2013 ikiz anne adayları buraya

maş. inş. diğeri de kilosuna kavuşur..
tabiki tek bakmak zor ama her bebek bir olmayabilir ,bi de sen küvez sürecinde de çok yıpranmışsındır onun da yorgunluğu vardır sende çok zor RABBİM yardımcımız olsun inş.

merak etmiştik seni. sütün geliyor mu? bebeğinde beslenme problemi yaşıyor musun? bir bebekle tecrübe kazanıyorsun, en azından diğerinde tecrübeli olacaksın. hepimiz zor olduğunu biliyoruz. allah sabır versin yeter ki o günleri de atlatacağız.

canım benim dualarımız seninle, inşallah diğer yavrunda en kısa zamanda kendini toplayıp çıkar hastaneden, tabi ki tek başına bebek bakmak zor ama Rabbim sabrını verir inşallah, iki bebeğim de yanımda diye haberlerini bekliyoruz inşallah...

sonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız

sonunda cinsiyet belli oldu iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız

Herkes kendi işine baksın bence.Sinir olurum öyle çok bilmişlere.Rabbim ne verdiyse en iyisini vermiştir.Sağlıklı olsunlar da kız erkek ne fark eder?Hem kız evlat iyidir, vefalıdır, cana yakındır.

gözünaydın
üzülme mi ,o nedemek öyle ,ne densizce cahilce bir cümle..
bebek sahibi olmak için yanıp yakılan milyonlarca insan varken RABBİM sana bir mucize vermiş bunun nesine üzüleceksin..
kızının olması bi daha olunca üzülmen anlamına mı gelecekmiş hem ,evladın kızı erkeği olmaz ,yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
gerçekten milletin ağzı torba değilki büzesin ,insanın büzesi geliyor valla bu tip insanların ağzını

canım bnm niye üzülüyorsun o kadar çocuk hasreti ile yanan arkadaş varki tüp bebek topiğini oku anlarsın.Bence öyle diyen olursa bnm için önemli olan sağlıklı olmaları ve ayrıca bn kız çocuklarını daha çook seviyorum de.Sen bnde erkek isterdim olmadı falan diye üzülürsen o elalem seni daha çoook üzer.Allah tan gelene razı olmayan onun değerini bilmez ve elinden o nu da kaçırabilir maazallh

Ben de seni ve bebişlerini merak ediyordum. İyi olmaniza sevindim inşallah hastanedeki bebisinde eve gelir tez zamanda. Anne sütü verebiliyorsundur umarim. Kolay gelsin.

Gözün aydin. Bizde üç kiz kardeşiz bence dünyanin en güzel şeyi annem babam içinde öyle. Eşin ve sen çevreye kulak tikayin, öyle patavatsizlar çok var malesef.

Ben de bugün seni düşünmüştüm, umarım bir sorun yoktur diye. Bebişlerinin iyi olmasına sevindim, maşallah diyeyim onlara. Rabbim daha da iyi etsin, miniğin de en kısa zamanda eve gelir inşallah. Zor ama zevkli bir süreç yaşıyorsun, annenin yanında olması iyi olmuş. Kolay gelsin sana, darısı başımıza inşallah. :)

Son düzenleme:

Hayırlı olsunlar bebişlerin. Kız-erkek evlat ayrımı yapılmasından hiç hoşlanmıyorum. Evladın kızı erkeği değil, hayırlısı olur bence ki çoğu zaman o hayırlı evlatlar kızlardan çıkıyor. Sen aldırma öyle diyenlere, onlar cahilliklerine yansınlar.

ne ayıp ya böyle şeyler söylemek. sen de lafı tık insanların ağzına. benim de iki kızım olacak, iyi ki de kız bebeklerim, çok mutluyum.

Canım biliyorum yaşadıklarını, yazmıştım ama tekrar çok geçmiş olsun. Crp değerinden bahsetsen biraz, ben tam olarak ne yapmalıyım? Doktorumun özel muayenehanesi olduğundan yaptırmam gerekenleri dışarıda yaptırıp giderim yanına. Bir de sen erken doğum belirtilerini nasıl hissettin, nasıl anladınız yazar mısın bana. Körle yatan şaşı kalkar hesabı kaynanam gibi oldum. Ufacık bir şeyde endişeleniyorum.Aynen katılıyorum sana, biz naz yapmayı bilmiyoruz. Onun 10 günde yaptığı nazı ben 6 aydır yapmadım valla. Yazık...

Teşekkür ederim Mergen, bal ıhlamur limon içiyorum ama bakalım, umarım geçer tez zamanda.Kayınvalidem için de AMİNNN diyorum. Odadayım artık okul dışında. Evimde rahat rahat dolanmayı özledim, eşimle sohbet etmeyi özledim ama az kaldı.

Bekay çok üzüldüm. İnsan evinde huzur bulmak istiyor.Hayat zaten yeterince stresli.Neyse az kalmış artık sabretmek lazım.
Sen de öğretmensin sanırım.Doğum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz öğrendin mi?

Aynen canım, insan evinde huzur bulmak istiyor. Yine bizimki geçici, Allah evinde eşi ve k.validesiyle devamlı huzursuzluk yaşayanlara yardım etsin, çok zormuş. Evet canım öğretmenim. Normade tekil gebelikte 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası izin var fakat çoğul gebelikte 10 hafta önce, 8 hafta sonra izin alıyorsun. 24. haftadan sonra da nöbet tutmuyorsun

Son düzenleme:

Amin beterin beteri var her zaman.Evet bunu yönetmelikte okudum.Ama aklıma takılan 40 haftaya göre mi hesaplıcaz 37 haftaya mı? 30. haftaya kadar okul temposu çok ağır gelecek gibi görünüyor

merhaba ,hayırlı olsun ,benim de 13.gün değerim 764 tü ve ikizdi benim 5 haftalıkken keseler görüldü,6 haftalıkken kalp atışları görüldü
RABBİM gönlüne göre versin inş.

İnsallah bizde goruruz 10ocakta gitcez kontrole. Saglikli olsunda tek cift farketmmez. Ama ikiside kondu ya icime oyuzden kiyamam :)

Amin beterin beteri var her zaman.Evet bunu yönetmelikte okudum.Ama aklıma takılan 40 haftaya göre mi hesaplıcaz 37 haftaya mı? 30. haftaya kadar okul temposu çok ağır gelecek gibi görünüyor

40 haftaya göre hesaplıyorlar. Evet bizim için 30 hafta bile çok zorlayıcı. Özellikle 1-2 haftadır çok zorlanıyorum ben. Ders anlatırken nefes nefese kalıyorum, ayakta ders anlatmak zorluyor, otursam olmuyor. Vicdanım çoğu zaman kazanıyor ama bebişlerim yoruluyor. Çünkü hep ayakta ders anlatıyorum ve eve bitap düşmüş bir halde geliyorum. Ara ara rapor alırsın sen olmazsa, ben onu da pek yapamadım. İçim elvermedi konu olarak diğerlerinden geri kalmalarına. Gerçi çocuklar pek bir umursamaz ama öyle işte...

hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için

hoşgeldin aramıza. inşalllah devam eder ikiz gebeliğin. 5. haftadam da iki kese gözükmüştü ben de. 7. haftada kendilerini gördük ve kalp atışlarını duyduk. kselerin büyüklükleri aynıydı, tabi daha çok küçük oldukları için gözükmüyorlardı. 7. haftada gördük kalplerini. o zaman ikiz olduğundan emin olduk.

Hayırlı olsun bebişlerin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. İkizlerin biri daha küçük oluyor genelde. Doktor bana "İkizlerden biri yoluna devam etmeyebiliyor" demişti ilk kontrolde. Rabbim daha da iyi etsin inşallah, sağlık versin bebişlerime maşallah şimdilik iyiyiz. Rabbim izin verirse olmayacak bir şey yok ama taktir onun tabi ki... Bize tevekkül etmek kalıyor. İnşallah sağlıkla devam eder bebişlerin yollarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…