- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.521
benim de annemle kardeşim yaptı herşeyi ,ben de hiçbirşey yapmadım ,hala da işlerimi onlarla görüyorumAllah razı olsun arkadaşlar, kendimi ferah tutuyorum çok şükür.
Ablamla kız kardeşim yanımda, hamile kaldığımdan bu yana elimi sıcak sudan soğuk suya vurdurmadılar sağ olsunlar,
hatta eşimle ablam yerleştirdi bu eve taşınırken, ben misafir gibi oturdum. "Yine yerleştiririz, sen sıkma canını" diyorlar ama onlara da kıyamıyorum.
Biz ne desek boş, her şey olacağına varıyor. Tek sorunumuz bu olsun. Şu anda en önemli şey Rabbim' in izniyle
bebişlerimi sağ salim dünyaya getirmek. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.
arkadaşlar ben 18. haftama girdim.dokm. progestanı kesmedi son ayıma kadar *erken doğuma* karşı kullancan dedi.kızımda kaç ayımda alışverişe başladım hatırlamıyorum.allahım hayırlısını versin ama ben bişey olurda aldıklarım gözümün önünde kalır diye hiç bişey almadım...ben şimdiden fazla dolaşamıyom aşırı* bel ağrım* oluyo hemen, bide şu tuvalet...acaba erkenmi yoksa başlasammı ,cinsiyetleride belli 2 kızım daha olacak inşallah.hepimiz kendimize ve bebişlere iyi bakalım ,allaha emanet...
alışverişe gelince bugün hastane de kullanacağım şal eşarp aldım kırmızı :)
bebek alışverişim tamam sadece eve gelmesi kaldı hepsinin
kendime de pijamam şalım terliğim tacım aldım
göğüs ucu kremim göğüs kalkanı ve lohusa korsesi kaldı
bunlara artık gücüm kalmadı sanırım netten alacağım
çok yoruluyorum
kızlar hepinize tavsiyem 26dan sonra alışverişi bitirin son 2 haftada ben çok ağırlaştım
2 hafta önce görenler şimdi görünce çok şaşırıyo :))
inanın çok farkediyormuş bu gece hiç uyumadım sıkıntılı geçirdim reflü bi taraftan sıcak basaması bi taraftan... dönüyorum her yerim ağrıyo(
çok kilo almadığım halde nefes alamıyorum kalkamıyorum
biraz dikkat etmek lazım artık
iyi akşamlar nadide ikiz anneleri:)
daha önce bahsetmiştim, ikizlerim tek kesede ve arada zar yokmuş diye.bu konuya kendımı alıştrmıstım, dün kendı doktorumla randevum vardı, ben farklı seyler duymayı beklerken, zarı cok net gördüğünü söyledı hatta esıme de gösterdi:) en azından bır risk ortadan kalkmıs oldu tabı kı cok mutlu olduk:)
yalnız bebekler arasında hala 3 gün fark var.şimdilik önemli degıl fakat farkın artmaması gerek, ortak plasenta oldugu ıcın kan akımından fazla bahsettıfazla tedırgın etmemk ıcın konuyu ıyıce anlatmadı ama ben bılıyorum olabıleceklerı.ben de fazla soru sormadım.ıyı düşünmeye çalışıyorum ki ıyı olsun:)
sizin bebekler arasındakı durum nedır kızlar? özellikle benım gıbı otak plasenta olanları cok merak edıyorum:26:
bı de karnınız ne zaman şişti????? benım baya karnım cıktı sımdıden, gecen okulda normal darlıkta bır elbıse gıydım , karnım benden önce gıdıyordu valla nıye boyle oldu, herkes de soyledı bellı oluyor dıye..bellı olması guzel bısey elbette ama daha erken degıl mı?sızın haftalara gelınce(inşallah) ne olurum kı ben ya öyle
bonny
sana yardımcı bırılerın olması cok guzel bırsey, hıç bişeye elını sürme cok zor bı durum bılıyorum.ben de ev tasıdım bıkac ay once, hala toparlanamadım tam olarak, bazı seylerın yerını bıle bılmıyorum hatrlamıyorum, acılmamıs kolıler var bı oda dolusu.napalım boşver bebeklerın ıyı olsun rahat etsınler, sen hıc yorulma
benim karnım 5.aya kadar yoktu hiç ,6.ayda belli olmaya başladı ,zaten az kilo almıştım ve iç karnım genişti göbeğim de belli olmuyordu
ama göbek 20 lerden sonra çıkıyor hele 24 ten sonra filan uçuşa geçiyorsun artık durdur durdurabilirsen
aslında göbek demişken buraya göbüş fotosu ekleyebiliriz
benim son halim bu mesela
Eki Görüntüle 578339
Eki Görüntüle 578340
delikiz1982 maşallah sen 33 leri görmüşsün, Rabbim tamamına erdirsin, sağlık ve mutlulukla kavuşursun inşallah bebişlerine. Biz de görürüz inşallah 33 ve sonrasını hayırlısıyla...
Arkadaşlar benim bahsedilen hamilelik belirtilerinden hiçbiri olmadı.Azıcık göbek şişti.Hem çalışıyorum,hem de hafta sonları dinlenemeden işe gidiyorum.Fazla mı rehavetteyim ya bilemiyorum.Tüp bebek 3.denemede iki embriyo da tuttu.Bnm sormak istediğim sigortada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı.Bir d sizler hep yattınız mı,bn adımlarıma ve karnıma darbe almaya karşı kendimi koruyorum ama fazlaca yürüyüş yapıp bazen fazla merdiven çıkıyom
sağol canım.evet kız çocuğu anneye babaya daha düşkündür.kendimizden bilirim bide 4 ablam var .sağolsunlar her işime koşarlar önceleride heleki şimdi hiçbişey yaptırmıyolar bana evlerimizde yakın.kızımda 7 yaşında yanlızlıktan bıkmıştı herkesin kardeşi var benim yok deyip dururdu.asla kıskançlığı yok ben bakıcam diyor.yazdıkların içinde tekrar teşekkürler..dok.cd verdi eve, tekrar koyup izleyince zarzor hareket ettiklerini görünce korktum ne biliyim kafamdan atamıyom...kendine iyi bak ...bebişlerede ,bu arada isim varmı bildiğin güzel kuranda da olan sen ne koycan...kızımın adı zeynepppp...
merhaba kedi:)haftalarımız aynı mı ne:)
ayrıntılı ultrasona girmek ıcın daha erken degıl mı, benım sorduklarım 20li haftada gırıyorlar ben de bılmıyorum aslında bunun vaktını.benım tek plasenta oldugu ıcın belkı ben de onumuzdekı hafta gırebılırım.bu arada ben de cok merdıven cıkıyorum
Herkese selam, yeni uye oldum bende bir ikiz anne adayiyim bir oglum var simdide ikizler gelecek. insallah bende sizler gibi otuz kusur haftalari gorurum. Suan 15hafta 5 gunluk carsamba kontrol var cinsiyetlerini ogrencez. Buradan deneyimlerinizi okumak paylasnak guzel herkese saglikli gunler diliyorum.
Herkese selam, yeni uye oldum bende bir ikiz anne adayiyim bir oglum var simdide ikizler gelecek. insallah bende sizler gibi otuz kusur haftalari gorurum. Suan 15hafta 5 gunluk carsamba kontrol var cinsiyetlerini ogrencez. Buradan deneyimlerinizi okumak paylasnak guzel herkese saglikli gunler diliyorum.
ankara çok güzel bugün...herkese günaydınnnnnnnn
ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.
ay bugün maaş günü yaa ,haftasonuna denk geldiği için unutmuşumeşim arıyor hayatım paraları transfer et de ödemeleri halledeyim diye
kafa iice gitti yaaaww
ankara çok güzel bugün...
benim b12 iğnem vurulacaktı artık tek başıma çıkamam ayağım kayar falan Allah korusun... akşam eşimle gideceğim inş.
tam kitap okuma camdan bakma havası :)) kahve içemiyorum ama çay fena olmaz
.
hiçbir zaman tek çıkma bence ,ben 20.haftadan beri hep annemle yada kardeşimle gidiyorum doktora ,onun dışında da eşimle ..
ben günde bir fincan kahve içiyorum valla kahveyi çok seviyorum
evet ben de aldığım kitaplarıma bakıyorum ara ara
Elizabeth Fenwick Annelik ve Bebek Bakımı isimli kitap çok güzel tavsiye ederim ,resimlerle gösteriyor herşeyi ,öğrenebileceğimiz ve merak ettiğimiz herşey var içinde
günaydıııııınnnn
herkese günaydınnnnnnnn
ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.
ay bugün maaş günü yaa ,haftasonuna denk geldiği için unutmuşumeşim arıyor hayatım paraları transfer et de ödemeleri halledeyim diye
kafa iice gitti yaaaww
bende kahveyi çok severim ama çarpıntım çok olduğu için ara verdimhiçbir zaman tek çıkma bence ,ben 20.haftadan beri hep annemle yada kardeşimle gidiyorum doktora ,onun dışında da eşimle ..
ben günde bir fincan kahve içiyorum valla kahveyi çok seviyorum
evet ben de aldığım kitaplarıma bakıyorum ara ara
Elizabeth Fenwick Annelik ve Bebek Bakımı isimli kitap çok güzel tavsiye ederim ,resimlerle gösteriyor herşeyi ,öğrenebileceğimiz ve merak ettiğimiz herşey var içinde
günaydın dosbacımmmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnn
ben çayımı aldım, netin başına geçtimmmmmmm
evde olunca günlerin pek bi önemi kalmıyor
sadece haftaları sayıyor insan
en azından ben öyleyim
o konuşmanın aynısı bizde yaşandı, ben de transfer ettimmmmmm
hoş geldinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?