bugün cocuklara birkaç kıyafet almak için eşimle cikmak zorundaydik. Sütü sagdim biraktim anneme. Bu arada ona buna heveslenip kiyafet stogu yapmayın. Çocuklar çok çabuk buyuyo. Biz 3-4takim daha aldik. Bunlar da bi dönem daha idare eder. İhtiyaç neyse zamanı gelince alın derim. Benden söylemesi :) başka sorusu olan :)
 

Bende almayı düşünüyorum canım sağma makşnası,lansinoh alırım heralde.bide lansinohun göğüs kremini tavsiye etmişler iyimi biliyomusun?eşine ne desem bilemedimiki bebek yetmiyo gibi bide ablasını yeğenlerinimi ağırladınız..eşin acaba sürekli annenin yanınızda olmasındanmı rahatsız?kayınvalşden yokmu canım birazda o kalsa,bakalım o zamanda aynı tawırdamı olacak eşin...erkekler hep böle onlar sadece bebek sevmeyi bilir takma kafana...ikizler karnındaykenmi daha zordu yoksa şimdimi:)
 

Lansinoh aldim ben. Cok da memnunum. Lansinoh un kremini de kullandim. Memnun kaldım ben.bir de göğsünü temizlemen gerekmiyor. O yüzden de cok iyi. Başta bebekler memeyi alırken zorlaniyorlar. O yuzden benim bir gogsumun ucu yara olacak gibiydi. Kremi surdum surekli. Bi daha da yara olmadı cok şükür. Aynen öyle cnm. Eşim her ne kadar "onlar misafir mi cnm" dese de onların da karinlarini doyuracaksin onlara da yatak yorgan sereceksin. Ne anladım ben bu işten. Annemin yanımızda olmasından rahatsız olmak gibi bir lüksü yok. Bu çocuklara bir şekilde bakılacak. Kayinvalidem var. Ama hic anlamaz isten güçten. Gelse sadece çocuklara bakar. Bense evin isleri + çocukları ustlenmek zorunda kalırım ikizlerin karnindayken ne zorluğu var. Hele Bi hayırlısı ile dogsunlar zorluk neymiş o zaman. Anlarsın cnm.:) şaka bi yana dünyanın en güzel yorgunluğu
 

:18:öylemi diyosun.bana hamilelik zor geldi valla,doğduklarında hiç olmazsa dilediğim gibi hareket ederim ağrım sızım olmaz uykusuzluk dışında diyodum:18:hızlı yürüyüp koşmayı özledim:)keşşke bütün bebekler karınları doysa gazları çıksa uyusalar bide oynasalar:))
 
Kızlar lansinoh göğüs kremini şimdiden kullanıyımmı yoksa doğumdan sonamı???göğsümde bişiler akmış kurumuş galiba,sarı sarı.uçu çatlak gibi duruyo
 

 
 
Kızlar bide gece bebekleriniz ağlayınca eşleriniz uyanıyodur.buna nasıl çözüm buldunuz?kulak tıkacı falan işe yararmıki:44:

Uyanacak tabi canım bız gece bırlıkte kalkıyoruz bırını ben emzırırken dıgerını de esım beslıyor
Aynı ayna uyutup uyandırmaya alıştırdık çünkü
Ayrıca iki bebek bu uyansınlar bi zahmet hiç öyle hayatım sen calışıyosun gec salonda yat demeyin
 

Öylemi diyosun:)benimkide bakarım diyo ama bilemiyorum inş işler değişmez:)
 
 
 
 
 
 
Son düzenleme:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…