- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.221
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))[./QUO.........................................................................................................................................................................canım allah yardımcın olsun benim doğal yolla oldu ama etrafımda okadar varki bebek isteyen seni anlıyorum.allah istedikten sonra herşey olur biliyosun.demekki bi vakti,zamanı var.bende rahatsızlığımdan kullandığım ilaçtan olmaz diye korkarken allahım bize 2 tane birden verdi.bence bu bir mucize .bana deselerdi ikiz bebeğin olacak inanmazdım asla...allahım bizlerinkini tamamına erdirsin inşallah,sanada hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin tek yada çift inan ben ikisinide gördüm sağlıklı olduktan sonra çooooook çook güzel bi duygu .sanada nasip etsin rabbim..
evet canım her şeyi hastane yapıyormuşşşş
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
RABBİM ikinizin de gönlüne göre versin inş.Merhaba anne adayları...Merhaab mikro81....
Bende mikro81 gibi ne tek ne ikiz hamileyim şu anda.Eşim de ben de çok istiyoruz ikizlerimiz olmasını.İki sülalede de çok gerilerde var ikizler.İhtimal çok düşük ama Allah için imkansız yoktur..O'ndan diliyoruz elbet hayırlısın verecektir bizlere.Hem kolay hem zor geçen ikiz gebelikler okuyorum.İnşallah bende sizlerden olurum da sohbetinize katılma şansım olur.Beklenmeyen adet tarihim 15 Aralık..İnşallah ikizlerim benimledirHepinize sağlıklı günler diliyorum.Dualarınızda beni de unutmayın olurmu
hiçbir bilgim yok ama hemen telaşlanma ,başka bir doktora daha görün tek doktora güvenmemerhaba arkadaşlar ben 27 haftalık ikiz gebeyim, cuma günü kontrolüm vardı, doktor bebeğin birisi hiç görünmüyo çok alçalmışdedi, hiçbir ölçümünü (kilo vs) yapamadı , kontrolden bir gün önce bebişler için alışverişe çıkmıştık, ayakta kaldığım için olmuş. Bu durumda olan ya da böyle bişey yaşayan var mı. Bilgilendirirseniz çook sevinirim.
günaydıngünaydın herkese
bugün kontrolümüz var bebiklerimi çok özledim
Bebeklerine tek başına bakmaya kararlı arkadaşları hayranlıkla takipteyim bende çok isterim ama çevremdeki tek bebek sahibi arkadaşlarım bile 1 bebeğin işini halledip eve vakit ayıramıyorlar..evin işini geçtim 2sinin aynı anda ağladığını düşünsenize kime kıyarda kimi kucağına alırsın...biri emiyo sen bekleden anlamazki o bebek...her halde yardımcı şart bence ister ev işi yaptırısın istersen bebek baktırısın kısacası...
Kislar sanirim herkes bakici yada ew islerine yardimci tutack neguzel keske bnmde oyle bir imkanim olsa malesf ki bnm oyle bir imknm yok ben amerikada yasdgm icn burda kime guvnbilirimki kimseye ew isi icn tutmaya kalksam fiytlr cok yuksek saatle calisiolr saatleri25$ yani bi esimin calismasyla basa cikammbide bnm henuz daha bir yasnda oln bir kizm var yani anliycgniz 3 cock hepsi anneye muhtc ikizlerim dgdugnda allhinbizniyle kizm 16 aylk fln olck annm gelck turkiyeden o kalck bnmle 4 ay fln allhtan o imkanim var annemn gelck olmasi rabbim hepimizn yardimcisi olsun ins
bence bakıcısız da bakılabilir ,ben bu konuyu nette araştırırken tek başına bakan çok bayanla karşılaştımbizim burada (ilçe) bakıcılar uygun bayağı. ben yardımcı (inşallah iyi birisini bulurum) tutacam kesin.ev işi, misafirlere çay, hamur işi, yemek, neye ihtiyaç varsa yapsın istiyorum.
şimdiden aramaya başladım. ama kayın validem dalga geçer gibi sen o kadına iş tutturacaksan bebeklere kim bakacak diyor. bebeklere ben bakacam diyorum.(2 yıl ücretsiz izne ayrılacam). sen kolay bişey zannediyorsun, hadi bakalım görecez diyo.
amacı ne anlamış değilim. bulduğum kadına bebek baktırıp ben mi ev işi yapayım onumu istiyo bilemedim. iki kadın tutmamı istiyor desem onada aklı çıkar.
eşimin yaşlı 2 dul halası var çocuklara onlar baksın, sende işini tut diyo bana. bende yaşlı halalarada bir bakan ister dedim. önlerine koyacağın bir kap yemek, onlar çok güzel yemek pişirir zaten diyo.
inanın o an onu boğmak istedim.ben bebeği kucağına alıpta pış pış yapan istemiyorum. bebeklerimle ben ilgilenmek istiyorum.onları yıllarca hasretle bekledim zaten.
kızlar valla çok korkuyorum, eşime dedim ki bak lohusalıkta anne hassas sinirli oluyo zaten.sakın kimsenin beni üzmesine izin verme, sende üzme. eğer ben üzülürsem stresten sütüm falan kesilir allah korusun dedim.
bakalım beni nasıl günler bekliyor. yeterki bebişlerim sağlıklıca zamanında dünyaya gelsinlerde ben güçlü olup herkesle mücadele etmeye hazırım.
ilk doktora gittiğimiz de cinsel birlikteliğin sakıncası yok dedi. 5. aydan sonra senin durumuna göre yasak koyabiliriz demişti. tabi bir de kanama durumu falan olursa. ama eşim bir problem olur diye yaklaşmadı bana hiç. tek gebe olsaydık problem olmazdı da. biz de aynen öyleyiz canım. kardeş gibiyiz. allahtan anlayışlı eşlerimiz var. yoksa doktor şimdilik serbest dedi diye gaz alıp zorlayabilirdi de. eşlerden yana şanslıyız bence.
ama lohusadan sonrasını hiç bilemiyorum. kendimi yenilemem için, toparlanmam için, eskisi gibi olması için sınırlı bütçeye sınırsız limit veriyor kocam :) bu sıralar internetten çok alışveriş yapıyorum. hep pijama takımı, hamile atleti, bebek kıyafeti falan. hani neden başka şeyler almıyorsun. limit yok sana diyor :)
evet çocuk sahibi olacağız. belki de en çok istediğimiz şey bu şuan ama evliliğin devamı için kendimizi salmamamız gerekiyor. şahsen ben hamilelikten önce öyle kadınsı şeyleri sevmezdim. eşime kur yapayım, şunu giyeyim falan filan. ama artık önemsiyorum. ya da doğumdan sonra önemseyeceğim. allah mutluluğumuza mutluluk katsın inşallah.
merhaba kızlar
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
çok fazla tedavi olmuşsun eminim çok yorucu bi durumdur..allah bir an önce yüzünü güldürsün inşallah...ama anlamadığım bu kadar negatifin ve kimyasalın bi genetik sebebi olabilrimi bu testler yapıldımı...hemde memorialda almışsın bu kadar negatif şaşırdım ve üzüldüm..allah yardımcın olsun hiç ve sakın vazgeçme olurmu..
günaydın herkese
bugün kontrolümüz var bebiklerimi çok özledim
canım benim allah yardımcın olsun...rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip etsin inşallah,dualarım seninle....sakın yılma pes etme,sonuçta bizlerde yani bir çoğumuzda tedavi ile hamile kaldık seni çok iyi anlıyorum ne yaşadığını,hissettiğini...
zorlu bi süreç ama bizlere kısmet olduysa sana da kısmet olacaktır allah'ın izniyle.
sen nerede yaşıyosun,şuanki tedavin nerede devam ediyor?
Merhaba anne adayları...Merhaab mikro81....
Bende mikro81 gibi ne tek ne ikiz hamileyim şu anda.Eşim de ben de çok istiyoruz ikizlerimiz olmasını.İki sülalede de çok gerilerde var ikizler.İhtimal çok düşük ama Allah için imkansız yoktur..O'ndan diliyoruz elbet hayırlısın verecektir bizlere.Hem kolay hem zor geçen ikiz gebelikler okuyorum.İnşallah bende sizlerden olurum da sohbetinize katılma şansım olur.Beklenmeyen adet tarihim 15 Aralık..İnşallah ikizlerim benimledirHepinize sağlıklı günler diliyorum.Dualarınızda beni de unutmayın olurmu
Mrb kizlar,nslsnz,ins.hepiniz iyisinizdir,bende iyiyim cok sukur,bebeklerde iyi,bebeklerin ve sutumun derdine dustum,giremedim bi turlu...ne zormus,bi damla sutu beklemek,hala cok degil ama bunada sukur,ilk gune gore artti.ne duyarsam yiyip iciyorum valla...simdi kuzularin yanindan geldm,buyuk olani ilk defa kucagima verdiler,cok mutlu oldum,belki haftaya eve cikarabiliriz,ama kucuk kusumun yolu daha uzun:-( ins.hepiniz vaktinde saglikli dogumlar yaparsnz,cunku onlari kuvozde gormek,elleri ayaklari kan alinmaktan morarmis gormek insanin icini parcaliyo,keske benden alinsa onlarin yerine diyorum:-(
evet ankara soğuk hele geçen yıl inanılmazdıben kocaelindeyim.yanlış hatırlamıyorsam lina kadın sağlığında şükran çakmaktı doktorun.tavsiye üzerine bende geldim o hastaneye.benim doktorum sıdıka kermalliydi.tüp yaptık orda bizde ama erken düştü işte .git gel karda kışta zor günler yaşadık.ama memleketiniz çokk soğuk.hele sabahları hiç çekilmiyodu.
dileklerin duaların içinde ayrıca teşekkürler.sizlerede boll sağlıklı günler
Merhaba anne adayları...Merhaab mikro81....
Mrb kizlar,nslsnz,ins.hepiniz iyisinizdir,bende iyiyim cok sukur,bebeklerde iyi,bebeklerin ve sutumun derdine dustum,giremedim bi turlu...ne zormus,bi damla sutu beklemek,hala cok degil ama bunada sukur,ilk gune gore artti.ne duyarsam yiyip iciyorum valla...simdi kuzularin yanindan geldm,buyuk olani ilk defa kucagima verdiler,cok mutlu oldum,belki haftaya eve cikarabiliriz,ama kucuk kusumun yolu daha uzun:-( ins.hepiniz vaktinde saglikli dogumlar yaparsnz,cunku onlari kuvozde gormek,elleri ayaklari kan alinmaktan morarmis gormek insanin icini parcaliyo,keske benden alinsa onlarin yerine diyorum:-(
merhaba dosba,hastaneden gelince haber ver bizlere de,bebiklerinin ve senin durumunu merak ediyoruz...
güzel haberlerle dön inşallah...
çok saol canım güzel dileklerin için allah razı olsun.kocaeli gebzede yaşıyorum.şimdiki tedavim memorıal şişlide allahın izniyle bakalım mevlam neylerse güzel eyler....
ben geldiiiimmmm
çok şükür bebişlerim iyi kızlar
suları çok iyi dedi... ilk defa oğlumla kızım aynı kilodalar
oğlum büyümüş teyzeleri
ikisi de 1200gr civarı dedi... biraz büyük ölçtüm ama kiloları çok yakın dedi
oğlan altta ve büydüğü için baskı yapmaya başlamış
rahim boyu iyi ama artık çok dinlenmelisin bebeklerin suları tek bebeğinki gibi bu nedenle baskı artmış dedi...
2 hafta sonra mümkünse sana bakmaya birirleri gelsin dedi(
işte en çok bundan korktum
çnk ben dr.un dediği her şeyi yapıyorum
hiç ev işi yapmıyorum yürümüyorum
sadece komşuya geç bi de araba ile dolaşabilirsin yakın yerleri dedi...
bende aynen sadece bu kadar yapıyorum
32.haftayı bulmak lazım yaşmaları için dedi...
eee napıyoruz sua ediyoruz elimizden başka bişi gelmiyo artık
ben geldiiiimmmm
çok şükür bebişlerim iyi kızlar
suları çok iyi dedi... ilk defa oğlumla kızım aynı kilodalar
oğlum büyümüş teyzeleri
ikisi de 1200gr civarı dedi... biraz büyük ölçtüm ama kiloları çok yakın dedi
oğlan altta ve büydüğü için baskı yapmaya başlamış
rahim boyu iyi ama artık çok dinlenmelisin bebeklerin suları tek bebeğinki gibi bu nedenle baskı artmış dedi...
2 hafta sonra mümkünse sana bakmaya birirleri gelsin dedi(
işte en çok bundan korktum
çnk ben dr.un dediği her şeyi yapıyorum
hiç ev işi yapmıyorum yürümüyorum
sadece komşuya geç bi de araba ile dolaşabilirsin yakın yerleri dedi...
bende aynen sadece bu kadar yapıyorum
32.haftayı bulmak lazım yaşmaları için dedi...
eee napıyoruz sua ediyoruz elimizden başka bişi gelmiyo artık
maşallah canım o günleri görmek ne güzel darısı başımıza bende biri kız biri erkek olsun diye dua ediyorum tabii önce sağlık versin allahım.daha 16.haftaya yeni giricem 15 gün sonra randevüm var bakalım bebişlerim nasıllar.şuana kadar ense ölçümü yapıldı çok şükür normal.4 hafta sonra yine bir ultrason var ayrıntılı bakalım hayırlısı inş. kendine dikkat et yat ,dinlen bolbol sonra zaten bol bol koşuşturucaz...sağlıcakla kal.
değerlerini merak etim yazarmısın bana balıkesirdeki doktor ısrarla o ilaçları verdi düşük diye ama memorialdaki endokronoloji uzmanı ilaçları kullandırmadı bekle dedi sen ikiz gebesin 20.haftada değerler normala dönecek gerçekten dediği gibi oldu ve değerler kendiliğinden düzeldi ilaç almadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?