2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet cnm goremedım hıçç yuzunu 20 dk baktı bekledık donsun dıye ama yokkkk küsstü 1 saat beklettı bızı dr
parasıyla deılmı kardeşimmmmm 15 de bır gelcem dıyesım geldı ama dıyemedım yaa
neyse dayanırsan 3 hafta sonra gel dedı

saol kuzum benımmmm sanada maşallahhhhhh ne guzelll turp gıbı gıtmıssın
20 24 haftalar arası oluyormus canımmmm
benımkıde pahalı maalesef 350 dıyorum ama belkıde daha pahalıdır bılemem

Gözün aydın kuku kesinleşmiş :)
Her sey yolundaymis cok sevindim Rabbim guzel yuzunu hic doldurmasın hep guzel haberlerle gel
Benim Zeynep Alya senin kizi oper

abla kız dedı ama makınesı yenı gelmıss gorsen valla vesıkalık foto gıbı goruntulerı yuzunu donmedı alamadı resım
alsa eklıcektmmm makınesıde yenı oldugu ıcın egıtımcısı ankaradaymıs gelememıs tam olarak kullanmaya adapte olamamıs kız dedı ama hala erkek olabılme ıhtımalı olabılır dıyorum
benım ısımsız kızcemde senın kızını öper

Detaylı usg ye niye ekstra para istiyolar ki sonuçta aynı cihaz!

evet %70 kız demişti. demekki ben fazla kaptırdım kendimi

malesef değil abla göstermiş bamyayı

Sacımı basımı yolacaksın ama okuduğumdan beri guluyorum elimde olmadan , seninkiye benimki cok fena saka yaptılar bize :)))
Bizde esimle sok olmuştuk hele doktorun suratını unutamıyorum bize haftalarca erkek erkek dedi , sonra bakti kiz diyorki pipi falan yok burada

Hatta esim inanmadı kiz cok istiyordu ama adam tereddüte dustu boyle olunca 2 gun sonra baska doktora gittik , doktor kesin kiz dedi acmış bacakları :))

Oglusta iyidir bende 2 tane var ve iyiki barar sonra bir ara bir kiz yaparsın artik , pipili hayirli olsun babası gibi yiğit olsun :))

FİLİZZZZZZZZZ bizim kiz ve oğlanı ankette nasil değiştireceğiz.

kontrolu ıyı gecen herkesı yanaklarından opuyorum yegenlerımıze ıyı baktıkları ıcınneharcım oglusun olsun kuzum saglıklı olsun da.ıkıncılerımız ınsallah kız olur tatlım.bende hep kız ıstemıstım hatta herkes kızın olur demıstı.ama oglusum 13.haftada mipisini gosterdı.esım de cok kız cocuklarını sever.ınsallah oglumuz saglıkla kucagımıza alıp bı de kız calısmalarına baslarız

cnm yzdım sana ama görmedn sanırım. bana da 3 hafta sonraya detay ult. randevusu verdi. nasl oluorr buuu hiç anlamadımmmm:26: fitil konusuna gelince ilk 3 ayda gittiğimde doktoruma çok akıntım oluyor demiştim. oda ilk 3 ay fitil veremem versemde etkisi olmayan düşük dozlu bşi olur oda bişeye yaramaz demişti. 4.ayda bakarz demişti. dünde kontrolde dediki senin akntın var hala fitil şimdi verebiliriz dedi ve yzdı. dün aldım başladım. adını hiç hatırlamıyom eve gittiğimde bakar sölerim. 14 tane var içinde bayada büyükk. sen doktoruna güven boşver sağlık ocağını. proflardan daha mı iyi bileceklerrr

filizcim benim doktor 20 ile 24 haftalar arsı dedi .24 ü geçirme bebek büyüyüce bakılması zor oluyo dedi .yani tam zamanında gitmiş olacaksın canım

ama ercecim banada 3 hafta sonra ya detay ulrason randevusu verdi nasıl olacak??? kafam karştı

ben bomba diye bun derimmm. oy oy oyyyyyyyyyyyyy nasıl oluyor ya hepinizin terse çıktı. çok ilginç gerçektn demekki daha önce ful sallamışlar valla benim cinsiyetlerin belli olmamasına üzülüm mü sevinim mi bilemedim. şaka bi yana rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sana da aslan gibi bi erkek evlat vermiş. şükürler olsun rabbim olmayanlara da vrsin. bizler çok şanslıyız ki hamile kalabldik. kız erkek hiçfark etmezz. yeterki sağlıkla kucağımza alalım. hayırlı uğurlu olsun bitanem. küçük bi pantalon üzerine askı takarızzz offff çook şekerrrr oluyor küçük adamlarr

Tüh ya dönseydi bıcırık da bi resmini görseydik neyse bidahakine inşallah

Hmm ne güzel işte, aslında hepimiz bir konuyu araştırıp ihtisas yapsak fena olmaz birbirimize faydamız olur evet içindeki borunun temizliği eminim çok zor olur.Aventin içinde boru yokmu , ben sadece dr.brown unkini gördüm.

Canım ben ptesi gittm dr a 1 ay sonra gel dedi yani 22.haftamda oluyo , valla her dr un ayrı bir yogurt yiyişi var demek ki, ben bu profu değiştirsem mi hala kararsızım bir an önce karar versem iyi olcak baika dr.a geçmek için.

Amanınnnnnn çoook şaşırttık bizi topikçe
Hayırlı olsun oğluşun bamyasını yesinler onun

Kız niye ağlıyorsun ne güzel dünya güzeli bir kızın olucak size süpriz yapmış. Bu arada doktorda bayağı becerikliymiş!! O yüzden kızlar 16 . Haftadan önce kesin diye bir şey yok.bana doktor 12. Haftada %80 erkek demişti ama ben hiç kaideye almadım gerçi yanılmadı , neyse Allah tamamına erdirsın.

Detaylı usg ye niye ekstra para istiyolar ki sonuçta aynı cihaz!
bılmıyorum canımmm bende aynı cıhaz evet ama alınıyor ıste senın dr almıyormu?
yaa abla benımde bıde erkek olurmus ne gulerım gercı ben erkege zaten alıstırmıstım kendımı şok olmam makınesıde yenıydı tam adapte olamamıs kız kesın dedı ama bılemedım
abla degısmıcek maalesef ankettekıler kalıoo öle
bosver lıstede kız yazıo

evet aslında bu iyi fikir. çünkü herkes yoğun çaışıyor herşeyi araştırmaya çk vakit olmuyor

PRdon kız yazmışım paşan geliyor şu açıdan düşün erkek çocukları anneyi daha çok tutuyor ve sahipleniyor.

Var ya bunlar böyle bombayı patlattıkça cinsiyet değiştirdikçe ödüm kopuyo, oğluşum oğluşum diye alıştırdım kendimi ama bizimki kesin ya resmen gördük başka bişeye benzemiyordu pipiydi resmen :))) bütün malzemeyi gördük utanmaz dönmüş poposunu kendi dr.umda erkek dedi, şimdi farkettim de kendimi rahatlatmaya ikna etmeye çalışıyorum hahahahAllah herkesin gönlüne göre versin

Erce canim sanada hayirli ugurlu olsun , hayirli bir evlat olsun :)
Benim kizdan senin kiza selam var
saolasın pufycim .amin inşallah cümlemizinki hayırlı olsun .bizde zeynep adaşımıza slam eder .aleyküm selam deriz

yok canım yazmadınn kı yazsan gorurdummmmm gecmısı okudum fıtılı solemedın..
ultrasyon ıcınde yazdım cnm sana ayrıntılı ultrasyon bebegın butun vucudu organları kolları bası boynu olculuyor bana verdıgı fıtılde 2 tane var aynı gun at dedı hemen gecer dedı c kategorısı sende baksana kategorısıne eve gıtıtıgnde neymıs cnmmm

Bilmiyorum sormadım detaylı usg nedir onu da bilmiyordum doktor aynı cıhazla bakıyoruz sadece iki doktor giriyor dedi biri bir şey gözünden kaçırısa diye bu mantıkla düşününce yorumladım merak ettim bende şimdi bi hasteneyi arıyım alıyorlarmıymış.

buarada 4 lu ultrasyonda ölcum yapılmıomus yapmadan alındı sasırdım nıe olcumlerı yazılmadı dedim 4 lude gerek yok dedi baska seylere bakılıyor dedi..2lıde baya olcum olmustu yazılmıstı kagıda bunda yazılmadı ılgınc.:44:

canım bana yanlışlıkla doktorum detaylı ultrason randevusu vermiş ben gittim orada çeken uzman erken gelmişsin ben 20 ile 24 haftalar arası bakıyorum en iyi sonuç o zaman çıkıyo dedi .hatta şaşırdı sende bi sorun mu var risklimisin bi hastalığın mı var dedi benide korkuttu anlamadım .canım senin ikizdi demi belki ondan yada ultrasonda değişiklik vardır .her doktorun tarzı yaklaşımı farklı galiba bu konularda .haa bide bunları bana ssk tdaki doktor söledi .özeldeki doktorum bugün hiç bahsetmedi ayrıntılıyı bende bebişi görünce unuttum zaten sormayı

alınıyor canım sor ıstersen ama alınıyor genelde..cıhaz aynı evet 4 boyutlu bakılıyor.olcum vs oluo baya ugrastırıcı oldugu ıcın alınıyormus

Yarına kaldı çok merak ettim zaten dünya para veriyoruz. Allahtan sağlık sigortası yArısını karşılıyor kızlar nasıl pişmanım hamile kalmdan önce sigorta yaptırmadığıma doğuma bile çok cüzi para vericektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…