- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.281
Herkese iyi geceler kizlar!ne cok sey yazmissiniz.ben yine damdan duser gibi yazicam kusura bakmayin olur mutelefondan giriyorum, yazmasi da okumasi oldukca zor
Dun baska bi doktora gittim .aklimda soru isaretlerim vardi.bebeklerin ense kalinligini olcmemisti doktorum, ustelik 10gun sonrasina randevu vermis!!bende henuz haftasini kacirmadan baska bi doktora gitmeye karar vermistim.gittim...
eveeeettt...kabullenmesi zor olsa da bugune bugun durumum netlige kavustu kizlar.bebeklerimi ayiran bi zar yok malesef.monokoryonik monoamniyotik.tam anlamiyla bi kese icinde yavrularim.biri digerinin ustune cikmis simdiden bizimde yer kavgamiz basladi galibanasil olacak fikrim yok.endiselerim vardi.artik onlar da yok.tuhaf bi sekilde kadere biraktim isleri.zaten elimden hic bisi gelmez.zorlu bi surec olacak.beklenmedik zamanda surpriz bi sekilde gelen ve yine surpriz bi sekilde ender gorulen bi durumdayim.rabbim yar ve yardimcimiz olsun..dualarinizi desteklerinizi eksik etmeyin
chicconun arabalrı çok ağır diye bi arkadaşım tavsiye etmedi ikiz arabaları daha da ağır oluyomuş,
ben çok araştıramadım aceleci babam herşeyini alırken onuda almış
baby2go diye bi marka önlü arkalı hafif ergenomikmiş çok rahat olacağını sölemişler 460 liraya almış
ben görmedim bilmiyorum ancak gelince tavsiye edebilirim canım
tatlım bende onu düşündüm, aldım hatta ama henüz kullanmadım, normalde benim saçım e bahar ne kış hiç dökülmez, nedir anlamış değilim, inşallah bebe şampuanı işe yarar yoksa kel kalacağım herhaldecanım normalde benim hamilelikten önce de saçım dökülüyordu. hamileyken dökülmeye devam etti ve saçım beyazlama başladı. cildiyeye gitmiştim. bir çok cilt problemim başalamıştı. saç dökülmem var dedim. hamilesin daha çok dökülür medikal şampuan veremem, yapacak bir şey yok dedi. ben de bur aralar en zararsız şampuan nedir diye düşünüyordum. ısırgan otlu şampuanlar denedim. fayda etmemdi. aklıma bebek şampuanı geldi. bir haftadır onu kullanıyorum. bana şimdiden iyi geldi gibi geliyor. gerçi hala dökülüyor ama saçım bariz daha yumuşak daha parlak. daha yeni kullanmaya başladım. 2 haftaya göreceğim. bakalım dökülmeler azalacak mı? azalmasa bile bebişlerin şampuanı hazır :)
bu arada çenemde ve burnumun her iki yanından dudağıma doğru inen bölgelerde egzamaya benzer birşeyler çıktı. zaman zaman kaşınıyor. ama görünüşü fena. ciğer gibi bir görüntü oluştu. doktor bunun için de bir krem veremem dedi. ben elimden geldiğince faydası olur diye zeytinyağı, bademe yağı falan sürüyorum.
ya o bikini bölgesi dert zaten, ben hamilelik öncesi lazere gitmiştim, koyu renkli olanları gitti ama sarışın olduğum için sarı olan tüyler kaldı, jilet te vurmak istemiyorum, zaten göbekten hiçbirşey görmüyorum, kontrole giderken eşimin eski traş makinasıyla el yordamı alıyorum, ama doğumda ne olacak bilmiyorum, bende kuaförü düşündüm ama canımı çook yakar mı diye tereddütteyim. bakalım ne olacak, bu arada benimde tüylerim az olmasına rağmen hailelikte daha da azaldı, inşallah daha da azalırdoğumda bu ağda işini napcam bilmiyorum
jilet kullanmakta istemiyorum
doğum heyecanı dün ki kontorlden sonra başlar gibi oldu
benimde kıllarım çoğalmadı ama saçlarımda dökülüyo diyemem
bu konuda değişen bişi olmadı gibi bende
tatlım benim gittiğim bebek mağazasında chicco ki vardı, ben inceledim, ön ile arka koltuk arası çok dar,ön koltuk ters de çevrilerek takılıyor ama çocukların ayakları birbirine yapışık kalır, ön koltuk zaten yatmıyor, arkadaki çocuk önünü hiç göremiyor,bu yüzden sıkılıp ağlaması kaçınılmaz, bu arada araba tır gibi çok uzun ve aşırı ağır, yani kullanması tam bir sorun, sonra bende cristal baby nin çift yönlü yan yana olanından aldım, evet biraz geniş ama evin kapısından ve yürüyen merdivenden kılı kılın geçebilir(ölçtük), bakalım memnun kalacakmıyızbebek arabası yok hiç bir yerde ya. bulunduğum yerde gitmediğim yer kalmadı. ben önlü arkalı bir araba almak istiyorum. ama pisayada yok. stoklarda var. alacaksan getiriyorlar. bakıp, incelyerek alamıyorsun bir türlü. çok çok kullanışlı bir model yok zaten. yurt dışında bulunuyor ama çok pahalı onlarda. chicco nun tandem ikiz bebek arabasını düşünüyoruz ama onunda ön koltuğu tam yatmıyormuş. diğer markalarda iyi bir şeyler yok.
sizler de araştırıyorsunuzdur. hiç karşılaştınız mı önlü arkalı bebek arabalarına? sizin fikriniz nedir? chicco nun önlü arkalı bebek arabasına rastlarsanız gittiğiiniz yerlerde, mağazalarda bir ilgilenir misiniz? bebek arabası bizim için dert olaak gerçekten. yan yana olanları kimse tercih etmiyor. zaten ne yürüyen merdivene, ne asansöre sığıyor onlar. en iyi seçim önlü arkalı olanlar.
sokakta göresem çevirip soracağım ama dışarı çıkmıyorum ki göreyim. bir gün birinde gördüm, kadın bebek arabasıyla koşşturuyordu. bir yere yetişiyordu. kısaca konuştuk. ön koltuk yatmadığı için değiştireceğini söylemişti.
Herkese iyi geceler kizlar!ne cok sey yazmissiniz.ben yine damdan duser gibi yazicam kusura bakmayin olur mutelefondan giriyorum, yazmasi da okumasi oldukca zor
Dun baska bi doktora gittim .aklimda soru isaretlerim vardi.bebeklerin ense kalinligini olcmemisti doktorum, ustelik 10gun sonrasina randevu vermis!!bende henuz haftasini kacirmadan baska bi doktora gitmeye karar vermistim.gittim...
eveeeettt...kabullenmesi zor olsa da bugune bugun durumum netlige kavustu kizlar.bebeklerimi ayiran bi zar yok malesef.monokoryonik monoamniyotik.tam anlamiyla bi kese icinde yavrularim.biri digerinin ustune cikmis simdiden bizimde yer kavgamiz basladi galibanasil olacak fikrim yok.endiselerim vardi.artik onlar da yok.tuhaf bi sekilde kadere biraktim isleri.zaten elimden hic bisi gelmez.zorlu bi surec olacak.beklenmedik zamanda surpriz bi sekilde gelen ve yine surpriz bi sekilde ender gorulen bi durumdayim.rabbim yar ve yardimcimiz olsun..dualarinizi desteklerinizi eksik etmeyin
Kızlar şimdi Dr dan çıktım kızım haftasına uygun gıdıyo oğlum 1 hafta onde :)
bebek arabası yok hiç bir yerde ya. bulunduğum yerde gitmediğim yer kalmadı. ben önlü arkalı bir araba almak istiyorum. ama pisayada yok. stoklarda var. alacaksan getiriyorlar. bakıp, incelyerek alamıyorsun bir türlü. çok çok kullanışlı bir model yok zaten. yurt dışında bulunuyor ama çok pahalı onlarda. chicco nun tandem ikiz bebek arabasını düşünüyoruz ama onunda ön koltuğu tam yatmıyormuş. diğer markalarda iyi bir şeyler yok.
sizler de araştırıyorsunuzdur. hiç karşılaştınız mı önlü arkalı bebek arabalarına? sizin fikriniz nedir? chicco nun önlü arkalı bebek arabasına rastlarsanız gittiğiiniz yerlerde, mağazalarda bir ilgilenir misiniz? bebek arabası bizim için dert olaak gerçekten. yan yana olanları kimse tercih etmiyor. zaten ne yürüyen merdivene, ne asansöre sığıyor onlar. en iyi seçim önlü arkalı olanlar.
sokakta göresem çevirip soracağım ama dışarı çıkmıyorum ki göreyim. bir gün birinde gördüm, kadın bebek arabasıyla koşşturuyordu. bir yere yetişiyordu. kısaca konuştuk. ön koltuk yatmadığı için değiştireceğini söylemişti.
Hadi gözün aydın, harikaymış haberler, hep böyle güzel haberler olsun inşallah. Ben de Pazartesi gideceğim inşallah herşey yolundadır:)Kızlar şimdi Dr dan çıktım kızım haftasına uygun gıdıyo oğlum 1 hafta onde :)
Hayırlı olsun bak en önemli haftalar geçmiş, bir kısım riskler atlatılmış, inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder, zor bir süreç olabilir ancak bunu başaran pek çok aile var unutma, moralini yüksek tut, güçlü ol ki sen de başarabilesin:) Yalnız güvendiğin iyi bir doktor ve sıkı takip - düzenli bakım şart bence, bu hepimiz için de geçerli...
ma
sagol canım, gercekten şu karamsarlıktan cıkmaya basladım, vardır rabbımın bıldıgı ne bıleyım, en azından bıraz gevşemelıyım kı faydası olsun.neler geldı gectı bu da gecer ınsallah:) doktorum ıyı bırı fakat hastanesı donanımlı degıl ve guven vermıyor bana.ama doktorumdan memnunum...yapıcaz biseyler, sızın fıkırlerınızı de alıcam bıraz daha zaman gecsınmaşallah sana da canım coğu gıtmıs azı kalmıs darısı basıma:)
Hayırlı olsun bak en önemli haftalar geçmiş, bir kısım riskler atlatılmış, inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder, zor bir süreç olabilir ancak bunu başaran pek çok aile var unutma, moralini yüksek tut, güçlü ol ki sen de başarabilesin:) Yalnız güvendiğin iyi bir doktor ve sıkı takip - düzenli bakım şart bence, bu hepimiz için de geçerli...
ma
sagol canım, gercekten şu karamsarlıktan cıkmaya basladım, vardır rabbımın bıldıgı ne bıleyım, en azından bıraz gevşemelıyım kı faydası olsun.neler geldı gectı bu da gecer ınsallah:) doktorum ıyı bırı fakat hastanesı donanımlı degıl ve guven vermıyor bana.ama doktorumdan memnunum...yapıcaz biseyler, sızın fıkırlerınızı de alıcam bıraz daha zaman gecsınmaşallah sana da canım coğu gıtmıs azı kalmıs darısı basıma:)
çoklu mesaj ıcınde bı alıntı yapmasını beceremedımidare edın
umarım en kısa zamanda evinizde olursunuz. sen nasıl oldun bu arada. ne kadar zamanda toparladın kendini? sütünün yeterince gelmemesi erken doğumdan mı kaynaklanıyor? doktorun ne diyor bu konuda? bu arada bebeklerin mamayla besleniyorlar şuan sanırım. mamayı siz mi tedarik ediyorsunuz yksa küvezdeki bebeklere tıbbi bir mama mı veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?