2013 ikiz anne adayları buraya

Kızlar şimdi showtv de haberlerde seyrettim internettede buldum.Anna karnında yer kavgası ediyorlar.Sizinkilerde böledir belki

[video=youtube;6y1_EqZdHVU]http://www.youtube.com/watch?v=6y1_EqZdHVU&feature=player_detailpage[/video]

bende izledim çok komikler
belki bizimkilerde böyledir... ama benimkilerin ayakları birbirine yakın değil biliyorum
kızım üstte çok rahat yatıyo bunu görünce oğluma acıdım :))

bebek arabası yok hiç bir yerde ya. bulunduğum yerde gitmediğim yer kalmadı. ben önlü arkalı bir araba almak istiyorum. ama pisayada yok. stoklarda var. alacaksan getiriyorlar. bakıp, incelyerek alamıyorsun bir türlü. çok çok kullanışlı bir model yok zaten. yurt dışında bulunuyor ama çok pahalı onlarda. chicco nun tandem ikiz bebek arabasını düşünüyoruz ama onunda ön koltuğu tam yatmıyormuş. diğer markalarda iyi bir şeyler yok.
sizler de araştırıyorsunuzdur. hiç karşılaştınız mı önlü arkalı bebek arabalarına? sizin fikriniz nedir? chicco nun önlü arkalı bebek arabasına rastlarsanız gittiğiiniz yerlerde, mağazalarda bir ilgilenir misiniz? bebek arabası bizim için dert olaak gerçekten. yan yana olanları kimse tercih etmiyor. zaten ne yürüyen merdivene, ne asansöre sığıyor onlar. en iyi seçim önlü arkalı olanlar.
sokakta göresem çevirip soracağım ama dışarı çıkmıyorum ki göreyim. bir gün birinde gördüm, kadın bebek arabasıyla koşşturuyordu. bir yere yetişiyordu. kısaca konuştuk. ön koltuk yatmadığı için değiştireceğini söylemişti.

Herkese iyi geceler kizlar!ne cok sey yazmissiniz.ben yine damdan duser gibi yazicam kusura bakmayin olur mu telefondan giriyorum, yazmasi da okumasi oldukca zor
Dun baska bi doktora gittim .aklimda soru isaretlerim vardi.bebeklerin ense kalinligini olcmemisti doktorum, ustelik 10gun sonrasina randevu vermis!!bende henuz haftasini kacirmadan baska bi doktora gitmeye karar vermistim.gittim...
eveeeettt...kabullenmesi zor olsa da bugune bugun durumum netlige kavustu kizlar.bebeklerimi ayiran bi zar yok malesef.monokoryonik monoamniyotik.tam anlamiyla bi kese icinde yavrularim.biri digerinin ustune cikmis simdiden bizimde yer kavgamiz basladi galiba nasil olacak fikrim yok.endiselerim vardi.artik onlar da yok.tuhaf bi sekilde kadere biraktim isleri.zaten elimden hic bisi gelmez.zorlu bi surec olacak.beklenmedik zamanda surpriz bi sekilde gelen ve yine surpriz bi sekilde ender gorulen bi durumdayim.rabbim yar ve yardimcimiz olsun..dualarinizi desteklerinizi eksik etmeyin

chicconun arabalrı çok ağır diye bi arkadaşım tavsiye etmedi ikiz arabaları daha da ağır oluyomuş,
ben çok araştıramadım aceleci babam herşeyini alırken onuda almış
baby2go diye bi marka önlü arkalı hafif ergenomikmiş çok rahat olacağını sölemişler 460 liraya almış
ben görmedim bilmiyorum ancak gelince tavsiye edebilirim canım

canım onu veren Rabbim sana o gücü de vermiştir
emin ol sağlıklı şekilde kucağına alacaksındır ama gel gör ki biraz zor olabilir yine Rabbim isterse kolay olur
en iisi kafaya takmamak
başka dr.a gitmekle ii yapmışsın kafanda soru kalmamış
bak yol almaya başlamışsın bile... herşey çorap söküğü gibi gelecektir

inceledim şimdi. babygo ikiz bebek arabasına ana kucağı takılamıyor sanırım.bir yaşına kadar ana kucağında seyahat ediyorlar malum. eğer ön koltuğu da yatmıyorsa nasıl kullanacaksınız?
ben şimdi almayacağım ama araştırıyorum. yok ki piyasada. en kullanışlı modeller çok pahalı. jane power twin i beğendim. 2500 lira istiyorlar. o da internetten tabi. videosunu izledim. bir adamakıllı o var. ama çok pahalı ya.

Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah..
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

tatlım bende onu düşündüm, aldım hatta ama henüz kullanmadım, normalde benim saçım e bahar ne kış hiç dökülmez, nedir anlamış değilim, inşallah bebe şampuanı işe yarar yoksa kel kalacağım herhalde

ya o bikini bölgesi dert zaten, ben hamilelik öncesi lazere gitmiştim, koyu renkli olanları gitti ama sarışın olduğum için sarı olan tüyler kaldı, jilet te vurmak istemiyorum, zaten göbekten hiçbirşey görmüyorum, kontrole giderken eşimin eski traş makinasıyla el yordamı alıyorum, ama doğumda ne olacak bilmiyorum, bende kuaförü düşündüm ama canımı çook yakar mı diye tereddütteyim. bakalım ne olacak, bu arada benimde tüylerim az olmasına rağmen hailelikte daha da azaldı, inşallah daha da azalır

tatlım benim gittiğim bebek mağazasında chicco ki vardı, ben inceledim, ön ile arka koltuk arası çok dar,ön koltuk ters de çevrilerek takılıyor ama çocukların ayakları birbirine yapışık kalır, ön koltuk zaten yatmıyor, arkadaki çocuk önünü hiç göremiyor,bu yüzden sıkılıp ağlaması kaçınılmaz, bu arada araba tır gibi çok uzun ve aşırı ağır, yani kullanması tam bir sorun, sonra bende cristal baby nin çift yönlü yan yana olanından aldım, evet biraz geniş ama evin kapısından ve yürüyen merdivenden kılı kılın geçebilir(ölçtük), bakalım memnun kalacakmıyız

tatlım canını sıkma, Allah yardımcınız olsun, ama kendine çok dikkat et, şimdiden kendini herşeye hazırla, bebeklerinin birinde gelişim geriliği gözükebilir, kontrollerini 2 hafta da bir yaptır kesin, senin durumunda olup sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var, o yüzden rahat ol bebeklerini üzme annesi...

Günaydın herkese, hepimiz için sorunsuz ve mutlu bir gün olur inşallah...

Dualarım seninle olacak, moralini bozma; Rabbim dermanını da verir inşallah. Bence yapman gereken en doğru şey düzenli takip yaptırmak ve bol bol dinlenmek olmalı. Allah yardımcın olsun.

dosba, nurhan 88 bonny...hepınıze çok teşekkür ederim kızlar desteklerınız ıcın sagolun.evet elımden gelecek tek sey sık sık kontrollerıme gıtmek, dınlenmek ve dua etmek.baska bırsey gelmıyor aklıma zaten.elımde olsa hergün gıderim doktora, onları görünce içim rahatlıyor:) şubattan sonra da okula veda edıcem galıba.hayırlısı bakalım napıyım umarım minik kelebeklerım ve ben başarırız

Biz bebek arabalarını biraz araştırdık, ikiz arabaları yanyana veya arka arkaya da olsa bana göre kullanışlı değil hem bebekler için hem bizim için, bu nedenle biz iki ayrı araba almaya karar verdik. Mümkün olduğunca hafif, çift yönlü, içi konforlu, sırtı tam yatan, amortisorlu bir model seçeceğiz, birkaç şey bulduk daha tam karar vermedik. Travel sistem mi yoksa araba ile port bebe uyumlu ama ayrı mı olsun birde ona karar vereceğiz, ona göre alacağız. Tecrübeli anneler ilk etapta alınan arabanın daha uygun birşey olmasını esas bebekler büyüdükten sonra kullanılacak arabanın önemli olduğunu söylüyor. Bunu da dikkate aldım doğrusu...

Hayırlı olsun bak en önemli haftalar geçmiş, bir kısım riskler atlatılmış, inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder, zor bir süreç olabilir ancak bunu başaran pek çok aile var unutma, moralini yüksek tut, güçlü ol ki sen de başarabilesin:) Yalnız güvendiğin iyi bir doktor ve sıkı takip - düzenli bakım şart bence, bu hepimiz için de geçerli...

Kızlar şimdi Dr dan çıktım kızım haftasına uygun gıdıyo oğlum 1 hafta onde :)
Hadi gözün aydın, harikaymış haberler, hep böyle güzel haberler olsun inşallah. Ben de Pazartesi gideceğim inşallah herşey yolundadır:)

Mrb kizlar,dun ilk kez buyuk oglumla emzirme denemesi yaptik,cok guzel bi duygu,simdi 2.deneme icin beklyrm bu arada ben 1haftada toparlandm,cok sukur uzamadi.sutum sezeryan oldugu icin gec geldi.bebeklerede,hem mama hem sut veriyolar,sut gec gelince mecburen basliyolar,biz hastaneye hicbisey vermiyoruz,herseyi hast.karsiliyo...bu arada agda isini kesinlikle kuafore gidin derim,temiz yer bulunca bisey olmaz,belli tarih olsada gitmeden once aliyim deseniz,ama genelde supriz old.icin,hazir olmak lazim,agda 1ayda ancak cikar,o arada olsada temiz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…