inşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız meleklerimizi
senin sat ne zamandı canım? aslında erken gitmekte bi dert..bekleyiş yoruyor insanı.. keseyi görürsün inş. ama kalp atışını bi duysak ozaman süper olcak..
canım sat 6 subat erken gitmekte stresli ama beklemekte bi o kadar zor ya bende kalp atışını duymadan rahat etmicem pıt pıtları duyduğumda bayramım olcak
2 gun var aramızda aynıyız yani beta degerin ne tatlım benim? 2000 e yakınken karından ultrasonla göremedik keseyi.. neyse aynı gidiyoruz gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.. Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş.
İlk msjdan beri bu basligin takipcisiyim.herkesten guzel haberler geldi darisi basima.bugun gecen ay bu gun adet olmustum.her ay 16 sinda olurum ama subat 28 cekince 18 ine kaydi adet gunum diye dusunuyorum.sizcede oylemi olmustur??? insallah bende araniza katilirim :)
selam kizlar doktorumuza gittik.8-10mm mis kesecigimiz.4,5 haftalik oldugunu soyledi.nisan 5 gibi gel kalp atislarini duyalim dedi.ne kadar uzun bekle bekle bitmez simdi :))
cnm 5. Haftada gorduk keseyi kisiden kisiye degisir endisenmek yokmrb canım öncelikle gözün aydın.. karından mı gördü bebişini yoksa vajinal ultrnsnd ile mi benim sat 4 subat ama keseyi zor gorebildi darısı başıma inşallahh..
Cnm suphe etme bos gebelik yasayanlarda olma riski cokkızlar yazılarımı sadece beğenmeyin yorumda yapın yaklaşık bir haftadır yazıyorum 1 2 kişi dışında yorum yapan olmadı neden acaba merak ettim doğrusu
Cnm vajinal neden bakilmadiki sorun degil vajinal bakmak icin rahat ederdiinşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız meleklerimizi
2 gun var aramızda aynıyız yani beta degerin ne tatlım benim? 2000 e yakınken karından ultrasonla göremedik keseyi.. neyse aynı gidiyoruz gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.. Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş.
selam kizlar doktorumuza gittik.8-10mm mis kesecigimiz.4,5 haftalik oldugunu soyledi.nisan 5 gibi gel kalp atislarini duyalim dedi.ne kadar uzun bekle bekle bitmez simdi :))
Gozun aydin canim 7+2 dede bn kalb atisi icin gidicem cogumuz o hafta gidicez
Yeterki hayirli haberle donelim
İlk msjdan beri bu basligin takipcisiyim.herkesten guzel haberler geldi darisi basima.bugun gecen ay bu gun adet olmustum.her ay 16 sinda olurum ama subat 28 cekince 18 ine kaydi adet gunum diye dusunuyorum.sizcede oylemi olmustur??? insallah bende araniza katilirim :)
Biz geldikkkkazcık yürüyüş yaptık
Öğlen bir elmayla bir kivi yedim.
Az önce de 2 kayısı,1 incir, 3 ceviz ve 10-11 tane kuru üzüm,4 tane de fındık yedim. Günlük yicem bu yemişleri siz de yiyin kızlarr
cnm aynen bende sürekli takipteyim..umut dünyası işte topiğe katılabilirim belki umudundayım..benim de bat bugün..henüz bişey yok..sen de2 gün daha bekle cnm..evet şubat kısa olunca bikaç gün atar..
hadi inşallah bizde bu topikte oluruz..kasım bitmeden gelir bebişlerimiz..
sevgili hamişler bize dua edermisiniz..sizinle olalım 9 ay heyecanlarımızı paylaşım 2013 kasım da bebişlerimiz,i kucaklayalımmm
oh ne guzel yurumussunuz ama burda hava sogudu zaten karnım gurulduyo oyuzden bız cıkmadık bırde yedık meyvelrımızı balla cavızde yedık ama karnım yıne acıktı bırde bebek biskuvlerı varya cıcıbebe bana onlardan ye dedı bı aarkadasım sızce faydası olurmu
cnm aynen bende sürekli takipteyim..umut dünyası işte topiğe katılabilirim belki umudundayım..benim de bat bugün..henüz bişey yok..sen de2 gün daha bekle cnm..evet şubat kısa olunca bikaç gün atar..
hadi inşallah bizde bu topikte oluruz..kasım bitmeden gelir bebişlerimiz..
sevgili hamişler bize dua edermisiniz..sizinle olalım 9 ay heyecanlarımızı paylaşım 2013 kasım da bebişlerimiz,i kucaklayalımmm
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm balımmmm Allahımın izniyle olacak inşallahhhh. Ben hep dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere kuzum çok umutluyum senden hadi gelde yalnız bırakma beni
Canımmm afiyet olsun size de yarasın fasulyeneKuzum bilemiyorum ama ben cicibebe ye zararlı dediklerini duydum. 2-3 Arkadaşım vardı bebeklerine asla yedirmediler. Tabi hamileye var mı faydası bilemicem. En iyi evde kurabiye yap canım daha sağlıklı
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm balımmmm Allahımın izniyle olacak inşallahhhh. Ben hep dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere kuzum çok umutluyum senden hadi gelde yalnız bırakma beni
Canımmm afiyet olsun size de yarasın fasulyeneKuzum bilemiyorum ama ben cicibebe ye zararlı dediklerini duydum. 2-3 Arkadaşım vardı bebeklerine asla yedirmediler. Tabi hamileye var mı faydası bilemicem. En iyi evde kurabiye yap canım daha sağlıklı
Bende herkesin sat i subat basimi diye dusunuodum :) umarim birkacgun icinde mutlu haberleri paylasiriz burda :)
doktor bıze kalp atısını duyuncaya kadar esınden uzak dur dedı kardes olun dedısızde durumlar nasıl
Gözün aydın canım bende keseyi gördükten sonra doktorum kalp atışları için çok geç tarih verdi günler geçmiyor sanki 9 günüm kaldı ama 9 ay gibi geçicek eminim :)))
Gözün aydın canım bende keseyi gördükten sonra doktorum kalp atışları için çok geç tarih verdi günler geçmiyor sanki 9 günüm kaldı ama 9 ay gibi geçicek eminim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?