- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.261
tatlım ben 20. haftadan beri uyuyamıyorum, yatakta döne döne bir hoş oluyorum, bel ağrısı dersen o da maksimum seviyede, yatakta dönerken ya yatak başlığından asılıyorum, yada eşimin kolundanbenim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı(
tatlım bende 25.haftaya kadar oğlumun hareketlerini hissediyor, kızınkini hissetmiyordum, sonra tam tersi oldu, şimdi ikisininkini de net hissediyorum, endişelenme canım daha küçük oldukları için hissetmyorsun, biraz daha büyüsünler annesi o zaman daha iyi hissedersin....Kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.Karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.Bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.Bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.
sağol tatlım, hapimize hayırlı cumalar olsun inşallah...Günaydın anne adayları,
hayırlı Cumalar. Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...
pozisyon alırken bende çok zorlanıyordum ama şimdi uyuyamıyorumtatlım ben 20. haftadan beri uyuyamıyorum, yatakta döne döne bir hoş oluyorum, bel ağrısı dersen o da maksimum seviyede, yatakta dönerken ya yatak başlığından asılıyorum, yada eşimin kolundanşimdide nefes daralması başladı, 6 yastıkla oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum, Rabbim hepimize kolaylık versin...
.
kızlar ya benim 15. haftadan beri acayip saım dökülüyor,banyoda ve her taradığımda bir yumak saç atıyorum, sizde de böyle bir problem var mı? normalde hamilelikte saç östrojen hormonu çokluğundan kalınlaşır güçlenirmiş, bende tam tersi var, fare kuyruğu kadar kaldı saçım:26:
kızlar ya benim 15. haftadan beri acayip saım dökülüyor,banyoda ve her taradığımda bir yumak saç atıyorum, sizde de böyle bir problem var mı? normalde hamilelikte saç östrojen hormonu çokluğundan kalınlaşır güçlenirmiş, bende tam tersi var, fare kuyruğu kadar kaldı saçım:26:
canım tedirgin olma bende o dönemde öyle zannediyordum meğer pozisyonu değişmiş vuran yerde 4 tane ayak varmış yani ben ikisinide hissediyormuşum ....makata doğru vuruyorlar bazen ..şimdide bir geriliyorlar acıdan gözümden yaş geliyor...kilona aman dikkat et hamur işi ve tatlıdan sakın kendini....için rahat olsun sağlıkla gelir bebişler
pozisyon alırken bende çok zorlanıyordum ama şimdi uyuyamıyorum
neyse benimki en azından daha geç başlamış
bende yataktan kalkarken tören düzenliyorum
sonbaharda benim hep dökülür o geçen aylarda dökülme var gibiydi
ama şimdi yok canım
evet aslında bu dönem olmamalı ...doğumdan sonra başlamalı dökülmeler
dr.una sor istersen
kızlar ya benim 15. haftadan beri acayip saım dökülüyor,banyoda ve her taradığımda bir yumak saç atıyorum, sizde de böyle bir problem var mı? normalde hamilelikte saç östrojen hormonu çokluğundan kalınlaşır güçlenirmiş, bende tam tersi var, fare kuyruğu kadar kaldı saçım
canım normalde benim hamilelikten önce de saçım dökülüyordu. hamileyken dökülmeye devam etti ve saçım beyazlama başladı. cildiyeye gitmiştim. bir çok cilt problemim başalamıştı. saç dökülmem var dedim. hamilesin daha çok dökülür medikal şampuan veremem, yapacak bir şey yok dedi. ben de bur aralar en zararsız şampuan nedir diye düşünüyordum. ısırgan otlu şampuanlar denedim. fayda etmemdi. aklıma bebek şampuanı geldi. bir haftadır onu kullanıyorum. bana şimdiden iyi geldi gibi geliyor. gerçi hala dökülüyor ama saçım bariz daha yumuşak daha parlak. daha yeni kullanmaya başladım. 2 haftaya göreceğim. bakalım dökülmeler azalacak mı? azalmasa bile bebişlerin şampuanı hazır :)
bu arada çenemde ve burnumun her iki yanından dudağıma doğru inen bölgelerde egzamaya benzer birşeyler çıktı. zaman zaman kaşınıyor. ama görünüşü fena. ciğer gibi bir görüntü oluştu. doktor bunun için de bir krem veremem dedi. ben elimden geldiğince faydası olur diye zeytinyağı, bademe yağı falan sürüyorum.
hamilelikten sonra ben de kıllanma oranı azaldı baya. önceden 10 günde bir bütün vücuduma muhakkak epilasyon yapardım. baya bir çıkardı çünkü. şimdi ise hem daha yavaş çıkıyor, hem daha az hem de kıllarım baya bir inceldi. neredeyse ayda bir epilasyon yapıyorum.aslında bazaklarıma yapmasam da olur. belli belirsiz çünkü. ama yine de alıyorum, az da olsa bir kadına yakışmıyor. hamile kaldığımda araştırmıştım, hormon seviyesinin artışıyla kıllanmalar artar diye okumuştum. korkmuştum ya öyle kalırsa diye. ben de de tam tersi oldu. kış olduğu için derim de beyazladı. kıllar kendini daha çok belli eder halbuki. ilginç kıllanma bakımından en rahat dönemdeyim. :)
canım normalde benim hamilelikten önce de saçım dökülüyordu. hamileyken dökülmeye devam etti ve saçım beyazlama başladı. cildiyeye gitmiştim. bir çok cilt problemim başalamıştı. saç dökülmem var dedim. hamilesin daha çok dökülür medikal şampuan veremem, yapacak bir şey yok dedi. ben de bur aralar en zararsız şampuan nedir diye düşünüyordum. ısırgan otlu şampuanlar denedim. fayda etmemdi. aklıma bebek şampuanı geldi. bir haftadır onu kullanıyorum. bana şimdiden iyi geldi gibi geliyor. gerçi hala dökülüyor ama saçım bariz daha yumuşak daha parlak. daha yeni kullanmaya başladım. 2 haftaya göreceğim. bakalım dökülmeler azalacak mı? azalmasa bile bebişlerin şampuanı hazır :)
bu arada çenemde ve burnumun her iki yanından dudağıma doğru inen bölgelerde egzamaya benzer birşeyler çıktı. zaman zaman kaşınıyor. ama görünüşü fena. ciğer gibi bir görüntü oluştu. doktor bunun için de bir krem veremem dedi. ben elimden geldiğince faydası olur diye zeytinyağı, bademe yağı falan sürüyorum.
doğumda bu ağda işini napcam bilmiyorum
jilet kullanmakta istemiyorum
doğum heyecanı dün ki kontorlden sonra başlar gibi oldu
benimde kıllarım çoğalmadı ama saçlarımda dökülüyo diyemem
bu konuda değişen bişi olmadı gibi bende
Dosba,Aycem2013,Nurhan_88 çok teşekkür ederim kızlar,içimi rahatlattınız,Allah razı olsun.
Canım benimde inanılmaz dökülüyor,Tuğba'nın önerdiği gibi bende dalin bebe şampuanı kullanıyorum,tararmak biraz sıkıntılı olsada işe yaradığını düşünüyorum.
Badem yağının tüy köklerini güçlendirdiğini duymuştum canım bilgine.Mümkün olduğunca kuru ve nemli tutmaya özen göster,geçmiş olsun.Ben şuanda zaytinyağ ve sabunu haricinde hiçbirsey kullanmıyorum cildime.
aynı lekelerden bendede çıkmıştı gebelikte yasak ama ben teramsiin sürdüm .2 günde geçti valla.
Canım Teramisin gebelik döneminde önerilmiyor yalnız bilgine:26:
Canim ins rabbim hayrlisyla sanda nasip edr bnde 8 denmmde kizmi kucgma aldm kizm 7 aylkken donrulmuslarla tekrr hamile kaldim smdi ikiz hamileyim 22 hftlik rabbm ins tamimna erdirr hepimiz bebklerini sana ins tez zamnda nasp edr. Bnde memoriel sislide tedavi gordum hastaneden ve dr cok memnun kldim bnden snra iki arkdsmida daha yonlndrdim orya ve ilk denemede gebe kldilr ve dogum yptilar ins seninde olur rabbim buyuk mutlka sesimizi duyuyordr rabbim in sennle olsun canim ...
Bende iki asilama iki tup bebekten sonra ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim allah buyuk rabbim isterse hersey olur canim. Allah sabir versin isyana dusurmesin en kisa zamanda sende buraya yazarsin insallah meleklerinin mujdesini
evet canı memorial benimde.2.denememdi canım ama ben ilk denemede olmayacığını bilerek oldum transferi çünkü hormon iğnelerim polikistik overlerimide büyüttü rahmim acayip körü girdi transfere..ama 8 embriyom vardı dondurulacak kalitede oldukları için bi ihtimal denedim.negatiften hemen 1 ay sonra aldım dondurulmuşları allahın iş işte o kadar embriyodan sadece 2 si canlı döndü ve ikiside tutundu....darısı başınıza ...sizler ve bizim durmumuzdaki herkez her an her gece dualarımdasınız.bi bu süreç bide evlat acısı allahın kuluna en büyük sınavı bence allah kimseyi bunlarla sınamsın dilerim.
canım söylemeden edemiycem aynı yerde oturuyoruz anadolu sağlığa gittinmi hiç eğer gitmediysen bi muayene olmanı tavsiye ederim,bi tanıdığım önce allah sonra ordaki doktorlar sayesinde ikizleri oldu.ücret daha yeni öğrendim tüp b. 7300 normal muayene ssk geçmediği için 275 bilgin olsun senin gittiğin yerde fiyatlar nasıl...birde tüp bebek tedavisinde hastane yakın olucakmış gidip gelirken fazla silkelendinmi tutmuyomuş ölemi benim tanıdığım iğnelerini bile eve ebe gelip vuruyodu..
ben de doğumdan önce kuaförde aldırmayı düşünüyorum. bikini bölgesi ağdaya gelir mi bilmiyorum. sonuçta yukarı doğru çekiyor. ister istemez kasılma olur. ben normalde epilasyon aletiyle hallediyorum işimi. kuaföre de epilasyon aletimi götürüp yaptırırım diye düşündüm. sadece bacaklarıma ağda yaptırırım, parlasın şöyle doğum öncesi :)
ben canım 4 te uyanıyorum gündüzlerıde yarım saat uyuyorum hamılelikte uyuyanlara hayranım... nefret edıyorm uyjmaktanbenim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı(
benımde kıllarım cogaldı ama saclarım azaldı ...hamilelikten sonra ben de kıllanma oranı azaldı baya. önceden 10 günde bir bütün vücuduma muhakkak epilasyon yapardım. baya bir çıkardı çünkü. şimdi ise hem daha yavaş çıkıyor, hem daha az hem de kıllarım baya bir inceldi. neredeyse ayda bir epilasyon yapıyorum.aslında bazaklarıma yapmasam da olur. belli belirsiz çünkü. ama yine de alıyorum, az da olsa bir kadına yakışmıyor. hamile kaldığımda araştırmıştım, hormon seviyesinin artışıyla kıllanmalar artar diye okumuştum. korkmuştum ya öyle kalırsa diye. ben de de tam tersi oldu. kış olduğu için derim de beyazladı. kıllar kendini daha çok belli eder halbuki. ilginç kıllanma bakımından en rahat dönemdeyim. :)
emin ol şu an bana en çok umut olan sen oldun.8. denemem olacak benimde.senin hiç gebelik oluşmuşmuydu diğerlerinde.memorıalde kaçıncı denemende tuttu .inş bende senin gibi olurum 8.den boş dönmem.çok saol arkadaşım içime sanki bir rahatlık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?