- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.881
geçmiş olsun ..stres gerçekten bizi çok etkiliyor ama olabildiğince takmamamız lazım ,sinirlenip üzülünce onlar aklımıza gelmeli hemen moralimizi düzeltmeliyiz,söylemek kolay biliyorum ama başka çaremiz yok ,başkaları yüzünden bebeklere bişey olursa kendimizi hiç affedemeyiz öyle değil mi ?
RABBİm yardımcımız olsun inş.
bu duruma eşin müdahale etmeli bence. çok sıkıntılı bir durum. anlamıyorum bu kayınvalidelerin bencilliğini.
eğer boğaz ve kulak ağrın devam ediyorsa bence doktora görün.
üzüldüm senin adına, allah sabır versin.
geçmiş olsun canım ...
yıpratma kendini...demesi kolay biliyorum ama az kalmış
bakalım ben napcam yarın geliyo ilk defa bu kadar uzun kalcaz
kuzucuklar için sıkacaz dişimizi biraz ...
evet tansiyona dikkat etmek lazım... stresten olmuştur ama yine de yediklerine de dikkat et
Çok teşekkür ederim papatya,zaten her şeye bebişlerim için katlanıyorum. Sabah kalktım yatağımdan yine terliyim ve oda buz gibi. Burada kalsam hasta olacaktım, gerçi pazara kadar olmam inşallah. Eşim grip geçirdi, şimdi de ablam grip oldu, elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Maddiyatı boş verdim,yapacak bir şey yok... Sağ salim taşınalım da inşallah, yeni evim bol güneş alıyor, iyi olur umarım.ne kadar zor olsa da orada daha rahat edeceksiniz
taşınmak maddi anlamda ve bedenen çok hırpalasa da her şey kuzucuklar için
kendine çok dikkat et,
hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun hamileliğin, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Benim Beta-HCG 451.6 çıkmıştı ve 6. haftada da 2 keseyi görmüştük.(Gerçi 4. haftada testten sonra ilk kez 6. haftada gitmiştik) Doktorlar daha iyi bilir tabi ama ikiz gibi duruyor. Allah gönlüne göre versin.Kizlar merhaba. Bu ayin 11imde tup bebek transgerim oldu. 2 embriyo transfer edildi. 13. gun betahcg 748 cimti. Bugun ultrasonum vardi ve cok sukur keseyi gorduk ancak bitanesini gorduk. 15 gun sonra kalpatisini duymak icin gitcez allah izin verirse. Acaba ikinciyide gorurmuyuz? Buarada bugun 5. haftamiz.
Kizlar merhaba. Bu ayin 11imde tup bebek transgerim oldu. 2 embriyo transfer edildi. 13. gun betahcg 748 cimti. Bugun ultrasonum vardi ve cok sukur keseyi gorduk ancak bitanesini gorduk. 15 gun sonra kalpatisini duymak icin gitcez allah izin verirse. Acaba ikinciyide gorurmuyuz? Buarada bugun 5. haftamiz.
arkadaşlar bugün 19+6yım sizce günlük süt tükeimi ne kadar olmalı?
Merhabalar. 4-5 gündür boğaz ağrısıyla bir olup beni mahveden kulak ağrım hala geçmedi ve iyiden iyiye gribe çevirdi. Şimdi hayatımda ilk kez hem öksürüp hem hapşırıyorum. Hamilelikte geliyor bu durumlar herhalde insanın başına. Bir de yaklaşık bir haftadır baş ağrım çoktu, evde birkaç kez tansiyonumu ölçtüm normalde düşüktür hep 10'a 6 falan çıkardı. Geçen 128'e 8,5 çıktı. Nerdeyse 13 olmuş. Bugün aile hekimine ölçtürdüm o da 12,5'a 8,5 ölçtü. Çok moralim bozuldu, hüngür hüngür ağladım. Çünkü nedeni belli, 10 gündür sürekli ağlanıp sızlanan huzursuz bir evde içime atmaktan oldu eminim. Umarım daha da yükselmez, bizim için çok tehlikeli çünkü. Doktorum her gün ölçtürmemi istedi. Dua edin ne olur bana. İnşallah normal seyrine döner. Yılbaşı gelsin kayınvalidemde gitsin, yeter artık çok yoruldum onun sızlanmalarından
Merhabalar. 4-5 gündür boğaz ağrısıyla bir olup beni mahveden kulak ağrım hala geçmedi ve iyiden iyiye gribe çevirdi. Şimdi hayatımda ilk kez hem öksürüp hem hapşırıyorum. Hamilelikte geliyor bu durumlar herhalde insanın başına. Bir de yaklaşık bir haftadır baş ağrım çoktu, evde birkaç kez tansiyonumu ölçtüm normalde düşüktür hep 10'a 6 falan çıkardı. Geçen 128'e 8,5 çıktı. Nerdeyse 13 olmuş. Bugün aile hekimine ölçtürdüm o da 12,5'a 8,5 ölçtü. Çok moralim bozuldu, hüngür hüngür ağladım. Çünkü nedeni belli, 10 gündür sürekli ağlanıp sızlanan huzursuz bir evde içime atmaktan oldu eminim. Umarım daha da yükselmez, bizim için çok tehlikeli çünkü. Doktorum her gün ölçtürmemi istedi. Dua edin ne olur bana. İnşallah normal seyrine döner. Yılbaşı gelsin kayınvalidemde gitsin, yeter artık çok yoruldum onun sızlanmalarından
Hayırlı olsun,Allah kolaylık versin canım
Kızlar taşınıyoruz kısmetse, zor da olsa bir ev bulduk. Yarın boyası, cumartesi de zemin , birkaç tamirat ve temizlik yapılacak inşallah. Bu arada bebiş odamı da şimdiden boyatıyorum, çağla rengi seçtim, inşallah güzel olur. Şu an oturduğum ev daha güzel ama doğal gaz olmayınca hiçbir önemi kalmıyor, her şey bebişlerimin sağlığı için. Böylesi daha hayırlı olur inşallah.
Canım çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın,vaktinde,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.merhaba kızlar, hastanede geçen 5 gün sonunda nihayet evimize döndük. vücudumda oluşan bir enfeksiyon sebebiyle erken doğum sancılarıyla karşılaşmışız. eğer engellemeselerdi erkenden gelecekti yavrularım. çok şükür ilaçlarla sancıları durdurdular. bebekler doğarsa diye her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk, serumdu antibiyotikti derken patlamadık damarım kalmadı, Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın, şimdi dinlenmeyle geçireceğiz artık günlerimizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...
bana süt gaz yapıyor( bu nedenle bol yoğurt tüketiyorum şimdi ara öğün olarak yoğurt muz pekmez ceviz karışımı yaptım mesela :))
günde en az iki kase yoğurt bol peynir yiyorum
yeşil yapraklılarada dikkat etmeye çalışıyorum
Kızlar 5-6 gündür altta olan bebişim saat 17.oo itibariyle aşağı doğru vurmaya başlıyor,gece uyuyuncaya kadar devam ediyor.Vajinal bir baskı hissediyorum.Acaba tekme mi,değil mi diyede endişe ediyorum,emin olamıyorum.Doktor kontrolümüzede daha var...Ne yapsam bilemedim.:26:
Teşekkür ederim canım çok sağol. Haklısın morali yüksek tutmak lazım ama karşında sürekli mutsuz, hastalık hastası, huzursuz birini görünce ister istemez etkileniyor insan. Zaten hassas bir dönemdeyiz. Bir de 2-3 gün olsa neyse ortada 15 gün varsa ruh halinin çökmemesi imkansız. Yeni yöntemim okuldan gelince odama geçip dinlenmek. Önce dinlerdim, ayıp olmasın diye yanında dururdum ama artık böyle. Amin inşallah. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın, vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Ben de hamilelikten önce çok az su içerdim, hatta hiç içmediğim günler olurdu ama bulantı dönemlerim geçeli maşallah bol su içiyorum. Bebişlerimden erkek olanı biraz sakin, arada tekmeliyor ama kız olan hareketli maşallah. Akşam derin derin uyuyordum, öyle bir tekme attı ki uykumdan uyandım. Yerim ben onun tekmeleriniiii...
Kızlar 5-6 gündür altta olan bebişim saat 17.oo itibariyle aşağı doğru vurmaya başlıyor,gece uyuyuncaya kadar devam ediyor.Vajinal bir baskı hissediyorum.Acaba tekme mi,değil mi diyede endişe ediyorum,emin olamıyorum.Doktor kontrolümüzede daha var...Ne yapsam bilemedim.:26:
Bekay çok üzüldüm. İnsan evinde huzur bulmak istiyor.Hayat zaten yeterince stresli.Neyse az kalmış artık sabretmek lazım.
Sen de öğretmensin sanırım.Doğum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz öğrendin mi?
Bonny bulantıların ne zaman geçti hatırlıyor musun?Ben çok yoruldum kusmalardan artık.Bir an önce geçsin istiyorum.Bebekleri besleyemiyorum diye de üzülüyorum.Su içmek bile işkence
bence tekme, ben de de çok oluyor. vajinamdan dışarı çıkacak gibi oluyor. sadecekarın yüzeyine vurmuyorla çünkü. iç organlarımıza ve dolayısıyla aşığıya, vajinaya doğru da vuruyorlar. sanki vajinadan titreşim geliyor, gaz çıkışı oluyor gibi hissediyordum.
onlar tekme
bende uzun zamandır var ,doktora sormuştum tekme demişti çok normal demişti
aynen ayağı kolu bacağı vajinadan çıkacak gibi oluyor,hele şimdi iice beter oldu ama alıştığım ve bildiğim için rahatım
bazen de idrarı kaçıracak gibi oluyorum tam çıktı çıkacak oluyor
tamamen baskı ve tekmeyle alakalı hiç korkma ,benimkiler hep öyleler çünkü ..
Bulantılarım 16. haftadan itibaren geçmeye başladı. Yediklerimi değil midemdeki sıvıyı çıkarıyordum zaten, buna rağmen 2 kg verdim. Değil su içmek, görmek bile istemiyordum, zorla 1-2 yudum içiyordum. Şimdi bol bol içiyorum maşallah. Bulantılarım azalınca yeme-içme isteğim de arttı şimdi 50 kg ye falan yaklaştım. Herkesin hamileliği farklı oluyormuş gerçi ama hamilelerde genellikle benim bulantılarımın azaldığı haftalarda azalıyormuş, sen de çabuk atlatırsın inşallah. 8. haftamda düşük tehlikesi atlattığım ve 6. yılımda hamile kaldığım için ben bulantılarımla mutlu oluyordum açıkçası, hamileliğimin devam ettiğinin bir işareti olduğu için... Bu yüzden zorluk çeksem de çabuk geçti. Bu tür bir olumlu yanının olduğunu da düşün, belki biraz rahatlarsın. İnşallah bu sıkıntılarını tez zamanda atlatırsın, birazcık daha dayan, bebişlerin için değer annesi. :)Bonny bulantıların ne zaman geçti hatırlıyor musun?Ben çok yoruldum kusmalardan artık.Bir an önce geçsin istiyorum.Bebekleri besleyemiyorum diye de üzülüyorum.Su içmek bile işkence
benim 21. haftamda geçti. daha çok erken gebeliğin. bebeklerini besleyemiyorsun diye üzülme. daha 1 cm bile değiller. şuan depolarından beslenip büyüyorlar zaten. sen vitaminlerini iç yeter. sen iyi ol yeter şimdilik. ben de çok çektim, çok uzun sürdü. mecburen ilaç kullandım. öyle beslendim. yoksa 21. haftaya kadar hiç bir şey yiyemezdim. az da olsa kendini besleyebiliyorsan yeter sana şimdilk.
Bulantılarım 16. haftadan itibaren geçmeye başladı. Yediklerimi değil midemdeki sıvıyı çıkarıyordum zaten, buna rağmen 2 kg verdim. Değil su içmek, görmek bile istemiyordum, zorla 1-2 yudum içiyordum. Şimdi bol bol içiyorum maşallah. Bulantılarım azalınca yeme-içme isteğim de arttı şimdi 50 kg ye falan yaklaştım. Herkesin hamileliği farklı oluyormuş gerçi ama hamilelerde genellikle benim bulantılarımın azaldığı haftalarda azalıyormuş, sen de çabuk atlatırsın inşallah. 8. haftamda düşük tehlikesi atlattığım ve 6. yılımda hamile kaldığım için ben bulantılarımla mutlu oluyordum açıkçası, hamileliğimin devam ettiğinin bir işareti olduğu için... Bu yüzden zorluk çeksem de çabuk geçti. Bu tür bir olumlu yanının olduğunu da düşün, belki biraz rahatlarsın. İnşallah bu sıkıntılarını tez zamanda atlatırsın, birazcık daha dayan, bebişlerin için değer annesi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?