- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.861
merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
merhabalar herkese,
bugün kontroümüz vardı. problemimiz yok çok şükür. 3 hafta önce ikisi de bir hafta geriden geliyorlardı. biri tam günü gününe, diğeri yine bir hafta geriden geliyor. biri 858 gr diğeri 983 gr. ikisininde ayakları birbirlerinin kafalarında. renkli ultrason çıktısı aldık. birinin kafası diğerinin ayakları gözüküyor. çok ilginç değil mi?
kanım hala düşük. doktor ilerleyen haftalarda serum veririz dedi doktorum.
bizden haberler böyle.
normalde su içemem ama maşallah hamilelikde deli gibi su içiyorum ...elimde olmadan... gecede wc başındayım
dediğim gibi bana hareketleri hep aynı geliyor yer değiştirdiklerini hissetmiyorum
ama çok hareketli oldukları kesin....kızımın tekmleri artık acıtabiliyor... :))
ödeme gelince akşamları eşim masaj yapıyo şimdilik yok gibi... normelde ödeme çok yatkın bi yapım var ama ellerim şişti diyebilirim
inşallah bu dönem başlamaz çnk daha erken sonra ki haftaları görebilmek için ödemden kaçmak lazım
dedğin gibi ne kadar dikkat etsek de olacaksa oluyor ...kısmet bakalım
bonny canım yeni evin hayırlı olsun
estetik istenen bişey ama en önemlisi kullanılabilir olması...ısınmak önemli bi etken...
bu arada çağla rengini severim güle güle kullan ...
sakın sen elini hiç bişeye sürme hatta tarif ederken bile otur ... nasıl olsa eşin düşünmüştür bişey...yardım edenlerinde vardır muhakkak... ev taşımak zor iş ...olduğu kadar olsun doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın şimdiden kolay gelsin
ne kadar onlar taşısada iş bitmiyo ki... maşallah kardeş yönünden şanslıymışsın ... yardım eder çabuk yerleşirsin inşallahTeşekkür ederim dosba, inşallah böylesi daha hayırlı olur bizim için.
Aslında ayrıntılı araştırmalar yapıp uyumlu iki farklı renk seçmek istiyordum ama aceleye geldi biraz. Ben de "İyi olur inşallah" diyerek çağla rengini seçtim, hem kız hem erkeğe de uygun ortak bir renk. Ayrıca insana huzur verici etkisi de var. Boyayı bebişler gelmeden 3-4 ay önce yaptırmak iyi oluyormuş, yeterince havalanıyormuş oda. Denk geldi böyle daha iyi oldu belki de..
Evi nakliye şirketi taşıyacak. Asıl zor olan yerleşmek, sağ olsunlar eşim, ablam ve kız kardeşim halleder her şeyi.
ne kadar onlar taşısada iş bitmiyo ki... maşallah kardeş yönünden şanslıymışsın ... yardım eder çabuk yerleşirsin inşallah
çağla rengi bencede her cinsiyet için güzel bi renk... mobilyayı ne renk düşünüyosun
ben beyaz aldım ... her odanın rengine uyduğu için :))
erken boyatman çok iyi olmuş... hatta mabilyayı da erken alıp havalandırmak lazımmış ama ben 32.haftadan sonra gelsin istiyorum inş.
hayırlı olsun yeni evin ...
Kızlar taşınıyoruz kısmetse, zor da olsa bir ev bulduk. Yarın boyası, cumartesi de zemin , birkaç tamirat ve temizlik yapılacak inşallah. Bu arada bebiş odamı da şimdiden boyatıyorum, çağla rengi seçtim, inşallah güzel olur. Şu an oturduğum ev daha güzel ama doğal gaz olmayınca hiçbir önemi kalmıyor, her şey bebişlerimin sağlığı için. Böylesi daha hayırlı olur inşallah.
ben de herşeyi yeşil ile lila yapmak istiyordum ama bi türlü bu renkleri uyduramadım çok dolaştımTeşekkür ederim dosba, inşallah böylesi daha hayırlı olur bizim için.
Aslında ayrıntılı araştırmalar yapıp uyumlu iki farklı renk seçmek istiyordum ama aceleye geldi biraz. Ben de "İyi olur inşallah" diyerek çağla rengini seçtim, hem kız hem erkeğe de uygun ortak bir renk. Ayrıca insana huzur verici etkisi de var. Boyayı bebişler gelmeden 3-4 ay önce yaptırmak iyi oluyormuş, yeterince havalanıyormuş oda. Denk geldi böyle daha iyi oldu belki de..
Evi nakliye şirketi taşıyacak. Asıl zor olan yerleşmek, sağ olsunlar eşim, ablam ve kız kardeşim halleder her şeyi.
hayırlı olsun yeni evin ...
ev sobalımı
ben de herşeyi yeşil ile lila yapmak istiyordum ama bi türlü bu renkleri uyduramadım çok dolaştım
malesef heryerde ya mavi ya pembe vardı ben de mavi pembe kombinasyonu yaptım ,dolabı da beyaz aldım herşeye uysun ilerde başka amaçla da kullanırım oda yaptığım zaman başka odaya atarım diye..
yardım edenin var nasılsa inş. rahatça taşınırsın merak etme
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ne yapacaksınTeşekkür ederim delikiz, inşallah hayırlı olur.Yok, yeni taşınacağım ev doğal gazlı. 6 yıl lojmanda dişimizi sıktıktan sonra, biraz rahat edelim diye şu an oturduğum evi tuttuk; site içi, bahçesi havuzlu, ev biraz daha gösterişli ama doğal gazın bağlanmadığını-uzunca bir süre de bağlanmayacağını!- bize söylemediler. 2 aydır bayağı rezillik çektik kalorifer ve banyo imkanlarının olmamasından, elektrik tesisatından vs.... Artık evi de gözüm görmez oldu açıkçası, hasta olacağım diye korkuyorum. Lojmanda bile daha rahattım. Kış ortasında ev bulmak da çok zor Manisa' da. Eşim Toki den bulmuş, artık gözümüzü kararttık. Pazar gününe kadar taşınalım diyoruz bakalım, hayırlısı olur inşallah.
Ben de mavi-pembe düşündüm önce ortasına da çizgi film karakterli bir bordür yaptıracaktım, hoşuma da gidiyordu ama boya seçimim biraz aceleye geldi maalesef, ben de ortak renk olsun diye çağlayı seçtim. Dolap ve şifonyeri krem ya da beyaz düşünüyorum, yatakların nasıl olacağına karar vermediğimden onları henüz belirlemedim. Mobilya olursa onları da krem ya da beyaz alırım kısmetse. Beyaz her renkle uyum içinde olduğundan iyi düşünmüşsün. Rabbim sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah.
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ne yapacaksın
ben de evime yeni taşındım benim ev hep duvar kağıtlı o yüzden boya yaptırmadım hiç o açıdan kolay oldu
ama perde halı uydurmak uğraştırdı biraz,çizgi film kahramanlarından istemiyordum çünkü ,ben odayı 4-5 yaşında düşünüyorum orjinal birşeyler , o yüzden şuan işimi görsün yeter dedim ,beyazı da ilerde başka odada kullanırım dedim ,bizim de evden dolayı borcumuzz var tam olarak adam akıllı oda yapmayı ertledim bu yüzden ,borçlar iice bitsin çok orjinal fikirlerim var
ben de dondy beşik aldım en sonunda karar verip ,dolaplarım bugün yarın gelsin bi foto çekerim artık
amin amin önemli olan sağlıkla doğsunlar da gerisi kolay valla
Rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize. Bizim de biraz borcumuz var, bir de 2 ayda 2 kez taşınınca ben de ister istemez birçok şeyi ben de erteliyorum, yine de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım Allah sağlık sıhhat verirse. Bu günü çok bekledim, bu güzellikleri yaşamak Rabbimin izniyle en doğal hakkım. Feda olsun bebişlerime. Onlar sağ salim gelsinler yeter. :)
Merhabalar. 4-5 gündür boğaz ağrısıyla bir olup beni mahveden kulak ağrım hala geçmedi ve iyiden iyiye gribe çevirdi. Şimdi hayatımda ilk kez hem öksürüp hem hapşırıyorum. Hamilelikte geliyor bu durumlar herhalde insanın başına. Bir de yaklaşık bir haftadır baş ağrım çoktu, evde birkaç kez tansiyonumu ölçtüm normalde düşüktür hep 10'a 6 falan çıkardı. Geçen 128'e 8,5 çıktı. Nerdeyse 13 olmuş. Bugün aile hekimine ölçtürdüm o da 12,5'a 8,5 ölçtü. Çok moralim bozuldu, hüngür hüngür ağladım. Çünkü nedeni belli, 10 gündür sürekli ağlanıp sızlanan huzursuz bir evde içime atmaktan oldu eminim. Umarım daha da yükselmez, bizim için çok tehlikeli çünkü. Doktorum her gün ölçtürmemi istedi. Dua edin ne olur bana. İnşallah normal seyrine döner. Yılbaşı gelsin kayınvalidemde gitsin, yeter artık çok yoruldum onun sızlanmalarından
Kızlar taşınıyoruz kısmetse, zor da olsa bir ev bulduk. Yarın boyası, cumartesi de zemin , birkaç tamirat ve temizlik yapılacak inşallah. Bu arada bebiş odamı da şimdiden boyatıyorum, çağla rengi seçtim, inşallah güzel olur. Şu an oturduğum ev daha güzel ama doğal gaz olmayınca hiçbir önemi kalmıyor, her şey bebişlerimin sağlığı için. Böylesi daha hayırlı olur inşallah.
Merhabalar. 4-5 gündür boğaz ağrısıyla bir olup beni mahveden kulak ağrım hala geçmedi ve iyiden iyiye gribe çevirdi. Şimdi hayatımda ilk kez hem öksürüp hem hapşırıyorum. Hamilelikte geliyor bu durumlar herhalde insanın başına. Bir de yaklaşık bir haftadır baş ağrım çoktu, evde birkaç kez tansiyonumu ölçtüm normalde düşüktür hep 10'a 6 falan çıkardı. Geçen 128'e 8,5 çıktı. Nerdeyse 13 olmuş. Bugün aile hekimine ölçtürdüm o da 12,5'a 8,5 ölçtü. Çok moralim bozuldu, hüngür hüngür ağladım. Çünkü nedeni belli, 10 gündür sürekli ağlanıp sızlanan huzursuz bir evde içime atmaktan oldu eminim. Umarım daha da yükselmez, bizim için çok tehlikeli çünkü. Doktorum her gün ölçtürmemi istedi. Dua edin ne olur bana. İnşallah normal seyrine döner. Yılbaşı gelsin kayınvalidemde gitsin, yeter artık çok yoruldum onun sızlanmalarından
Geçmiş olsun BEKAY, çok üzüldüm...Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Moralini bozma. Çok zor biliyorum ama en azından bebişlerin için takmamaya çalış. Kendine zaman ayırabileceğin, kendini dinleyeceğin ortamlar sağlamaya çalış. Anlayışsız insanın halden anlaması zor, konuşsan da fayda etmez belki ama sen kendi rahatını, bebişlerinin sağlığını düşün. Müzik dinle,ilgin varsa örgü ör,kitap falan oku. Kafanı dağıtmaya bak. Yeni yılda sana hayırlısıyla kayınvalidenden uzak günler dilerim.:)
ne kadar zor olsa da orada daha rahat edeceksiniz
taşınmak maddi anlamda ve bedenen çok hırpalasa da her şey kuzucuklar için
kendine çok dikkat et,
hayırlı olsun canım
az kalmış canım, sayılı gün çabuk geçer
inşallah düzeninize dönersiniz en kısa zamanda
sen de bu kadar üzüldüğünle kalırsınn
Kizlar merhaba. Bu ayin 11imde tup bebek transgerim oldu. 2 embriyo transfer edildi. 13. gun betahcg 748 cimti. Bugun ultrasonum vardi ve cok sukur keseyi gorduk ancak bitanesini gorduk. 15 gun sonra kalpatisini duymak icin gitcez allah izin verirse. Acaba ikinciyide gorurmuyuz? Buarada bugun 5. haftamiz.
geçmiş olsun ..stres gerçekten bizi çok etkiliyor ama olabildiğince takmamamız lazım ,sinirlenip üzülünce onlar aklımıza gelmeli hemen moralimizi düzeltmeliyiz,söylemek kolay biliyorum ama başka çaremiz yok ,başkaları yüzünden bebeklere bişey olursa kendimizi hiç affedemeyiz öyle değil mi ?
RABBİm yardımcımız olsun inş.
bu duruma eşin müdahale etmeli bence. çok sıkıntılı bir durum. anlamıyorum bu kayınvalidelerin bencilliğini.
eğer boğaz ve kulak ağrın devam ediyorsa bence doktora görün.
üzüldüm senin adına, allah sabır versin.
geçmiş olsun canım ...
yıpratma kendini...demesi kolay biliyorum ama az kalmış
bakalım ben napcam yarın geliyo ilk defa bu kadar uzun kalcaz
kuzucuklar için sıkacaz dişimizi biraz ...
evet tansiyona dikkat etmek lazım... stresten olmuştur ama yine de yediklerine de dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?