- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.241
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
bana cevap veren butun arkadaslarıma tesekkur edrım ıkızlerımın bırının kalbının durdugunu gectıgımız pazartesı orenmıstım o gun doktorum rahımde kanama görunuyor demıstı kanaman olur dedı ama sukur kı hala kanamam yok hatta agrım sızımda yok sadece dun gece saat 3 gıbı göbek delıgımın oldugu yerde bır agrı ıle uyandım yarım saat sonra gectı ama nedır bılmıyorum onumuzdekı pazartesı tekrar kontrolum var cok merak edıyom umarım dıger bebısım ıyıdır
canım benim Rabbim inşallah size ve bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip eder, bende pko var ve evlendikten sonra 3 yıl korundum ve sonra bıraktım çocuk için, 3 ay adet görmeden hamile kaldım, bebeğim hiç canlanmadı ameliyatla aldılar, sonra 18 ay süren bir tedavi aşaması sonunda aşılama ile bebeklerime kavuştum, her hastaneye gittiğimde hamileleri görünce sanki ben bu duyguyu hiç yaşamayacakmışım gibi geliyordu, iğneler tedaviler moral bozuklukları derken aşılamaya geçtik ve ilk aşılamada tuttu, karnım kocaman olmasına rağmen hala inanamıyorum, İnşallah Rabbim bu günleri sana da gösterir, hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer ankarada başkent hastanesinde prof. hulusi bey var, ona gidersen çok daha memnun kalırsın, ben konyadayım ve hulusi bey buradaki başkente her perşembe geliyor, önce Allah tabi ki sonra hulusi bey sayesinde oldu bebeklerim, gereksiz tedavilerden o kurtardı beni, Allah ondan razı olsun, inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım
papatya50 merhaba,sen hastaneyle daha önce doğum fiyatlarıyla ilgili falan konuştun mu?
Mrb kizlar,nslsnz,ins.hepiniz iyisinizdir,bende iyiyim cok sukur,bebeklerde iyi,bebeklerin ve sutumun derdine dustum,giremedim bi turlu...ne zormus,bi damla sutu beklemek,hala cok degil ama bunada sukur,ilk gune gore artti.ne duyarsam yiyip iciyorum valla...simdi kuzularin yanindan geldm,buyuk olani ilk defa kucagima verdiler,cok mutlu oldum,belki haftaya eve cikarabiliriz,ama kucuk kusumun yolu daha uzun:-( ins.hepiniz vaktinde saglikli dogumlar yaparsnz,cunku onlari kuvozde gormek,elleri ayaklari kan alinmaktan morarmis gormek insanin icini parcaliyo,keske benden alinsa onlarin yerine diyorum:-(
ben geldiiiimmmm
çok şükür bebişlerim iyi kızlar
suları çok iyi dedi... ilk defa oğlumla kızım aynı kilodalar
oğlum büyümüş teyzeleri
ikisi de 1200gr civarı dedi... biraz büyük ölçtüm ama kiloları çok yakın dedi
oğlan altta ve büydüğü için baskı yapmaya başlamış
rahim boyu iyi ama artık çok dinlenmelisin bebeklerin suları tek bebeğinki gibi bu nedenle baskı artmış dedi...
2 hafta sonra mümkünse sana bakmaya birirleri gelsin dedi(
işte en çok bundan korktum
çnk ben dr.un dediği her şeyi yapıyorum
hiç ev işi yapmıyorum yürümüyorum
sadece komşuya geç bi de araba ile dolaşabilirsin yakın yerleri dedi...
bende aynen sadece bu kadar yapıyorum
32.haftayı bulmak lazım yaşmaları için dedi...
eee napıyoruz sua ediyoruz elimizden başka bişi gelmiyo artık
merhaba kızlar... nezle hele öksürükten bir haftadır yatıyorum kusmalarım azaldı derken hastalıkla depreşti ...şükür bugün bir kere cıkardım...
gecen hafta farklı bir doktora donanımlı oldugu için medıcanayı tercıh ettım gittim doktor dikiş atılması gerek rahme dedi.kimler attırdı hangi durumlarda atıldı dikişlerınız?
attırmayı düşünmüyorum.
canım ben de aynı durumdayım
evdeyim sürekli, hiçbir iş yapmıyorum
ve ben 5 aydır yatıyorummm
benim doktorum da 32. haftayı görmeliyiz mutlaka dedi
inşallah o haftaları hepimiz göreceğizzzzz
kilolarına da maşalllahhhhhhhhhhhh
Canlarım ya inşallah hızlıca bu süreç biter ancak sabretmek için herşeyin onların sağlığı ve iyiliği için olduğunu düşünmeye çalışın. Yeterki iyi olsunlar, bu günleri unutacaksınız, kocaman ve çok güçlü çocuklar olacaklar. Süt, sağma ve emzirme olayları hakikaten ayrı bir dünya Allah kolaylık ve bereket versin. Şu an düşünemiyorum bile artık adım adım o noktaya varınca:) tez vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruz.Mrb kizlar,nslsnz,ins.hepiniz iyisinizdir,bende iyiyim cok sukur,bebeklerde iyi,bebeklerin ve sutumun derdine dustum,giremedim bi turlu...ne zormus,bi damla sutu beklemek,hala cok degil ama bunada sukur,ilk gune gore artti.ne duyarsam yiyip iciyorum valla...simdi kuzularin yanindan geldm,buyuk olani ilk defa kucagima verdiler,cok mutlu oldum,belki haftaya eve cikarabiliriz,ama kucuk kusumun yolu daha uzun:-( ins.hepiniz vaktinde saglikli dogumlar yaparsnz,cunku onlari kuvozde gormek,elleri ayaklari kan alinmaktan morarmis gormek insanin icini parcaliyo,keske benden alinsa onlarin yerine diyorum:-(
Mrb kizlar,nslsnz,ins.hepiniz iyisinizdir,bende iyiyim cok sukur,bebeklerde iyi,bebeklerin ve sutumun derdine dustum,giremedim bi turlu...ne zormus,bi damla sutu beklemek,hala cok degil ama bunada sukur,ilk gune gore artti.ne duyarsam yiyip iciyorum valla...simdi kuzularin yanindan geldm,buyuk olani ilk defa kucagima verdiler,cok mutlu oldum,belki haftaya eve cikarabiliriz,ama kucuk kusumun yolu daha uzun:-( ins.hepiniz vaktinde saglikli dogumlar yaparsnz,cunku onlari kuvozde gormek,elleri ayaklari kan alinmaktan morarmis gormek insanin icini parcaliyo,keske benden alinsa onlarin yerine diyorum:-(
Bu arada sunuda anlatiyim hem fikrinizi aliyim.ben bi arkadasimdan medela marka gogus pompasi almistm,pahali diye kendimiz almamistik,hast.cikinca bi denedm,cok canimi yakti,yara olur korkusuyla,hemen esimi gonderdm,avent marka aldirdm,iyisi diye.yalniz tek damla sut cekmiyo,tekrar medelaya dondum,krem aldm lansinoh marka,simdilik acisada idare ediyorum.bugun degistirmeye gittm,cekim gucu yok iade edin dedim,salak satici,avuc icini koydu,cekiyo bakin diyo,sanki cekse ben niye degistiriyim,medelada sattm,en iyisi bu diyo,zaten ona guvenerek aldm ama hayal kirikligna ugradm dedm.makineyi gondern o zaman dedm,2ay sonra hicbisey yok deyip geri gonderirler artik dedm,yok 15gune gelir dedi,boyle olacagini biliyodum zaten,ama maksat soyledm icimde kalmadi.guya ustune verip ameda marka almakti,ama onu hic duymamistm,aventi cok duymustum,hicbir sikayet duymamistm,bende sans yok iste..o yuzden iyi tercih yapin,gerci elektronik malzemede sans isi..bu arada mutlaka gogus kalkani alin,faydasini bilmedigm icin almamistm,gerek olursa alirm diye,ama ilk gunden lazimmis,yarayi engelliyo,o yoksa,cok daha fazla caniniz yaniyo...bu arada avent hakkindaki yorum ve duyumlarinizi bekliyorum.
merhaba kızlar
Bu arada sunuda anlatiyim hem fikrinizi aliyim.ben bi arkadasimdan medela marka gogus pompasi almistm,pahali diye kendimiz almamistik,hast.cikinca bi denedm,cok canimi yakti,yara olur korkusuyla,hemen esimi gonderdm,avent marka aldirdm,iyisi diye.yalniz tek damla sut cekmiyo,tekrar medelaya dondum,krem aldm lansinoh marka,simdilik acisada idare ediyorum.bugun degistirmeye gittm,cekim gucu yok iade edin dedim,salak satici,avuc icini koydu,cekiyo bakin diyo,sanki cekse ben niye degistiriyim,medelada sattm,en iyisi bu diyo,zaten ona guvenerek aldm ama hayal kirikligna ugradm dedm.makineyi gondern o zaman dedm,2ay sonra hicbisey yok deyip geri gonderirler artik dedm,yok 15gune gelir dedi,boyle olacagini biliyodum zaten,ama maksat soyledm icimde kalmadi.guya ustune verip ameda marka almakti,ama onu hic duymamistm,aventi cok duymustum,hicbir sikayet duymamistm,bende sans yok iste..o yuzden iyi tercih yapin,gerci elektronik malzemede sans isi..bu arada mutlaka gogus kalkani alin,faydasini bilmedigm icin almamistm,gerek olursa alirm diye,ama ilk gunden lazimmis,yarayi engelliyo,o yoksa,cok daha fazla caniniz yaniyo...bu arada avent hakkindaki yorum ve duyumlarinizi bekliyorum.
canım hepsini memorıalde değil sadece 3ü orda.genetik testlerimiz hep yapıldı ama son denemede bulundu ancak kan pıhtılaşması .
ben vazgeçmiyorumda canım erkekler daha çabuk pes ediyor gidebildiğimiz yere kadar artık maddi manevi...
sende memorıalde gebe kaldın değilmi yanlış hatırlamıyorsam.diğer topikte görüyorum seni.ilk denemenmiydi
Kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.Karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.Bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.Bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.
benim de göbek deliğimin etrafı sancımaya başladı. bazen 4-5 gün bir bebeğimi daha az hissettiğim oluyor. normal bu bence. onlar sadece karına doğru vurmuyorlar ellerini kolların. ben iç organlarıma doğru da vurduklarını hissediyorum. vajinamda bile hissediyorum. oraya doğru da tekmeliyorlar. içeride birbirlerine de vuruyorlar. sanki gaz sıkışması varmış gibi hissediyorum. nasıl demlik içinde buhar çaydanlığı ittirir, ben de aynı şeyi hissediyorum rahmimde. sanki rahmimden gaz çıkarıyor. içeride oynadılarını organlarıma vurduklarını anlıyorum.
karnında bir gaz hareketi hissediyorsan bence diğer bebeğin iç oragnlarına doğru vuruyordur. korkma. iyi düşün hep.
tedirgin olmamaya çalış..bi daha ki kontrolün ne zaman? aralıklı hissetmen çok normal.benimde kız daha hareketli oğlana göre...kilo konusuna gelince 15,5 kg ulaştım 24 haftada...heralde ben 30 kg falan alcam:)Kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.Karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.Bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.Bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.
tedirgin olmamaya çalış..bi daha ki kontrolün ne zaman? aralıklı hissetmen çok normal.benimde kız daha hareketli oğlana göre...kilo konusuna gelince 15,5 kg ulaştım 24 haftada...heralde ben 30 kg falan alcam:)
benim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı(
Kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.Karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.Bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.Bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.
Günaydın anne adayları,
hayırlı Cumalar. Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...
kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?