bende sizdenim daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama şu bir haftadır ya boş gebelikse ya mol gebelikse diye yedim bitirdim kendimi ama bi yandanda düşünmemeye çalışıyorum pazartesi keseyi görünce dünyalar benim olucak
aynen 2 bucuk sene pskolojım bozuldu cok kotuu
ıgneler klomenler denemeler derken artık esımle sadece cocuk ıcın bırlıkte olmaya baslamıstık
rabbım tüpe gerek bırakmadan asılama ıle gonderdı melegımı cok sukur
canım bende senın gıbı korkuyorum daha doktora gıtmedım çarşambaya gıdıcem ama benımde aklımda sureklı ya boş gebelıkse kese görunmezse dıye duşunup duruyorum inş. bebişlerımız saglıklı olduklarını kontrollerde bıze görterecekler canım
inşallah güzel haberlerle döneriz evimize canım kızımdada hep korku vardı bu gebeliğimdede var ama iyi düşünelim iyi olsun bebişlerimiz etkilenmesin dimi..
aynen canım benımde soran cok oluyordu 3 seneye gırıcez evlenelı ve hep ılk zamanlardan berı ıstedım cocukaynı süreclerden bende gectım canım bu ay doktorumu tutturdum asılama istiyorum dıye doktorum ben bı ay daha normal deneyelım dedı bende kabul etmıştım cok şukur kı asılamaya gerek kalmdan bebegımm geldıışimdide bişey olacak dıye cok korkuyorum çunku artık insanların sormasından sokaga bıle cıkamıyordum
Karakter olarak birebir aynıyızbende hep kafamda kuruyordum yok dış gebelik mi yok mol gebelik mi diye. Görmeseydim bir haftada boş gebelikmî acaba diye kendimi yerdim o yüzden baktırdım ama vajinal baktırmayacapın acil bîrsey olmadıkça çünkü kanama yapıyor bende
aynen canım benımde soran cok oluyordu 3 seneye gırıcez evlenelı ve hep ılk zamanlardan berı ıstedım cocuk
ben bazen terslıyordum soranları ıstemıyoruzzzzz dedıkce ınsanın ustune gelıyorlardı
sımdıde kımseye demek ıstemedık ama kaynanam saolsun yaymıs herkeze ılk torun ya..
rabbm ınsallah korrurr canımmmm korkmaaaaaaa bol bol dua ett
sızın neydı sorun kı
bende sizdenim daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama şu bir haftadır ya boş gebelikse ya mol gebelikse diye yedim bitirdim kendimi ama bi yandanda düşünmemeye çalışıyorum pazartesi keseyi görünce dünyalar benim olucak
bende duşunmuyoruz demekten sıkılmıştım canım ya kımseye derdımı anlatamıyordum bızım hiç sorunumuz yoktu canım ne esımde nede bende ama yınede olmuyodu yurta buyuyo catlıyodu ama bebek olmuyodu çok sukur bu ay geldı yoksa aşılama olacaktı işn. bebegımız hep bızımle olur canım
senin sat ne zamandı canım? aslında erken gitmekte bi dert..bekleyiş yoruyor insanı.. keseyi görürsün inş. ama kalp atışını bi duysak ozaman süper olcak..
buarada kızlar benim progesteron 15 cıktı dr normal dio ama birinci dönem aalığı 11- 90 yazıo tahlil sonucunda yani bana birazdüşük gibi geldi ama folik asit dışında bişede vermedi bana.. daha önce 4 haftalk iken düşük yapmıstım korkuyorum kanama varmı die surekli tuvalete gidiyorum.. bide benim akıntı genelde sarı gibi
inşallah canım yaa benım buyumuyor ve catlamıyordu pko vardı yumurtlaama bozuklugu ıste nasıp ıste ılk asılama tuttu sukur olsun
hı benım öle bı sorunum yoktu canım çok şükür laparoskopi dahı olmuştm ben tüplerımde sorun falan varmı dıe ama bışey cıkmadı
canım progesteron yumurta kalıtesı ıle ılgılı yanı sen bunu adetının 21 gununde yaptırdın sanırım?
yumurtlama oldumu olmadımı dıye anlasılıyor 10 ustu ıyı demek
laporoskopımı ama o sorun olanlara uygulanıyor canım
genelde adetın 21 gununde bakılıyor progesteron tedavvı oldugum ıcın bılıyorum cunku devamlı baktırıyordukyok canım bu perşembe dr gittigimde kan sayımı kızamıkcık vb. yanında progestoranda istedi yani şuanki degeri 15 bazı arkadaşlar progestan jel falan kullanıyorlar ya kanamaya istinaden mı veriliyo yoksa hormona göremi onu anlamadım
şöyleydı canım hsg cekılcektım doktorumda tuplerınde falan sorun varsa mudale edemeyız tekrardan laparoskopi olmaz zorunda kalırsın dedı hemde rahımın seklıne falan bakarız dedı oyuzden laparoskopi oldum canım ondada bışy cıkmadı temız cıktı o yuzden sımdı dıkışten sezeryandan korkuyorum
benım daha ilk bebegım canım bırde cok zor geldı o yuzden cok korkuyorum inş. dedıgın gıbi guzel haberler alırız canım
senin sat ne zamandı canım? aslında erken gitmekte bi dert..bekleyiş yoruyor insanı.. keseyi görürsün inş. ama kalp atışını bi duysak ozaman süper olcak..
canım sat 6 subat erken gitmekte stresli ama beklemekte bi o kadar zor ya bende kalp atışını duymadan rahat etmicem pıt pıtları duyduğumda bayramım olcak
genelde adetın 21 gununde bakılıyor progesteron tedavvı oldugum ıcın bılıyorum cunku devamlı baktırıyorduk
progestan kullanılan jel oda bebısın tutunmasını saglıyor ve kanamayı durduruyor
bende cekıldım film eger tüplerde sorun varsa zaten fılm sırasında verılen sıvı ıle tıkalı tupler acılıyor.
ılk defa duydum fılm cekılmeden laporoskopı yapan dr cnm :))
hayırlısı yok yok korkma bebegımız zor geldı bakk olucak okadar napalım sabredıcessssssssssss
bıldıgım kadarıyla zaten bazılarında tıkanıklık fazla olunca mudale edemıyorlar bılıyodum öle oldugunu neyse oldu artık zaten o doktoru degıştırdım bu doktu cok iyi evet bebeklerımız zor geldı ama hep bızımle kalırlar inş.
iiiyi yapmıssın degıstırmekle genelde para ıcın yapanlar var aslında tıkalı degılse neden laparosınkopı yapılsınkı ılk once fılm sora sorun varsa laparoskopı oluyor aynı durumu benım arkadasımda yasadı cunku
ınsallah hep kalırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmm ınsallahh bol bol dua etttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?