Bol bol dinlen canim , esinin evde olmasi cok iyi olmusSerumdan sonra iyiydim canim 1 saat falan uyumusum .. Ama simdii yine basladi yatiyorum sicak su tulumu belimde .. Aksama mexalen / parecetamol fitil kullanirim heralde ...
Gecer insallah .. Esim bugun calismiyor oglumu biraz disari goturdu dinleneyim diye
Cok sükür canim ögrendik , darisi size insallah..aa, oğlun mu olacak çok sevindim ne güzel sen de öğrenmişsin,biz de öğrenebilsek bir an önce.
Kuzucugum hayirli olsun yeni eviniz.
Birgulum oglun geliyormus hayirli olsun oglisin :)
Serumdan sonra iyiydim canim 1 saat falan uyumusum .. Ama simdii yine basladi yatiyorum sicak su tulumu belimde .. Aksama mexalen / parecetamol fitil kullanirim heralde ...
Gecer insallah .. Esim bugun calismiyor oglumu biraz disari goturdu dinleneyim diye
kuzum önceki doktorumuz çok uzaktı bize ve biraz da pahalıydı, doğum felan 2500ü buluyordu. Bizim topikte elif varya onun doktoruna başlicam, Antalyanın bir numaralı doktorlarında biri, hem de normal doğüum yanlısı, hem de fiyat konusunda bizi zorlamayacak. Yarın bi deneyelim bakalım.inşallah memnun kalırızcnm hayırlı olsun ben kaçırmışım neden değiştiriyon doktoruuuu:44::44:
Yarın kontrolleri olan anneler için son ihtar lütfen sütünüzü içiniz ve huzurluca kendinizi uykunun kollarına bırakın...
ablacım sana yazıyorum ben ama goremeıosun sanırım ınsallahhhh tertemız cıkar sonucların ve bebegını bu sefer kucagına almayı nasıp eder rabbimmm
ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
Umudum var yıtırmedım.
Dımdık ayaktayım.
Kızım ıcın bu yola bas vurdum allahım yolumu
acık et ne olur
evet buyuk harfle baslıyor isimlerelan 1. 06.02.2013 13.11.2013 listede hala var
benim bilgilerim diye düşündüm yalnız e büyük harf yazılmış takılmamıştım.
Tşkler canım inşallah sorunsuz çıkar.
yarın kontrolleri olan anneler için son ihtar lütfen sütünüzü içiniz ve huzurluca kendinizi uykunun kollarına bırakın...
Bol bol dinlen canim , esinin evde olmasi cok iyi olmus
Cok sükür canim ögrendik , darisi size insallah..
Cok saol canim , bugün beni görseydin , ultrasyona girerken ziril ziril agladim , doktorda nasil teselli ediyor , heryerini gösterdi .. Simdi sira ayin 17 sinde
Vahsihatun cok saol canim , insallah hepimiz hep mutlu haberlerini aliriz bebeklerimizin
Gurbetguzeli hep dualarimizdasin canim RABBiM gönlüne göre versin
kuzum önceki doktorumuz çok uzaktı bize ve biraz da pahalıydı, doğum felan 2500ü buluyordu. Bizim topikte elif varya onun doktoruna başlicam, Antalyanın bir numaralı doktorlarında biri, hem de normal doğüum yanlısı, hem de fiyat konusunda bizi zorlamayacak. Yarın bi deneyelim bakalım.inşallah memnun kalırız
olllllllddddddddddddduuuuuuu canım görürsem söylerimmmmm
ablacım sana yazıyorum ben ama goremeıosun sanırım ınsallahhhh tertemız cıkar sonucların ve bebegını bu sefer kucagına almayı nasıp eder rabbimmm
evet buyuk harfle baslıyor isimlerOle yazdım sensın canım o lıstedekı
Benım kaynana yenı gıttı yaaaaa dusa gıremedım daha off off
kuzum önceki doktorumuz çok uzaktı bize ve biraz da pahalıydı, doğum felan 2500ü buluyordu. Bizim topikte elif varya onun doktoruna başlicam, Antalyanın bir numaralı doktorlarında biri, hem de normal doğüum yanlısı, hem de fiyat konusunda bizi zorlamayacak. Yarın bi deneyelim bakalım.inşallah memnun kalırız
olllllllddddddddddddduuuuuuu canım görürsem söylerimmmmm
Ayyy canimm ya yazini okuyunca bi tuhaf oldu icim allah sana sabir versin güc kuvvet versin cok zor. Ben babami kaybedeli 5 sene oluyor hala alisamadim. Annenin yeri de bambaska o dahada zordur eminim.
aminnn canımmm benım kaynanam ii allahtan bana gecelık almıs pembeZilliye bakın hele
Şükret ki gitmişAllah kaynanası ile yaşamak zorunda bırakmasın kimseyi,yaşayanlara huzur mutluluk geçim güzelliği versin, kimseyi kendisinden başkasına muhtaç etmesin inşallah
canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı
allahım yavrularımıza saglık sıhhat aklı fıkrı yerınde olmalarını nasıp etsın
ah ahh zaten bir rahatliyoruz sonra hemen diger randevuyu dusunuyoruz :) ben ikiliden sonra rahatlarim demistim simdi cuma doktor 12sinde ayrintili var...bir heyecan bir heyecan bende, baska hic bir sey umrumda degil cidden safi randevu safi evladimi sagsalim gorebileyim
canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı
allahım yavrularımıza saglık sıhhat aklı fıkrı yerınde olmalarını nasıp etsın
aminnn canımmm benım kaynanam ii allahtan bana gecelık almıs pembekızımada almıs dedım o kız yarın erkek olursa gorursunuz
bebek arabasının fiyatı ne kadar canım hepsi çok hoş.
canım ben de yatağımızın yanına ayrıca sepet beşik olayından vazgeçtim. zaten büyümeyen beşik alcaz yatak odamıza sığar. ayrıca ana kucağı yerine ev tipi titreşimli müzikli 3 kademeli anakucağı alcaz100-150 lira. aşıya felan götürmek için de aryrıca port bebe alcam 30-40 lira gibi o da. o yüzden bebek arabasını da tek parça alabilirim.
600 tl canım arabanın fiyatı, hem yanında anakucağı da var arabadada bunu kullanırım diye düşündüm.Bizim yatak odasına sığmaz, evtipi titreşimli anakucağı chicconunkiler çok güzel ama dışarda kullanamazsın diyecektim onun içinde port bebe alcam diyosun hiç duymadım neymiş o şimdi bakcamarabayı bundan alırsan port bebeye gerek kalmaz , yada yine yanı markanın 460 tl lik tek olanı var onu da alabilirsin yanına da port alırsın
portbebe hani çanta gibi bebeği içine koyuyosun ya ondan :))
neyse malum tayinciyiz ev de 2+1, olabildiğince az ve kullanışlı eşya alcam, etrafla durum kritiği yapıyorum şu ara. aslına bakarsan beşik bizim odayı da çok daraltcak, ama 6 ay için de sepet beşik düşünmüyorum, sonra nereye kaldırcam onu fazlalıkeşim diyoki kış çıkana kadar yani 6-7 ay yanımızda yatcak, baktık yer çok dar,bizim şifonyeri geçici olarak onun odasına taşırız diyo mantıklı dedimmmm.. böylece ev tipi ana kucağını güzel bişe alabilirim ama şu arabaya bayıldımmmm, tek parçası varsa bi bakayım...bi de sana göstermek istediğim bi anne çantası var bayılacaksın eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?