2013 ikiz anne adayları buraya

Günümüz güzel olsun, bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalım inşallah.

Maşallah papatya, her şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah esirgesin.Darısı başımıza inşallah. :)

Geçmiş olsun dosba, sana da günaydın. Gece kötü geçince insanın tüm gününe yansıyor maddi manevi etkileri... Rabbim sana ve bebişlerine sağlık ve dayanma gücü versin inşallah. Sırtına destek koyup, bol bol uzanmaya bak.

Son düzenleme:
merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...

teşekkür ederim canım, çok sağol
bizlerin tedbiri hiç elden bırakmamamız gerekiyor

çok az kaldı canım, biraz daha dayanacaksın artık
annenizi üzmeden biraz daha dayanın hamsiler

maşallah kuzulara
herşeyin güzel olmasına sevindim canım
inşallah hep böle devam eder

amin canım inşallah cümlemizinki problemsiz ilerler ve sonlanır

kötü bir rüya gördün ve uyandın
kabus bitti inşallah
çok çoooooooookkk geçmiş olsun canım

Çok sağol ama bulantılarım çık fazla hiçbirşey yiyemiyorum.yiyince çıkarıyorum kötüyüm

biraz daha sabır canım
inan geçecek ama zamana ihtiyacın varrrr

geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın inş.

çok az kaldı canım, biraz daha dayanacaksın artık
annenizi üzmeden biraz daha dayanın hamsiler
şimdiden nazlı çıktılar işim zor

günaydın ,geçmiş olsun
bel ağrısı oturuştan duruştan filan da olabiliyor çok takılma ,uzun sürerse kafana takarsın yoksa bende de oluyordu ara ara
bir de bebekler içerde dönüyorlar onun da etkisi oluyor
ilk başlarda benimkiler yanyana altlı üstlü duruyorlardı ve yanyana durdukları için belime baskı yapıyordu ,bi dönem bel ağrısı yaşadım bu yüzden
sonra normal dik durmaya başladılar bel ağrım geçti ,sende de böyle birşey olabilir
çok dönüyorlar benimkiler ,belki seninkiler de öyledir,döndükçe de oramızı buramızı yamultuyorlar işte

merhaba çok şükür iyisiniz üçünüzde.dualrımız hep sizinle.kendine daha dikaet et artık.ben iyiyim bebiklerde iyi çok şükür kızlar kendinize iyi bakın...

evet gece zor geçince insan hep öyle olacak sanıyor
hatta bugünde hafif bi bel ağrım var
yemeğim var bugün hiç bi işim yok inşallah
bol bol yatmayı planlıyorum

çok şükür...
dün geceden beri seni düşünüyordum nerde kaldı diye... çok geçmiş olsun canım
aman dursunlar daha çok erken
iyi olmanıza çok sevindim

saol canım ... inşallah geçer de endişe etmem ...
bugünde ağrım var ama hafif
benim bebekler pek yer değiştirmiyor her gittiğimizde dr. baş başa yatıyorlar diyor...
bende hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum ama tabii büyüdüler ağır gelmeye başladı
ne de olsa normal bi gebeliğin son haftasındaki kadar ağırlık taşıyorum
sen maşallah şu an tek bi bebek olsa kocaman bi tosun var içinde :)))
30 ve sonrası zorlayacak sanırım
yarın inşallah kayınvalidem geliyor... artık hiç iş yapmam ev içinde hareket ederim artık...
dün gece hastane hayali kurmak bana iyi gelmedi artık daha dikkat edecem...tabii Rabbim bilir ama elimden geleni yapmak istiyorum ve en az 36yı görmek (inş.)

maşallah bebiklerine büyümüşler ne güzel.
canım çok sevindim iyi olduklarına bakalım benimkiler ne haldeler pazartesi kontrolümüz var bizimde

çok şükür canım gözünaydın,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

delikız merhaba...
sende ne zaman ödem başladı,30 dan sonra mı başladı bu ödem,bende şimdilik bişey yok ama fazla ayakta kalnca olacakmış gibi geliyor...

sen doktora gittiğinde aynı pozisyonda olabilirler ama doktora gitme sürecindeki aradaki günlerde de yer değiştiriyorlar
mesela yer değiştirip tekrar eski haline dönebiliyorlar
benimkiler çok döndüğü için ben bunu tecrübeli olarak sana söyleyebilirim
mesela bende olmuştu bi gün gittim o günki pozisyondan sonra 3 gün sonra gittim farklıydı sonra bi 3 gün sonra gittim tekrar ilk pozisyona dönmüşlerdi
sorma yaa ben şuan içi dolu turşucuk oldum
inş. görürsün o haftaları ama 32den sonra özellikle çok dikkat etmek lazım ,birden kilo alımı ve birden ödem oluşuyor
bol su ve yatmak lazım ,gerçi ben çok su içtim yattım ama olacağı varsa oluyor valla
inş. sen rahat atlatırsın

merhabalar herkese,
bugün kontroümüz vardı. problemimiz yok çok şükür. 3 hafta önce ikisi de bir hafta geriden geliyorlardı. biri tam günü gününe, diğeri yine bir hafta geriden geliyor. biri 858 gr diğeri 983 gr. ikisininde ayakları birbirlerinin kafalarında. renkli ultrason çıktısı aldık. birinin kafası diğerinin ayakları gözüküyor. çok ilginç değil mi?
kanım hala düşük. doktor ilerleyen haftalarda serum veririz dedi doktorum.
bizden haberler böyle.

normalde su içemem ama maşallah hamilelikde deli gibi su içiyorum ...elimde olmadan... gecede wc başındayım
dediğim gibi bana hareketleri hep aynı geliyor yer değiştirdiklerini hissetmiyorum
ama çok hareketli oldukları kesin....kızımın tekmleri artık acıtabiliyor... :))
ödeme gelince akşamları eşim masaj yapıyo şimdilik yok gibi... normelde ödeme çok yatkın bi yapım var ama ellerim şişti diyebilirim
inşallah bu dönem başlamaz çnk daha erken sonra ki haftaları görebilmek için ödemden kaçmak lazım
dedğin gibi ne kadar dikkat etsek de olacaksa oluyor ...kısmet bakalım

gözünaydın inş. böyle sıkıntısız devam etsin
bir haftalık gerilikten bişey olmaz çok normal
bende de tam tersine hiç ödeme yatkınlık yok ama bir haftanın içinde oldu şaştık kaldık
yani 33.haftaya kadar birşey yoktu ,nazar değdi sanırım
ben de su içme özürlüyüm normal hayatta aklıma gelmese günde bi bardak bile içmem
şimdi 3 litreyle rekora gidiyorum
bence ödem taşıdığımız ağırlıktan kaynaklanıyor gibi geliyor ,son haftalara dikkat etmek lazım
nasılsa doğum yaklaştı deyip salmamak dikkat etmek lazım bence

sorun olmamasına sevindim canım
maşallah biri haftasını yakalamış darısı diğerine... zaten 1 haftanın çok önemi yok
benimkiler kafa kafaya yattığı için birbirlerini tekmeleyemiyorlar :))
kanım benimde düşüktü bu hafta yükselmiş
kahvaltıda pekmez .öğlende kuru üzüm yedim... bi de kan ilaçlarıma dikkat ettim
sende dene inşallah seruma gerek kalmaz

tuz yememeye ve su içmeye çok dikkat ediyorum
tabii dediğin gibi salmamak lazım... ben kendimi tuzlı şeylerde hep engelliyorum mesela...
son haftalarda da artık az kaldı diye dikkat etmeye çalışırım
delikız doğum telaşı başladı mı?? yani her an gidebilirmiş gibi hissediyor musun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…