2013 ikiz anne adayları buraya

tek araba demek iki kişi demek ,he rzaman yanında birinin olması şart ,her zaman her yere birileriyle gidemeyizki ,acil bişey olsa nasıl olacak araba nasıl taşınacak
ne olursa olsun bence en ideali çiftli almak
çiftlilerden de en hafifi hangisiyse onu almak en mantıklısı taşımak açısından
araba koltuğu olanlar ağır oluyor haliyle
ya araba koltuğunu ayrı almak lazım arabayı ayrı ki bana daha mantıklı geliyor ,ikisi bi arada bi de hafif model varsa bal gibi olur bence
Kızlar şimdi showtv de haberlerde seyrettim internettede buldum.Anna karnında yer kavgası ediyorlar.Sizinkilerde böledir belki

[video=youtube;6y1_EqZdHVU]http://www.youtube.com/watch?v=6y1_EqZdHVU&feature=player_detailpage[/video]
benimkilerin pozisyonu aynı böyle ve ben anlıyorum aynı böyleler sürekli
oğlum kızımı itip kakıyor

RABBİM yazdıysa zar olmasa da yaşayacak onlar hiç kafana takma ,sadece dua et ve bekle .

baby2go ya ben baktım yanyana olan modeline gerçekten çok hafif varla yok arası
diğerleri çok hantal
bence ii bir seçim bize de 400 küsür bişey demişlerdi

kesinlikle doktorlar da ağdayı yasaklıyor
en ideali jilet ben zaten bayan kuaföre o bölgemi gösteremem orası ayrı ama gösterseydim de gitmezdim
uzadıkça jiletle idare etmek mantıklı geliyor bana bi enfeksiyon kaparsa uğraş işin yoksa
bana doktorum baştan beri jilet kullan dedi aklınızda olsun

Kaliteli veya kullanışlı mıdır bilmiyorum ama nette gezinirken şu ikiz arabası dikkatimi çekti, bir bak istersen.

Kraft Tandem İkiz Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 60509613

Son düzenleme:
Arkadaşalar ikiz gebelikte ayrıntılı ultrasonda devlet hastaneleri yeterli oluyor mu,tüm organlarını inceleyen cihaz onlarda da bulunuyormu acaba?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Arkadaşalar ikiz gebelikte ayrıntılı ultrasonda devlet hastaneleri yeterli oluyor mu,tüm organlarını inceleyen cihaz onlarda da bulunuyormu acaba?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

canım sanırım yeterli olur oda sonuçta orda da inceliyorlar.e tabi bide bulunduğun yere bağlı ben 2 defa girdim biri kendi doktorumun hastanesiydi sonra bir de özel bi yere gittim.ama benim hastanemde ücretli bakıyor ,çünkü orasıda özel.sen bi doktoruna sor o yeterli olur derse sorun olmaz zaten...

canım çoğu şampuanda kimyasal madde olduğu için ben hamileliğimin başından beri bebe şampuanı kullanıyorum ve hiç dökülme olmadı ayrıca yumuşacık saçlarım tavsiye ederim vucudumuda onunla yıkıyorum

iyi akşamlar herkese,sabahtan beri sol kasığımda bi ağrı var,gidip geliyor.geldiğinde nefesim kesiliyo sanki doktora da gitmedim kontrol günüme az kaldı.acillere gitmekten bıktım artık bizmi abartıyoruz bilmiyorum..gecede bi uyandım sağıma dönmüşüm kalktım karnımın içinde bi ağrı gaz sancısı gibi göbeğimin etrafı çok kötüydü dolaştım ettim,dayanamadım ağlayacak kadardı..zaten herşeye ağlıyom..şuanda da bu ağrı çok kötü acaba doktra gitsemmi,bide sizler nasıl yatıyosunuz.sırt üstü fazla yatınca belim ağrıyo,sağa zaten yatamıyom,solda da diyorum acaba üstüstemi geliyorlar.bilgisi olan varmı dok.günüme kadar düşünmekten uyuyamıycam,hepiniz sağlıcakla kalın,bebişlerinizle beraber.....

internetten bakıyorum zaten. kraftı da biliyorum. teşekkür ederim.
bugün bir avm ye gittim. gözüm hep ikiz bebeği olan aileleri aradı. avm den çıkmak üzereydim ki iki tane ikiz bebeği olan aile ile karşılaştım. ikiz bebek arabaları da vardı. ikisinin de yanyana idi arabaları. kısaca konuştuk. en iyisinin yanyana olduğu söylediler. bazı yürüyen merdivenlere sığmıyor sadece dediler. sığmayan yerlerde asansör kullnıyorlarmış. önlü arkalı olanlarda çocukların sıkıntı çıkaracağını söylediler. ve de önlü arkalı olanlarda koltuklar tam yatmıyor. yatmadığı gibi 2-3 aylık bebekler dik duramazlar arabada. ana kucağı gerekli. ee ana kucağı da takılmıyor önlü arkalı modellere. sıkıntı işte.
yan yana olanlara da an kucağı takılmıyor ama hiç olmazsa koltuklar tam yatıyor. her yaşta rahatlıkla kullanılabiliyormuş.
bebek arabasını tek tek almak ayrı bir yük bence. ayrı ayrı iki parça eşya demek. ama şunu biliyorum iki bebek arabasını istediğin zaman biirbirine tutturmak için apartlar satılıyor. ya da bizim tutturacağımız bir aparat yaptırmanız gerekiyor.

kaç haftalıktın, unuttum. gebelik takvimi eklersen çok rahat görürüz biz de. bana göre erken bir haftadasın sanırım, yanlış hatırlamıyorsam. gaz sancısı olabilir, ya da enfeksiyon. akıntın falan var mı normal de ? ya da rahim büyümesinden de olabilir. zaman zaman sağımda ve solumda ayrı ayrı zamanlarda hissediyordum ben de. geçmiş olsun.
ben sırt üstü yatıyorum ama sağıma ve soluma da çok rahat yatıyorum. fhamile kalmadan önce ortapedik yastık kullanmaya başlamıştım. onunla daha rahat uyuyordum. hem de beni sırt üstü yatmaya alıştırmıştı o yastık. sabahları güzel bir uyku çekmiş olarak uyanıyordum. hamile kaldığımda da o yastığı kullanmaya devam ettim. sırt üstü iyi uyuyorum çok şükür. ama dediğim gibi yastığın çok faydasını gördüm. alışmak için 3- 4 gün gerekli ama.

canım çok sağol.ben 16 haftalığım gebelik takvimini ekleyemedim.gaz olmadığını düşünüyorum,bir hafta önce acile gittiğimde idrar yollarımda sorun çıktı,fitil verdiler geçti.benim kas romatizması var iki omuzlarımda da, oyüzden senelerdir ortapedik yastıkta yatardım şimdilerde bıraktım,deniycem belki yararı olur.çok sağol ilgin için kendine iyi bak..

merhaba arkadaşlar. ikizanneleri. net i takip ediyor munuz?
orada deneyimli ikiz annelerinin çok güzel yazıları var. ikiz bebeklerin bakımıyla ilgili deneyimleri okumak ilgimi çekiyor gerçekten. evde tek başına bakmak isteyen anneler iin güzel bir yazı buldum. paylaşmak istedim. ben de tek başıma bakacağım için ilgimi çekti. okumanızı tavsiye ederim.
kiz Anneleri.net

benim gittiğim dr özel hastane ama bizim dr umuz başka yere gönderdi beni tıp fakültesinde çalışan bi dr a ama orda ilgilenmez fazla özeline git dedi oraya gitcem her dr yapamıyormuş ayrıntılıyı cihaz iyi olsa bile dr önemliymiş

kizlar yasin dagitiyordum heralde icinizden kimse almadi ama begenenler olmus bunlar alanlarmi yoksa sadece begendinizmi yinede Allah razi olsun hepinizden

Paylaştığın için teşekkürer canım.

Bende takip ediyorum siteyi,inanılmaz moral oluyor,keyif veriyor deneyimleri okumak...

kızlar göbek deliğimin yanı ağrıyo hemde çok (
sabahtan beri geçecek diye bakıyorum ama azalmadı bile...
kimdi hatırlamıyorum ama böyle ağrısı olan vardı burda sanırım ??,nasıl geçti ağrınız ne kadar sürdü??
bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…