- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.901
Uzun bir aradan sonra mrb kizlar,aslinda size anlatmak istedigim cok sey var ama,inanin zamanim yok,kisaca bebeklerimi anlatiyim,cok sukur ikiside iyi.2hafta once buyuk olani 2000gr ile eve cikardik,simdi 2500gr...diger kuzum 1aydir kuvezde,865gr dogmustu,1300gr oldu,onunla ilgili sikintilar oldu tabi,dua edin onun icin...bende evdekiyle antrenman yapiyorum,inanin zormus,iyiki annem yanimda,heleki iki bebekle dusunemiynrum.heleki uykucu biriyseniz,geceleri cok zor.yalniz bakmayi dusunenler bir daha dusunsun derim,yaparim demekle olmuyor.ins.diger kuzumunda evde haberini verirhm buradan...sizlere saglikli hamilelikler diliyorum,dinlenmenin tadini cikartinmesakkatli,ama bi gulumsemesi dunyalara deger,mis kokulu gunler bekliyo sizleri ;-)
Uzun bir aradan sonra mrb kizlar,aslinda size anlatmak istedigim cok sey var ama,inanin zamanim yok,kisaca bebeklerimi anlatiyim,cok sukur ikiside iyi.2hafta once buyuk olani 2000gr ile eve cikardik,simdi 2500gr...diger kuzum 1aydir kuvezde,865gr dogmustu,1300gr oldu,onunla ilgili sikintilar oldu tabi,dua edin onun icin...bende evdekiyle antrenman yapiyorum,inanin zormus,iyiki annem yanimda,heleki iki bebekle dusunemiynrum.heleki uykucu biriyseniz,geceleri cok zor.yalniz bakmayi dusunenler bir daha dusunsun derim,yaparim demekle olmuyor.ins.diger kuzumunda evde haberini verirhm buradan...sizlere saglikli hamilelikler diliyorum,dinlenmenin tadini cikartinmesakkatli,ama bi gulumsemesi dunyalara deger,mis kokulu gunler bekliyo sizleri ;-)
sonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
gözünaydınsonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
gözünaydın
üzülme mi ,o nedemek öyle ,ne densizce cahilce bir cümle..
bebek sahibi olmak için yanıp yakılan milyonlarca insan varken RABBİM sana bir mucize vermiş bunun nesine üzüleceksin..
kızının olması bi daha olunca üzülmen anlamına mı gelecekmiş hem ,evladın kızı erkeği olmaz ,yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
gerçekten milletin ağzı torba değilki büzesin ,insanın büzesi geliyor valla bu tip insanların ağzını
Gözün aydin. Bizde üç kiz kardeşiz bence dünyanin en güzel şeyi annem babam içinde öyle. Eşin ve sen çevreye kulak tikayin, öyle patavatsizlar çok var malesef.sonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
sonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
tatlım rahatsızlığını ihmal etme, bende de iki aydır geçmeyen boğaz iltihabı vardı, sonra vucutta enfeksiyon yapmış ve malumunuz erken doğum tehdidiyle 5 gün hastanede yattık, kesin doktorda crp değerini ölçtür, kulakta iltihap olabilir belki, kayınvalideni de takmamaya çalış, biliyorum zor ama az kalmış inşallah, aslında sorun bizde, biz naz yapmayı bilmediğimizden onlar her şeye naz yapıp abartıyorlar, sen odana geç yat dinlen, hasta hasta okulda sarsabilir seni canım, aman dikkat...
Teşekkür ederim Mergen, bal ıhlamur limon içiyorum ama bakalım, umarım geçer tez zamanda.Kayınvalidem için de AMİNNN diyorum. Odadayım artık okul dışında. Evimde rahat rahat dolanmayı özledim, eşimle sohbet etmeyi özledim ama az kaldı.Canım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.Bal+zencefil ve ıhlamur+bal+limon iyi geliyor.
Kayınvalidene Allah akıl,fikir,vicdan versin.Bencillik ve cehalet zulum resmen. İnşallah en yakın zamanda gider ve hersey yoluna girer canım,sen mümkün olduğunca odana çekil,dinlen en iyisi
Bekay çok üzüldüm. İnsan evinde huzur bulmak istiyor.Hayat zaten yeterince stresli.Neyse az kalmış artık sabretmek lazım.
Sen de öğretmensin sanırım.Doğum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz öğrendin mi?
Aynen canım, insan evinde huzur bulmak istiyor. Yine bizimki geçici, Allah evinde eşi ve k.validesiyle devamlı huzursuzluk yaşayanlara yardım etsin, çok zormuş. Evet canım öğretmenim. Normade tekil gebelikte 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası izin var fakat çoğul gebelikte 10 hafta önce, 8 hafta sonra izin alıyorsun. 24. haftadan sonra da nöbet tutmuyorsun
merhaba ,hayırlı olsun ,benim de 13.gün değerim 764 tü ve ikizdibenim 5 haftalıkken keseler görüldü,6 haftalıkken kalp atışları görüldü
RABBİM gönlüne göre versin inş.
Amin beterin beteri var her zaman.Evet bunu yönetmelikte okudum.Ama aklıma takılan 40 haftaya göre mi hesaplıcaz 37 haftaya mı? 30. haftaya kadar okul temposu çok ağır gelecek gibi görünüyor
hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için
hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?