2013 ikiz anne adayları buraya

Geçmiş olsun dosba, ben de geceden beri mide ağrısından muzdaribim Gece birçok kez uykumdan uyandırdı, daha önce de bir iki kez ağrımıştı ama gündüz geçmişti, ama bugün tüm gün devam etti. Mide ağrısı çeken veya buna çözüm bulan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.Herkese iyi akşamlar...

ben mide ağrısından 2 kez acillik oldum. şurup kullanıyorum.kızartmalardan uzak dur.gaz varsa çıkarmaya çalış. çok ağrı yapıyr geçmiş olsun

ben mide ağrısından 2 kez acillik oldum. şurup kullanıyorum.kızartmalardan uzak dur.gaz varsa çıkarmaya çalış. çok ağrı yapıyr geçmiş olsun

Sana da geçmiş olsun pelenay, ilgin için de teşekkürler ayrıca... Nette bir araştırdım da sanırım rahmin büyüyerek mideye baskı yapmasından kaynaklanıyormuş bir de beslenme şeklinden. Daha fazla dikkat etmem gerekecek.

benimde mide ağrım oldu
evet beslenme şekline dikkat et
dr.um çiğneme tableti verdi ama mecbur kalmadıkça kullanmıyorum
bi de yastığını yükselt... mide asidi önce yukarı çıkıyo ve yakıyo ve en sonunda ağrı yapabiliyor tabii bu bi ihtimal
benim öle olmuştu

canım benimde dün öyle bir ağrım vardı sabahtan akşam 11 e kadar sürdü sonunda hıçkırıklarla hastaneye götürdü eşim ama benim akıntım da vardı sende varmı tahlilde id.yol. enfeksiyon çıktı .1 kiloluk serumdan sonra kendime geldim .9 gün önce aynısını yine yaşamıştım.kendi dok.ma randevü aldığım için acilin verdiği antibiyotiği almadım bakalım perşembe öğrenicem neden sık sık oluyo çaresi ne .her seferinde serumda olmaz.bu arada ben 16+5 günlüğüm bebişlerim ilgili bişey değilmiş yani.sanada geçmiş olsun şiddetliyse bekleme derim...

yok canım seninki kadar şiddetli değil çok şükür...
sana da çok geçmiş olsun
benimki göbek deliğime yakın yer ağrıyo akıntım yok... netten baktım normal görünüyo
sanırım dr.um erken doğum için uyardığından beri kendimi çok dinler oldum (
uyuyunca azalmış ama yarında olursa dr.umu aramayı düşünüyorum kontrolden yeni geldim bişey olduğunu sölemedi

Canım benim ağrı gibi değilde acıyo arada sonra geçiyor gerildiğinden oluyo bende hemen krem sürüyorum rahatlıyo biraz :)

Benim bebekler oraya dayandığında göbek çevremde agrı oluyor, zaten oldukları yeri de hissedebiliyorum. Göbek bölgesinde gerginlikten dolayı ağrı oluyordur diye düşünüyorum ancak çoksa kontrol edilmesinde fayda var.

Ben de hastayım bugün dün boğazım ağrıyordu bugün nezle ve hafif öksürükle tam grip, Allah'tan ateşim yok. Yarın yakındaki doktoruma kızların ara kontrolüne gidecektim zaten artık bu durumu da sorarım. Günü istirahat, ıhlamur, bal- zencefil öyle sefil bir halde geçirdim.
Yarın kızları görücaz inşallah çok heyecanlıyım yine:)
Rahatsız olanlara geçmiş olsun, hepimize Allah kolaylık versin:)

iyi geceler güzel ikiz anne adaylarıııı hasta olanlar var galıba aramızda, geçmiş olsunn,

ben de cok agır grıp gecırmıstım atesım cok yukselınce bebeklere zarar vermemesı için dr.antıbıyotık verdı fakat 3 tane kullanıp bırak dedı, ıyı mı yaptım kötü mü bılmıorum ama ben ılacsız gecıremedım maalesef bol boll sebze meyve bır de tavuk suyuna corba dıyorlar aklında bulunsun canım...küçük bi öneri tekrr gecmıs olsunn:)

dosba, ben henüz senın haftana gelemdım, öyle bi durum yaşamadım ama ben dr.muyanesıne girerken, benden önceki hasta aynı buna benzer bırseyler sormustu, o da bebek büyüyor karnın gerılıyor gıbı birsey söylemişti. bi sorun yoktur canım, ınsaalah, dedıgın gıbı kendıımızı fazla dınlıyor olabılırız.

Canım benim ağrı gibi değilde acıyo arada sonra geçiyor gerildiğinden oluyo bende hemen krem sürüyorum rahatlıyo biraz :)
bende krem ve yağ sürdüm
ama sabah pek bi faydasını görmedim
şükür daha iyiyim

benim bebeklerin başı birbirine çok yakın orası seertleşiyor bu göbek deliğime yakın yerde vücutları var
artık büyüyorlar ne de olsa gerilecek sanırım

sanada çok geçmiş olsun canım
bol c vitamini al ... hadi güzel haberlerle gel inşallah

evet canım netten baktığım kadarıyla büyüdükleri için geriliyor
eee artık dayanacaz yeterki erken gelmesinler

arkadaşlar bu hamilelik takvimi için uğraştım ama ekranıma gelmedi benmi yanlış yapıyorum acaba. bilgisi olan varmı tahmini doğum zamanım gün.ay.yıl ,,22.05.2013 ama olmadı

Canım geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir. Eğer geçmezse içinin rahatlaması açısından doktoru ara istersen. Benim göbek deliğimin orda değil ama o hizada sağ tarafımda ağrım oluyor zaman zaman. Haftaya kontole gidince soracağım onu. Ben de hafta ilerledikçe erken doğum korkusuna kapılmaya başladım. Bu korkuyu ve fikri içimden atmak istiyorum ama olmuyor. Rüyalarıma bile giriyor, çok korkuyorum. Bu korku yüzünden bebeklerime bir çorap dahi almadım daha. Git gide ağırlaşıyorum oysa, içimden almak geliyor ama sonra korkup geri vazgeçiyorum

Nehir geçmiş olsun. İlerlemeden, ateşe çevirmeden içtiğin ıhlamur falan fayda eder inşallah canım. İnşallah kızlarından güzel haberlerle dönersin. Bize yazmayı unutma. Sağlıcakla kalın

günaydın herkese bu hafta ense kalınlıgına bakılaak cok heyecanlıyım.. ıkı haftadır nezleden öksürükten yatıyorum ınsaallah bebeklerim iyidir
herkese güzel bir hafta dılıyorum

Merhaba , günaydınlar

Hayırlı haberler alıp+vereceğimiz,sağlıklı,huzurlu,mutlu,bol tekmeli ve hareketli bir gün ve hafta olması dileğiyle....

Benimde göbek bölgem acıyor ağrıyor hatta bazen yırtılcakmış gibi hissediyorum ama bu büyüdüklerini gösterir bebişlerin büyüsünler yeterki ben her acıya razıyım :)
Bu arada benimde burnum akıyo terliyorummm off hasta olmak istemiyorum akşam limonlu ıhlamur bol portakal yedim kalsiyum hapımı aldım yattım gece baya terlemişim birşey olmaz dimi kızlar yaa çok korkuyorum

Evet bende hastalar kervanına katılıcam sanırım ühüühühühüh kış hamileliğininde zor tarafı bu herhalde

saol canım çok şükür bugün çok daha iyiyim
benimde göbek deliğim sağı ve sonrada solu ağrıdı şimdi daha iyiyim
bazı anneler fıtık olabiliyormuş ama bugün korkum kalmadı

erken doğum korkusu hepimizde var ama bunu dr.dan duymak çok daha korkutuyormuş onu anladım
zaten sölüyodu ama bu defa güzelce anlattı :)) hala psikolojim bozuk
artık yavaş yavaş alışveriş yap canım
ne de olsa kış geliyor gezmek daha zor olacak
en azından ihtiyaç olan şeylere bakabilirsin

günaydın herkese bu hafta ense kalınlıgına bakılaak cok heyecanlıyım.. ıkı haftadır nezleden öksürükten yatıyorum ınsaallah bebeklerim iyidir
herkese güzel bir hafta dılıyorum

hadi canım güzel haberlerle gel inşallah
bu arada geçmiş olsun bol c vitamini al

Merhaba , günaydınlar

Hayırlı haberler alıp+vereceğimiz,sağlıklı,huzurlu,mutlu,bol tekmeli ve hareketli bir gün ve hafta olması dileğiyle....

günaydııııınnnn
amiiin inşallah.... güzel günler bizimle olsun

tamam çok sıkıntı etmişim hepimizde bu göbek deliği ağrısı varmış
çok mu evhamlı oldum ne ?? aslında böle biri değildim
ahhh bu hamilelik

herkese günaydın...

günaydııııınnnn

Merhaba arkadaşlar,bn de aranıza yeni katıldım:)
Bşey soracaktım .Bu tam ultrosonu ssk da yaptıran var mı?bn kararsızım ,sigortadan randevu aldım ama düzgün bakılmıyorsa özele gitmeyi düşünüyorum.Sizler ne yaptınız ya da ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bana bi akıl verin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…