- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.441
benimde oğlum aras olucak:) kızıma daha karar veremedim bakalım:)
nefes darlığı için haftan çok erken gibi geldi bana. çok ilginç. önceden sigara falan kullanıyor muydun? ilerleyen haftalardakiler yaşıyor nefes darlığını. olabilir, herkes farklı yaşıyor hamileliğini. zor olsa gerek. bir de bir yaşında kızın var, senin işin çok zor. allah yardımcın olsun. bebeklerinin doğacağı zaman kızının uykusu anca düzene girer. ama bu sefer ikizlerin ki başlar. umarım kızın da etkilenmez bundan. kızkançlık da oluşmaz inşallah. zor bir durum. nasıl eşit muameler edeceksin? yanındakilere büyük iş düşüyor.
Oğlum Ege kızım ada :)
kızlar işte şimdiye kadar kızlarıma ördüklerim. bir de siz babaanne, anneanne ve teyzelerinkini görseniz. örg deryası içinde doğacak benimkiler.Eki Görüntüle 575554
Oğlum Ege kızım ada :)
Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah..
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
günaydıııınnnn herkese
kızlar dişim ağrıyacak gibi(
Sana da günaydın dosba, geçmiş olsun, diş bakımını ihmal etme, ben bulantım çokken biraz aksattım diş bakımımı baktım ağrıyacak gibi bulantım olsa da aksatmadım, çok şükür şimdi problemim kalmadı.
günaydıııınnnn herkese
kızlar dişim ağrıyacak gibi(
papatya 50 nerelerdesin?kontrolün vardı nasıl geçti,bebiklerin nasıl?güzel haberlerini bekliyoruz:=)
Merhaba arkadaşlar. Biz Salı günü tetanos aşımızı ve şeker yüklememizi yaptırdık. Şeker iyi çıktı şükür ama kolum çok ağrıyor. Okul da çok yoruyor beni artık, gücüm yok çocuklarla uğraşacak. Hoş benimkiler eşek kadar, çocuk değil de :) Artık çorabımı bile zor giyiyorum, yemek yapmak vs. zor geliyor. Bir de şu vajinada kramp beni çok rahatsız ediyor. O değil kimsede böyle bir durumun olmaması doktorumun normal demesine rağmen huzursuz olmama neden oluyor. İçinizi kararttım değil mi, diyeceksiniz ki hiç mi iyi giden bir şey yok. Var :) Dün biz Halk müziği konserine gittik, müzik başlar başlamaz bebişlerim tekmelemeye başladı. Çok güzeldi. Artık duyuyorlar her şeyi :))
canım ya tetanoz aşısı benim kolumda da çok ağrı yapmıştı,hatta gece bile uyutmamıştı.ben şimdi bile okula gitmeyi bırak evde dolanırken yoruluyorum.allah yardımcın olsun canım ya,rahimde kramp olabilir diyor doktorlar.zaten önemli bişey görseydi doktorun söylerdi sana,boşuna huzursuz olma.
evet sinemcim yeni geldim eve
hulusi hoca yine çok kalabalıktı
ben öyle olacağını bildiğim için günün son randevusunu aldım
daha ayrıntılı baksın diye
kız alta oğlan üste yerleşmiş
oğlan 840 gr olmuş
kız ise 740 gr olmuş
kilolarının gayet iyi olduğunu söyledi
rahim ağzını ve amniyon sıvılarını kontrol etti
hepsi gayet iyi dedi ( çok şükür)
32. hafta ilk hedefimiz demişti bana
şimdi ne diyorsunuz dedim?
daha ileriki haftaları görürüz dedi, taşırsın dedi
inşallahhhhhh dedim
bizden haberler şimdilik böyle
herkese iyi gecelerrrrr
evet sinemcim yeni geldim eve
hulusi hoca yine çok kalabalıktı
ben öyle olacağını bildiğim için günün son randevusunu aldım
daha ayrıntılı baksın diye
kız alta oğlan üste yerleşmiş
oğlan 840 gr olmuş
kız ise 740 gr olmuş
kilolarının gayet iyi olduğunu söyledi
rahim ağzını ve amniyon sıvılarını kontrol etti
hepsi gayet iyi dedi ( çok şükür)
32. hafta ilk hedefimiz demişti bana
şimdi ne diyorsunuz dedim?
daha ileriki haftaları görürüz dedi, taşırsın dedi
inşallahhhhhh dedim
bizden haberler şimdilik böyle
herkese iyi gecelerrrrr
Merhaba arkadaşlar. Biz Salı günü tetanos aşımızı ve şeker yüklememizi yaptırdık. Şeker iyi çıktı şükür ama kolum çok ağrıyor. Okul da çok yoruyor beni artık, gücüm yok çocuklarla uğraşacak. Hoş benimkiler eşek kadar, çocuk değil de :) Artık çorabımı bile zor giyiyorum, yemek yapmak vs. zor geliyor. Bir de şu vajinada kramp beni çok rahatsız ediyor. O değil kimsede böyle bir durumun olmaması doktorumun normal demesine rağmen huzursuz olmama neden oluyor. İçinizi kararttım değil mi, diyeceksiniz ki hiç mi iyi giden bir şey yok. Var :) Dün biz Halk müziği konserine gittik, müzik başlar başlamaz bebişlerim tekmelemeye başladı. Çok güzeldi. Artık duyuyorlar her şeyi :))
Günaydın arkadaşlar, hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum hepimiz için...
Sevim Hanım özel mesaj gönderemiyorum kusura bakmayın, Yasin Suresini okuduk Rabbim dileklerinizi kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?