- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.301
Biz bebek arabalarını biraz araştırdık, ikiz arabaları yanyana veya arka arkaya da olsa bana göre kullanışlı değil hem bebekler için hem bizim için, bu nedenle biz iki ayrı araba almaya karar verdik. Mümkün olduğunca hafif, çift yönlü, içi konforlu, sırtı tam yatan, amortisorlu bir model seçeceğiz, birkaç şey bulduk daha tam karar vermedik. Travel sistem mi yoksa araba ile port bebe uyumlu ama ayrı mı olsun birde ona karar vereceğiz, ona göre alacağız. Tecrübeli anneler ilk etapta alınan arabanın daha uygun birşey olmasını esas bebekler büyüdükten sonra kullanılacak arabanın önemli olduğunu söylüyor. Bunu da dikkate aldım doğrusu...
benimkilerin pozisyonu aynı böyle ve ben anlıyorum aynı böyleler sürekliKızlar şimdi showtv de haberlerde seyrettim internettede buldum.Anna karnında yer kavgası ediyorlar.Sizinkilerde böledir belki
[video=youtube;6y1_EqZdHVU]http://www.youtube.com/watch?v=6y1_EqZdHVU&feature=player_detailpage[/video]
RABBİM yazdıysa zar olmasa da yaşayacak onlar hiç kafana takma ,sadece dua et ve bekle .Herkese iyi geceler kizlar!ne cok sey yazmissiniz.ben yine damdan duser gibi yazicam kusura bakmayin olur mutelefondan giriyorum, yazmasi da okumasi oldukca zor
Dun baska bi doktora gittim .aklimda soru isaretlerim vardi.bebeklerin ense kalinligini olcmemisti doktorum, ustelik 10gun sonrasina randevu vermis!!bende henuz haftasini kacirmadan baska bi doktora gitmeye karar vermistim.gittim...
eveeeettt...kabullenmesi zor olsa da bugune bugun durumum netlige kavustu kizlar.bebeklerimi ayiran bi zar yok malesef.monokoryonik monoamniyotik.tam anlamiyla bi kese icinde yavrularim.biri digerinin ustune cikmis simdiden bizimde yer kavgamiz basladi galibanasil olacak fikrim yok.endiselerim vardi.artik onlar da yok.tuhaf bi sekilde kadere biraktim isleri.zaten elimden hic bisi gelmez.zorlu bi surec olacak.beklenmedik zamanda surpriz bi sekilde gelen ve yine surpriz bi sekilde ender gorulen bi durumdayim.rabbim yar ve yardimcimiz olsun..dualarinizi desteklerinizi eksik etmeyin
baby2go ya ben baktım yanyana olan modeline gerçekten çok hafif varla yok arasıchicconun arabalrı çok ağır diye bi arkadaşım tavsiye etmedi ikiz arabaları daha da ağır oluyomuş,
ben çok araştıramadım aceleci babam herşeyini alırken onuda almış
baby2go diye bi marka önlü arkalı hafif ergenomikmiş çok rahat olacağını sölemişler 460 liraya almış
ben görmedim bilmiyorum ancak gelince tavsiye edebilirim canım
kesinlikle doktorlar da ağdayı yasaklıyordoğumda bu ağda işini napcam bilmiyorum
jilet kullanmakta istemiyorum
doğum heyecanı dün ki kontorlden sonra başlar gibi oldu
benimde kıllarım çoğalmadı ama saçlarımda dökülüyo diyemem
bu konuda değişen bişi olmadı gibi bende
bebek arabası yok hiç bir yerde ya. bulunduğum yerde gitmediğim yer kalmadı. ben önlü arkalı bir araba almak istiyorum. ama pisayada yok. stoklarda var. alacaksan getiriyorlar. bakıp, incelyerek alamıyorsun bir türlü. çok çok kullanışlı bir model yok zaten. yurt dışında bulunuyor ama çok pahalı onlarda. chicco nun tandem ikiz bebek arabasını düşünüyoruz ama onunda ön koltuğu tam yatmıyormuş. diğer markalarda iyi bir şeyler yok.
sizler de araştırıyorsunuzdur. hiç karşılaştınız mı önlü arkalı bebek arabalarına? sizin fikriniz nedir? chicco nun önlü arkalı bebek arabasına rastlarsanız gittiğiiniz yerlerde, mağazalarda bir ilgilenir misiniz? bebek arabası bizim için dert olaak gerçekten. yan yana olanları kimse tercih etmiyor. zaten ne yürüyen merdivene, ne asansöre sığıyor onlar. en iyi seçim önlü arkalı olanlar.
sokakta göresem çevirip soracağım ama dışarı çıkmıyorum ki göreyim. bir gün birinde gördüm, kadın bebek arabasıyla koşşturuyordu. bir yere yetişiyordu. kısaca konuştuk. ön koltuk yatmadığı için değiştireceğini söylemişti.
Arkadaşalar ikiz gebelikte ayrıntılı ultrasonda devlet hastaneleri yeterli oluyor mu,tüm organlarını inceleyen cihaz onlarda da bulunuyormu acaba?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
canım normalde benim hamilelikten önce de saçım dökülüyordu. Hamileyken dökülmeye devam etti ve saçım beyazlama başladı. Cildiyeye gitmiştim. Bir çok cilt problemim başalamıştı. Saç dökülmem var dedim. Hamilesin daha çok dökülür medikal şampuan veremem, yapacak bir şey yok dedi. Ben de bur aralar en zararsız şampuan nedir diye düşünüyordum. ısırgan otlu şampuanlar denedim. Fayda etmemdi. Aklıma bebek şampuanı geldi. Bir haftadır onu kullanıyorum. Bana şimdiden iyi geldi gibi geliyor. Gerçi hala dökülüyor ama saçım bariz daha yumuşak daha parlak. Daha yeni kullanmaya başladım. 2 haftaya göreceğim. Bakalım dökülmeler azalacak mı? Azalmasa bile bebişlerin şampuanı hazır :)
bu arada çenemde ve burnumun her iki yanından dudağıma doğru inen bölgelerde egzamaya benzer birşeyler çıktı. Zaman zaman kaşınıyor. Ama görünüşü fena. Ciğer gibi bir görüntü oluştu. Doktor bunun için de bir krem veremem dedi. Ben elimden geldiğince faydası olur diye zeytinyağı, bademe yağı falan sürüyorum.
ayçem, tansiyon durumun nedir? Düzenli aralıklarla ölçüyor musun? Ikiz gebelerde anneye en büyük risk tansiyon diye biliyorum.
Kaliteli veya kullanışlı mıdır bilmiyorum ama nette gezinirken şu ikiz arabası dikkatimi çekti, bir bak istersen.
Eki Görüntüle 571662
Kraft Tandem İkiz Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 60509613
iyi akşamlar herkese,sabahtan beri sol kasığımda bi ağrı var,gidip geliyor.geldiğinde nefesim kesiliyo sanki doktora da gitmedim kontrol günüme az kaldı.acillere gitmekten bıktım artık bizmi abartıyoruz bilmiyorum..gecede bi uyandım sağıma dönmüşüm kalktım karnımın içinde bi ağrı gaz sancısı gibi göbeğimin etrafı çok kötüydü dolaştım ettim,dayanamadım ağlayacak kadardı..zaten herşeye ağlıyom..şuanda da bu ağrı çok kötü acaba doktra gitsemmi,bide sizler nasıl yatıyosunuz.sırt üstü fazla yatınca belim ağrıyo,sağa zaten yatamıyom,solda da diyorum acaba üstüstemi geliyorlar.bilgisi olan varmı dok.günüme kadar düşünmekten uyuyamıycam,hepiniz sağlıcakla kalın,bebişlerinizle beraber.....
kaç haftalıktın, unuttum. gebelik takvimi eklersen çok rahat görürüz biz de. bana göre erken bir haftadasın sanırım, yanlış hatırlamıyorsam. gaz sancısı olabilir, ya da enfeksiyon. akıntın falan var mı normal de ? ya da rahim büyümesinden de olabilir. zaman zaman sağımda ve solumda ayrı ayrı zamanlarda hissediyordum ben de. geçmiş olsun.
ben sırt üstü yatıyorum ama sağıma ve soluma da çok rahat yatıyorum. fhamile kalmadan önce ortapedik yastık kullanmaya başlamıştım. onunla daha rahat uyuyordum. hem de beni sırt üstü yatmaya alıştırmıştı o yastık. sabahları güzel bir uyku çekmiş olarak uyanıyordum. hamile kaldığımda da o yastığı kullanmaya devam ettim. sırt üstü iyi uyuyorum çok şükür. ama dediğim gibi yastığın çok faydasını gördüm. alışmak için 3- 4 gün gerekli ama.
Arkadaşalar ikiz gebelikte ayrıntılı ultrasonda devlet hastaneleri yeterli oluyor mu,tüm organlarını inceleyen cihaz onlarda da bulunuyormu acaba?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah..
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar. ikizanneleri. net i takip ediyor munuz?
orada deneyimli ikiz annelerinin çok güzel yazıları var. ikiz bebeklerin bakımıyla ilgili deneyimleri okumak ilgimi çekiyor gerçekten. evde tek başına bakmak isteyen anneler iin güzel bir yazı buldum. paylaşmak istedim. ben de tek başıma bakacağım için ilgimi çekti. okumanızı tavsiye ederim.
günaydın herkese
güzel pazarlar diliyorum
Günaydın arkadaşlar, mutlu pazarlar dilerim...
günaydın herkese şimdilik doğmamış bebişlerimizle çekirdek aile olarak mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?