2013 ikiz anne adayları buraya

Son düzenleme:

bebeklerin gerçekten uysal...
benimkilerin de 2buçuk aylıkken çok güzel bir uyku düzeni vardı,kızım sabaha kadr kalkmazdı,11de yatar,7de kalkar mama yer,10a kadar yatardı.şimdi diş sıkıntılarıyla birlikte o uykuların hçbiri yok.umarım düzenin bozulmaz maşallah bebişlerine. çünkü sakin ve uysal olmayan bebeklere düzen kurmak çok çok zor.

ben yine bişey sorcam süt sağma makinesi almak istiyorum daha önce sizden fikir almıştım lasinoh du galiba elektrikli onu alıcam ama işyerindeki deneyimli anneler kafamı karıtırdı napcan onu hem pahalı hem gerek yok emzirmen gerek alıştırma biberona falan dediler ama ben öle düşünmüyorum onların çocukları hep tek benim iki tane olacak mecbur alışacaklar biberona ikisini birden emzirmek zor olur hem ben dinlenirken eşim yada artık kim varsa o besler diye düşünüyorum biberona alışırsa bidaha seni emmezler diyolar siz daha ii bilirsiniz napıyım ben mi haklıyım onlar mı

Ben lansinoh kullanıyorum memnunum. Onlarin durumu ile bizlerinki cok farkli.emzirmek gerek onu bizde biliyoruz ancak bazen göğsün dolu oluyo uyaanmamis oluyola ve o şişkinlik çoook rahatsiz ediyo. Ben bazen ikisini ayni anda emziriyorum. Bazen de çok yorgun oluyorum. Sagip anneme veriyorum biraz dinleniyorum. Dışarıda olduğun süreçte de iyi oluyo. Sagip aliyosun yanina.biberona alisirsa bi daha seni emmez diye bişey yok cnm. Elbette sürekli makine ile sagip biberonla verme. Gun icinde göğsünden de emsinler.biberonla da yesinler. Cok şükür bizimkiler biberondA aliyo göğsümü de. Dua et de inşallah sütün de bl bol olsun. Bebeklerinde biberon emzik vs. Ayrımı yapmasın

canım çok sağol allahrazı olsun bni böle bilgilendiriyonuz

30 ekim de ikizlerim Allahın yardımıyla dünyaya geldi.. Darısı tüm hamilelere.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Çok zor bir normal doğum yaşadım.. ilk gebelikti üstelik.. sancı doğum hepsi 8 saat sürdü.. epidural olmadım .. felç olma durumu varmış.. ikiz bakmak çok zormuş .. yorgunluktan ölüyorum..:)) Allah herkese nasip etsin..

Gözün aydın darısı bize olsun:)nasıl gecti doğumun normalmi,sezeryanmı,epşduralmi spinalmi?çok soru sordum merak ediyorum:)

Çok zor bir normal doğum yaşadım.. ilk gebelikti üstelik.. sancı doğum hepsi 8 saat sürdü.. epidural olmadım .. felç olma durumu varmış.. ikiz bakmak çok zormuş .. yorgunluktan ölüyorum..:)) Allah herkese nasip etsin..

Bebeklerinle güzel bi ömür diliyorum size:)gerçekten helal olsun sana,hem ikiz hem normal doğum:)herkesin yapabilceği bişey değil

selam herkese

kuzularıma sütüm yetmıyor taktık verebılecek var mı aptamil prematil de kullanıyoruz
benım kuzular 32 hftalık doğdular sımdı 55 gunlukler 6 ay barı sut verebılsem ne guzel olur

sızlerde durum nedır

sana tavsiye,kimseye fikrini sorma canım.
hele ikizleri olmayanlara asla.
süt sagma makinesiz asla yapamazsın. memeni unutsa ne olur ki? unutsun dünyanın sonu mu. benim kızım dogdugu andan itibaren mememi almamıştı. bir dogum yap o zorlugu göreceksin zaten tuvalete gitmek bile lüks olacak sana.
biberonla beslemek kadar kolayı var mı .dua et sütün bol olsun taşsın aksın gitsin de bebeklerine yetsin.
onlar bir de makine sütü azaltıyor diyordur.inanma.bana kadın dogum doktorum önermişti,makine kullan hem de sütün çogalır diye.
buradaki deneyimli arkadaşlarla iletişimde olman bence yeterlidir ikiz gebelikile ilgili merak ettiklerin hakkında.tabii son karar senin.
yaşamayan bilemez.

Son düzenleme:
30 ekim de bebeklerimi spinal sezaryen ile doğurdum.. keremim 2300 eymenim 2680 doğdu ama malesef eymenim 10 gün yoğun bakımda kaldı ciğerinde su toplamış çok zor günler yaşadım allahım kimseye yaşatmasın...ikiz bakması çok zormuş yorgunluk çok fena...

sütüm çok az geliyor mama veriyorum sağdığınızda ne kadar geliyor sütünüz?

doğum tarihimiz belli oldu... Allahtan bişey olmazsa 6 aralıkta sezeryan ile doğum yapacağım kilolarıda maşşalh çok güzel dedi dr. allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin isteyen herkesede bekletmeden kuzularını göndersin inş.

ayy ne güzel haberler
maşallah...darısı bizlere ama bana zaman hiçççç geçmiyor sanki
bende görürmüyüm o günleri?

yeni dogum yaptın gelir sütün stres yapma canım.
hayırlı olsun rabbim saglıkla sıhhatle büyütmeyi ve büyüdüklerini görmeyi nasip etsin.kolay büyüsünler uslu bebekler olsunlar inşallah. :)
benim de ilk günlerde çok azdı.emzirmeden 3 saatte bir 60 ml idi.
zamanla artar emzirmeyi ve sagmayı ihmal etme.süt yapacak şeyler ye bol bol.kuru incir ve haşlanmış bugday,bulgur,yeşillikler aklıma gelenler.
kolay gelsin.bol uykulu geceler bebişlerine :)

liste çok gerilerde kalmış ben sonlardayım hala :)

hemşo nasılsın uzun zamandır görüşemedik maşallah almışsın kuzularını kucağına hayırlı uğurlu olsun allahım hayırlı evlat etsin kısmetleri açık olsun çooooook sevindim canım yaaa maşallah 55 günlük olmuşlar allahım sana kolaylık boooool booooool süt versin çok öpüyorum canımmmmmmm

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. benimde bebeklerimden birinin adı eymen.. dediğin gibi ikiz bakması çok zor.. benimkiler 27 günlük.. mama takviyesi olmadan benim de sütüm yetmiyor.. benim iki taraftan 150 ml ancak geliiyor

Mrb anne adayları, ben 2013 ikiz anne adaylarından ilk doğum yapanım, tabi 2013 e niyetlendik ama paşalarım, sabırsız çıktı ve 28.11.2012 de doğum yaptım, yani grubun en tecrübesizi idim, ancak şu an en kıdemlisi olduk, çünkü abi olduk
Zorlu ve bi o kadar da güzel bir sene geçirdik, şu an günler geçmiyo olabilir, ama bu günlere gelince sizde inanamıycaksınız, ben hala inanamıyorum çünkü
allah hepinize sağlıklı doğumlar, bebişleri doğanlara da kolaylıklar diliyorum, inş hepiniz bu günleri görürsünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…