2013 ikiz anne adayları buraya

benim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı (
tatlım ben 20. haftadan beri uyuyamıyorum, yatakta döne döne bir hoş oluyorum, bel ağrısı dersen o da maksimum seviyede, yatakta dönerken ya yatak başlığından asılıyorum, yada eşimin kolundan şimdide nefes daralması başladı, 6 yastıkla oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum, Rabbim hepimize kolaylık versin...

tatlım bende 25.haftaya kadar oğlumun hareketlerini hissediyor, kızınkini hissetmiyordum, sonra tam tersi oldu, şimdi ikisininkini de net hissediyorum, endişelenme canım daha küçük oldukları için hissetmyorsun, biraz daha büyüsünler annesi o zaman daha iyi hissedersin....

Günaydın anne adayları,
hayırlı Cumalar. Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...
sağol tatlım, hapimize hayırlı cumalar olsun inşallah...

kızlar ya benim 15. haftadan beri acayip saım dökülüyor,banyoda ve her taradığımda bir yumak saç atıyorum, sizde de böyle bir problem var mı? normalde hamilelikte saç östrojen hormonu çokluğundan kalınlaşır güçlenirmiş, bende tam tersi var, fare kuyruğu kadar kaldı saçım:26:

pozisyon alırken bende çok zorlanıyordum ama şimdi uyuyamıyorum
neyse benimki en azından daha geç başlamış
bende yataktan kalkarken tören düzenliyorum

sonbaharda benim hep dökülür o geçen aylarda dökülme var gibiydi
ama şimdi yok canım
evet aslında bu dönem olmamalı ...doğumdan sonra başlamalı dökülmeler
dr.una sor istersen

Son düzenleme:

canım normalde benim hamilelikten önce de saçım dökülüyordu. hamileyken dökülmeye devam etti ve saçım beyazlama başladı. cildiyeye gitmiştim. bir çok cilt problemim başalamıştı. saç dökülmem var dedim. hamilesin daha çok dökülür medikal şampuan veremem, yapacak bir şey yok dedi. ben de bur aralar en zararsız şampuan nedir diye düşünüyordum. ısırgan otlu şampuanlar denedim. fayda etmemdi. aklıma bebek şampuanı geldi. bir haftadır onu kullanıyorum. bana şimdiden iyi geldi gibi geliyor. gerçi hala dökülüyor ama saçım bariz daha yumuşak daha parlak. daha yeni kullanmaya başladım. 2 haftaya göreceğim. bakalım dökülmeler azalacak mı? azalmasa bile bebişlerin şampuanı hazır :)
bu arada çenemde ve burnumun her iki yanından dudağıma doğru inen bölgelerde egzamaya benzer birşeyler çıktı. zaman zaman kaşınıyor. ama görünüşü fena. ciğer gibi bir görüntü oluştu. doktor bunun için de bir krem veremem dedi. ben elimden geldiğince faydası olur diye zeytinyağı, bademe yağı falan sürüyorum.

ayçem, tansiyon durumun nedir? düzenli aralıklarla ölçüyor musun? ikiz gebelerde anneye en büyük risk tansiyon diye biliyorum.

hamilelikten sonra ben de kıllanma oranı azaldı baya. önceden 10 günde bir bütün vücuduma muhakkak epilasyon yapardım. baya bir çıkardı çünkü. şimdi ise hem daha yavaş çıkıyor, hem daha az hem de kıllarım baya bir inceldi. neredeyse ayda bir epilasyon yapıyorum.aslında bazaklarıma yapmasam da olur. belli belirsiz çünkü. ama yine de alıyorum, az da olsa bir kadına yakışmıyor. hamile kaldığımda araştırmıştım, hormon seviyesinin artışıyla kıllanmalar artar diye okumuştum. korkmuştum ya öyle kalırsa diye. ben de de tam tersi oldu. kış olduğu için derim de beyazladı. kıllar kendini daha çok belli eder halbuki. ilginç kıllanma bakımından en rahat dönemdeyim. :)

Dosba,Aycem2013,Nurhan_88 çok teşekkür ederim kızlar,içimi rahatlattınız,Allah razı olsun.

Canım benimde inanılmaz dökülüyor,Tuğba'nın önerdiği gibi bende dalin bebe şampuanı kullanıyorum,tararmak biraz sıkıntılı olsada işe yaradığını düşünüyorum.

Badem yağının tüy köklerini güçlendirdiğini duymuştum canım bilgine.Mümkün olduğunca kuru ve nemli tutmaya özen göster,geçmiş olsun.Ben şuanda zaytinyağ ve sabunu haricinde hiçbirsey kullanmıyorum cildime.

doğumda bu ağda işini napcam bilmiyorum
jilet kullanmakta istemiyorum
doğum heyecanı dün ki kontorlden sonra başlar gibi oldu
benimde kıllarım çoğalmadı ama saçlarımda dökülüyo diyemem
bu konuda değişen bişi olmadı gibi bende

aynı lekelerden bendede çıkmıştı gebelikte yasak ama ben teramsiin sürdüm .2 günde geçti valla.

ben de doğumdan önce kuaförde aldırmayı düşünüyorum. bikini bölgesi ağdaya gelir mi bilmiyorum. sonuçta yukarı doğru çekiyor. ister istemez kasılma olur. ben normalde epilasyon aletiyle hallediyorum işimi. kuaföre de epilasyon aletimi götürüp yaptırırım diye düşündüm. sadece bacaklarıma ağda yaptırırım, parlasın şöyle doğum öncesi :)

biliyorum, güçlendiriyor. göbeğime de sürdüğüm için biliyorum. bu durumda bıyıklarımın baya kuvvetli çıkması gerekir. henüz böyle bir şey yaşamadım. çünkü dediğim gibi kıllanmam azaldı. normalde 3 günde bir kaş bıyık alırdım ben. şimdi en erken haftada bir alıyorum. hatta 10 günü bile buluyor. ama çıksın ya. burun etrafı ve çenem kezzap dökülmüş gibi oldu. deniyorum işete. normalde cildim kurudur benim. ellerimde ve ayak bileklerimde egzama problemim olurdu. geçti çok şükür. hamilelikte yüzümde olması canımı sıktı. normalde deterjanlar egzama yapar ben de. yüzüme zaten sürmüyorum. hormonlarla alakalı işte. belki deriyi yeniler diye yağlardan medet umuyorum. :)

Canım Teramisin gebelik döneminde önerilmiyor yalnız bilgine:26:

evetvöyleymiş maleesef ama ben kullanıp geçtikten sonra akıl ettim içini okumayı neyse bişey olmaz 2 günden ben çalışıyorum artık hergün insanların yüzünüze ne oldu demesinden çok sıkılmıştım...

emin ol şu an bana en çok umut olan sen oldun.8. denemem olacak benimde.senin hiç gebelik oluşmuşmuydu diğerlerinde.memorıalde kaçıncı denemende tuttu .inş bende senin gibi olurum 8.den boş dönmem.çok saol arkadaşım içime sanki bir rahatlık geldi

allah razı olsun canım evlatlarınıda rabbim korusun.evet rabbim düşmanımı bile sınamasın derlerya bu öyle bişey(

gittim canım saol ilgin için .3 denemem oldu orda.para artık benim için hiç önemli değil ama nasip kısmet olmayınca olmuyor işte.

bende kuaförde enfeksiyondan korkuyorum
doğun öncesi çok oluyormuş... bi de ağda ile orayı çekiştirmek istemem :))
bacak ve kolu ağda ile hallettiririm ama bikini bölgesini hiç bilmiyorum

benim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı (
ben canım 4 te uyanıyorum gündüzlerıde yarım saat uyuyorum hamılelikte uyuyanlara hayranım... nefret edıyorm uyjmaktan

benımde kıllarım cogaldı ama saclarım azaldı ...
hemde sıyah siyah cıkıyor ....(

Canim bnm 3 krre gblk oldu bn 4 kere memorilde dendm hpsnde geblk oldu biri bos geblk oldu digeri 6 hftlkken dustu snra ucuzlere hamile kaldim 23 hftlk erken dgum yptim ve ucunu birden kaybettim ardan bir sene snra yine denedk ve kizm oldu cok sukur ve kizm 7 aylkkn dondurulmus iki tane vardi onlari denedik ve tuttu rabbim ins sennde olck ins busfer rabbim sonuna kdr nasip etsin ins.... Bn 18. Yasmdan beri ugrasiom suan 27 yasndyim rabbim isteyn herkese nasip etsin ins arartrmadan versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…