2013 ikiz anne adayları buraya

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Kizlar 18 haftalik hamileyim bebeklerimden birinin esi asagida 13. Haftada kanama sinrasi ogrendim bunu gectigimiz persembe 2. Pazarda 3. Olmak uzere iki lez daha kanamam oldu acile gittik bebislerim iyi cok sukur ama yapilacak bisey olmadigini soyluyor doktorlar ayni durumu yasayan ve 37. Hafyaya kadar gelen kimse varmi araniz da? Ben en cik erken dogumdan korkuyorum cumlemizin Allah yardimcisi olsun insallah

amin inş..
ArKadaslad meraj ettgim bu haftalarda hareketlerini nekadar siklikla hissediyordunuz hatrluyormusunuz.
ben 15.haftada kelebek çırpınışları ,kalp atımı gibi hissediyordum hareketlerini ,bu haftalarda sıklığı hiç önemli değil ,çünkü daha kasları gelişmemiş oluyor o yüzden takip etmenin anlamı yok ,o takip işi çok sonraki iş
haa benimkiler taa o zamandan çok hareketliydiler orası ayrı sürekli kıpraşıktılar hiç durmuyorlardıki
18.haftada dışardan belli oluyordu hatta kardeşim de şahit olup şaşırmıştı
kişiye göre değişir bu durumlar bi de ,bebeklerin duruşuna göre de ,hepimizde bebekler aynı şekilde durmuyorki ,aşağıda olanda içte olanda az hissedilir dışa yakın olanda çok vs. bir sürü etken var

Masallah masallah)

delikız sütünün geldiğini duydum hayırlı olsun canım
dün bi yazı okudum gelen sütü sakın sıkmayın rahim kasılmaya ve doğuma hazırlığa başlar diyor...
yani sütü sıkmak akıtmak erken doğumun habercisiymiş...
maşallah 34 olmuşsun dr.uma göre artık çok sıkıntılı bi dönemin kalmamış darısı bizlere

37 + maşallah diyelim aycem
ben şimdiden o kadar zorlanıyorum ki canım
seni tahmin bile edemiyorum

canım senin kuzucuklar kaç kilo şu an?
bizi durumundan habersiz bırakma aycem

dosbacım aynı şeyi düşünüyoruz canım ben düşüncemi yanlış ifade etmişim
düzeltmen için teşekkürler

hepimiz o günleri sağlıkla görelim inşallahhhhhhh

bugün doktor kontrolümüz vardı 27+2 de

amniyon sıvımız ve rahim ağzı normal çıktı

kızım 970 gr
oğlum 1050 gr
olmuş , çok şükür

doğum için bir öngörünüz var mı dedim
her şey iyi gidiyor, erken doğum şu an için görünmüyor dedi

sağolasın darısı başınıza inş.
sütten önce gelen bir sıvı var ,ilk anne sütü denen bulanık birşey ,o geleli bayağı oluyor aslında ama direk beyaz süt gelmesi 2 haftadır felan var
inş. hepimizin bol bol sütü olsun
evet sıkmanın erken doğuma sebep olduğunu biliyorum o yüzden sıkmıyorum öyle şiddetli bir şekilde ,arada kontrol ediyorum sadece hepsi o ,hafif bastırınca geliyor zaten öyle sıkmama gerek kalmıyor
inş. sağlıkla doğururuz hepimiz

güle güle kullanın canım, hepsi çok güzel, hayırlı olsunnnnnnn
teşekkür ederim darısı başınıza inş.

maş.gözünaydın
inş. hep böyle devam eder
sen yine de tedbirini al kendini yorma ,herşey yolunda diye düşünme sakın kendini
inş. herşey yolunda gider tabi ama insan kendini ii hissedince hata yapabiliyor kendini iiyim diye yorabiliyor

Masallah masallah)

herkese günaydınnn..
akşam yine ödemle uğraştım
tv izliyorduk eşimle ,ayaklarımı uzatmıştım bi de ne göreyim ayaklarım yine davul gibi
ama bu sefer sağ tarafımdaki ayak tamamen iptal ,parmaklarım oynuyor o da sadece hafiften ,balon gibi şişti resmen
eşim iki saat masaj yaptı,sağ bilek kemiğim zaten bastıkça acıyor
eşime dedimki bebekler ii çok şükür ama bu ödem işi devam ederse ben yürüyemez hale geleceğim ne olack ..
eşim de şaşkın birden böyle ödem olmasına bu kadar olmasına .
sabah sağ kaburgama bi ağrı vurdu kitlendim kaldım ,miyomum da tam o tarafta sanırım ondan oldu ,kalkamıyorum bi türlü
zaten 1 haftadır eşim kaldırıyor yataktan beni kendim kalkamıyorum
inş. biraz daha dayanırım da hamsiler de iice büyürler ,yoksa yatalak hasta gibi kalacağım valla

maşallah kuzulara
herşeyin güzel olmasına sevindim canım
inşallah hep böle devam eder

günaydın herkese
kızlar zor bi gece geçirdim
sol kasığımdaki ağrı yine yavaş yavaş kendini hissettirdi... aslında bunu pek önemsemiyorum ama belim ağrıyınca çoook korktum
düzenli bi ağrı değildi 20 dk. falan ağrıyo geçiyo.... tamam sabaha hastanedeyim dedim ama çok şükür geçti...
neden oldu bilmiyorum ama sırtım belim her yerim ağrıyo ... kendimi çok mu dinliyorum diyorum ama ağrım var
ayyy hayırlıca zamanında gelsin kuzular inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…