- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.921
hoşgeldin aramıza. inşalllah devam eder ikiz gebeliğin. 5. haftadam da iki kese gözükmüştü ben de. 7. haftada kendilerini gördük ve kalp atışlarını duyduk. kselerin büyüklükleri aynıydı, tabi daha çok küçük oldukları için gözükmüyorlardı. 7. haftada gördük kalplerini. o zaman ikiz olduğundan emin olduk.
hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için
hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için
ben doktora sormayı unuttum tek yumurta mı çift yumurta ikizi mi oldugunu nasıl anlıyoruz? benim 2tane ayrı ayrı göründü keseler ama??
Merhaba kizlar,
Bende bir ikiz annesiyim..uzun zamandir takip ediyordum sizi ama biseyler yazmak bugun icin nasipmis..
Kübra hayirli olsun banada doktorum biri iki gun daha kucuk demisti ( 7 haftada) hatta cok heveslenme bu kucuk olanin yolk sac kesesi normalden buyuk her an duse bilir diye beni hazirlamisti.. 9 haftada tekrar gittigimde cok sukur mükemmel bir ikiz hamileligimin oldugunu söylemisti doktorum... Sabr et dua .. Ben ozaman internetde cok arastirmistim benim gibi ayni durumda olan varmi diye cok fazla bir bilgi bulamamistim... umarim sende benim gibi sansli olursun..
Günaydınnn. Bebişler sağlıkla güle güle kullansınlar inşallah. Resmini ekle olur mu, biz de görelim. Ben de 30. haftamda gelsinler istiyorum mobilyaları. Erken değil demi?herkese günaydın ..
bugün dolaplarımız geliyor inş.
dün sipariş verdiklerim de geldi kargoyla
CHICCO Sünger Banyo Eldiveni
PRİMA Premium Care Yenidogan 4'lü İkiz Paket No: 1 (2-5 Kg) 54'lü + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli!
HUMANA Still Tee - Emziren Anneler için
bu sitede 100 tl üzeri 20 tl world puan da veriyor , 12 taksit de yapıyor ,hem de dün aldım bugün hemen geldi ,hepsi de orjinal
tavsiye ederim size de ...
Canım dualarım sizinle. Allah sizlere sağlık sıhhat versin inşallah. Üzme kendini, bugünlere geldiniz ya çok şükür gerisi gelir merak etme Allah'ın izniyle. Allah yardımcınız olsun.Gunaydin kizlar,hepinize tesekkur ederim,dualarinizin devamini beklyrm.ve sizleride cok merak ediyorum.sutum geliyo ama tabi cok cok degil,ikiye bolununce cok zor.once kuvezdekine sagiyorum,geri kalanda evdekine iste.o da buyudukae doymuyo tabi,mecburen mamaya basladik,mama istemiyodum ama,ac kalinca mecbur kaliyosunuz:-( simdilgk bu kadar kizlar.sizleri opuyorum,iyi haberlerinizi bekliyorum;-)
Canım ben de şimdiden uyur uyanık haldeyim. Gece 2 gibi ancak uykuya geçebiliyorum ama uykumda sık sık sayıklar gibiymişim, sancım oluyor kramp giriyor. Bir sağa dön bir sola, dinlenmeden uyanıyorum. Aman canım, nazar değmesin kayınvalidene, tahtalara vur. Hep iyi olursunuz inşallah. Bizimkinin son hüneri benim tansiyonum yüksek çıkıyor diye artık her gün onun başı ağrıyor, tansiyonu yükselmiş oluyor. Bir ölçüyoruz 12'ye 7 çıkıyor. Yok yok yüksek yine de, 10 olması lazım diyobana yine uyku yok( nolcak benim bu gecelerim ya (
neyse bu akşam geldi kayınvalidem ... kızlar inş. sonuna kadar böle gider... ilk günden bana bişey yaptırmayacağı kesin saolsun
elimi hiç bişeye sürmedim inşallah sonuna kadar böyle davaranır
o da kaynımda son 40 gün yatmış halimden anlıyor
bi de hiç bahsetmemişti... bebişlerime güzel güzel ciciler almış...örmüş :))
Selam bekay gercekten zor tek bebek gibi olmuyormusKızlar size akıl danışmak istiyorum. Biz bebişlere bir tane 3 kapılı dolap, iki tane de dolabın takımı olan beşiklerden aldık. Beşiklerimiz büyüyen değil, 70/130 ebatında yani bizi 4-5 yaşına kadar götürecek tarzda beşikler. Mobilya beşikleri beğendiğim için tercihi ondan yana kullandık. Şimdi önce bunları yatak odasına koyarız diyorduk ama sonra odanın çok tıkış tıkış olacağını düşünüp, park yatak ya da baş ucu beşiklerinden almaya karar verdik. Aslında tam karar veremedikŞimdi ben baştan beri bebeklerin aynı yatakta yatmasına karşıydım, birbirlerini huzursuz edip uyandırmalarını istemiyorum. Evet aynı odada yatsınlar ama aynı yatak olmasın istiyorum. Park yatak alırsam 1 tane alacağım, aynı yatakta yatacaklar. Sallanan mini süslü beşiklerden alırsam uygunundan 2 tane alacağım. Şöyle de bir durum var beşikleri 6 ay kullanırlar en fazla ama park yatakta daha sonra oyun da oynayabilirler. Amannnn çıkamadık anlayacağınız biz işin içinden. :44:Sizce???
Uzun bir aradan sonra mrb kizlar,aslinda size anlatmak istedigim cok sey var ama,inanin zamanim yok,kisaca bebeklerimi anlatiyim,cok sukur ikiside iyi.2hafta once buyuk olani 2000gr ile eve cikardik,simdi 2500gr...diger kuzum 1aydir kuvezde,865gr dogmustu,1300gr oldu,onunla ilgili sikintilar oldu tabi,dua edin onun icin...bende evdekiyle antrenman yapiyorum,inanin zormus,iyiki annem yanimda,heleki iki bebekle dusunemiynrum.heleki uykucu biriyseniz,geceleri cok zor.yalniz bakmayi dusunenler bir daha dusunsun derim,yaparim demekle olmuyor.ins.diger kuzumunda evde haberini verirhm buradan...sizlere saglikli hamilelikler diliyorum,dinlenmenin tadini cikartinmesakkatli,ama bi gulumsemesi dunyalara deger,mis kokulu gunler bekliyo sizleri ;-)
Pompa alsam mı almasam mı karar veremedim
Kızlar size akıl danışmak istiyorum. Biz bebişlere bir tane 3 kapılı dolap, iki tane de dolabın takımı olan beşiklerden aldık. Beşiklerimiz büyüyen değil, 70/130 ebatında yani bizi 4-5 yaşına kadar götürecek tarzda beşikler. Mobilya beşikleri beğendiğim için tercihi ondan yana kullandık. Şimdi önce bunları yatak odasına koyarız diyorduk ama sonra odanın çok tıkış tıkış olacağını düşünüp, park yatak ya da baş ucu beşiklerinden almaya karar verdik. Aslında tam karar veremedikŞimdi ben baştan beri bebeklerin aynı yatakta yatmasına karşıydım, birbirlerini huzursuz edip uyandırmalarını istemiyorum. Evet aynı odada yatsınlar ama aynı yatak olmasın istiyorum. Park yatak alırsam 1 tane alacağım, aynı yatakta yatacaklar. Sallanan mini süslü beşiklerden alırsam uygunundan 2 tane alacağım. Şöyle de bir durum var beşikleri 6 ay kullanırlar en fazla ama park yatakta daha sonra oyun da oynayabilirler. Amannnn çıkamadık anlayacağınız biz işin içinden. :44:Sizce???
Arkadaslar birsey sormak istiyorum erken dogum olmamasi icin neyapmak gerekiyor sizlerin doktorlari bilgi veriyormu.
bende beşiklerini odalarına kurdurdum park yatak 1 tane odamda olucak.ayrıca ben onları onca ay aynı yerde durdukları için hemen ayırmaya kıyamıyorum.beraber yatsınlar alışkınlar nasılsa:)
canım doktorum dinleneceksin diyor sürekli,sanırım bu birazda bünye ile alakalı.ama tabi dinlenmenin etkisi çok.ben bu zamana kadar Allah'a şükürler olsun bi sorun yaşamadım ama sürekli dinleniyorum.zaten bu haftadan sonrada pek rahat hareket edemiyorum,ağırlaştım biraz.bide ben hamileliğimin başından beri hafta bi kez pruluton diye bi iğne oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?