Ayrıntılı ultrason fıyatları nekadar acaba ?
saol canımmm banada verıolar cd her gıtmemde ama kısa deıl mesela bı 13 dk cekmıs bı 8 dk cekmıs cd goruntulerı ..cnm biz bnm durum rsikli oldugu için perinataloğa gitmiştik 20 haftada da perinataloga gönderdi
doktorum,bebeğin bütün organlarına beyin kıvrımlarına damar akışlarına fln bakıyorlar ultrason daha iyi
daha net bide 3 boyutlu dediklerinden heralde cd bile vermişlerdi
filiz geçmiş olsun
benım sanırım 350 ıstıcek ama her hastaneye gore degısıyor canımmmAyrıntılı ultrason fıyatları nekadar acaba ?
ssklı mı 100 lıra odedın canım?
evet canım sgklı
evet bebeğimm camı çıkıyomuş, ama zaten 1tane yetmicek nasılsa cam çıkınca bide ondan alırız. Dr. Browns'un içinde mavi bi pipet gibi bişi var ya o çok koku yapıyomuş, sterilizede sıkıntı oluyomuş. Ben çok araştırdım ama kullanan çoğunluk avent alın kesin dedi. Bende avente kesin almaya karar verdim cnm.
Cnm ben ank.da chico nun bi mağzasına baktım orada indirimdeymiş kampanyalı dediler 200tl dedi.bana da çok uygun geldi netten de bakıyım da 350den aşağı yok. Zaten orada da öleymiş şuan kampanyada dedi
canımın içi çok önemli değil dert etme bide sonra pes alırsın. Keşke almasaydım deme. çok fark yok arasında oda çok güzel.
Teşekkurler canm bılgı verdıgın ıcın uygunmus 100 tl 400 500 dıyenler var
iremcim sen ne aldın biberon olarak ben avent alıcam kafaya koydumda yinede fikir olsun. bide emzik olarakda şu yenidoğan ortadontik emzikler var onlardan almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?