- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.821
netten aldım kargoyla bana 75 tlye mal olduherşeyin ii olmasına sevindim ..
doktor neden tarih verdiki anlamadım ,herşey yolundaysa gittiği yere kadar gitsin bence ,benim doktor herşey gayet yolunda bi tarih veremem gitttiği yere kadar götürürüz dedi ,bence de en mantıklısı bu .
ben 18 ocakta doğurmak istiyorum tam 36+6 oluyorum ,inş.RABBİM nasip eder
kaç kilo aldın sen kilodan dolayımı zorlanıyorsun acaba
bence pompa için acele edilmemeli
önce sütle beslemeye çalışmak lazım
belki de sütümüz yeter bellimi olur
yada yettiği kadar sütle beslmek sonra pompa almak lazım
baştan pompayla sağarsak süt kaçar
süt gelmesini istiyorsak ,bebek emmese de emmiyor diye pompaya geçmemeli
zorlamalı uğraşmalı sabretmeli memeye alıştırmaya çalışmalı
başkaları önerebilir ama onların sütü gelmemiştir vs ,belki bizim sütümüz olur bellimi olur
zaten çok ihtiyaç olursa netten bi günde sipariş verip aldırtabiliriz
canım aydınlatmaya bayıldım çok güzel gözüküyor, nerden aldığını ve fiyatını sorabilir miyim?? bende bi tane beğendim ama şimdilik netleştirmedim.. fotosunu eklemeye çalıştım ama olmadı ekleyebilirsem gösteririm fikir olması açısından diğer arkadaşlara da..
gitti gidiyordan almıştım ama özel sipariş ettirdim normalde ya kız ya erkek için vardı ,linki sildim ama bi bakayım bulursamm atayım sana
butikbebe ve unnado da çıkıyordu bi ara ama şuan yok sanırım ,o siteleri takip et
canım hoşgeldin aramıza.ben senden 4 gün gerideyim.bende çoğu kez acillik oldum bu idrar yolları enfk. yüzünden.yalnız fitil kullandım her seferinde..kendi doktorum korkulcak bişey değil dedi.idrar kültürü istemişti bidaha ağrım olursa onu yaptırıcam .çok şükür 2 -3- haftadır bişey yok .akıntım var.dok. beyezmı sarımı diye sordu.beyaz deyince ilaca gerek yok dedi.ama tüm gebelerde oluyomuş merak etme...[/Q
benim doktorum kültür yaptırdı allaha şükür birşey çıkmadı. benim hiç akıntım yok sadece seyrek olarak rahim içinde ağrı hissediyorum birde 19+4 olmama rağmen tam olarak bebişleri hissedemiyorum acaba ne zaman başlar o günleri sabırsızca beklıyorum
amin inş..İyi aksmlar guzel anneler aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.
Arkadaslar aldiklariniz cok guzel hepiniz guzel gunlerde kullanin.
Ben henuz hicbisey almadim erken diye dusunuyorum.
İlk oglumdan kalma birkacsey var zaten onlari toparlayip eksik listesi yapmayi planliyorum.
Sut sagma makinasina gelince benim oglum dogduktan sonra elli gun yogun bakimda kaldi beni ememedi ben hep sgdim verdim ama belli bi zamandan sonra sut cekiliyor bebegin emmesi gibi olmuyor tabi benim durumum farkliydi stres uzuntu heosi birer etken. Emdikce sut gelir.. Bol bol sutumuz olur ve emziririz insallh..
ben 15.haftada kelebek çırpınışları ,kalp atımı gibi hissediyordum hareketlerini ,bu haftalarda sıklığı hiç önemli değil ,çünkü daha kasları gelişmemiş oluyor o yüzden takip etmenin anlamı yok ,o takip işi çok sonraki işArKadaslad meraj ettgim bu haftalarda hareketlerini nekadar siklikla hissediyordunuz hatrluyormusunuz.
ArKadaslad meraj ettgim bu haftalarda hareketlerini nekadar siklikla hissediyordunuz hatrluyormusunuz.
Kacinci haftadasin ben telefondan girdigim icin goremiyorum. Ben 18. Haftadayim bir kac gundur hafif hafif biseyler hissediyor gibiyim insallah yanilmiyorumdur
amin inş..
ben 15.haftada kelebek çırpınışları ,kalp atımı gibi hissediyordum hareketlerini ,bu haftalarda sıklığı hiç önemli değil ,çünkü daha kasları gelişmemiş oluyor o yüzden takip etmenin anlamı yok ,o takip işi çok sonraki iş
haa benimkiler taa o zamandan çok hareketliydiler orası ayrı sürekli kıpraşıktılar hiç durmuyorlardıki
18.haftada dışardan belli oluyordu hatta kardeşim de şahit olup şaşırmıştı
kişiye göre değişir bu durumlar bi de ,bebeklerin duruşuna göre de ,hepimizde bebekler aynı şekilde durmuyorki ,aşağıda olanda içte olanda az hissedilir dışa yakın olanda çok vs. bir sürü etken var
Ben yarin tam 17 0 gunluk olcam nerdeyse iki haftadir gunde bir iki defada olsa tek tzuk biseyler hissediyorum cok hosuma gidiyor
aCok erken hissetmissin ne guzel allah tamamina erdirsin sag saglim kucagina alirsin insallah bebislerini
a
Amin insallah allahrazi olsun benim ikinci oldugu icin belki erken hissetmis olabilirim senin ilklermi?? Nerede oturuyorsun ben istanbul
ArKadaslad meraj ettgim bu haftalarda hareketlerini nekadar siklikla hissediyordunuz hatrluyormusunuz.
selam kızlar dün kontrole gittim herşey yolunda bakalım 14ü gözüküyor doğum değişiklik olmazsa ...herhafta kontrol var artık ...çok zorlanmaya başladım biran öne doğurmak istiyorum uyku yok mide kötü ama yine sağlıkla gelsinlerde ne yapalım allahım anne olmak hiç kolay değilmiş şimdiden anladımmm
papatya canım bize süt sağma makinası veya pompa şart bende böyle biliyorum
ama sen sağdıkça çoğalır demişsin...emdikçe çoğaldığını duydum çoğu anneden... yani emmeyip sağmaya daha çok özen gösteren annelerin sütü çabuk gidiyomuş
mesela bebekler meme ucuna alışamadığı için anneler sağıp veriyolar ama pişmanlar
genelde emen çocuklarda süt çok geliyor bu nedenle sağıp bi öğün olarak veriyorlar yada inşallah daha çok gelir de stok yapıyolar
ayyy çok güzel bi duygu olsa gerek inşallah o güzel günleri sağlıklıca görmek nasip olur
herşeyin ii olmasına sevindim ..
doktor neden tarih verdiki anlamadım ,herşey yolundaysa gittiği yere kadar gitsin bence ,benim doktor herşey gayet yolunda bi tarih veremem gitttiği yere kadar götürürüz dedi ,bence de en mantıklısı bu .
ben 18 ocakta doğurmak istiyorum tam 36+6 oluyorum ,inş.RABBİM nasip eder
kaç kilo aldın sen kilodan dolayımı zorlanıyorsun acaba
bence pompa için acele edilmemeli
önce sütle beslemeye çalışmak lazım
belki de sütümüz yeter bellimi olur
yada yettiği kadar sütle beslmek sonra pompa almak lazım
baştan pompayla sağarsak süt kaçar
süt gelmesini istiyorsak ,bebek emmese de emmiyor diye pompaya geçmemeli
zorlamalı uğraşmalı sabretmeli memeye alıştırmaya çalışmalı
başkaları önerebilir ama onların sütü gelmemiştir vs ,belki bizim sütümüz olur bellimi olur
zaten çok ihtiyaç olursa netten bi günde sipariş verip aldırtabiliriz
güle güle kullan ,ben markaya takılmadım ,sonuçta çok çabuk büyüyorlar ,3 ay için markaya o kadar para vermeye gerek yok
kullanışlı ve güzel olsun yeterli
ben 5 er tane uzun kollu alt çıtçıtlı badi ,5 er tane boydan çıtçıtlı uzun kollu tulum ,havlusu battaniyesi filan hep 1 er tane
hastane çıkışı da 1 er tane
kısa süreli giyecekleri için çok almaya gerek yok ,zaten 0-3 ay giyecekler sonra kaldır at
temizlik ürünlerini sebamedden aldım
emzik nuk ,biberon dr browns .
göğüs kremi ve pedi lansinoh ..
ben eşyaları ulustan aldım valla hem ucuz hem de güzel oldu ,markalardan alsam bi tane alt badi bile 20 tl o kadar para veremem doğrusu ..
küvetini filan sıradan bildiğimiz küvetlerden aldım
pusetleri de öyle ,puset de kısa süreli olduğu için ona da çok para vermedim
benim en çok para verdiğim beşikleriydi onu da işimi görsün kullanışlı olsun diye verdim
kraft ekstra dondy beşik aldım ben de çok işime yarayacağını düşünüyorum inş. yarar
madem ben de bir iki aldıklarımdan göstereyim size
güle güle kullanın canım, hepsi çok güzel, hayırlı olsunnnnnnn
merhaba
bende ikiz anne adayıyım 8 hafta 3 günlükler :)
hayırlı olsunnnnnnn, allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
canım o haftalarda hissettiğim tam hareket değil de kıpırtı gibiydi
bazen bir veya bir kaç, bazen hiç,
çok küçükler daha, sayıya takılma canım
Merhaba Kizlar 18 haftalik hamileyim bebeklerimden birinin esi asagida 13. Haftada kanama sinrasi ogrendim bunu gectigimiz persembe 2. Pazarda 3. Olmak uzere iki lez daha kanamam oldu acile gittik bebislerim iyi cok sukur ama yapilacak bisey olmadigini soyluyor doktorlar ayni durumu yasayan ve 37. Hafyaya kadar gelen kimse varmi araniz da? Ben en cik erken dogumdan korkuyorum cumlemizin Allah yardimcisi olsun insallah
kanamalardan ben de çok çektim canım, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
allah hepimizin yardımcısı olsun
çok geçmiş olsun canımmmm
sağolasın darısı başınıza inş.delikız sütünün geldiğini duydum hayırlı olsun canım
dün bi yazı okudum gelen sütü sakın sıkmayın rahim kasılmaya ve doğuma hazırlığa başlar diyor...
yani sütü sıkmak akıtmak erken doğumun habercisiymiş...
maşallah 34 olmuşsun dr.uma göre artık çok sıkıntılı bi dönemin kalmamış darısı bizlere
teşekkür ederim darısı başınıza inş.güle güle kullanın canım, hepsi çok güzel, hayırlı olsunnnnnnn
maş.gözünaydınbugün doktor kontrolümüz vardı 27+2 de
amniyon sıvımız ve rahim ağzı normal çıktı
kızım 970 gr
oğlum 1050 gr
olmuş , çok şükür
doğum için bir öngörünüz var mı dedim
her şey iyi gidiyor, erken doğum şu an için görünmüyor dedi
Masallah masallah)
bugün doktor kontrolümüz vardı 27+2 de
amniyon sıvımız ve rahim ağzı normal çıktı
kızım 970 gr
oğlum 1050 gr
olmuş , çok şükür
doğum için bir öngörünüz var mı dedim
her şey iyi gidiyor, erken doğum şu an için görünmüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?