2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selamlar
ya ben arada niyeti bozuyorum..başka bir Dr.a gidip sırf kalp atışını görüp rahatlayayım diyorum..
25i gelemedi bir türlü

ay bende oyle cnm yaaaa gunler gecmiyor bugun basim döndü zor attim koltuga kendimii

oooooooooo pkocanımmm hg bendede pko var ben tam 2 bucuk sene bekledım ve asılama ıle oldu
rabbım nasıp ederse . senın kısınn ne kadarlıkk ay ne guzel hemen arkasına kaldınnn sanırım ohh süperrrrrrrr
bencee bende ole ıstıyorum zaten 1 bebek ıcın eve baglanıyorsun 2 sı bırden buyusun cıksın aradan

Kızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:

aynen aynen bendede oluyor bazen usume gelıyor bazende terlıyorummm

Kızlar az önce merakımdan gittim tekrar gebelik testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Ayyy ne yapayım hiç bişe hissetmiyorum

Bende öyleyim meraklanma canim sadece gogus sışliği ve agrısı sanirim 4 ay bitene kadar da böyle olcak. Karın nezamn cikiyo cok merak edyorum biken yokmu yaa kizlarr

Evet canım ani terleme ve üşüme. Bu arada ben de pko luyum. 2 sene bekledim çok şükür doğal yoldan oldu

ay bende oyle cnm yaaaa gunler gecmiyor bugun basim döndü zor attim koltuga kendimii
ben zaten paso uzandığımdan ayağa kalkınca vücut yadırgıyor:))başım dönüyo..ama başkada bişey yok ne bulantı ne göğüs ağrısı..
düşün düşün bi hal oldum

Kızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:

geçen sabah oldu gece terliyorum gündüz üşüyorum menapoz gibi hamilelik belirtisi

Evet canım ani terleme ve üşüme. Bu arada ben de pko luyum. 2 sene bekledim çok şükür doğal yoldan oldu

aaaaaaaaaaaa pkocanımmm pkolu olupta hamıle kalanlara coookk sevınıyorum yaaaaaa nasıl bır zorluk yasadım 2 bucuk sene bır rabbım bılır off off vallaaaa allaha sukur olsunnnnnnnnnn bınlerceeeeeee

Ayyy hayirr arkadasim 5 aylik hamileyken kocamandi karni tekmeliyodu daha önce ama ne zamn bilemyorummm

yok canım benim arkadaş 6 aylık benden az göbeği:))))
yani 5 6 da anca..tekmelemesi normal 22 haftada galiba hareketleri hissediyosun zaten..

yok canım benim arkadaş 6 aylık benden az göbeği:))))
yani 5 6 da anca..tekmelemesi normal 22 haftada galiba hareketleri hissediyosun zaten..
demekk ki kişiye göre değişiyo ama çok şaşırdım 5 6 aylıkları duyunca çünkü cevremde cok hamile gördüm kilolu zayıf türlü türlü hep 5 6 aylıkta baya büyük göbekleri vardı insallah benimm cabuk cıkarrr cok merak ediyorum hehe

Ben de şuan 4 aylık bi göbek var zaten

geçen sabah oldu gece terliyorum gündüz üşüyorum menapoz gibi hamilelik belirtisi

Bakalım bu mercimekler bize daha neler edecek
aaaaaaaaaaaa pkocanımmm pkolu olupta hamıle kalanlara coookk sevınıyorum yaaaaaa nasıl bır zorluk yasadım 2 bucuk sene bır rabbım bılır off off vallaaaa allaha sukur olsunnnnnnnnnn bınlerceeeeeee

İncili Kadınlar derler bize. Ben de 2 sene bekledim offf offff. Şükür rabbime şükür çoookkk şükür.Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar bu arada kaç kilosunuz? Kaçla başladınız hamileliğe?
Ben 56 kiloyum.Öğrendiğim gün tartıldım

zayıfsan ve yapı olara inceysen çabuk çıkar..
çıksın yaa belirti aramaktan bihal olduk bide ben arada unutuyorum paldır küldür kalkıyorum..
karnım şişse unutmam:))))

ben 61 kiloyum..bakalım kaç kiloyla doğurcam

selamlar
ya ben arada niyeti bozuyorum..başka bir Dr.a gidip sırf kalp atışını görüp rahatlayayım diyorum..
25i gelemedi bir türlü

Eşimden korkmasam bende yapıcam o işide zaten kanda görmek için acile giidp yalan söyleyip kan testi yaptırttım :)))

Son düzenleme:
Eşimden korkmasam bende yapıcam o işide zaten kanda görmek için acile giidp yalan söyleyip kan testi yaptırttım :)))

:)valla ben maddi olarak gidemiyorum..
25inde gittiğimde 350 ye yakın bi muyene yol masrafı var..
arada da gidersem iflas bayrağını çekeriz...
yoksa çoktan gitmiştim:)))))

slm kızlar bızde bugun 7.haftamizi doldurduk cuma gunu kalp atislari icin gidecegiz of zaman gecmiyor sanki bende belirtiler iyice kesildi gibi

oooooooooo pkocanımmm hg bendede pko var ben tam 2 bucuk sene bekledım ve asılama ıle oldu
rabbım nasıp ederse . senın kısınn ne kadarlıkk ay ne guzel hemen arkasına kaldınnn sanırım ohh süperrrrrrrr
bencee bende ole ıstıyorum zaten 1 bebek ıcın eve baglanıyorsun 2 sı bırden buyusun cıksın aradan

Canım kızım 2 buçuk yasında 3 yas olacak aralarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…