2013 ikiz anne adayları buraya

benim de annemle kardeşim yaptı herşeyi ,ben de hiçbirşey yapmadım ,hala da işlerimi onlarla görüyorum
ne güzel bak onlar da varmış daha ne takıyorsun ,sen bebeklere odaklan
ee abla kardeş bu günler için o kadar olsun dimi ama

bonny

sana yardımcı bırılerın olması cok guzel bırsey, hıç bişeye elını sürme cok zor bı durum bılıyorum.ben de ev tasıdım bıkac ay once, hala toparlanamadım tam olarak, bazı seylerın yerını bıle bılmıyorum hatrlamıyorum, acılmamıs kolıler var bı oda dolusu.napalım boşver bebeklerın ıyı olsun rahat etsınler, sen hıc yorulma

Arkadaşlar benim bahsedilen hamilelik belirtilerinden hiçbiri olmadı.Azıcık göbek şişti.Hem çalışıyorum,hem de hafta sonları dinlenemeden işe gidiyorum.Fazla mı rehavetteyim ya bilemiyorum.Tüp bebek 3.denemede iki embriyo da tuttu.Bnm sormak istediğim sigortada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı.Bir d sizler hep yattınız mı,bn adımlarıma ve karnıma darbe almaya karşı kendimi koruyorum ama fazlaca yürüyüş yapıp bazen fazla merdiven çıkıyom

Ben de hamileliğimin başından bu yana crinone kullanıyorum, doktorum önlem olarak kullanmam
gerektiğini söyledi. Ben de keşif turları, fiyat analizleri yaptım ama alışverişi elimden geldiğince geciktirmeye çalışacağım kısmetse.
Bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Aldıklarını güle güle kullanın dosba, ben de dün kendime hamile pantolonu, taytı, iç çamaşırı ve hırka aldım. Şimdilik kendime çalışıyorum. :)

Maşallah sorunlarından biri geride kalmış, senin adına çok sevindim, sağlık mutlulukla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.

Teşekkür ederim milasis. :)
Sağ olsunlar kardeşlerim ve eşim olmasa ne yapardım bilemiyorum...Bazı arkadaşlar her şeyin üstesinden yalnız başlarına gelmek zorunda kalıyor
forumdan takip ettiğim kadarıyla, hep dua ediyorum "Allah yardımcıları olsun" diye. Sadece yardımları değil kardeşlerim arkadaşlarım gibi varlıkları bile yetiyor çok şükür.

delikiz1982 maşallah sen 33 leri görmüşsün, Rabbim tamamına erdirsin, sağlık ve mutlulukla kavuşursun inşallah bebişlerine. Biz de görürüz inşallah 33 ve sonrasını hayırlısıyla...

Son düzenleme:

merhaba kedi:)haftalarımız aynı mı ne:)
ayrıntılı ultrasona girmek ıcın daha erken degıl mı, benım sorduklarım 20li haftada gırıyorlar ben de bılmıyorum aslında bunun vaktını.benım tek plasenta oldugu ıcın belkı ben de onumuzdekı hafta gırebılırım.bu arada ben de cok merdıven cıkıyorum

biz "aylin ve ayşin" koymayı düşünüyoruz şimdilik. ama aylin sabit kalmak üzere değişebilir. isimleri benzesin ya da benzemesin olayına takıldık sanki. hala araştırıyoruz. biz soyadımızla uysun istiyoruz. uyumlu olsun istiyoruz.
isim arama motorlarından bakıyorum. bu adreste bulabilirsin belki
İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site | İsmiDidikle.com

evet 20.haftadan ama şimdiden randevu almak lazım.Senin demi tüp bebek şekerr

herkese günaydınnnnnnnn

ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.

ay bugün maaş günü yaa ,haftasonuna denk geldiği için unutmuşum eşim arıyor hayatım paraları transfer et de ödemeleri halledeyim diye
kafa iice gitti yaaaww

Herkese selam, yeni uye oldum bende bir ikiz anne adayiyim bir oglum var simdide ikizler gelecek. insallah bende sizler gibi otuz kusur haftalari gorurum. Suan 15hafta 5 gunluk carsamba kontrol var cinsiyetlerini ogrencez. Buradan deneyimlerinizi okumak paylasnak guzel herkese saglikli gunler diliyorum.

Hoş geldin Beyazzinci, oğlunu Allah bağışlasın, bebişlerini de sağlık ve mutlulukla kucağına alırsın inşallah.

hoşgeldin aramıza, senin de deneyimlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz.

ankara çok güzel bugün...
benim b12 iğnem vurulacaktı artık tek başıma çıkamam ayağım kayar falan Allah korusun... akşam eşimle gideceğim inş.
tam kitap okuma camdan bakma havası :)) kahve içemiyorum ama çay fena olmaz

hoşgeldin hamileliğin hayırlı olsun canım
güzel haberlerle dön inş.

hiçbir zaman tek çıkma bence ,ben 20.haftadan beri hep annemle yada kardeşimle gidiyorum doktora ,onun dışında da eşimle ..
ben günde bir fincan kahve içiyorum valla kahveyi çok seviyorum
evet ben de aldığım kitaplarıma bakıyorum ara ara
Elizabeth Fenwick Annelik ve Bebek Bakımı isimli kitap çok güzel tavsiye ederim ,resimlerle gösteriyor herşeyi ,öğrenebileceğimiz ve merak ettiğimiz herşey var içinde

delikiz sen ciğer geliştirici iğneyi vurundun mu?çok kararsız kaldım.

günaydıııııınnnn

günaydın dosbacımmmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnn
ben çayımı aldım, netin başına geçtimmmmmmm
evde olunca günlerin pek bi önemi kalmıyor
sadece haftaları sayıyor insan
en azından ben öyleyim
o konuşmanın aynısı bizde yaşandı, ben de transfer ettimmmmmm

hoş geldinnnnnnnnn

bende kahveyi çok severim ama çarpıntım çok olduğu için ara verdim
eee alıştım sadece çay da yetiyor
bana dr.um bitki çaylarını da tavsiye etmedi en çok onları özledim işte

dışarı zaten son günlerde çok az çıkıyordum ...dr. a hep eşimle gidiyorum zaten...uzak kalıyo bana
çankayadayım dr.um yenimahllede ( yalnız kalırsamda mecburen taksi kullanıyorum
sen neredesin??

evet şu ara çok kitap okuyorum ama bu işler kitaplara göre olcak mı bilmem :))
ama bilmediğim neler varmış bunu gördüm
kitap tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim

günaydın canım
ben neden günleri sayıyorum anlamış değilim... evet haftaya odaklıyım ama sadece haftasonları çabuk geçiyor
yoksa benim için hafta başı çarşamba :))) eee o gün hafta değişiyor bizim için :))

hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) alışverişe çok az başladık 2 hafta sonra doğumu beklemek için istanbula gidicez doğumuda tüp bebk doktorum yaptıracak açıkçası istanbuldan daha ucuz alışveriş yapma hayalindeyim.burdan birer tane prematüre bebek hastane çıkışı,bikaçta tulum aldım sadece,şimdiden gecelik ,krem falan almakta garibime gidiyor açıkçası...zaten öle gecelik özencim falanda hiç olmaadı acil bi duruma karşın evde bi tane bulunsuun diye aldım sadece..ciğer geliştirici iğneye gelince ben vurdurucam 28.haftada,doktorum vurulucak dedibuu zamana kadar hep onu dinledim hiç üzülmedim,hata yapmaadım.yarında şeker yüklemesi var...şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…