2013 ikiz anne adayları buraya

Nefes darlıgı daha cok yttgım zamn oluo nedn bılmıorum sıgra flnda kullnmıorum hıcte kullnmadm hytm bynca 19 hftdn snra kılo hzlı aldım oda yapbılır blkı bılmıorum :s ewet ısım zor ama ıns rabbım kolylık verr kısknclk konusna gelınce burda kımse yok belkı ew kalblk olck dıe sevınır dıorum :s kaynvaldrmler temellı donus yptılr bı eltım var annem gelcek 3 aylık trden baklm artık

Gunaydın kıslar ... Bgn dr vardı fakt dr konusamdk doguma gırmıs burda ultrosan dr baska dgum dr baska oldgu ıcın ultrosan dr hersey yolunda dedı vajınel muane yptılr bu ay rahıme bkmk ıcn hersey ıyı dedı bırtek yıne dedgı plesantaler bırbırne yakın dedı 23+0 oglum 540gr kızım 488 kg bunda norml dedı bklm pazrtesı dr konusmya gtcz bıde o gorcek o nedycek hyrlısı ıns artık

Günaydın arkadaşlar, hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum hepimiz için...

Sevim Hanım özel mesaj gönderemiyorum kusura bakmayın, Yasin Suresini okuduk Rabbim dileklerinizi kabul etsin inşallah...

günaydıııınnnn herkese
kızlar dişim ağrıyacak gibi (

Sana da günaydın dosba, geçmiş olsun, diş bakımını ihmal etme, ben bulantım çokken biraz aksattım diş bakımımı baktım ağrıyacak gibi bulantım olsa da aksatmadım, çok şükür şimdi problemim kalmadı.

diş bakımın fena değildi... ama geçen haftalarda dişim kırılmıştı
ağrısı yoktu
bu sabah hafif hafif kendini hissettirmeye başladı sanki... inşallah problem olmaz son 3 ayda diş tedavisi tavsiye edilmiyo çünkü

Merhaba arkadaşlar. Biz Salı günü tetanos aşımızı ve şeker yüklememizi yaptırdık. Şeker iyi çıktı şükür ama kolum çok ağrıyor. Okul da çok yoruyor beni artık, gücüm yok çocuklarla uğraşacak. Hoş benimkiler eşek kadar, çocuk değil de :) Artık çorabımı bile zor giyiyorum, yemek yapmak vs. zor geliyor. Bir de şu vajinada kramp beni çok rahatsız ediyor. O değil kimsede böyle bir durumun olmaması doktorumun normal demesine rağmen huzursuz olmama neden oluyor. İçinizi kararttım değil mi, diyeceksiniz ki hiç mi iyi giden bir şey yok. Var :) Dün biz Halk müziği konserine gittik, müzik başlar başlamaz bebişlerim tekmelemeye başladı. Çok güzeldi. Artık duyuyorlar her şeyi :))

papatya 50 nerelerdesin?kontrolün vardı nasıl geçti,bebiklerin nasıl?güzel haberlerini bekliyoruz:=)

evet sinemcim yeni geldim eve
hulusi hoca yine çok kalabalıktı
ben öyle olacağını bildiğim için günün son randevusunu aldım
daha ayrıntılı baksın diye

kız alta oğlan üste yerleşmiş
oğlan 840 gr olmuş
kız ise 740 gr olmuş
kilolarının gayet iyi olduğunu söyledi
rahim ağzını ve amniyon sıvılarını kontrol etti
hepsi gayet iyi dedi ( çok şükür)

32. hafta ilk hedefimiz demişti bana
şimdi ne diyorsunuz dedim?
daha ileriki haftaları görürüz dedi, taşırsın dedi
inşallahhhhhh dedim
bizden haberler şimdilik böyle
herkese iyi gecelerrrrr

maşallah canım ya...
çok sevindim bebiklerinin iyi olmasına,bakalım bende pazartesi kontrole gidicem,umarım bizde güzel haberlerle döneriz.
iyi geceler...

bu arada kuzulara biraz alış veriş yaptım sizinle paylaşmak istedim

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - e-bebek.com

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder - e-bebek.com

bebek banyo küveti, maşrapa, kova
sebamed in şampuan ve bebek yağı
5 paket yeni doğan bebek bezi
bir de yeni çıkan ıslak mendil aldım
ıslak mendil paraben, alkol,parfüm içemiyor
sadece pamuk ve su
bizden haberler şimdilik bu kadar
allahım güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
AMİN

Hadi gözün aydın çok güzel haberler, inşallah böyle devam edecek:) maşallah maşallah...

Canım kramp ıcn muz onermıstı eltıme dr muz kramp onluomus denersen ıı gelır ıns.

Günaydın arkadaşlar, hayırlı ve mutlu bir gün diliyorum hepimiz için...

Sevim Hanım özel mesaj gönderemiyorum kusura bakmayın, Yasin Suresini okuduk Rabbim dileklerinizi kabul etsin inşallah...

Sagol canim Allah razi olsun sizden Rabbim bebeklerinizi hayirlisiylan kucaginiza almayi nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…