- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.501
Günaydın, hayırlı pazarlar güzel anneler ve güzel bebişleri...
günaydınnnnnnnnnn bonny
İlgin için teşekkür ederim papatya, sıkıntım bir müddet devam edecek gibi
ama bebişlerim için kafama takmamaya gayret ediyorum.
6 yıllık lojman hayatından sonra rahat yüzü göreyim, bebişlerim de sağlıklı
bir ortamda büyüsün diye merkeze taşındım. Doğal gazla ilgili bir problemimiz var ve
düzelmesinin de bu yıl pek mümkün olmadığını anladığımız için tekrar taşınmamız söz konusu...
Yerleşmeyi tam bitirmişken ve ev bulmanın zor olduğu bir dönemde ne yaparız bilmiyorum...
Ev bulsak bile tekrar taşınma masraf çıkması, -O parayı bebişlerim için harcamak varken!- canımı sıkıyor
doğrusu...
"Cana geleceğine mala gelsin, Rabbim'in bildiği vardır elbet" diyorum, ne yapalım hayırlısı...
sağol canım.evet kız çocuğu anneye babaya daha düşkündür.kendimizden bilirim bide 4 ablam var .sağolsunlar her işime koşarlar önceleride heleki şimdi hiçbişey yaptırmıyolar bana evlerimizde yakın.kızımda 7 yaşında yanlızlıktan bıkmıştı herkesin kardeşi var benim yok deyip dururdu.asla kıskançlığı yok ben bakıcam diyor.yazdıkların içinde tekrar teşekkürler..dok.cd verdi eve, tekrar koyup izleyince zarzor hareket ettiklerini görünce korktum ne biliyim kafamdan atamıyom...kendine iyi bak ...bebişlerede ,bu arada isim varmı bildiğin güzel kuranda da olan sen ne koycan...kızımın adı zeynepppp...
Merhaba MergenAmin inşallah sen de sorunsuz halledersin. Ne zaman yaptıracaksın, geleccek hafta mı? Magnezyumun iyi geldiğini yazanlar olmuş kramp için, ben düzenli alıyorum ama fayda etmiyor. Şu baharat ya da sebze durumunu ilk kez duyuyorum. Doktorum çok baharatlı yeme dedi ama ben Hatylıyım malum bizde alışkanlık, tam anlamıyla vazgeçemiyorum baharattan. O olabilir bak. Peki hangileri neden oluyormuş biliyor musun?
Kızlar alışverişe başladınız mı? :)
bir ortamda büyüsün diye merkeze taşındım. Doğal gazla ilgili bir problemimiz var ve
düzelmesinin de bu yıl pek mümkün olmadığını anladığımız için tekrar taşınmamız söz konusu...
Yerleşmeyi tam bitirmişken ve ev bulmanın zor olduğu bir dönemde ne yaparız bilmiyorum...
Ev bulsak bile tekrar taşınma masraf çıkması, -O parayı bebişlerim için harcamak varken!- canımı sıkıyor
doğrusu...
"Cana geleceğine mala gelsin, Rabbim'in bildiği vardır elbet" diyorum, ne yapalım hayırlısı...
ben hala son gaz geziyorum ama sürekli tuvalete gitmek beni mafediyor..burda bebek adına alabileceğim hiç birşey yok haftaya antalyaya gidiyoruz ordan alıcam şimdilik hala kendime alıyorum ama sürekli bişeylerim olmuyor..bebeklerin kıyafetleri hazır gibi tek tük eksik kaldı ama yatak araba falan hiçbiri yok ben kızımda bu haftada herşeyi tamamlamıştım şimdi pek bi tembelim..bi anda alıabilir diye düşündüğüm için çok dert etmiyorum ama 26-27den önce tamamlamak istiyorum kalkmıcaksın dese doktor yanarım kimsenin aldığı bişeyi beğenmem sıkıntı yaşarız
okuyorum genelde ama buraya yazmak pek bir zor geliyor faceye alıştım sanırım :) iyiyim çok şükür sen nasılsın?Canım ada çayı,rezene,tarçın,kimyon,maydonoz,kereviz,cennet hurması,ananas,nar,çörekotu,medine hurması aklıma gelenler.
Ocak ayı itibariyle başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla....Şimdi neyi,nerden alacağımızı belirliyoruz.
Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah...
Kış günü ev taşımak hiç kolay değil gerçekten ama problem halledilmeyecekse yaşayacağınız zorluk ve zahmet çok daha fazla olacak...Umarım gönlünüzce olur...
Reyyancığım nerelerdesin,nasılsın? Hiç denk gelemiyoruz seninle
gözünaydın ,demekki sabretmek lazım ,sabrın sonu selamet inş.iyi akşamlar nadide ikiz anneleri:)
daha önce bahsetmiştim, ikizlerim tek kesede ve arada zar yokmuş diye.bu konuya kendımı alıştrmıstım, dün kendı doktorumla randevum vardı, ben farklı seyler duymayı beklerken, zarı cok net gördüğünü söyledı hatta esıme de gösterdi:) en azından bır risk ortadan kalkmıs oldu tabı kı cok mutlu olduk:)
yalnız bebekler arasında hala 3 gün fark var.şimdilik önemli degıl fakat farkın artmaması gerek, ortak plasenta oldugu ıcın kan akımından fazla bahsettıfazla tedırgın etmemk ıcın konuyu ıyıce anlatmadı ama ben bılıyorum olabıleceklerı.ben de fazla soru sormadım.ıyı düşünmeye çalışıyorum ki ıyı olsun:)
sizin bebekler arasındakı durum nedır kızlar? özellikle benım gıbı otak plasenta olanları cok merak edıyorum:26:
bı de karnınız ne zaman şişti????? benım baya karnım cıktı sımdıden, gecen okulda normal darlıkta bır elbıse gıydım , karnım benden önce gıdıyordu valla nıye boyle oldu, herkes de soyledı bellı oluyor dıye..bellı olması guzel bısey elbette ama daha erken degıl mı?sızın haftalara gelınce(inşallah) ne olurum kı ben ya öyle
bence de abartmak yerine pozitif olmak lazımgüzel pazarlar hepinize....
dün akşam ikizleri 4 yaşında olan bi anne ile tanıştım
inanın o kadar güzel anlatıyor ki :)) herşey çok güzeldi diyo ve kendisi malesef 30 haftalıkken doğum yapmasına rağmen
1 ay küvezde kalmışlar oğluna hayati riski var demişler ama günler geçince herşey daha kolay ve güzel oldu diyo...
beslenmesinden yıkamasına uykusundan ilacına biçok tavsiyede bulundu
çevreyi dinleme herkesin anlatığından daha kolay diyo....insanlar tek çocuğu abartıyo senin ilk bebeklerin olduğu için böle olması gerektiğini düşüneceksin dedi :))
valla çok moral oldu inşallah hepimizinki çok daha kolay vaktinde olur
doğrusu...
iyi akşamlar nadide ikiz anneleri:)
daha önce bahsetmiştim, ikizlerim tek kesede ve arada zar yokmuş diye.bu konuya kendımı alıştrmıstım, dün kendı doktorumla randevum vardı, ben farklı seyler duymayı beklerken, zarı cok net gördüğünü söyledı hatta esıme de gösterdi:) en azından bır risk ortadan kalkmıs oldu tabı kı cok mutlu olduk:)
yalnız bebekler arasında hala 3 gün fark var.şimdilik önemli degıl fakat farkın artmaması gerek, ortak plasenta oldugu ıcın kan akımından fazla bahsettıfazla tedırgın etmemk ıcın konuyu ıyıce anlatmadı ama ben bılıyorum olabıleceklerı.ben de fazla soru sormadım.ıyı düşünmeye çalışıyorum ki ıyı olsun:)
sizin bebekler arasındakı durum nedır kızlar? özellikle benım gıbı otak plasenta olanları cok merak edıyorum:26:
bı de karnınız ne zaman şişti????? benım baya karnım cıktı sımdıden, gecen okulda normal darlıkta bır elbıse gıydım , karnım benden önce gıdıyordu valla nıye boyle oldu, herkes de soyledı bellı oluyor dıye..bellı olması guzel bısey elbette ama daha erken degıl mı?sızın haftalara gelınce(inşallah) ne olurum kı ben ya öyle
maşallah göbüş süpergözünaydın ,demekki sabretmek lazım ,sabrın sonu selamet inş.
benim karnım 5.aya kadar yoktu hiç ,6.ayda belli olmaya başladı ,zaten az kilo almıştım ve iç karnım genişti göbeğim de belli olmuyordu
ama göbek 20 lerden sonra çıkıyor hele 24 ten sonra filan uçuşa geçiyorsun artık durdur durdurabilirsen
aslında göbek demişken buraya göbüş fotosu ekleyebiliriz
benim son halim bu mesela
Eki Görüntüle 578339
Eki Görüntüle 578340
bence de abartmak yerine pozitif olmak lazım
aman boşver elalemin ağzı torba değilki büzesin ,ben hiç takmıyorum ,kendime güveniyorum ,inş. üstesinden geleceğim diyorum
RABBİM yardımcın olsun inş.
ben de 20 haftalıkken taşındım ,yardım edecek kimsen yok sa eşin yardım etmeli ,o yardım ederse halledersiniz inş.
yeterki bebişler sağlıklı olsun hepsi geçiyor
ama sen kendine çok dikkat et bu süreçte sakın bişey yapayım deme
gözünaydın ,demekki sabretmek lazım ,sabrın sonu selamet inş.
benim karnım 5.aya kadar yoktu hiç ,6.ayda belli olmaya başladı ,zaten az kilo almıştım ve iç karnım genişti göbeğim de belli olmuyordu
ama göbek 20 lerden sonra çıkıyor hele 24 ten sonra filan uçuşa geçiyorsun artık durdur durdurabilirsen
Eki Görüntüle 578339
Eki Görüntüle 578340
ayy harıkaaa maşallah maşallah cok tatlı görünüyorrbenım nıye 15.haftada bellı olmaya basladı ya hu aslında elbıselı olunca cıkıyor karnım cıplakken bakıyorum da yok bu kadar görünmüyor:))
maşallah göbüş süper
benimki de bu kadar oldu... ama ben birden şiştim
çok şükür 33 olmuşsun darısı başımıza.... az kalmışsın canım ya Allah hayırlıca zamanında kavuştursun bebişlerine
canım gözünaydın en azından sıkıntıdan kurtulmuşsun bundan sonra daha ii olur herşey inş.
en önemlisi olumlu düşünmen olmuş buna daha çok sevindim
göbek olayına gelince herkesin yapısına bağlı....hatta ilk gebelikle ikinci gebeliği bile aynı olmuyor bi insanın
yine de soruna cevap vereyim ben 20.haftadan sonra şişmeye başladım
26 dan sonra ise çooook farketmeye başladım ...şimdi kocaman oldum
gözünaydın ,demekki sabretmek lazım ,sabrın sonu selamet inş.
Eki Görüntüle 578339
Eki Görüntüle 578340
ayy harıkaaa maşallah maşallah cok tatlı görünüyorrbenım nıye 15.haftada bellı olmaya basladı ya hu aslında elbıselı olunca cıkıyor karnım cıplakken bakıyorum da yok bu kadar görünmüyor:))
sağolasın
göbek tamamen yapısal bir duurm ,kimisinin iç karnı geniş oluyor göbek çıkmıyor ,kimisinin dar oluyor çıkıyor ,tamamen genetik yani takılma o yüzden
ben tamamen anneme benziyorum ,o da 7 aylıkken annesine gitmiş de annesi anlamamış hamiş olduğunu
doğurunca söylemiş
inşallah hepimiz en az 36yı görürüzsağolasın darısı başına inş
valla 28 den sonra birden atak geçiriyor göbüş haberin olsun
benim göbüşü gören ikiz olduğuna inanmıyor
ben de ilk 5 ay kilo almadım göbek dümdüzdü ,sonradan şişti
bi de ben hiç kusmadım ,baştan itibaren aldığım kilo bu
bi de bundan sonra doğuma kadarki süreç var onda da inş. çok kilo almam da 15 kiloyla kapatırım ,şuan 13 kilo almış durumdayım da
inş. yaaa benim hedefim şuan 36 yı görmek ,inş. hepimiz görürüz hatta geçeriz
öyle tabi onların kilo alması önemli ,bi de kimi insanda ödem oluyor ,çok kilo alıyor ama doğumdan sonra gidiyorinşallah hepimiz en az 36yı görürüz
ben 26dan sonra şişmeye başladım bakalım bu haftadan sonra ne olur bilmiyorum ,
ben kilolu hamile kaldım
6 kilo verdim 12 aldım sonuç 6 yani :))
bakalım bende 6 daha alsam yeter sanırım :)) önemli olan bebişlerimizin kilo alması ne de olsa
bonny3845*canım unutmaki bebeklerimizden daha önemli bişey yok şuan.hepimizin sıkıntıları var benimde tabi.ama pozitif düşünmeliyiz.tv de zengin kız fakir oğlan da diyor ya kadın** akışına bırak**inan artık çok sinirli ,üzgün olunca eşim akışına bırak diyor,o an gülüp unutuyorum ..allahım çocuklarımız için bi kapı açacaktır mutlaka..byby..
sıkıntı evet ama allah böyle sıkıntı versin
sağlıınıza huzurunuza zeval gelmesin
kış günü hamile halinle taşınmak evet çok zor olacak ama
keşeke doğalgazın halledilmeyeceğini size zamanında söyleselerdi
taşınmaya vereceğim paraya neler neler alırdım diyorsun ya
boşver canım , çıkmış o para kısmetinizden
ben şuna çok inanıyorum
ikizler iki katı kısmetleri ile geliyor
benim eşimin kuzeni doğum yaptığında medela nın süt sağma makinasından almış
sonra aynı makinadan bir de hediye gelmiş
birini kullanmış diğeri kalmış
biz de dün makinalara baktık, fiyat arştırması yaptık
akşam eve bir geldik kuzen elinde makinayla geldi bize
nasıl mutlu oldummm anlatamam
sizinkilerin de bir yerleden kısmetleri fışkıracak inan canım
Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah...
Kış günü ev taşımak hiç kolay değil gerçekten ama problem halledilmeyecekse yaşayacağınız zorluk ve zahmet çok daha fazla olacak...Umarım gönlünüzce olur...
RABBİM yardımcın olsun inş.
ben de 20 haftalıkken taşındım ,yardım edecek kimsen yok sa eşin yardım etmeli ,o yardım ederse halledersiniz inş.
yeterki bebişler sağlıklı olsun hepsi geçiyor
ama sen kendine çok dikkat et bu süreçte sakın bişey yapayım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?