- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.741
Merhaba kızlar.
Ben de ikiz annesiyim. Daha yeni öğrendim.Şuan 9+3 günlüğüz. Bana deneyimlerinizle yardımcı olur musuz? Hangi haftalarda hangi testler yapılıyor, nelere dikkat etmeliyim vs.
Doktoruma ikili test yapılacak mı diye sordum. Doktorum ikiz olduğu belirtir yaparız daha sağlıklı olur dedi. Araştırdım biraz 2li test yapılmıyormuş. Aranızda yaptıran var mı?
Mrb kızlar mesajımı malesef hastaneden yazıyor um. Cumartesi aksam doğum sancılarim başladı. Iki gündür hastanede sancıları durdurma ya çalışıyorlar çok şükür dün akşamdan beri kasilmalar durdu smaç çarşambaya kadar burdayız. Dua. Edin bize teyzeleri biraz daha dayanalim
Mrb kızlar mesajımı malesef hastaneden yazıyor um. Cumartesi aksam doğum sancılarim başladı. Iki gündür hastanede sancıları durdurma ya çalışıyorlar çok şükür dün akşamdan beri kasilmalar durdu smaç çarşambaya kadar burdayız. Dua. Edin bize teyzeleri biraz daha dayanalim
merhaba bende ikiz anne adayıyım ve bugün 9. haftamdayım. muhtemel doğum tarihi ise 05.08.2013
Merhaba kızlar.
Ben de ikiz annesiyim. Daha yeni öğrendim.Şuan 9+3 günlüğüz. Bana deneyimlerinizle yardımcı olur musuz? Hangi haftalarda hangi testler yapılıyor, nelere dikkat etmeliyim vs.
Doktoruma ikili test yapılacak mı diye sordum. Doktorum ikiz olduğu belirtir yaparız daha sağlıklı olur dedi. Araştırdım biraz 2li test yapılmıyormuş. Aranızda yaptıran var mı?
cinsiyetleri ne zaman ögrenırız acaba
Merhaba kızlar.
bu hafta sonu alışverişimizi baya bi kolayladık. büyük parça eşyalarımızı aldık. karyola, bebek arabası, ana kucağı, odamıza halı, hastane çıkışlarımız, bir kaç parça giysi, nevresimler, battaniyeler yataklar, yastıklar vs.
sadece bebek bakım malzelerimiz kaldı. yani bez, şampuan,vs. gibi. onları da ilerleyen günlerde internetten alıım.
bu arada ikiz bebek arabasını silver cross marka aldık. yan yana olanlardan. oldukça dar ve kullanışlı bir baston puset. ben gittiğim mağazada ilk defa karşılaştım bu markayla. macleren in ikiz arabasıyla aynı hemen hemen. ve ondan daha uygun. eve geldik, denedik, oda kapısından geçiyor en azından. piyasadaki diğer yanyana olan bebek arabaları çok geniş. sadece silver cross ve macleren in modelleri daha dar. ve 0 yaşından beri kullanılabiliyor. benim tercihim silver corss yan yana ikiz bebek arabasından yana oldu.
karyolalarımızı ve halımızı da ikea dan aldık. sallamaya alıştırmak istemediğimden park yatak falan almayı hiç düşünmedim.
çok giysi almadık her tür kıyafetten 3 er parça var. hediye gelir zaten.
kendime pijama takımı almıştım zaten.
bu arada bir şey daha sorayım. malum hepimizin göğüsleri büyüdü. benimkiler baya bir büyük. normalde de büyüktü zaten. C cup sütyen kullanıyordum. şimdi daha dolgunlar. hala sütyen kullanıyorum ama sütyen baya bir sıkıyor. sütyeni çıkardığımda dikiş izleri adeta yapışmış gibi oluyor. kıpkırmızı. göğsüme zarar veriyor belli. sütyensiz de dolaşmak istemiyorum. bu sefer sarkma olayı var.
daha büyük bir sütyen alamk gerekecek. bu emzirme sütyenlerinde cup olayı var mı? internetten baktıklarım direkt 85-90 beden falan diyor. onlar da bana olmaz herhalde. eğer rahatsa şimdiden emzirme sütyeni kullanayım diyorum. ama işte cup olayı var.
teşekkür ederim öncelikle :)
deneyim ve önerilenizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba kızlar.
alışveriş çok zevkli ama kesinlikle geç bi tarihe ertelenmemeli...
dün bi avm ye gittim yemek yedim nefes nefese kaldım gözüm bişey görmedi netten alırım dedim çıktım :))
yani bundan 1-2 hafta önce çok daha rahattım
zaten bu cumaya kayınvalidem geliyor... artık yatıp dinleneceğim inşallah
zaten pek bi iş yaptığım yoktu şimdi sadece keyfimce kalkarım
evde yalnız sıkılıyordum inşallah can şenliği olur
bu hafta sonu alışverişimizi baya bi kolayladık. büyük parça eşyalarımızı aldık. karyola, bebek arabası, ana kucağı, odamıza halı, hastane çıkışlarımız, bir kaç parça giysi, nevresimler, battaniyeler yataklar, yastıklar vs.
sadece bebek bakım malzelerimiz kaldı. yani bez, şampuan,vs. gibi. onları da ilerleyen günlerde internetten alıım.
bu arada ikiz bebek arabasını silver cross marka aldık. yan yana olanlardan. oldukça dar ve kullanışlı bir baston puset. ben gittiğim mağazada ilk defa karşılaştım bu markayla. macleren in ikiz arabasıyla aynı hemen hemen. ve ondan daha uygun. eve geldik, denedik, oda kapısından geçiyor en azından. piyasadaki diğer yanyana olan bebek arabaları çok geniş. sadece silver cross ve macleren in modelleri daha dar. ve 0 yaşından beri kullanılabiliyor. benim tercihim silver corss yan yana ikiz bebek arabasından yana oldu.
karyolalarımızı ve halımızı da ikea dan aldık. sallamaya alıştırmak istemediğimden park yatak falan almayı hiç düşünmedim.
bu arada bir şey daha sorayım. malum hepimizin göğüsleri büyüdü. benimkiler baya bir büyük. normalde de büyüktü zaten. C cup sütyen kullanıyordum. şimdi daha dolgunlar. hala sütyen kullanıyorum ama sütyen baya bir sıkıyor. sütyeni çıkardığımda dikiş izleri adeta yapışmış gibi oluyor. kıpkırmızı. göğsüme zarar veriyor belli. sütyensiz de dolaşmak istemiyorum. bu sefer sarkma olayı var.
daha büyük bir sütyen alamk gerekecek. bu emzirme sütyenlerinde cup olayı var mı? internetten baktıklarım direkt 85-90 beden falan diyor. onlar da bana olmaz herhalde. eğer rahatsa şimdiden emzirme sütyeni kullanayım diyorum. ama işte cup olayı var.
Allah yardımcın olsun, bebişlerin ve sen biraz daha dayanırsın inşallah. Sağlıklı ve mutlu bir şekilde yavrularına vaktinde kavuşursun inşallah.
Aldıklarını güle güle kullanman nasip olur inşallah. Ne güzel , sen birçok şeyi halletmişsin.Ben alışverişi ne zaman yapacağıma henüz karar veremedim, kafama da takılıyor açıkçası.Sanırım 30. haftayı görmeyi bekleyebilirim, doktorum da 30. haftayı görsek rahatlarız demişti hamileliğim açısından. Hayırlısı bakalım.
Dün gece yoğun bir baş ağrısıyla uyumuştum, sabah da uykumdan bacağıma kramp girmesiyle uyandım.Çok kötü bir duygu. Kramp girmesi sanırım bu aşamadan sonra sık yaşayacağım bir durum olacak.
alışveriş çok zevkli ama kesinlikle geç bi tarihe ertelenmemeli...
dün bi avm ye gittim yemek yedim nefes nefese kaldım gözüm bişey görmedi netten alırım dedim çıktım :))
yani bundan 1-2 hafta önce çok daha rahattım
zaten bu cumaya kayınvalidem geliyor... artık yatıp dinleneceğim inşallah
zaten pek bi iş yaptığım yoktu şimdi sadece keyfimce kalkarım
evde yalnız sıkılıyordum inşallah can şenliği olur
canım merhaba, sana bişey sormak istiyorum, silver cros marka ikiz bebek arabasını bende çok araştırdım ve en mantıklısı o gibi geldi bana da. yalnız katlandığında araba bagajına sığabiliyor mu bizim bagajımız biraz küçük onu merak ediyorum. bir de nerden aldın ve ne kadar ödedin??? intte fiyatı 850 ile 1000tl arasında değişiyor..
Canım Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı ve güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Bebişlerin güle güle kullansınlar aldıklarınızı inşallah. Çamaşır sıkıntısını ben de yaşıyorum. Çıkardığımda göğsümün ortasında geçen çember izlerini görüyorum ve çok acıyor. Emzirme sütyenlerine baktım karar veremedim. Normal penye olanlara da alışık değilim ya okula giderken kullanabilir miyiym bilemedim.
ben de penyelere alışık değilim. göğüs uçlarını belli ediyor. her zaman ki sütyenlerin bedenini değiştirmek gerekiyor. ama cup değişiyor bu sefer. emzirme sütyenlerin de de o yok sanırım. büyük beden alıyorsun sırtı büyük oluyor enseye kadar çıkıyor sütyenin arkası. dolayısıyla göğüsleri de tutmuyor. göğüs ucu da belli oluyor. zaten şimdiden göğüs uçlarım çok sert. herhalde kullanamayacağım emzirme sütyeni. alırım denerim ama, hayatım boyunca da hiç normal bedenlerde kullanamadım ki hamileyken kullanabileyim. cup olayı olmalı ve de göğüs ucunu belli etmeyen türden bir malzeden olmalı. öyle bir şey görürseniz haber verin arkadaşlar.
Gunaydin ikiz anneleri gununuz cok guzel gecer insallah . Bebislerimizde buyuyor rabbim saglik huzur versin hepimize..
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.5yıllık tedavi sürecinin sonunda allahıma şükürler olsun ilk tüp bebek denememde ikizlerim oldu.şuan 19+3deyiz.cinsiyetleride biri kız biri erkek.bana 14.haftada serklaj yapıldı ve idrar yolları efeksiyonu başlangıcı varmış ama doktorum ilaç vermedi. 1haftadır seyrek olarak kasıklarım ağrıyor sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?