2013 ikiz anne adayları buraya

valla ben cinsiyetlerini bi öğrensem hemen alışverişe verecem kendimi..siz nasıl durabiliyosunuz arkadaşlarrrr....zaten vakit geçtikçe iyice ağırlaşacağız ne kadar erken o kadar iyi diye düşnüyorum....aklınıza öyle şeyler getirmeyin Allah korusun tabi her an her şey olabilir ama iyi düşünmek lazımmm

biraz geç oldu ama günaydıııınnnnn :))
erken kalktım ama ancak bakabildim...
nasılsınız özel anneler??

Teşekkür ederim ben iyiyim kendi adıma. Maşallah kız bebişimin tekmeleriyle uyandım güne. Erkek olan biraz sakin bugünlerde, önceleri o daha aktifti.

benim de yarın kontrolüm var,
bakalım yarın minnoşlar ne kadar olmuşlar? boyları, kiloları sağlıklarını çok merak ediyorum

henüz hiçbir şey almayan arkadaşar
ben de de aynı korku vardı
üstelik benim kanamam vardı, hala da yatıyorummm
ama kötü düşünmenin sonu yok ki
ben bebeklerimin park yataklarını aldım chiccodan
şifonyerlerini aldım ikeadan
hastane çıkışlarını aldım
çıtçıtlı badilerini aldım mothercareden
ve bunları 24. haftadan sonra aldım
ama inan çok yorucu oldu
şu ana bana dışarı çıkmak eziyet gibi geliyor
öyle çok şişmedim de
8 kilo aldım an itibariyle
benim tavsiyem 20. haftadan sonra yavaş yavaş alın çünkü
insan her şeyi kendi beğenip almak istiyorrrrrrr

merhaba arkadaslar mıde bulantılarım yeni gectı simdide mide yanmalarım basladı benım gibi mıde yanması cekenlere pulcet öneririm inanın cok rahatlatıyor

bi dakka yaaaa...artvinim sen hamilemisin????? temmuz 2012 topiğinde biz senin negatifinden sonra seni nakadar bekledik ....haberlerini....çok sevindim...lüften ordaki listede hala adın var arkadaşlarada haber ver bence:) tebrikler ne kadarlık?

benimde oğlum aras olucak:) kızıma daha karar veremedim bakalım:)

benm kızlarım olacak. isimleri aylin ve ayşin olacak. aylin i ben koydum, ayşin i babaları.
sizce isimleri birbirine bu kadar benzer ve yekın olmalı mı? aslında ona pek karar veremedim. biri aylin olacak o kesin de ayşin hala tereddütüm var. ne yapalım onun adını da babası veriyor. :)

ben internetten almaya başladım ilk. çok uyguna çok güzel şeyler bulduğum oldu güvenilir alışveriş sitelerinden. sonra arada bir eşimle çıktığımız zaman yine uyguna ve güzel bulduğumuz, ihtiyaçlarını almaya başladık. bunlar çoğunlukla giysi tabi. kar kış olduğunda dışarı çıkmak istemiyorum. o yüzden yılbaşından önce tüm ihtiyaçlarını halletmeye çalışacağız. karyolalarını ikea dan alacağım. bir de toplu alışveriş de gidip bir yerden hem pahalıya hem de fazla seçim yapma hakkı olmadan alınıyor. biz het şeyin notunu tuttuk önceden. ne, nerede, ne kadar? etrafımdan gelecek hediyeleri de biliyorum. alışveriş listemi de fiyatlarına göre oluşturdum. mümkün olduğunca uyguna güzel şeyler almak istiyorum. seçimlerimizi yaptık bile. sadece alması kaldı. dediğim gibi geçen sene yılbaşından sonra çok kar yağdı, havalar kötüydü. bu sene de böyle olabilir. kara kıa kalmadan almak istiyorum. zaten evden çıkmadan hasta olduk. dışarı çıkmaya korkar oldum.
istanbul da olan arkadaşlar, bostancıdan avrupanın en büyük bebek mağazası açılıyormuş "hello baby" diye bir mağaza. her yerde reklamlarını görüyorum. 2 hafta sonra açılıyor. inşallah her çeşit bebek arabası vardır. uygun bulursam tüm ihtiyaçlarını oradan alacağım. sonrada ikea ya geçip karyola ve yataklarını alacağım.

kaçıncı haftada bebişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz arkadaşlar....

16. haftada öğreniyorsun. ama 12. hafftada cinsiyet organları oluşmuş oluyor. fakat ultrasonra gözükmüyor. doktor 12 haftada bakmıştı belki görürüz diye, sırf bizim gönlümüz olsun diye aslında. ama göremedi tabi.16. haftada öğrendim ben. tam da doktor kontrolüme denk gelmişti. bize biri kız net görebiliyorum demişti doktorum. diğeri de kız gibi duruyor ama emin değilim dedi. zaten kız deyince her zaman şüphelidir bu sonuç. erkek olsa doktor pipiciği görüyor da söylüyor :) daha net oluyor erkeğin cinsiyeti. 19. haftada detaylı ultrasonda kesinleşti benim, ikisi de kız. ama hala aklıma gelmiyor değil. mesela kuzenim hep kız biliyordu, 7. ayda erkek dediler ona sonradan. kızlarda yanılma payı yüksek. ama detaylı ultrasonda da detaylı bakıldı yani, inşallah bir süpriz olmaz bize :)

Teşekkür ederim ben iyiyim kendi adıma. Maşallah kız bebişimin tekmeleriyle uyandım güne. Erkek olan biraz sakin bugünlerde, önceleri o daha aktifti.
benimde son 2 gündür kızım sakin
önceden o çok daha yaramazdı :))

11. ve 16.haftada öğrendim canım
kızımı önce dr.um söledi
oğlumu detaylı usg de öğrendim

canım ben 12. haftada öğrendim,
ikili teste gittiğimde söylemişti doktorum ama net değil demişti
biriisi kesin erkek ama diğeri kız gibi dedi
sonra da her kontrolde aynı şeyi söyledi
değişmedi yani bizimkilerin cinsiyetiiiii

selam kızlar bugün doktora gittik bebişlerimizi gördük biri 1200 küsür öbürü 1100 küsürdü gebelik haftamdan 3-4 gün geridelermiş ama önemli birşey değilmiş kanım çok düşük çıktığı için kan serumu yedim onun haricinde bebişlerimin maşşşaaallllahı var minnak yavrularım benim sağlıkları gayet yerinde doktorumun dediğine göre kilolu olmaları hiçbirşey ifade etmiyormuş ilk hedefimiz 34. haftayı atlatmak öbür haftalarda nst ye bağlanacakmışım hayırlısı bakalım

maşallah kuzulara
benimde kanım düşük çıktı 10.6 dedi sanırım senin ne kadar ki serum taktılar merak ettim
canım evet hedef 34 inşallah... ciğerleri gelişsin diğer organlarıda tam işlevlerini yapar bu durumda eve gelme şnasımız yüksek olur
hayırlıca hepimiz en aZ 34ü görürüz

gecmiş olsun canım bend e zencefil ıhlamur ıcıyorum arada adaçayı

üüzlme canım saglıklı olsunlarda az gerıde olması herkesde var

insaallah bend e öğrenırım cok meraklanmaya basladım nedense

darısı bizim basımıza

biraz geç oldu ama günaydıııınnnnn :))
erken kalktım ama ancak bakabildim...
nasılsınız özel anneler??
tesekkür ederiz canım bulantı kusma yuvarlanıp gidıyoruz

canım benı baskasıyla karsılastırdın galıba ben ilk defa tup bebek denedım cok sukur oda tuttu 24 haftalıgım bu arada yenı gırmeye basladım bu sıteye önceden hic girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…