- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.341
kizlar yasin dagitiyordum heralde icinizden kimse almadi ama begenenler olmus bunlar alanlarmi yoksa sadece begendinizmi yinede Allah razi olsun hepinizden
günaydın herkese bu hafta ense kalınlıgına bakılaak cok heyecanlıyım.. ıkı haftadır nezleden öksürükten yatıyorum ınsaallah bebeklerim iyidir
herkese güzel bir hafta dılıyorum
ben bi tane okurum inş...Allah yardımcınız olsunn
merhabalar herkese. 24. haftam doldu ve bugün kontrolümüz vardı. kızlarımızın kalp atışlarını duyduk, çok mutlu olduk. biri 603 gr diğeri 630 gr. 630 gr olanın boyu uzunmuş diğerine göre. biri bana diğeri babasına çekti sanırım. ben kısa boyluyum, eşim uzun :)kızlarım birbirine çapraz, ayak ayağa duruyorlar. birinin kafası sağ üstte diğerinin sol atta. ayaklar tam göbek deliğinde buluşuyor. zaten sonra zamanlar orada çok hareketlilik vardı. göbek deliğim acıyordu. demek birbirlerini tekmeliyorlar :)
doktorum bebeklerimin bir hafta geriden geldiğini söyledi. 24 haftalığız ama onlar ultrasonda 23 haftalık gözüküyorlar. aralarında 3 günlük büyüme farkı var sadece. 4 hafta önce de aralarındaki büyüme farkı 3 gündü. şuan bir hafta geriden geldikleri için doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. her akşam öğünümde etli bir yemek oluyordu. et porsiyonumu artıracağım. etin yanına pilav, patates yapmaktansa etin miktarını artıracağım, pilav vs yapmayacağım. doktor 20 gün sonra tekrar görelim seni dedi. 20 gün sonra göreceğim protein diyetim işe yarayacak mı?
doktorum elevit, calciday ve santafer (demir ilacı) dışında başka bir ilaç vermedi. bunlara devam edeceğim yani.
4 hafta önce kanım düşük çıkmıştı. bir de idrar tahlilimde böbreklerimde kum olabileceğinde kuşkulanmıştı. idrarımda kristaller gözükmüştü. bu tahlilleri tekrar verdi. idrar kültürü yaptırdı bir de, idrar yolları enfeksiyonu var mı diye bakılacak. sonuçlarımı 2 gün sonra alacağım.
kızlarımızın yüzünü de gördük. abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kızımın burnu aynı babası. yüzünü yandan gördük, çıktısını da aldık. burun, burnun dudaklarla birleşimi aynı babası sanki. babası gibi burnu yüzüne göre çıkıntılı. bir fotoğrafa, bir de eşime bakıp duruyorum. valla aynı :) diğer kızımın burnu daha küçük.
ilk kez doğuma dair sorular sordum. bebek yoğum bakımı ve küvez var hastane de. 37. haftaya kadar bekleyebileceksek 10 mart gibi inşallah doğum. doğumdan aldıkları ssk farkı tek kişilik oda olacaksa 1100 lira.
bizlerden haberler böyle
maşallah kızlarınamerhabalar herkese. 24. haftam doldu ve bugün kontrolümüz vardı. kızlarımızın kalp atışlarını duyduk, çok mutlu olduk. biri 603 gr diğeri 630 gr. 630 gr olanın boyu uzunmuş diğerine göre. biri bana diğeri babasına çekti sanırım. ben kısa boyluyum, eşim uzun :)kızlarım birbirine çapraz, ayak ayağa duruyorlar. birinin kafası sağ üstte diğerinin sol atta. ayaklar tam göbek deliğinde buluşuyor. zaten sonra zamanlar orada çok hareketlilik vardı. göbek deliğim acıyordu. demek birbirlerini tekmeliyorlar :)
doktorum bebeklerimin bir hafta geriden geldiğini söyledi. 24 haftalığız ama onlar ultrasonda 23 haftalık gözüküyorlar. aralarında 3 günlük büyüme farkı var sadece. 4 hafta önce de aralarındaki büyüme farkı 3 gündü. şuan bir hafta geriden geldikleri için doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. her akşam öğünümde etli bir yemek oluyordu. et porsiyonumu artıracağım. etin yanına pilav, patates yapmaktansa etin miktarını artıracağım, pilav vs yapmayacağım. doktor 20 gün sonra tekrar görelim seni dedi. 20 gün sonra göreceğim protein diyetim işe yarayacak mı?
doktorum elevit, calciday ve santafer (demir ilacı) dışında başka bir ilaç vermedi. bunlara devam edeceğim yani.
4 hafta önce kanım düşük çıkmıştı. bir de idrar tahlilimde böbreklerimde kum olabileceğinde kuşkulanmıştı. idrarımda kristaller gözükmüştü. bu tahlilleri tekrar verdi. idrar kültürü yaptırdı bir de, idrar yolları enfeksiyonu var mı diye bakılacak. sonuçlarımı 2 gün sonra alacağım.
kızlarımızın yüzünü de gördük. abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kızımın burnu aynı babası. yüzünü yandan gördük, çıktısını da aldık. burun, burnun dudaklarla birleşimi aynı babası sanki. babası gibi burnu yüzüne göre çıkıntılı. bir fotoğrafa, bir de eşime bakıp duruyorum. valla aynı :) diğer kızımın burnu daha küçük.
ilk kez doğuma dair sorular sordum. bebek yoğum bakımı ve küvez var hastane de. 37. haftaya kadar bekleyebileceksek 10 mart gibi inşallah doğum. doğumdan aldıkları ssk farkı tek kişilik oda olacaksa 1100 lira.
bizlerden haberler böyle
kizlar yasin dagitiyordum heralde icinizden kimse almadi ama begenenler olmus bunlar alanlarmi yoksa sadece begendinizmi yinede Allah razi olsun hepinizden
merhabalar herkese. 24. haftam doldu ve bugün kontrolümüz vardı. kızlarımızın kalp atışlarını duyduk, çok mutlu olduk. biri 603 gr diğeri 630 gr. 630 gr olanın boyu uzunmuş diğerine göre. biri bana diğeri babasına çekti sanırım. ben kısa boyluyum, eşim uzun :)kızlarım birbirine çapraz, ayak ayağa duruyorlar. birinin kafası sağ üstte diğerinin sol atta. ayaklar tam göbek deliğinde buluşuyor. zaten sonra zamanlar orada çok hareketlilik vardı. göbek deliğim acıyordu. demek birbirlerini tekmeliyorlar :)
bizlerden haberler böyle
bu arada bir haftadır ben de soğuk algınlığı geçiriyorum. bir gece burun tıkanıklığıyla başladı, biraz geniz yanması vardı. bitki çaylarıyla geçiriyorum. ateş, yorgunluk, kırgınlık olmadı çok şükür. burun tıkanıklı nefes aldırmıyordu. 3 gün o sürdü. sonra akmaya başadı. rahatladım. tıkanmasındansa akması daha iyi. boğazım 3 gün gıcık yaptı bir de. öksürük oldu tabi. bitki çaylarının faydasını gördüm gerçekten. bir de bal ve toz zencefil karışımı. bal ve zencefil boğazdaki gıcığı yok ediyor hemen. geceleri yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz zencefilli bal yapıp yutarsanız öksürüğünüz kesilir. gün içinde de tekrarlayabilirsiniz tabi.
şu an öksürüğüm kalmadı, burnum akıyor ve sesim hala kalın. allahtan burun akıntım iltihaplı değil. geçiyor sanırım. şiddeti azaldı.
ne koymayı düşünüyorsunuzArkadaşlar benim eşim de bebişlerimize koymayı düşündüğüm isimleri, hat yazısıyla 2013 takvimlerine yazdırmış, hem çok mutlu oldum hem de üzüldüm. İnşallah bebişlerimizi sağ- salim kucağımıza alırız, inanın bir şey olacak diye öyle çok korkuyorum ki bir tek eşya bile almadım bebişlerime, uzun süre de almayı düşünmüyorum... Biz elimizden geleni yapıyoruz, takdir Rabbimin tabi ki... Hayırlı ve mutlu günlere ulaştırır inşallah bizleri...
maş. gözünaydın ,inş. böyle devam eder..merhabalar herkese. 24. haftam doldu ve bugün kontrolümüz vardı. kızlarımızın kalp atışlarını duyduk, çok mutlu olduk. biri 603 gr diğeri 630 gr. 630 gr olanın boyu uzunmuş diğerine göre. biri bana diğeri babasına çekti sanırım. ben kısa boyluyum, eşim uzun :)kızlarım birbirine çapraz, ayak ayağa duruyorlar. birinin kafası sağ üstte diğerinin sol atta. ayaklar tam göbek deliğinde buluşuyor. zaten sonra zamanlar orada çok hareketlilik vardı. göbek deliğim acıyordu. demek birbirlerini tekmeliyorlar :)
bizlerden haberler böyle
inş. güzel çıkar herşey RABBİM yardımcın olsungünaydın herkese bu hafta ense kalınlıgına bakılaak cok heyecanlıyım.. ıkı haftadır nezleden öksürükten yatıyorum ınsaallah bebeklerim iyidir
herkese güzel bir hafta dılıyorum
Benimde göbek bölgem acıyor ağrıyor hatta bazen yırtılcakmış gibi hissediyorum ama bu büyüdüklerini gösterir bebişlerin büyüsünler yeterki ben her acıya razıyım :)
Bu arada benimde burnum akıyo terliyorummm off hasta olmak istemiyorum akşam limonlu ıhlamur bol portakal yedim kalsiyum hapımı aldım yattım gece baya terlemişim birşey olmaz dimi kızlar yaa çok korkuyorum
Evet bende hastalar kervanına katılıcam sanırım ühüühühühühkış hamileliğininde zor tarafı bu herhalde
saol canım çok şükür bugün çok daha iyiyim
benimde göbek deliğim sağı ve sonrada solu ağrıdı şimdi daha iyiyim
bazı anneler fıtık olabiliyormuş ama bugün korkum kalmadı
erken doğum korkusu hepimizde var ama bunu dr.dan duymak çok daha korkutuyormuş onu anladım
zaten sölüyodu ama bu defa güzelce anlattı :)) hala psikolojim bozuk
artık yavaş yavaş alışveriş yap canım
ne de olsa kış geliyor gezmek daha zor olacak
en azından ihtiyaç olan şeylere bakabilirsin
Geçmiş olsun dosba, ben de geceden beri mide ağrısından muzdaribimGece birçok kez uykumdan uyandırdı, daha önce de bir iki kez ağrımıştı ama gündüz geçmişti, ama bugün tüm gün devam etti. Mide ağrısı çeken veya buna çözüm bulan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.Herkese iyi akşamlar...
Benim bebekler oraya dayandığında göbek çevremde agrı oluyor, zaten oldukları yeri de hissedebiliyorum. Göbek bölgesinde gerginlikten dolayı ağrı oluyordur diye düşünüyorum ancak çoksa kontrol edilmesinde fayda var.
Ben de hastayım bugündün boğazım ağrıyordu bugün nezle ve hafif öksürükle tam grip, Allah'tan ateşim yok. Yarın yakındaki doktoruma kızların ara kontrolüne gidecektim zaten artık bu durumu da sorarım. Günü istirahat, ıhlamur, bal- zencefil öyle sefil bir halde geçirdim.
Yarın kızları görücaz inşallah çok heyecanlıyım yine:)
Rahatsız olanlara geçmiş olsun, hepimize Allah kolaylık versin:)
Arkadaşlar benim eşim de bebişlerimize koymayı düşündüğüm isimleri, hat yazısıyla 2013 takvimlerine yazdırmış, hem çok mutlu oldum hem de üzüldüm. İnşallah bebişlerimizi sağ- salim kucağımıza alırız, inanın bir şey olacak diye öyle çok korkuyorum ki bir tek eşya bile almadım bebişlerime, uzun süre de almayı düşünmüyorum... Biz elimizden geleni yapıyoruz, takdir Rabbimin tabi ki... Hayırlı ve mutlu günlere ulaştırır inşallah bizleri...
öyle düşünme bence. iyi düşünceler iyilik getirir. 24. haftadan sonra alışverişlerini yap bence. o zaman da pek hareket edemezsin. ben ağırlaşmaya başladım mesela. 2 hafta sonra odalarını düzenlemeye başlıyoruz. alışverişlerini de tamamlayacağız. bir de kış ya dışarı çıkmak istemiyorum. dışarı çıkmadan nezle oldum zaten. havalar iyice bozmadan gönlüme göre alışveriş yapayım diyorum. 20. haftadan sonra internetten ucuz bulduğum bir kaç parça giysi almıştım. örgüleri de hazır. bir tek oda düzenlenecek, gerekli bakım eşyaları alınacak.
bebeklerimize de birşey olursa kim düşünür eşyayı ki. kötü fikir getirme aklına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?