2013 ikiz anne adayları buraya

Canim ins rabbim hayrlisyla sanda nasip edr bnde 8 denmmde kizmi kucgma aldm kizm 7 aylkken donrulmuslarla tekrr hamile kaldim smdi ikiz hamileyim 22 hftlik rabbm ins tamimna erdirr hepimiz bebklerini sana ins tez zamnda nasp edr. Bnde memoriel sislide tedavi gordum hastaneden ve dr cok memnun kldim bnden snra iki arkdsmida daha yonlndrdim orya ve ilk denemede gebe kldilr ve dogum yptilar ins seninde olur rabbim buyuk mutlka sesimizi duyuyordr rabbim in sennle olsun canim ...

inşallah rabbim daha fazla aratmasın
ve kucağınızı ikiz ile doldursun inşallahhhhh
amin

iyidir o annesi, rahat rahat büyüyordur içerde
hiç canını sıkma, bol bol dua et, rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahh
amin

canım ben de ankaradayım ve hulusi beyin hastasıyım
sinemisen de onun hastası
sadece bu topikte bile 3 hastası var
ben de kendisinin her zaman duacısıyımmmmm

papatya50 merhaba,sen hastaneyle daha önce doğum fiyatlarıyla ilgili falan konuştun mu?

evet canım konuştum
hastaneyi arayıp muhasebeyi bağlatıyorsun
her şeyin fiyatını öğreniyorsun
yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım
hulusi hocanın hastasıyım diyince
sezaryen 500
dediler
ama yeni yılda zam gelir dediler
ama zammın çok olacağını sanmıyorummmm

canım illaki zordur ama
bir de şu açıdan bak
ikisi de sağlıklı çok şükür
atlatmaları gereken bir süreç var ve
onu atlatıp sağ salim hep birlikte evinize döneceksiniz inşallahhh
inşallah biz de görürüz o haftalarıııııı

canım ben de aynı durumdayım
evdeyim sürekli, hiçbir iş yapmıyorum
ve ben 5 aydır yatıyorummm
benim doktorum da 32. haftayı görmeliyiz mutlaka dedi
inşallah o haftaları hepimiz göreceğizzzzz
kilolarına da maşalllahhhhhhhhhhhh

canım her dr. dikişi uygun bulmuyo ,
ben sorduğumda dikiş ile dinlenme benim için aynı demişti
şimdi de baskı hissetti alt kısımda ama sadece dinlenmeyi tavsiye etti
sende istersen başka bi dr.a daha git

ben de 6 aydır yatıyorum daha nasıl yatacağımı anlayamadım :))
gerçekten birinin bana bakması fikri biraz gerdi yoksa zaten dediklerinin dışında bişi yapmıyorum
Allah razı olsun kayınvalidem gelecek 2-3 haftaya kadar

Canlarım ya inşallah hızlıca bu süreç biter ancak sabretmek için herşeyin onların sağlığı ve iyiliği için olduğunu düşünmeye çalışın. Yeterki iyi olsunlar, bu günleri unutacaksınız, kocaman ve çok güçlü çocuklar olacaklar. Süt, sağma ve emzirme olayları hakikaten ayrı bir dünya Allah kolaylık ve bereket versin. Şu an düşünemiyorum bile artık adım adım o noktaya varınca:) tez vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruz.

[QUOTE dosba] ben geldiiiimmmm
çok şükür bebişlerim iyi kızlar
suları çok iyi dedi... ilk defa oğlumla kızım aynı kilodalar
oğlum büyümüş teyzeleri
ikisi de 1200gr civarı dedi... biraz büyük ölçtüm ama kiloları çok yakın dedi
oğlan altta ve büydüğü için baskı yapmaya başlamış
rahim boyu iyi ama artık çok dinlenmelisin bebeklerin suları tek bebeğinki gibi bu nedenle baskı artmış dedi...
2 hafta sonra mümkünse sana bakmaya birirleri gelsin dedi (
işte en çok bundan korktum
çnk ben dr.un dediği her şeyi yapıyorum
hiç ev işi yapmıyorum yürümüyorum
sadece komşuya geç bi de araba ile dolaşabilirsin yakın yerleri dedi...
bende aynen sadece bu kadar yapıyorum
32.haftayı bulmak lazım yaşmaları için dedi...
eee napıyoruz sua ediyoruz elimizden başka bişi gelmiyo artık[/QUOTE]

Kızların iyi olması böyle güzel büyümesi muhteşem haberler, gözünüz aydın:) artık ne gerekirse yapacaksın son düzlüğe girilmiş olacak çünkü Allah kolaylık versin. Madem böyle olacak bari keyfini çıkart:)

umarım en kısa zamanda evinizde olursunuz. sen nasıl oldun bu arada. ne kadar zamanda toparladın kendini? sütünün yeterince gelmemesi erken doğumdan mı kaynaklanıyor? doktorun ne diyor bu konuda? bu arada bebeklerin mamayla besleniyorlar şuan sanırım. mamayı siz mi tedarik ediyorsunuz yksa küvezdeki bebeklere tıbbi bir mama mı veriliyor?

hiç bir fikrim yok bu konularda. burada bu konuda tecrübeli olan da yoktur sanırım. belki senin sütün yeteri kadar gelmediği için de sorun yaşıyorsundur. dediğin gibi elektronik malzemeler şans işi. philips aventi ben de iyi biliyorum.
gögüs uçlarının neredeyse parçalandığını biliyorum. ben şimdiden çeşitli yalğarla yağlayıp besliyorum. göğüs kalkanını şimdi senden duydum. alışveriş listeme yazacağım. bağıra bağıra emzirenleri biliyorum. kötü bir durum. inşallah süt olayını en kısa zamanda atlatırsın.

Bende iki asilama iki tup bebekten sonra ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim allah buyuk rabbim isterse hersey olur canim. Allah sabir versin isyana dusurmesin en kisa zamanda sende buraya yazarsin insallah meleklerinin mujdesini

Canım benim,Rabim kuzucuklarına hayırlı,sağlıklı,analı,babalı uzun ömürler nasip etsin inşallah.En kısa zamanda evinize çıkarsınız inşallah.Duayla...

Ben piyasadaki en iyi pompanın avent olduğunu duymuştum hep çevremden :44:

[h=3]Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU;Bu kürlerin tamamı anne sütünü artırıcı etkiye sahiptir. Özellikle, incir-havuç kürü ve taze beyaz dut oldukça güçlü galactogoguedur (anne sütünü artırıcı). Bebeklerini emziren annelere öncelikle incir-havuç kürünü uygulamalarını öneririm.[/h]
· Taze beyaz üzüm
· Dereotu
· İncir (taze veya kurutulmuş)
· İncir-havuç
· Taze beyaz dut
· Haşlanmış taze beyaz dut kurusu

Bunların dışında diğer yardımcı kürlerse şunlardır:

· Anason
· Kereviz
· Taze kereviz yaprakları
· Bal kabağı
· Çilek
· Kıvırcık salata
· Sumak . Rezene çayı

Kür 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.

Kür 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.

Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Kür 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Not :Bu kürler aynı anda uygulanmaz. İncir-havuç kürü hariç, uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.

evet canı memorial benimde.2.denememdi canım ama ben ilk denemede olmayacığını bilerek oldum transferi çünkü hormon iğnelerim polikistik overlerimide büyüttü rahmim acayip körü girdi transfere..ama 8 embriyom vardı dondurulacak kalitede oldukları için bi ihtimal denedim.negatiften hemen 1 ay sonra aldım dondurulmuşları allahın iş işte o kadar embriyodan sadece 2 si canlı döndü ve ikiside tutundu....darısı başınıza ...sizler ve bizim durmumuzdaki herkez her an her gece dualarımdasınız.bi bu süreç bide evlat acısı allahın kuluna en büyük sınavı bence allah kimseyi bunlarla sınamsın dilerim.

Kızlar son bir haftadır oldukça tedirgin geçiyor.Karnımın alt kısmı,zaman zaman kasıklarım ve göbek deliğimin hemen iç tarafında ağrılar yaşıyorum.Bebeğimin bir tanesini net olarak hissederken,diğerini çok daha az hissedebiliyorum,bilemiyorum artık pozisyonuylamı alaklalı.Bazen rahime doğru böyle kıpırtı gibi birseyler hissediyorum,sanırım hareketlerini az hissettiğim kuzucuğum aşağıda diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Kilo deseniz,oldukca fazla 11 kilo,güya dikkat ediyorum.

Günaydın anne adayları,
hayırlı Cumalar. Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...

benim de göbek deliğimin etrafı sancımaya başladı. bazen 4-5 gün bir bebeğimi daha az hissettiğim oluyor. normal bu bence. onlar sadece karına doğru vurmuyorlar ellerini kolların. ben iç organlarıma doğru da vurduklarını hissediyorum. vajinamda bile hissediyorum. oraya doğru da tekmeliyorlar. içeride birbirlerine de vuruyorlar. sanki gaz sıkışması varmış gibi hissediyorum. nasıl demlik içinde buhar çaydanlığı ittirir, ben de aynı şeyi hissediyorum rahmimde. sanki rahmimden gaz çıkarıyor. içeride oynadılarını organlarıma vurduklarını anlıyorum.
karnında bir gaz hareketi hissediyorsan bence diğer bebeğin iç oragnlarına doğru vuruyordur. korkma. iyi düşün hep.

Canım çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,inşallah öyledir.Rabbim kuzucuklarımıza sağlık,iyilik versin,korusun,bizlere bağışlasın inşallah.

tedirgin olmamaya çalış..bi daha ki kontrolün ne zaman? aralıklı hissetmen çok normal.benimde kız daha hareketli oğlana göre...kilo konusuna gelince 15,5 kg ulaştım 24 haftada...heralde ben 30 kg falan alcam:)

tedirgin olmamaya çalış..bi daha ki kontrolün ne zaman? aralıklı hissetmen çok normal.benimde kız daha hareketli oğlana göre...kilo konusuna gelince 15,5 kg ulaştım 24 haftada...heralde ben 30 kg falan alcam:)

Teşekkür ederim canım...Kontrolüme bir hafta var...Kilo konusunda doktorum çok hassas,her gittiğimde dünya laf duyuyorum.Ama ekmek,pirinç,makarna,hamur işi,şeker vs. mümkün olduğunca uzak duruyorum ama hala alıyorum,hala alıyorum :44:

günaydınlarrr herkese ,hayırlı cumalar ,inşallah herkesin bebişleri iyidir,sorunsuz,sağlıklı günler bizlerle olsun inşallahhh....

benim gibi uykusuzluk yaşayan var mı??
bende sanırım biraz erken başladı (

sorma canım ya...aynı sorun bende de var sabaha kadar geziyorum evin içinde.
insanlar yat uyu bugünlerini çok arıycaksın diyo ama nerde be daha şimdiden uyuyamıyorum.sanırım gündüzleri evdeyiz ve hep dinleniyoruz ondan kaynaklanıyor olabilir.allah yardımcımız olsun

canım birini emin ol daha az hissediyorsun
biraz daha derinde ve yağlı bölgede olabiliyor...
bende ilk başta oğlumu çok az hissediyordum
şimdi içerde parti veriyorlar yaramazlar :))

Günaydın anne adayları,
hayırlı Cumalar. Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...

günaydın hayırlı cumalar...
amin canım inşallah sağlıklıca bebişlerimize kavuşuruz

canım tedirgin olma bende o dönemde öyle zannediyordum meğer pozisyonu değişmiş vuran yerde 4 tane ayak varmış yani ben ikisinide hissediyormuşum ....makata doğru vuruyorlar bazen ..şimdide bir geriliyorlar acıdan gözümden yaş geliyor...kilona aman dikkat et hamur işi ve tatlıdan sakın kendini....için rahat olsun sağlıkla gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…