2013 ikiz anne adayları buraya

canım hoşgeldin aramıza.ben senden 4 gün gerideyim.bende çoğu kez acillik oldum bu idrar yolları enfk. yüzünden.yalnız fitil kullandım her seferinde..kendi doktorum korkulcak bişey değil dedi.idrar kültürü istemişti bidaha ağrım olursa onu yaptırıcam .çok şükür 2 -3- haftadır bişey yok .akıntım var.dok. beyezmı sarımı diye sordu.beyaz deyince ilaca gerek yok dedi.ama tüm gebelerde oluyomuş merak etme...

dosba ben 18+2 günlüğüm.doktorum olabilecek en güzel ikiz gebelik diyor yani şimdilik bi sorun yok sence yavaş yavaş başlamalımıyım alılverişe...
canım sen bilirsin ama 22 ve 26 arası alışveriş için çok ideal bi zaman
ne de olsa hepsi bir alınmıyor
yeni şeyler öğreniyorsun yada görüyorsun :))
önemli şeyleri baştan hellet derim

Keşke ben de k.validem geldi diye senin kadar sevinebilseydim. Şu an bizde ama çok mutsuzum
canım 6 yıllık evliyim ama ilk defa bu kadar uzun bi arada kalacaz
iyi ve olumlu düşünüyorum
ama şunu da unutmayayım ki Allah razı olsun keyınvalidem hoş bi insan
hepimizin hatası vardır umarım bu dönemde birbirimize batmayız .... ne de olsa hamilelik psikolojisi :))
sana da Allah yardım etsin canım
inşallah kendini idare edebiliyorsan yakın zamanda gitsin ozaman :))

günaydın güzel anneler...eskiden 10-11 e kadar uyurdum.şimdi nerde sırtve bel ağrılarından...bundan sonrada 3-4 yıl uyku yok ......

hehehe bilmem kısmet bu işler
bende geceleri artık hiç uyumuyorum
bakarsın akıllı bebişlerimiz olur ilk dönemlerden sonra rahatlarız

Gunaydin ikiz anneleri gununuz cok guzel gecer insallah . Bebislerimizde buyuyor rabbim saglik huzur versin hepimize..
günaydınnnnnnn
amiiinnn

hoşgeldin aramıza
bende 5 yıl bitti 6 yıllık evliyim tüp bebekle hamile kaldım
enfeksiyon önemliymiş ... önlemini almıştır dr.un diye düşünüyorum
ama benim genelde sancılarım olduğu için artık çok takmıyordum ağrıları... şimdi çok şükür magnezyum ile hafifledi

dosba,teşekkürler.dün bi avm ye gittik kendime bişeyler aldım.ayaklarımın sızısından uyuyamadım.kaç aydır yürümemiştim bu kadar ondan korktum bir iki hafta sonra başlarım.kilo aldıkça dahada zorlaşacak.bide ablamlara ısmarlasam onuda beğenmem herşeyimi kendim almak isterim.bu arada ben kayınvalidemle aynı binada oturuyom.bana şu güne kadar çok yardımı oldu ama aynı evde hele doğumdan sonra kalmak istemem.....çünkü her fırsatta bizim zamanımızda deyip duruyo....sizinkiler sessizse anlaşılır ,katlanılır diye düşünüyom...hee bide uzakta olmanında bu dez avantajı var gelip kalıyolar mecburen....allahım lohusa dönemindede yardımcımız olsun ..

ben bebeklerimizi iki ay eşim ile bakmayı düşünüyorum sonrasında ise kayınvalidemlere taşınmayı düşünüyorum

bir de kayınvalidemlerin evi çok müsait

kayınvalidem ve kayınpederim o kadar meraklılar ki bebek bakmaya anlatamam

bu benim çok hoşuma gidiyor

ev temizleme derdim olmaz, yemek derdim olmaz, orada yerim içerim keyfime bakarım diye düşünüyorum

bakalım hayırlısı, inşallah her şey gönlümüzce olur

canım benimki başka şehirden geliyor tatlı komşuyduk şimdiye kadar
bi de dediğim gibi anlayışlı bi kayınvalide karışmaz bişeyime...yaşı da genç olunca çok anlaşıyoz
bizim zamanımızda diye cümleleri pek yok yani :))
ama bende aynı apartmanda olmayı hiç istemezdim
Allah yardımcımız olsun

ohhh ne güzel düşünmüşsün...işte anlayışlı ve toruna meraklı olunca böyle oluyor işte
hadi inşallah herşey gönlünce olsun
bende zorlandığımda yardım almak isterim açıkcası

ben istanbulda oturmuyorum canım ama alışveriş için ist a gitmeyi düşünüyorum. aslında nbende maclaren ile silver cros arasında kalmıştım ama sen memnuniyetini belirtince silver cross ağır bastı bir de ben kıyasladım kapalı halde mac in boyu 130 silver ın 105cm, 25 cm fark var yani arada bagaja ucu ucuna sığabiliyo zaten başka bişi de sığmıyo:)) tatillerde yapıcak bişi yok o zamana kadar muhtemelen arabayı değiştirmeyi düşünebiliriz. fiyat olarak net ile arada çok fark yok ama dediğin gibi hediye çeki varsa çok iyi en azından oto koltuğunu da o çekle alabilirim.. bilgiler için tşk ederim canım.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi..

hoşgeldin aramıza, umarım sorunsuz bir gebelik yaşarsın. paylaşımlarını bekliyoruz.

kızlar merak ettiğim çok şey var ama bu ara kendimi alışverişe adadım ama bilinçsiz alışveriş yapmak istemiyorum.. bebeklerime aldıklarım şimdilik şunlar:
buhar makinesi
ateş ölçer (bunları geçen yıl yaşadığım ve düşükle sonuçlanan hamileliğimde almıştım )
mohtercare in 5li bodysi ve ikili tulumunu aldım
e bebekte chicco da indirim vardı 2 tane uzun kollu tulum takımını aldım şapka ve eldiveni var.
yine 3lü uzun kollu üst ve 3lü patikli alt aldım takım yaptım onları..
iki takım 10lu hastane çıkışı bebettonun..

şimdilik bunlar, başka neye ihtiyacım olur çok bilmiyorum ana kucağı-oto koltuğu olarak kraft ın 0-13kg olanından alıcam sanırım. maxi cosi ve chicco pahalı geldi, ucuz olanlarsa kalitesiz kraft ortalama diye düşünüyorum.. bir de silver cross un yanyana baston pusetini almaya karar verdim pratik olduğunu düşünüyorum..

sizler de aldıklarınızı ve memnuniyetinizi paylaşırsanız sevinirim. en azından birbirimiz için fikir olur diye düşünüyorum..

Kızlar bu arada benim mide bulantılarım geri geldi ( Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan var mı? Bir de sabahları dinlenmiş uyanamıyorum. Yanlarım çok ağrıyor, bir de bacaklarımın kasığıma yakın tarafları çok ağrıyor. Sürekli yan yattığım için mi acaba. Şimdiden böyleyse ne yapacağım sonra bilmiyorum

kampanyayı kaçırma öylese. hatta tel numarısını bulup öğren kampanya tam olarak ne zaman bitecek.

Allah bozmasın canım. Şanslı insanlardan birisin. Biz daha en baştan sevememiştik birbirimizi. Eşimle yeni tanıştığımız zamanlar telefonda konuşurken o gelip eşimin başında ağlardı, sen benimle ilgilensene ben çok sıkılıyorum diye. İşte o zamanlar anlamıştım onunla işimin zor olduğunu ama pire için yorgan yakamam dedim ve eşimi çok sevdiğim için evlendim. Biz Bursadayız, onlar ist.da Allahtan. 2-2,5 saatlik mesafemiz var. Şimdiye kadar öyle sık gelip kalmamıştı, şimdi geldi ama bana pek bi faydası yok. Yani yemekleri yapıyo nankörlük edemem ama eşim de ben de etrafında dolanarak aynı yoruluyoruz. O yokken daha rahattım hatta. Çünkü her gün mutsuz olacak bi neden bulup 10 yıl önceki olayları anlatıp ağlıyor. Evde her gün huzursuzluk, 48 yaşında ama ben yaşlıyım, hastayım deyip duruyor. Bire bir kavgamız yok ama ben zaten hamileliğin psikolojisinde hassasım, her şeye ağlayabiliyorum. Bu durumda başkalarının derdini dinlemeye tahammülüm yok, çünkü dert de değil anlattığı aslına. Hep bi şükürsüz, mutsuz. Evde bebeklere dair o kadar az konuşuluyor ki, onun ağlamalarından yakınmalarından fırsat gelmiyor. Oysa benim ilk heyecanım bebişlerim, şu aşamada hayatımızın merkezi onlar ama... Neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın.[/QUOTE]

canım ya Allah yardımcın olsun,sende çok takma kafana,gerekirse uyar kayınvalideni benim bu dönmede üzülmemem gerekiyor falan de.insan zaten çok hassas oluyor sen bide böyle şeyler için üzülme.

canım ya Allah yardımcın olsun,sende çok takma kafana,gerekirse uyar kayınvalideni benim bu dönmede üzülmemem gerekiyor falan de.insan zaten çok hassas oluyor sen bide böyle şeyler için üzülme.

Amin canım, ne diyeyim. Eşim defalarca uyardı ama anlamıyor. Benim şu dönemde üzülmemem gerektiğini vs. söylemiş, uyarıyor sık sık ama nerde o düşünce. O bir tek kendini düşünüyor

ben çalıştığım için alışverişi internetten ya da haftasonları fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum. hello baby nin kampanyası güzelmiş 250tl ye 100tl hediye çeki veriyo araç gereç alışverişinde.aradım şimdi cuma bitiyomuş ben kaçırdım

cumaya kadar benimde gitmem mümkün değil bu durumda bende kaçırmış oluyorum neyse benim henüz bi acelem yok elbet bi kampanyaya denk gelirim..
kızlar ara sıra neler aldığınızı paylaşısanız bende neler alınması gerektiği konusunda bilgi sahibi olurum, yani aslında hepimiz için geçerli...

Aramıza hoş geldin comet07, sorunsuz bir hamilelik dilerim. Ben de evliliğimin 6. yılında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, benim de biri kız biri erkek. Rabbim cümlemize, sağlık ve mutlulukla yavrularımıza kavuşmayı nasip eder inşallah.

Arkadaşlar dünden beri çok huzursuzum. Arada bir kasıklarıma ağrı saplanıyor, karnım geriliyor. Uyuduğum zaman sıkıntıdan su gibi terlemiş bir halde kalkıyorum. Sizlere de oluyor mu böyle şeyler?

Bu arada alışveriş yapanlara aldıkları ciciler hayırlı olsun, Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin. :)

ohhh ne güzel düşünmüşsün...işte anlayışlı ve toruna meraklı olunca böyle oluyor işte
hadi inşallah herşey gönlünce olsun
bende zorlandığımda yardım almak isterim açıkcası

ayy canım ben de yardıma hayır diyemicem valla
inşallah senin de her şey gönlünce olur canım

ne baş ağrıtması
frekanslar en başından tutmamış
uzaktayken idare edilir de aynı evin içinde olunca sana hak vermemek elde değil valla
bebekler olunca sen onu yönlendirirsin canım
şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım gibisinden

konuyu onun açmasını bekleme canım
sen aç konuyu
bahset onlardan, aldıklarını getir ortaya
merkezinizde onların olduğunu hissettir güzelim
ne içine atıyorsun ki

canım ben bir ara paylaşıyordum burada ama kimse paylaşmayınca ben de paylaşmadım
ben mart anneleri topiğinde de takılıyorum
orada biz çocukların odalarından, pişik kremine hatta maşrapalarına kadar paylaşıyoruz
bence de paylaşalım
inanılmaz fikirler veriyor
eksikler anlaşılıyor
hatta ben uygun bir zaman da paylaşırım hem de seve seve

bulantı yok ama dinlenemeden uyanma bende de var
çünkü sadece bu gece 6 kere lavaboya kalktım
az kaldı sabredelim canımm

canım ya Allah yardımcın olsun,sende çok takma kafana,gerekirse uyar kayınvalideni benim bu dönmede üzülmemem gerekiyor falan de.insan zaten çok hassas oluyor sen bide böyle şeyler için üzülme.[/QUOTE]

kızlar sizleri okudukça ben benimkine daha bi iyi davranasım geldi...çünkü okadar karışan biri değil bizimki evlerimiz ayrı ama aldıklarımıza çok karışır..bu arada kayınpederim beşikleri ve bebek arabasını alacakmış..ama benim bir kızım var 2 kızım daha olacak etti 3 kız..kayınvalidem baban erkek istiyodu bari biri erkek olsaydı,dedi tepem attı.sanki ben belirliyom bi kaçgün ona üzüldüm ama eşim duyunca çok kızdı.sağlıklı ,hayırlı evlat olsun yeter,ben annemle konuşurum,dedi böyle unuttum..k.validem artık hiçbişey demiyo...beni yanlış anladı demiş..yaa herkesinkinin bi huyu varrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…