- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
selamlar
ya ben arada niyeti bozuyorum..başka bir Dr.a gidip sırf kalp atışını görüp rahatlayayım diyorum..
25i gelemedi bir türlü
oooooooooo pkocanımmm hgMErhaba arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim 2. Bebeğim olacak nasipse bir pko hastası olarak kızımı 1 buçuk yıl bekledim zor oldu bu ikincisini ilkinde tutturduk cok şaşkınım yani bu nasıl bı kerede tutar? Anlamadım aklınızda olsun nasılsa geç oluyo benim ki deyip ikincileri sizde hazırlıksız yapmayın Rabbim saglık versin sizlere ve bebeklerinize
Kızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:
Kızlar az önce merakımdan gittim tekrar gebelik testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Ayyy ne yapayım hiç bişe hissetmiyorum
oooooooooo pkocanımmm hgbendede pko var ben tam 2 bucuk sene bekledım ve asılama ıle oldu
rabbım nasıp ederse . senın kısınn ne kadarlıkk ay ne guzel hemen arkasına kaldınnn sanırım ohh süperrrrrrrr
bencee bende ole ıstıyorum zaten 1 bebek ıcın eve baglanıyorsun 2 sı bırden buyusun cıksın aradan
aynen aynen bendede oluyor bazen usume gelıyor bazende terlıyorummm
Bende öyleyim meraklanma canim sadece gogus sışliği ve agrısı sanirim 4 ay bitene kadar da böyle olcak. Karın nezamn cikiyo cok merak edyorum biken yokmu yaa kizlarr
ben zaten paso uzandığımdan ayağa kalkınca vücut yadırgıyor:))başım dönüyo..ama başkada bişey yok ne bulantı ne göğüs ağrısı..ay bende oyle cnm yaaaa gunler gecmiyor bugun basim döndü zor attim koltuga kendimii
Kızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:
Evet canım ani terleme ve üşüme. Bu arada ben de pko luyum. 2 sene bekledim çok şükür doğal yoldan oldu
canım 5. aydan sonra çıkar heralde
Ayyy hayirr arkadasim 5 aylik hamileyken kocamandi karni tekmeliyodudaha önce ama ne zamn bilemyorummm
demekk ki kişiye göre değişiyo ama çok şaşırdım 5 6 aylıkları duyunca çünkü cevremde cok hamile gördüm kilolu zayıf türlü türlü hep 5 6 aylıkta baya büyük göbekleri vardı insallah benimm cabuk cıkarrr cok merak ediyorum heheyok canım benim arkadaş 6 aylık benden az göbeği:))))
yani 5 6 da anca..tekmelemesi normal 22 haftada galiba hareketleri hissediyosun zaten..
geçen sabah oldu gece terliyorum gündüz üşüyorum menapoz gibi hamilelik belirtisi
aaaaaaaaaaaa pkocanımmmpkolu olupta hamıle kalanlara coookk sevınıyorum yaaaaaa nasıl bır zorluk yasadım 2 bucuk sene bır rabbım bılır off off vallaaaa allaha sukur olsunnnnnnnnnn bınlerceeeeeee
Kızlar bu arada kaç kilosunuz? Kaçla başladınız hamileliğe?
Ben 56 kiloyum.Öğrendiğim gün tartıldım
demekk ki kişiye göre değişiyo ama çok şaşırdım 5 6 aylıkları duyunca çünkü cevremde cok hamile gördüm kilolu zayıf türlü türlü hep 5 6 aylıkta baya büyük göbekleri vardı insallah benimm cabuk cıkarrr cok merak ediyorum hehe
selamlar
ya ben arada niyeti bozuyorum..başka bir Dr.a gidip sırf kalp atışını görüp rahatlayayım diyorum..
25i gelemedi bir türlü
Eşimden korkmasam bende yapıcam o işide zaten kanda görmek için acile giidp yalan söyleyip kan testi yaptırttım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?