2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tatlım artik hayirlisi neyse o olacak ama haklisin boyle olunca kafa karışıyor :44:
Biz bile kiz dei tereddüte düştük iki gun sonra baska doktora gittik dusun yani
Bu bebisler cok sakası cikti , kinder supriz yumurta bizimkiler :))

Bir daha soyle guzel bir vesikalik çektirdi yükle görelim kızıni , anası kadar güzelim bir bakalim , bende iki oğlan var duyurulur kiz analarına

İnsan kendinden bile şüpheleniyor degilmi :)))
Bu arada bizde kesin pili görmüştük
saolasın pufycim .amin inşallah cümlemizinki hayırlı olsun .bizde zeynep adaşımıza slam eder .aleyküm selam deriz

Canım ya bende kullan diyo kullanıyorum çoğu öyle diyo folbiol için ama bi bildiği vardır diyorum artık ne yapıyım
Çoook şaşırdım bende erkek denenlerin kız olduğunu duyduk da bunu pek duymamıştık Sağlıklı hayırlı olsunda valla alışırsınız, oyy maşallah oğluşuna

pufycim benimkide sürpriz oldu biliyomusun tam 17 sene sonra geldi meleğim
seninkide çok bekletti ,filizinkide eee öle oluncada şakasız olmaz dediler kuzular
sabahtan beri telefonum susmadı herkes arıyo merakla çoğu eminim şu ifadede yemin ettiriyolar bide

yok kızzz sende erkek değilmiş dersen valla düşer bayılırımmm pipisini gördük bizzzzz gerçi ne pipiler gördük kıza dönen

benm ikiz gebelik bide riskli acaba dediğin gibi ondan mı öle verdiler. çnkü kendi doktorum git randevu al dedi. bende detay ultrason yapılacak bölüme gitim sekreteri şuan kaç haftalık diye sordu 3 hafta sonraya verdi. bi yalnışlık olsa aa haftan erken olmz derdi hralde dimi cnm?

Erce41
canim gözün aydin bir kizçe faha geldi topige, hayırlı evlat olsun inşallah. Kizlar atağa geçti bu gidişle kukulu olacak topic:-D

Beren84
Canim seninde gözün aydin olsun Allah damatligini göstersin inşallah.

Selayhuscu
inşallah rahatsizligin hafifler agrilarin diner ve hemen arkasindan biseycigin kalmaz.

Filizcim
gözün aydin canim hersey yolundaymis şükür, bizde bir hafta onde çıktık 16+4 du gittigim gün ama ultrasyonda 17+3 cikti. Gec döllenme demisti dr sonra sat i degistirdi 8 subata aldi ama suan cikan hafta gerçek satimla birebir oldu :-D. Aytintili ult.21 hazirana verdi benimkide

Nehaaarrrrrrrrr
Deme erkek hiiiii valla şimdi tirstim. Sali günü dr yüzde 80 kiz dedi bacaklari caprazladigi icin çok ugrasti, haftaya 3 lunun sonucuna baktigimizda birkez daha bakalim cinsiyete ama kiz kiz dedi. Sen den farkim olmaz heralde eğer erkek derse.
Saliya kadar tamam içimde kiz isteği vardi ama erkek derse uzulmezdim ama şimdi kiz diye ucarken erkek derse tepe üstü cakilirim heralde. Neyse Allahin zoruna gitmesin erkekde olsa oda evlat kizda olsa oda evlat, burda hep hayirlisini diledik Rabbimde bizlere hayirlisini veriyor. Eeeee ismi ne olcak oglusunun bakimm

tabiii burçakçım içini ferah tut .şimdi seni daha detaylı araştırırlar ikiz olunca daha tedbirli olurlar
haftasınıda sölemişsin zaten sorun çıkmaz canım

Ne diyosunnnnn

Tamam ya siz istediniz ultrason topiğine koyuyorum şimdi gözünüz pipi görsün

Nayırrr nolamazzzz:18:

iyi akşamlar keyifli sohbetler kızlar ben dışarı çıkıyorum hem hava alayım hem biraz dolaşayım dışarda

Kiz Neharrrr!!! Benim kizimin arkadasi Irmak erkek mi cikti??? yavv benim kocam da dalga geciyor havaya girdin pembeler diye Nehir diye isim koyduk ya simdi ayrintilida pipi gorurlerse diye bak sen su ise!!! Oglisin hayirli olsun canim benim, mavise alistiracaksiniz artik kendini....

aynen ablacım yaa kafam bı dunyaa suan zaten akıntım var verdıgı ılacıda alamadım korkuma netten okudum pembe lekesı gelende varmıs offf ..ıns 3 hafta sonra gıttıgımde yuzunu donmus olur
ay saol abla o senın guzellıgın

17 senemı bekledın canım sennnn allah sabır versın ben 2 bucuk sene bekledım asılama ıle oldu sukur allaha sukur daha fazla beklemedımmm aynen şakacılar bızımkıler bızımkılerde aaaaaaaaaaaaaaaaaa cıddımısın ee hanı erkektı dıyorlar

cinsiyetini ogrenen arkadaslar hayirli olsun pembisleriniz mavisleriniz!!!

Filizcigim senin de gozun aydinnnn :))) ben de yarin gidiyorum doktora darisi basima kizlar dua edin benim icin deee

saol canımmm benım asılama olunca gec erkenn dollenme olmaz cnm belli yanı aa aynı gunde gıdıcez demekkı benımde 21 hazırandaa ayrıntılı ultrasyonum 17+2 suanda bızımde

cinsiyetini ogrenen arkadaslar hayirli olsun pembisleriniz mavisleriniz!!!

Filizcigim senin de gozun aydinnnn :))) ben de yarin gidiyorum doktora darisi basima kizlar dua edin benim icin deee

saol canımm ıns hayırlı sonuclarla gelrsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…