- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.841
bugün doktor kontrolümüz vardı 27+2 de
amniyon sıvımız ve rahim ağzı normal çıktı
kızım 970 gr
oğlum 1050 gr
olmuş , çok şükür
doğum için bir öngörünüz var mı dedim
her şey iyi gidiyor, erken doğum şu an için görünmüyor dedi
günaydın herkese
kızlar zor bi gece geçirdim
sol kasığımdaki ağrı yine yavaş yavaş kendini hissettirdi... aslında bunu pek önemsemiyorum ama belim ağrıyınca çoook korktum
düzenli bi ağrı değildi 20 dk. falan ağrıyo geçiyo.... tamam sabaha hastanedeyim dedim ama çok şükür geçti...
neden oldu bilmiyorum ama sırtım belim her yerim ağrıyo ... kendimi çok mu dinliyorum diyorum ama ağrım var
ayyy hayırlıca zamanında gelsin kuzular inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Ben ilk haftalarda ay olarak söylemeyi seviyodum. Ama sonradan haftasına gününe kadar söylemek hoşuma gitmeye başladı.
herşeyin ii olmasına sevindim ..
doktor neden tarih verdiki anlamadım ,herşey yolundaysa gittiği yere kadar gitsin bence ,benim doktor herşey gayet yolunda bi tarih veremem gitttiği yere kadar götürürüz dedi ,bence de en mantıklısı bu .
ben 18 ocakta doğurmak istiyorum tam 36+6 oluyorum ,inş.RABBİM nasip eder
kaç kilo aldın sen kilodan dolayımı zorlanıyorsun acaba
bence pompa için acele edilmemeli
önce sütle beslemeye çalışmak lazım
belki de sütümüz yeter bellimi olur
yada yettiği kadar sütle beslmek sonra pompa almak lazım
baştan pompayla sağarsak süt kaçar
süt gelmesini istiyorsak ,bebek emmese de emmiyor diye pompaya geçmemeli
zorlamalı uğraşmalı sabretmeli memeye alıştırmaya çalışmalı
başkaları önerebilir ama onların sütü gelmemiştir vs ,belki bizim sütümüz olur bellimi olur
zaten çok ihtiyaç olursa netten bi günde sipariş verip aldırtabiliriz
güle güle kullanın canım, hepsi çok güzel, hayırlı olsunnnnnnn
hayırlı olsunnnnnnn, allah tamamına erdirsin inşallahhhhh ...... amin çok sağol teşekkür ederim...İnşallah sağ salim dünyaya gelirler
hoşgeldin hayırlı olsun
çok sağol teşekkür ederim
maş.gözünaydın
inş. hep böyle devam eder
sen yine de tedbirini al kendini yorma ,herşey yolunda diye düşünme sakın kendini
inş. herşey yolunda gider tabi ama insan kendini ii hissedince hata yapabiliyor kendini iiyim diye yorabiliyor
herkese günaydınnn..
akşam yine ödemle uğraştım
tv izliyorduk eşimle ,ayaklarımı uzatmıştım bi de ne göreyim ayaklarım yine davul gibi
ama bu sefer sağ tarafımdaki ayak tamamen iptal ,parmaklarım oynuyor o da sadece hafiften ,balon gibi şişti resmen
eşim iki saat masaj yaptı,sağ bilek kemiğim zaten bastıkça acıyor
eşime dedimki bebekler ii çok şükür ama bu ödem işi devam ederse ben yürüyemez hale geleceğim ne olack ..
eşim de şaşkın birden böyle ödem olmasına bu kadar olmasına .
sabah sağ kaburgama bi ağrı vurdu kitlendim kaldım ,miyomum da tam o tarafta sanırım ondan oldu ,kalkamıyorum bi türlü
zaten 1 haftadır eşim kaldırıyor yataktan beni kendim kalkamıyorum
inş. biraz daha dayanırım da hamsiler de iice büyürler ,yoksa yatalak hasta gibi kalacağım valla
maşallah kuzulara
herşeyin güzel olmasına sevindim canım
inşallah hep böle devam eder
Günümüz güzel olsun, bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalım inşallah.
Maşallah papatya, her şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah esirgesin.Darısı başımıza inşallah. :)
amin canım inşallahhhhhhhhh
sağlıklı ve huzurlu günler hepimize
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
Çok sağol ama bulantılarım çık fazla hiçbirşey yiyemiyorum.yiyince çıkarıyorum kötüyüm
geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın inş.merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
şimdiden nazlı çıktılar işim zorçok az kaldı canım, biraz daha dayanacaksın artık
annenizi üzmeden biraz daha dayanın hamsiler
günaydın herkese
kızlar zor bi gece geçirdim
sol kasığımdaki ağrı yine yavaş yavaş kendini hissettirdi... aslında bunu pek önemsemiyorum ama belim ağrıyınca çoook korktum
düzenli bi ağrı değildi 20 dk. falan ağrıyo geçiyo.... tamam sabaha hastanedeyim dedim ama çok şükür geçti...
neden oldu bilmiyorum ama sırtım belim her yerim ağrıyo ... kendimi çok mu dinliyorum diyorum ama ağrım var
ayyy hayırlıca zamanında gelsin kuzular inşallah
merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
Günümüz güzel olsun, bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalım inşallah.
Maşallah papatya, her şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah esirgesin.Darısı başımıza inşallah. :)
Geçmiş olsun dosba, sana da günaydın. Gece kötü geçince insanın tüm gününe yansıyor maddi manevi etkileri... Rabbim sana ve bebişlerine sağlık ve dayanma gücü versin inşallah. Sırtına destek koyup, bol bol uzanmaya bak.
çok şükür...merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın inş.
şimdiden nazlı çıktılar işim zor
günaydın ,geçmiş olsun
bel ağrısı oturuştan duruştan filan da olabiliyor çok takılma ,uzun sürerse kafana takarsın yoksa bende de oluyordu ara ara
bir de bebekler içerde dönüyorlar onun da etkisi oluyor
ilk başlarda benimkiler yanyana altlı üstlü duruyorlardı ve yanyana durdukları için belime baskı yapıyordu ,bi dönem bel ağrısı yaşadım bu yüzden
sonra normal dik durmaya başladılar bel ağrım geçti ,sende de böyle birşey olabilir
çok dönüyorlar benimkiler ,belki seninkiler de öyledir,döndükçe de oramızı buramızı yamultuyorlar işte
bugün doktor kontrolümüz vardı 27+2 de
amniyon sıvımız ve rahim ağzı normal çıktı
kızım 970 gr
oğlum 1050 gr
olmuş , çok şükür
doğum için bir öngörünüz var mı dedim
her şey iyi gidiyor, erken doğum şu an için görünmüyor dedi
çok şükür canım gözünaydın,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
saol canım ... inşallah geçer de endişe etmem ...
bugünde ağrım var ama hafif
benim bebekler pek yer değiştirmiyor her gittiğimizde dr. baş başa yatıyorlar diyor...
bende hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum ama tabii büyüdüler ağır gelmeye başladı
ne de olsa normal bi gebeliğin son haftasındaki kadar ağırlık taşıyorum
sen maşallah şu an tek bi bebek olsa kocaman bi tosun var içinde :)))
30 ve sonrası zorlayacak sanırım
yarın inşallah kayınvalidem geliyor... artık hiç iş yapmam ev içinde hareket ederim artık...
dün gece hastane hayali kurmak bana iyi gelmedi artık daha dikkat edecem...tabii Rabbim bilir ama elimden geleni yapmak istiyorum ve en az 36yı görmek (inş.)
sen doktora gittiğinde aynı pozisyonda olabilirler ama doktora gitme sürecindeki aradaki günlerde de yer değiştiriyorlar
mesela yer değiştirip tekrar eski haline dönebiliyorlar
benimkiler çok döndüğü için ben bunu tecrübeli olarak sana söyleyebilirim
mesela bende olmuştu bi gün gittim o günki pozisyondan sonra 3 gün sonra gittim farklıydı sonra bi 3 gün sonra gittim tekrar ilk pozisyona dönmüşlerdi
sorma yaa ben şuan içi dolu turşucuk oldum
inş. görürsün o haftaları ama 32den sonra özellikle çok dikkat etmek lazım ,birden kilo alımı ve birden ödem oluşuyor
bol su ve yatmak lazım ,gerçi ben çok su içtim yattım ama olacağı varsa oluyor valla
inş. sen rahat atlatırsın
gözünaydın inş. böyle sıkıntısız devam etsinmerhabalar herkese,
bugün kontroümüz vardı. problemimiz yok çok şükür. 3 hafta önce ikisi de bir hafta geriden geliyorlardı. biri tam günü gününe, diğeri yine bir hafta geriden geliyor. biri 858 gr diğeri 983 gr. ikisininde ayakları birbirlerinin kafalarında. renkli ultrason çıktısı aldık. birinin kafası diğerinin ayakları gözüküyor. çok ilginç değil mi?
kanım hala düşük. doktor ilerleyen haftalarda serum veririz dedi doktorum.
bizden haberler böyle.
bende de tam tersine hiç ödeme yatkınlık yok ama bir haftanın içinde oldu şaştık kaldıknormalde su içemem ama maşallah hamilelikde deli gibi su içiyorum ...elimde olmadan... gecede wc başındayım
dediğim gibi bana hareketleri hep aynı geliyor yer değiştirdiklerini hissetmiyorum
ama çok hareketli oldukları kesin....kızımın tekmleri artık acıtabiliyor... :))
ödeme gelince akşamları eşim masaj yapıyo şimdilik yok gibi... normelde ödeme çok yatkın bi yapım var ama ellerim şişti diyebilirim
inşallah bu dönem başlamaz çnk daha erken sonra ki haftaları görebilmek için ödemden kaçmak lazım
dedğin gibi ne kadar dikkat etsek de olacaksa oluyor ...kısmet bakalım
merhabalar herkese,
bugün kontroümüz vardı. problemimiz yok çok şükür. 3 hafta önce ikisi de bir hafta geriden geliyorlardı. biri tam günü gününe, diğeri yine bir hafta geriden geliyor. biri 858 gr diğeri 983 gr. ikisininde ayakları birbirlerinin kafalarında. renkli ultrason çıktısı aldık. birinin kafası diğerinin ayakları gözüküyor. çok ilginç değil mi?
kanım hala düşük. doktor ilerleyen haftalarda serum veririz dedi doktorum.
bizden haberler böyle.
gözünaydın inş. böyle sıkıntısız devam etsin
bir haftalık gerilikten bişey olmaz çok normal
bende de tam tersine hiç ödeme yatkınlık yok ama bir haftanın içinde oldu şaştık kaldık
yani 33.haftaya kadar birşey yoktu ,nazar değdi sanırım
ben de su içme özürlüyüm normal hayatta aklıma gelmese günde bi bardak bile içmem
şimdi 3 litreyle rekora gidiyorum
bence ödem taşıdığımız ağırlıktan kaynaklanıyor gibi geliyor ,son haftalara dikkat etmek lazım
nasılsa doğum yaklaştı deyip salmamak dikkat etmek lazım bence
maşallah bebiklerine büyümüşler ne güzel.
canım çok sevindim iyi olduklarına bakalım benimkiler ne haldeler pazartesi kontrolümüz var bizimde
Çok sağol ama bulantılarım çık fazla hiçbirşey yiyemiyorum.yiyince çıkarıyorum kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?