evet cnm goremedım hıçç yuzunu 20 dk baktı bekledık donsun dıye ama yokkkk küsstü 1 saat beklettı bızı drGözün aydın canım ne güzel sonuçlarl dönmüşsünüz kızlar çoğalıyor :))
Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır biraz kızını görememişsin gerçi sırtı dönmüş ama en azından herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi gelmiştir :)) ben her ay nasıl dayanıyorum bir bilsen bende diyorum doktoruma ama gerek yok ayda bir gel diyor((
saol kuzum benımmmm sanada maşallahhhhhh ne guzelll turp gıbı gıtmıssınmaşallah maşallahhh 40.000 kere maşallah kuzuma.cnm bende 18 haziranda gidicem detay ultrasona senle aynı zamana geliyor bende 3 hafta sonra gidicem. anlamadığım hafta olarak senden gerideyim neden aynı tarihte gidiyoruz.tam bi haftası yokmu detay ultrasonun?? ben sordum 475 tl dediler çok paraaa yaaaa
Gözün aydın kuku kesinleşmiş :)
Her sey yolundaymis cok sevindim Rabbim guzel yuzunu hic doldurmasın hep guzel haberlerle gel
Benim Zeynep Alya senin kizi oper
hosbulduk canımmm ınsallahh..valla 4 lu teste 150 verdım 150 de muayene verdım ayrıntılıda 350 vardır dıyorum cok pahalı benım dr ama makıneyı gormen lazım resım olsaydı gostermedı yuzunu koyardım bıldıgın vesıkalık gıbı
evet %70 kız demişti. demekki ben fazla kaptırdım kendimi
malesef değil abla göstermiş bamyayı
kızlar bısey sorucam ayrıntılı ultrasyonu kacıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3 hafta sonra gıdersem 20+3 olucam 4 hafta sonra (dayanabılırsem) gidersem 21+3 olucam
ve tekrar yazıyım bı kac arkadas mantar kasıntı akıntı ıcın fitil kullanmıstı ısmı neydı
filizcim benim doktor 20 ile 24 haftalar arsı dedi .24 ü geçirme bebek büyüyüce bakılması zor oluyo dedi .yani tam zamanında gitmiş olacaksın canım
Flaş Flaş Flaş...........
Şok Şok şok............
Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
evet %70 kız demişti. demekki ben fazla kaptırdım kendimi
hosbulduk canımmm ınsallahh..valla 4 lu teste 150 verdım 150 de muayene verdım ayrıntılıda 350 vardır dıyorum cok pahalı benım dr ama makıneyı gormen lazım resım olsaydı gostermedı yuzunu koyardım bıldıgın vesıkalık gıbı
neredeyse ihtisas yapıcam biberon konusunda
hem avent hem brown gayet ıyı markalar ikisinde de kolik (gaz sancısı) önleyici bulunuyor.
brown kinde dikkat edersen mavi bı boru var içinde onun temızlığı bıraz dertmiş.
avent te ise emzık kısmında delik var ve tüm emzikleri tüm şişelerine uyuyor
ancak
aventte de ceşit var bpa ve pes anladığım kadarıyla pes olanlar daha yeni bir teknoloji ile yapılıyor.
yanlışım veya eksığım olan varsa lütfen ekleyin
kızlar bısey sorucam ayrıntılı ultrasyonu kacıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3 hafta sonra gıdersem 20+3 olucam 4 hafta sonra (dayanabılırsem) gidersem 21+3 olucam
ve tekrar yazıyım bı kac arkadas mantar kasıntı akıntı ıcın fitil kullanmıstı ısmı neydı
Şok Şok şok............
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
Detaylı usg ye niye ekstra para istiyolar ki sonuçta aynı cihaz!
Şok Şok şok............
bılmıyorum canımmm bende aynı cıhaz evet ama alınıyor ıste senın dr almıyormu?Detaylı usg ye niye ekstra para istiyolar ki sonuçta aynı cihaz!
yaa abla benımde bıde erkek olurmus ne gulerımSacımı basımı yolacaksın ama okuduğumdan beri guluyorum elimde olmadan , seninkiye benimki cok fena saka yaptılar bize :)))
Bizde esimle sok olmuştuk hele doktorun suratını unutamıyorum bize haftalarca erkek erkek dedi , sonra bakti kiz diyorki pipi falan yok burada
Hatta esim inanmadı kiz cok istiyordu ama adam tereddüte dustu boyle olunca 2 gun sonra baska doktora gittik , doktor kesin kiz dedi acmış bacakları :))
Oglusta iyidir bende 2 tane var ve iyiki barar sonra bir ara bir kiz yaparsın artik , pipili hayirli olsun babası gibi yiğit olsun :))
FİLİZZZZZZZZZ bizim kiz ve oğlanı ankette nasil değiştireceğiz.
Hmm ne güzel işte, aslında hepimiz bir konuyu araştırıp ihtisas yapsak fena olmaz birbirimize faydamız olurevet içindeki borunun temizliği eminim çok zor olur.Aventin içinde boru yokmu , ben sadece dr.brown unkini gördüm.
Kız niye ağlıyorsun ne güzel dünya güzeli bir kızın olucak size süpriz yapmış. Bu arada doktorda bayağı becerikliymiş!! O yüzden kızlar 16 . Haftadan önce kesin diye bir şey yok.bana doktor 12. Haftada %80 erkek demişti ben hiç kaideye almadım gerçi yanılmadı , neyse Allah tamamına erdirsın.
Sacımı basımı yolacaksın ama okuduğumdan beri guluyorum elimde olmadan , seninkiye benimki cok fena saka yaptılar bize :)))
Bizde esimle sok olmuştuk hele doktorun suratını unutamıyorum bize haftalarca erkek erkek dedi , sonra bakti kiz diyorki pipi falan yok burada
Hatta esim inanmadı kiz cok istiyordu ama adam tereddüte dustu boyle olunca 2 gun sonra baska doktora gittik , doktor kesin kiz dedi acmış bacakları :))
Oglusta iyidir bende 2 tane var ve iyiki barar sonra bir ara bir kiz yaparsın artik , pipili hayirli olsun babası gibi yiğit olsun :))
FİLİZZZZZZZZZ bizim kiz ve oğlanı ankette nasil değiştireceğiz.
saolasın pufycim .amin inşallah cümlemizinki hayırlı olsun .bizde zeynep adaşımıza slam eder .aleyküm selam derizErce canim sanada hayirli ugurlu olsun , hayirli bir evlat olsun :)
Benim kizdan senin kiza selam var
canımö yolla bakalım pipiye benziyormu bizimkine
hangiş hastaneye gittin canmım sen çok sordum ama kocaelili olunca
olsun canım önemli değil tabiki soracağız birbirimize .ben hem ssk hem özele gidiyorum .4 lüyü marmarada yaptırdım canım sende marmaraya gidecektin sanırım
nehaaaaarrr şuanda şok geçirmiş durumdayım boştu orası kız neara nerede büyüttün o bamyayı aaaaaaaa kaçıncı haftada kız dediydi sana ayy hala inanamıyorum canım ben valla amaann bu doktorlarda sapıttyı ya hangisine güvenicez acabaa
cnm yzdım sana ama görmedn sanırım. bana da 3 hafta sonraya detay ult. randevusu verdi. nasl oluorr buuu hiç anlamadımmmm:26: fitil konusuna gelince ilk 3 ayda gittiğimde doktoruma çok akıntım oluyor demiştim. oda ilk 3 ay fitil veremem versemde etkisi olmayan düşük dozlu bşi olur oda bişeye yaramaz demişti. 4.ayda bakarz demişti. dünde kontrolde dediki senin akntın var hala fitil şimdi verebiliriz dedi ve yzdı. dün aldım başladım. adını hiç hatırlamıyom eve gittiğimde bakar sölerim. 14 tane var içinde bayada büyükk. sen doktoruna güven boşver sağlık ocağını. proflardan daha mı iyi bileceklerrr
bılmıyorum canımmm bende aynı cıhaz evet ama alınıyor ıste senın dr almıyormu?
yaa abla benımde bıde erkek olurmus ne gulerımgercı ben erkege zaten alıstırmıstım kendımı şok olmam makınesıde yenıydı tam adapte olamamıs kız kesın dedı ama bılemedım
abla degısmıcek maalesef ankettekıler kalıoo öle
bosver lıstede kız yazıo
cnm yzdım sana ama görmedn sanırım. bana da 3 hafta sonraya detay ult. randevusu verdi. nasl oluorr buuu hiç anlamadımmmm:26: fitil konusuna gelince ilk 3 ayda gittiğimde doktoruma çok akıntım oluyor demiştim. oda ilk 3 ay fitil veremem versemde etkisi olmayan düşük dozlu bşi olur oda bişeye yaramaz demişti. 4.ayda bakarz demişti. dünde kontrolde dediki senin akntın var hala fitil şimdi verebiliriz dedi ve yzdı. dün aldım başladım. adını hiç hatırlamıyom eve gittiğimde bakar sölerim. 14 tane var içinde bayada büyükk. sen doktoruna güven boşver sağlık ocağını. proflardan daha mı iyi bileceklerrr
ama ercecim banada 3 hafta sonra ya detay ulrason randevusu verdi nasıl olacak??? kafam karştı
ben bomba diye bun derimmm. oy oy oyyyyyyyyyyyyy nasıl oluyor ya hepinizin terse çıktı. çok ilginç gerçektn demekki daha önce ful sallamışlarvalla benim cinsiyetlerin belli olmamasına üzülüm mü sevinim mi bilemedim. şaka bi yana rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sana da aslan gibi bi erkek evlat vermiş. şükürler olsun rabbim olmayanlara da vrsin. bizler çok şanslıyız ki hamile kalabldik. kız erkek hiçfark etmezz. yeterki sağlıkla kucağımza alalım. hayırlı uğurlu olsun bitanem. küçük bi pantalon üzerine askı takarızzz offff çook şekerrrr oluyor küçük adamlarr
Bilmiyorum sormadım detaylı usg nedir onu da bilmiyordum doktor aynı cıhazla bakıyoruz sadece iki doktor giriyor dedi biri bir şey gözünden kaçırısa diye bu mantıkla düşününce yorumladım merak ettim bende şimdi bi hasteneyi arıyım alıyorlarmıymış.
Bilmiyorum sormadım detaylı usg nedir onu da bilmiyordum doktor aynı cıhazla bakıyoruz sadece iki doktor giriyor dedi biri bir şey gözünden kaçırısa diye bu mantıkla düşününce yorumladım merak ettim bende şimdi bi hasteneyi arıyım alıyorlarmıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?