- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.381
günaydın anne adayları,
hepimiz için sorunsuz, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun inşallah.
öyle düşünme bence. iyi düşünceler iyilik getirir. 24. haftadan sonra alışverişlerini yap bence. o zaman da pek hareket edemezsin. ben ağırlaşmaya başladım mesela. 2 hafta sonra odalarını düzenlemeye başlıyoruz. alışverişlerini de tamamlayacağız. bir de kış ya dışarı çıkmak istemiyorum. dışarı çıkmadan nezle oldum zaten. havalar iyice bozmadan gönlüme göre alışveriş yapayım diyorum. 20. haftadan sonra internetten ucuz bulduğum bir kaç parça giysi almıştım. örgüleri de hazır. bir tek oda düzenlenecek, gerekli bakım eşyaları alınacak.
bebeklerimize de birşey olursa kim düşünür eşyayı ki. kötü fikir getirme aklına.
biraz geç oldu ama günaydıııınnnnn :))
erken kalktım ama ancak bakabildim...
nasılsınız özel anneler??
Günaydın anne adayları,
hepimiz için sorunsuz, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun inşallah.
günaaayyyydıııınnnnn :):)
biraz geç oldu ama günaydıııınnnnn :))
merhaba arkadaslar mıde bulantılarım yeni gectı simdide mide yanmalarım basladı benım gibi mıde yanması cekenlere pulcet öneririm inanın cok rahatlatıyor
aaaa duru mu bende kızıma duru koyucambu sene duru kızların senesi desene hatta çift isim düşünüyorum nazlı duru olabilir oğlumada doruk veya aras olabilir sağlıklı olsunlar yeterki gerisi teferruat
benimde oğlum aras olucak:) kızıma daha karar veremedim bakalım:)
benim de yarın kontrolüm var,
bakalım yarın minnoşlar ne kadar olmuşlar? boyları, kiloları sağlıklarını çok merak ediyorum
henüz hiçbir şey almayan arkadaşar
ben de de aynı korku vardı
üstelik benim kanamam vardı, hala da yatıyorummm
ama kötü düşünmenin sonu yok ki
ben bebeklerimin park yataklarını aldım chiccodan
şifonyerlerini aldım ikeadan
hastane çıkışlarını aldım
çıtçıtlı badilerini aldım mothercareden
ve bunları 24. haftadan sonra aldım
ama inan çok yorucu oldu
şu ana bana dışarı çıkmak eziyet gibi geliyor
öyle çok şişmedim de
8 kilo aldım an itibariyle
benim tavsiyem 20. haftadan sonra yavaş yavaş alın çünkü
insan her şeyi kendi beğenip almak istiyorrrrrrr
kaçıncı haftada bebişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz arkadaşlar....
benimde son 2 gündür kızım sakinTeşekkür ederim ben iyiyim kendi adıma. Maşallah kız bebişimin tekmeleriyle uyandım güne.Erkek olan biraz sakin bugünlerde, önceleri o daha aktifti.
selam kızlar bugün doktora gittik bebişlerimizi gördük biri 1200 küsür öbürü 1100 küsürdü gebelik haftamdan 3-4 gün geridelermiş ama önemli birşey değilmiş kanım çok düşük çıktığı için kan serumu yedim onun haricinde bebişlerimin maşşşaaallllahı var minnak yavrularım benim sağlıkları gayet yerinde doktorumun dediğine göre kilolu olmaları hiçbirşey ifade etmiyormuş ilk hedefimiz 34. haftayı atlatmak öbür haftalarda nst ye bağlanacakmışım hayırlısı bakalım
gecmiş olsun canım bend e zencefil ıhlamur ıcıyorum arada adaçayıbu arada bir haftadır ben de soğuk algınlığı geçiriyorum. bir gece burun tıkanıklığıyla başladı, biraz geniz yanması vardı. bitki çaylarıyla geçiriyorum. ateş, yorgunluk, kırgınlık olmadı çok şükür. burun tıkanıklı nefes aldırmıyordu. 3 gün o sürdü. sonra akmaya başadı. rahatladım. tıkanmasındansa akması daha iyi. boğazım 3 gün gıcık yaptı bir de. öksürük oldu tabi. bitki çaylarının faydasını gördüm gerçekten. bir de bal ve toz zencefil karışımı. bal ve zencefil boğazdaki gıcığı yok ediyor hemen. geceleri yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz zencefilli bal yapıp yutarsanız öksürüğünüz kesilir. gün içinde de tekrarlayabilirsiniz tabi.
şu an öksürüğüm kalmadı, burnum akıyor ve sesim hala kalın. allahtan burun akıntım iltihaplı değil. geçiyor sanırım. şiddeti azaldı.
üüzlme canım saglıklı olsunlarda az gerıde olması herkesde varhayırlısı inş benim de iki hafta sonra bakacak ense kalınlığına cumartesi gördük bebeklerimizi maşalahh kıpır kıpırlarrr...çok sağlıklı görünüyolar dedi birinin suyu biraz daha az 5 gün geriden geliyo inş bi sıkıntı olmazz....hepimiz inş sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi elimize alırızzz
insaallah bend e öğrenırım cok meraklanmaya basladım nedensebenimde son 2 gündür kızım sakin
önceden o çok daha yaramazdı :))
ınsaalah bızde o hareketlerı hissederız ..
kız nerde oglan nerede nasıl anlıyorsunz elını ayagını anlamıyorum :)
11. ve 16.haftada öğrendim canım
kızımı önce dr.um söledi
oğlumu detaylı usg de öğrendim
darısı bizim basımızacanım ben 12. haftada öğrendim,
ikili teste gittiğimde söylemişti doktorum ama net değil demişti
biriisi kesin erkek ama diğeri kız gibi dedi
sonra da her kontrolde aynı şeyi söyledi
değişmedi yani bizimkilerin cinsiyetiiiii
tesekkür ederiz canım bulantı kusma yuvarlanıp gidıyoruzbiraz geç oldu ama günaydıııınnnnn :))
bi dakka yaaaa...artvinim sen hamilemisin????? temmuz 2012 topiğinde biz senin negatifinden sonra seni nakadar bekledik ....haberlerini....çok sevindim...lüften ordaki listede hala adın var arkadaşlarada haber ver bence:) tebrikler ne kadarlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?